18.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا عقب نشینی در مقابل جنگ روانی دشمن در عرصه های مختلف ،خشم و غضب الهی را بدنبال دارد؟منظور از عقب نشینی تاکتیکی و غیر تاکتیکی چیست؟ رهبر انقلاب به آیه ۱۶ سوره اَنفال استناد می کنند.
https://eitaa.com/joinchat/1752826053Cdf15877f85
93.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ارتقای نشاط اجتماعی و خانواده سالم
🎥 همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی ، دوچرخه سواری و اسکیت در شهر ملارد
🔹️ همایش پیاده روی خانوادگی،دوچرخه سواری واسکیت به مناسبت سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی و به یاد شهید مقاومت میلاد بیدی با مشارکت مدیریت فرهنگی ،اجتماعی و ورزشی شهرداری ملارد ، هیات دوچرخه سواری و اسکیت و اداره ورزش و جوانان شهرستان ملارد برگزار شد.
https://eitaa.com/joinchat/1752826053Cdf15877f85
🔻دیدار مسولان شهرستان ملارد با ۲ تن از آزادگان سرافراز
🔹همزمان با فرا رسیدن سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی، مسوولان شهرستان ملارد با ۲ تن از یادگاران دفاع مقدس دیدار کردند.
🔹امین اسدی فرماندار ملارد عصر امروز با همراهی حجت الاسلام خوبانی امام جمعه، سرهنگ جهانی نژاد فرمانده سپاه و جمعی دیگر از مسئولان به مناسبت فرارسیدن سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی با آزاده جانباز علیرضا میرزایی در شهر ملارد دیدار و گفتگو کردند.
🔹فرماندار ملارد در ادامه دیدار امروز با حضور در بخش صفادشت با همراهی حجت الاسلام خوبرو امام جمعه صفادشت و دیگر مسئولان این بخش به منزل آزاده مجید اینانلو رفته و پای درد و دل این رزمنده سرافراز نشست.
🔹اسدی در این دیدار ضمن تبریک فرارسیدن سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی اظهار کرد: سربلندی امروز ایران اسلامی به واسطه مقاومت و ایستادگی رزمندگانی است که خالصانه تا پای جان برای دفاع از آرمان های انقلاب اسلامی و مرز و بوم کشور ایستادند.
🔹وی تحمل دردهای دوران اسارت را بسیار دشوار دانست و عنوان کرد: تحمل این آلام پس از اسارت نیز دشوار است و درک آن فقط توسط خود آن عزیزانی امکان پذیر است که آن دوره را تجربه کردند.
🔹گفتنی است، عمده وقت این دیدارها به بیان خاطرات از دوران اسارت توسط این دو عزیز آزاده اختصاص داشت.
🔹در ادامه مسئولان حاضر با اهداء لوح سپاس از صبر،استقامت و تحمل مشقت دوران اسارت از آنان تجلیل کردند.
https://eitaa.com/joinchat/1752826053Cdf15877f85
🔻روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت: ایران به ترس ما میخندد
روزنامۀ یدیعوت آحارونوت نوشته است:
🔹اگر یک گروه واتساپ مخفیانه برای هماهنگی میان حماس، حزبالله و ایران وجود میداشت اعضای آن گروه بلاشک درحال مالیدن کف دستهایشان به هم از سر رضایت بودند.
🔹بدین طریق، پیروزیشان در دستیابی به هدف دیگری که ایران در آغاز حمله تروریستی علیه اسرائیل برای حزبالله تعیین کرده بود را با خندیدن به ما جشن میگرفتند: هدفی به نام فرسایش و صبوری.
https://eitaa.com/joinchat/1752826053Cdf15877f85
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 پزشکیان: در دفتر کارم تا جایی که بتوانم کولر استفاده نمیکنم
https://eitaa.com/joinchat/1752826053Cdf15877f85
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 یادم افتاد مسیر حرم از راه نجف
باز کردم هوس چای عراقی ها را
https://eitaa.com/joinchat/1752826053Cdf15877f85
اطلاعیه شماره ۲۰
#اینفوگرافیک
🌙 شماره تلفنهای ضروری ایران وکشور عراق در پیادهروی اربعین
#سلامت_در_اربعين
#كربلا_طريق_الاقصى
#ما_جمعيت_امام_حسينيم
روابطعمومی هلال احمر شهرستان ملارد
https://eitaa.com/joinchat/1752826053Cdf15877f85
19.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻مراسم بدرقه خادمین موکب شهید هادی شریفی شهرستان ملارد
🔹️مسیر نجف به کربلا عمود ۸۵۹
https://eitaa.com/joinchat/1752826053Cdf15877f85