خدايا ، بارالها ، معبودا و معشوقا!
نمي دانم چه بنويسم ، از كجا شروع كنم و به كجا ختم كنم، چشمهايم را مي بندم و تصويري از عشق را در ذهن خود مجسم مي كنم، عشق به هستي مطلق ، عشق به ذات بي همتا ، كه جز او خدايي نيست. سلطان مقتدر عالم ، دانا به هر آشكار و نهان ، منزه از عيب و ناشايستي ، و ايمني بخش دلهاي هراسان.
خدايا خسته ام، شكسته ام ، ديگر آرزويي ندارم جز شهادت . احساس مي كنـم كه اين دنيـا ديگر جـاي من نيست. از عالم و عالميان مي گريزم و به سوي تو مي آيم. تو مرا در رحمت خود سكني ده.
خدايا من نمي دانم روزي ام در كجاست و آن را تنها بر پايه گمان هايي كه بر خاطرم مي گذرد مي جويم و از اين رو در جستجوي آن شهرها و كوه ها و دشت ها را زير پا گذاشتم . پس در آنچه كه خواهان آنم همچون حيرت زدگانم.
نمي دانم آيا در دشت است يا كوه ، در زمين است يا آسمان ، در خشكي است يا دريا.
نمي دانم به دست كيست و از جانب چه كسي است ولي به يقين مي دانم كه دانش آن نزد توست و اسباب آن به دست توست. و تويـي كه آن را به لطف خويش تقسيم مي كنــي و با رحمت خود براي سبب فراهــم مي سازي. پس اي كمال مطلق هر چه زودتر فراهم ساز روزي ام را كه چيزي جز شهادت نيست.
خدايا تو خود مي داني كه شوق شهادت از كودكي در دلم موج مي زد و علاقه ام به شهادت مانند علاقه طفل به پستان مادر است. پس خدايا تو خود شاهدي كه چقدر براي رسيدن به اين آمال و آرزويم همچون طفل بي تابي و بي قراري مي كردم.
خدايا به من توفيقي عطا كردي كه پاسدار حريم قرآن شوم و سبز پوش سپاه. خدايا هر وقت اين لباس سبز و مقدس را به تن مي كردم آنچنان احساس سرور و غرور مي كردم و فكر مي كردم هيچ عزتي بالاتر از اين نيست. خدايا آرزويم اين است كه كفن من همين لباس سبز و مقدس باشد.
بارالها ، مردن كه حق است پس چه بهتر كه مرگ با عزت ( شهادت ) را در آغوش بگيرم نه آنكه مرگ ذلت مرا در خواب غفلت فرا گيرد. خدايا هرشهيد پرچمي براي عزت دين توست و به يقين مي دانم كه پرچم و خوني كه خون بهايش توي خدا هستي هرگز بر زمين نخواهد افتاد.
هدایت شده از ❤️کانال شهید مصطفی صدرزاده❤️
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هم اکنون مزار شریف شهید مصطفی صدرزاده
#تولد #تولدت_مبارک
#تولد_شهید_مصطفی_صدرزاده
https://eitaa.com/joinchat/3578724483C0141b45092
فرمایش امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است که "بسیار دعا کنید برای تعجیل فرج،که همانا آن فرج شما است”.
۲- سبب زیاد شدن نعمتهاست
۳-اظهار محبت قلبی به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
۴- از نشانه های انتظار است
۵- مایه ناراحتی و وحشت شیطان لعین
۶- زنده کردن امر ائمه اطهار
۷- تعظیم خداوند و دین خداوند است
۸- ادا نمودن قسمتی از حقوق آن حضرت
۹- نجات یافتن از فتنه های آخرالزمان
۱۰- حضرت صاحب الزمان در حق قرائت کننده دعای فرج دعا می کند
۱۱- شفاعت آن حضرت در قیامت شامل حال قرائت کننده دعای فرج می شود.
۱۲- شفاعت پیغمبر (صلی الله علیه و آله) ان شاءالله شامل حال او می شود
۱۳-این دعا فرمانبری امر الهی وطلب فضل و عنایت او است
۱۴- مایه استجابت دعا می شود
۱۵- ادا نمودن اجر و مزد رسالت است
۱۶- مایه دفع بلاست
۱۷- سبب وسعت روزی است
۱۸- باعث آمرزش گناهان می شود
۱۹- سبب تشرف به دیدار آن حضرت در بیداری و خواب
۲۰- سبب رجعت به دنیا درزمان ظهورآن حضرت
۲۱- ازبرادران پیغمبر(صلی الله علیه و آله) خواهد بود
۲۲- فرج مولای ماحضرت صاحب الزمان زودتر واقع خواهدشد
۲۳- پیروی ازپیغمبر و امامان
۲۴-وفای به عهد و پیمان خداوندی
۲۵- آثارنیکی به والدین برای دعاکننده حاصل می گردد
۲۶- فضیلت رعایت وادای امانت برایش حاصل می شود
۲۷-سبب زیادشدن اشراق نور امام(عجل الله تعالی فرجه الشریف) دردل قرائت کننده دعای فرج می شود
۲۸- طولانی شدن عمر
۲۹- تعاون وهمکاری درکارهای نیک وتقوی
۳۰- رسیدن به نصرت ویاری خداوند وپیروزی بردشمنان به کمک خداوند
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╔━═⊰❀🍃🌺﷽🌺🍃❀⊱═━
👆جلســـه پخــــش زنده #دعای_عهـــد
#بصورت_آفلاین
■بعد ازحضور در اجتماع پر شور دعای
عهـد از طریق لینــک زیر می تونـید وارد
سامانه بشید و حضــورتون رو در دعـای
عهد ثبت کنید تا به یک اجتماع پرشُور
و بزرگ برسیم👇
🆔https://shamim313.com
.╚~•๑❥░ ⃟🌸❥๑•~---------
.
برکت
امام صادق علیه السلام به یکی از اصحابش فرمود: خرید کن، اگرچه عطری باشد، چون رزق با خرید کردن می آید.
وسائل الشیعه/ج17/ص18
خرید عطر شاید نمادی از عدم نیاز کالاهای ضروری و یا به خاطر ارزان بودنش در آن زمان بوده است. به طور کلی اینکه نخریم و نخوریم تا پس انداز کنیم، فرهنگ خوبی نیست، بلکه باید خرید و خورد و پس انداز کرد.
#دریافت_روزانه_حدیث
#افزایش_برکت_و_روزی
47.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علی جانم♡
شب اول قبرم صدای آشنایم باش
بیا بیا ...آقا کنارم باش😭🤲
منم همان که دوستت دارم
بیا و جان پناه این بی پناهت باش🥀
مهم اینکه امیرالمومنین علی علیه السلام حضور در زندگی مان داشته باشد و ما تحت امر او باشیم!
به مقداری که علی علیه السلام وارد زندگیت بشه آدم شیعه است...
کما اینکه به مقداری که خدا وارد زندگی آدم بشه آدم مومنه...