19.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰ادامه شرح و تفسیر دعای دوم صحیفه سجادیه
💠اللَّهُمَّ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ أَمِينِكَ عَلَى وَحْيِكَ ، وَ نَجِيبِكَ مِنْ خَلْقِكَ ، وَ صَفِيِّكَ مِنْ عِبَادِكَ
🔸اهمیت امین بودن بر وحی الهی در رهبری امت اسلامی
🔸وظیفه پیامبر در حکمرانی بر اساس وحی الهی
🔸امین بودن به عنوان شرط اساسی رهبری دینی
✅ مرکز حفظ و نشر آثار فقیه محقق آیت الله سیفی مازندرانی
https://eitaa.com/seyfimazandrani_com
بسم الله الرحمن الرحیم
ملت غیور و مردان و زنان عزیز و سربلند ایران اسلامی
بار دیگر آزمونی بزرگ پیش روی شماست، که به حول و قوه الهی با مشارکت حداکثری و انتخاب نامزد اصلح در این آزمون پیروز خواهید شد.
✅ به همه ی جوانان و قاطبه مردم عزیز توصیه می کنم : فریب وعده های شب انتخاباتی را هرگز نخورده و عملکرد ناموفق 8 ساله دولت گذشته را از یاد نبرید.
✅ بی شک عملکرد ناموفق برخی دولت های گذشته از مهمترین عوامل کاهش مشارکت مردم در انتخابات سال های اخیر بوده، و دلسردی بسیاری از اقشار این ملت نجیب و رنج دیده را در پی داشته است .
✅ امید است که انشاالله متفکر اندیشمند و مدیر کاردان جناب آقای دکتر جلیلی با ادامه و تکمیل فعالیت های شهید رئیسی عزیز این اعتماد را به مردم شریف بازگرداند.
⏪ و در این زمان سرنوشت ساز نیروهای جبهه انقلاب و مردم شریف ایران تمام توان خود را جهت افزایش مشارکت و انتخاب نامزد اصلح به کار ببندند.
🔶 خدمات شایسته رئیس جمهور شهید در زمینه اقتصادی و در باز راه اندازی کارخانجات تعطیل و در زمینه ارتباط موثر و مفید با همسایگان و در حوزه پرتاب ماهواره ها و در بخش درمان رایگان شدن هزینه درمان کودکان زیر 7 سال ، با درایت دکتر سعید جلیلی ادامه خواهد یافت و انشاالله در انتصابات و پیش برد برنامه ها، حزب گرائی و سهم خواهی ها جای خود را به شایسته سالاری خواهد داد.
🔶 و به فضل الهی دست تبهکاران و نجومی بگیران و مفسدین اقتصادی و زبان تفرقه افکنان بین صفوف بهم فشرده ملت توسط ایشان کوتاه خواهد شد.
والسلام علیکم و رحمة الله و بركاته
علی اکبر سیفی مازندرانی
13/4/1403
#عکس_نوشته
🏴احیای #شعائر_حسینی، راه مقابله با استعمار
📚برگرفته از ترجمه کتاب دلیل الهدی في فقه العزاء
✅ مرکز حفظ و نشر آثار فقیه محقق آیت الله سیفی مازندرانی
https://eitaa.com/seyfimazandrani_com
9.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حکمتهای_علوی
🔰ادامه شرح حکمت 333 #نهج_البلاغه (6)
💠و قَالَ (عليه السلام) فِي صِفَةِ الْمُؤْمِنِ:
الْمُؤْمِنُ بِشْرُهُ فِي وَجْهِهِ وَ حُزْنُهُ فِي قَلْبِهِ، أَوْسَعُ شَيْءٍ صَدْراً وَ أَذَلُّ شَيْءٍ نَفْساً
✅مرکز حفظ و نشر آثار فقیه محقق آیت الله سیفی مازندرانی
https://eitaa.com/seyfimazandrani_com
🏴شعائر حسینی علیه السلام🏴
🔹یکی از هدف های احیای شعائر حسینی علیه السلام، عبادت خداوند و اجتناب از طاغوت است.
📚برگرفته از ترجمه کتاب دلیل الهدی في فقه العزاء
✅مرکز حفظ و نشر آثار فقیه محقق آیت الله سیفی مازندرانی
https://eitaa.com/seyfimazandrani_com