eitaa logo
شهر حوزه امام سجاد(ع)
636 دنبال‌کننده
8.8هزار عکس
2.6هزار ویدیو
94 فایل
شهر حوزه امام سجاد(ع) تنها رسانه خبری حوزه مقاومت بسیج امام سجاد(ع) در ایتا
مشاهده در ایتا
دانلود
808.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تروريست های دروزی کنترل کامل بیمارستان موسوم به بیمارستان ملی را به دست گرفتند. 🔹واکنش کاربران عرب به تحولات سوریه: سوریه بدون کمک جمهوری اسلامی در حال تجزیه شدن است. 🔹گزارش‌ها حاکی از ورود ده‌ها شهرک‌نشین صهیونیست به سوریه از طریق بلندی‌های جولان اشغالی است. همزمان، نیروهای پشتیبانی تروریست‌های دروزی به شهر سویداء رسیده‌اند. 🔹منابع خبری همچنین از ورود یگان‌های توپخانه‌ای و نیروهای زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به همراه سلاح‌های هویتزر به خاک سوریه خبر می‌دهند.
🔺پروازهای باری نظامی IL-76 از روسیه به ایران ادامه دارد.
3.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️همزمان با دروزی ها، نیروهای قسد نیز به سمت ديرالزور سوریه لشگرکشی کردند.
شهر حوزه امام سجاد(ع)
🔴 تروريست های دروزی کنترل کامل بیمارستان موسوم به بیمارستان ملی را به دست گرفتند. 🔹واکنش کاربران عر
🔴چرا رژیم صهیونی نیروهای جولانی را بمباران میکند؟ ✍اگرچه جولانی شخصی است که از دل همکاری موساد_میت_سیا_MI6 بوجود آمد و بنوعی وابستگی به‌آنها دارد لکن جنوب سوریه یعنی استان‌های درعا،سویدا و قنیطره بنوعی خطوط قرمز استراتژیک رژیم صهیونی بحساب می‌آیند.لذا این اولین دلیل حمایت رژیم از دروزی هاست. 🔺دلیل دوم موقعیت داخلی دروزی‌ها در سرزمین‌های اشغالی است به این معنا که بخشی از دروزی‌هایی که در شمال سرزمین‌های اشغالی هستند یعنی الجلیل،در ساختار نظامی_سیاسی رژیم دارای نقش‌اند.یعنی هم در انتخابات کنست و از آن مهم‌تر در ارتش ایفای نقش مستقیم دارند لذا برای ارضاء آنها از دروزیان جنوب سوریه نیز حمایت می‌کند. 🔺دلیل سوم که مهمترین دلیل است،استفاده ابزاری از دروزیان در جنوب برای ایجاد یک سد‌ نامرئی در برابر هرگونه اقدام برای ایجاد هسته‌های مقاومت ضد اشغال،توسط جوانان جنوب سوریه است.
🔰پیام قاطع به دشمن از قلب میدان 🔸بازدید پریروز سرلشکر موسوی از نیروی هوافضای سپاه به‌عنوان بخشی از نیروهای مسلح پیام‌های مهمی دارد؛ پیامی از جنس راهبردی و میدانی. البته بازدیدهای رئیس ستادکل نیروهای مسلح از یگان‌های مختلف فقط منحصر به امروز نیست و سرلشکر موسوی بازدیدهایی از بخش‌های مختلف نیروهای مسلح از قبیل بخش‌های پدافندی داشته‌ است. 🔸معاون سیاسیِ دفتر عقیدتی-سیاسیِ دفتر فرماندهی معظم کل قوا دراین‌باره گفت: این بازدید میدانی نشانه‌ای روشن از آمادگی، هوشیاری و انسجام نیروهای مسلح است. این حضور علاوه بر ایجاد روحیه و انگیزه میان رزمندگان، نوعی ارزیابی میدانی و مستقیم از سطح آمادگی عملیاتی و توان دفاعی کشور به‌شمار می‌آید که نقش مهمی در تصمیم‌سازی‌های کلان نظامی دارد. 🔸در سطح راهبردی، چنین بازدیدهایی حامل پیام قاطع به دشمنان است مبنی بر اینکه نیروهای مسلح ایران با بالاترین سطح هماهنگی، آمادگی و وحدت، در برابر هر تهدیدی ایستاده‌اند. همچنین برای افکار عمومی هم اطمینان‌بخش است و نمادی از اقتدار، اشراف فرماندهی و پشتیبانی مستمر از مدافعان امنیت کشور تلقی می‌شود.
🔵 شهادت قاری قرآن معروف فلسطینی در بمباران غزه 🔸«علاء عزام» خواننده و قاری معروف فلسطینی به همراه اعضای خانواده‌اش در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منزلش در منطقه تل الهوا در شهر غزه به شهادت رسیدند.
5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 با انجام عملیات بشارت فتح، پیام اقتدار ایران به آمریکا و رژیم دست نشانده‌اش مجددا تفهیم شد 🎞 برشی از ویژه برنامه سپاه پاسداران با عنوان "آنچه در ۱۲ روز جنگ گذشت"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📿فَاللهَ اللهَ أَنْ تَشْکُوا إِلَى مَنْ لاَ يُشْکِي شَجْوَکُمْ، وَ لاَ يَنْقُضُ بِرَأْيِهِ مَا قَدْ أَبْرَمَ لَکُمْ 🟤از (نافرمانى) خدا بپرهيزيد و شکايت خويش را نزد کسى که نمى تواند مشکل شما را حل کند توان ندارد که با فکر خود گره از کار شما بگشايد، مَبَريد!» ✍اين جمله ممکن است اشاره به يکى از سرچشمه هاى جهالت و گرفتارى در چنگال پندارهاى باطل باشد و آن، مشورت نزد نااهلان بردن است! کسانى که از فکر سليم و رأى قاطع و آگاهى کافى براى حل مشکلات بى بهره اند و مشورت کنندگان را همراه خود به وادى ضلالت مى کشانند. 📘
♦️وال استریت: هر روز که از جنگ می‌گذشت حملات موفقیت آمیزتر می‌شد 🔷روزنامه وال استریت ژورنال اذعان کرد که هر چه بیشتر از جنگ ایران و رژیم صهیونیستی می‌گذشت موفقیت موشک‌های ایرانی در نفوذ در لایه‌های پدافندی این رژیم بیشتر می‌شد.
هرکجا میروی ای جان من، آنی برگرد یک قدم مانده که قلبم متلاشی بشود…
2.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گواردیولا فنی ترین سرمربی فوتبال دنیا هم تشریفات رو بلد بود اما شرفش رو بخاطر ملت فلسطین نفروخت.