9.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴امیدوارى در سختی ها
💥عِنْدَ تَنَاهِی الشِّدَّةِ تَکُونُ الْفَرْجَةُ وَ عِنْدَ تَضَایُقِ حَلَقِ الْبَلَاءِ یَکُونُ الرَّخَاءُ.
🌎وقتی سختی شدت گیرد گشایش فراهم آید و چون حلقه های بلا سخت به هم آید آسایش آماده گردد.
📘#حکمت_343
💠به کانال معرفت شناسی خوش آمدید
@sh_marefat
@sh_marefat
💎تشويق مردم به خيرات و نيکى ها و پرهيز از بدی ها
💥عِبَادَاللّهِ، إِنَّهُ لَيْسَ لِمَا وَعَدَ اللّهُ مِنَ الْخَيْرِ مَتْرَکٌ، وَ لاَ فِيمَا نَهَى عَنْهُ مِنَ الشَّرِّ مَرْغَبٌ
🌗اى بندگان خدا! آن چه را خداوند وعده نيک بر آن داده است جاى ترک نيست و آن چه را از بدى ها نهى کرده قابل دوست داشتن نمى باشد!
🖊اشاره به اين که آن کس که امر و نهى کرده و وعده پاداش و کيفر داده يک فرد عادى نيست که جاى گفتگو و ترديد در آن باشد; خداوند قادر قهار چنين فرموده است.
📘#خطبه_157
💠به کانال معرفت شناسی خوش آمدید
@sh_marefat
@sh_marefat
✍ آیتالله بهجت(ره):
تا رابطهی ما با ولیامر؛ امام زمان(عج) قوی نشود، کار ما درست نخواهد شد و قوت رابطهی ما با ولیامر(عج) هم در #اصلاح_نفس است.
📚فیضی از ورای سکوت، ۶۵
💠به کانال معرفت شناسی خوش آمدید
@sh_marefat
@sh_marefat
💠 پس دادن مال دزدی یا پول آن به صورت ناشناس
💬 سوال:
کسی که مالی را دزدیده یا برداشته و آن را تلف نموده است آیا می تواند قیمت آن را بدون معرفی خودش به صاحب آن بدهد؟
✅ پاسخ:
اگر مال مسروقه مثلي باشد یعنی مثل مال را عرفاً می توان تهیه کرد -مثلاً گوشی موبایل که مثل آن در بازار موجود است- باید همان را تحویل دهید و الا باید قیمت آن را بدهید.
🔹 اما لازم نيست هنگام پرداخت به او بگوييد بابت چيست.
🔹 می توانید توسط شخص ثالث، يا بوسيله حواله بانکي، يا توسط پست برايش ارسال نمايید و چنانچه اصلا به او دسترسي ندارید با اجازه دفتر مرجع تقلیدتان به فقرا صدقه دهید.
------
📚استفتاء اینترنتی پایگاه اطلاع رسانی آیت الله خامنه ای، شماره استفتاء: 538725.
💠به کانال معرفت شناسی خوش آمدید
@sh_marefat
@sh_marefat
💥أَيُّهَا النَّاسُ، اتَّقُوا اللّهَ فَمَا خُلِقَ امْرُؤٌ عَبَثاً فَيَلْهُو، وَ لاَ تُرِكَ سُدًى فَيَلْغُو
🌐اى مردم از خدا بترسيد، هيچ كس بيهوده آفريده نشد تا به بازى پردازد، و او را به حال خود وانگذاشته اند تا خود را سرگرم كارهاى بى ارزش نمايد.
📘#حکمت_370
💠به کانال معرفت شناسی خوش آمدید
@sh_marefat
@sh_marefat
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥چگونه میتوانیم با امیرالمومنین(علیه السلام) محشور باشیم؟
👤آیت الله ممدوحی(رحمة الله علیه)
💠به کانال معرفت شناسی خوش آمدید
@sh_marefat
@sh_marefat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠#پیدا_کردن_پول
💬وظیفه مغازه داری که مبلغی پول در مغازه پیدا کرده است و مدتی هم به دنبال صاحبش گشته ولی صاحبش پیدا نشده، چیست؟
استاد فلاح زاده
💠به کانال معرفت شناسی خوش آمدید
@sh_marefat
@sh_marefat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این مستند یادآور فرمایش امیرالمومنین هست که :
مَثَلُ الدُّنْيَا كَمَثَلِ الْحَيَّةِ لَيِّنٌ مَسُّهَا وَ السُّمُّ النَّاقِعُ فِي جَوْفِهَا يَهْوِي إِلَيْهَا الْغِرُّ الْجَاهِلُ وَ يَحْذَرُهَا ذُو اللُّبِّ الْعَاقِلُ
داستان دنيا چون داستان مار است كه دست بر آن بكشى نرم و در اندرونش زهر كشنده است، فريب خورده نادان بطرف آن مى رود، و خردمند پايان بين از آن دورى مى گزيند. (نهجالبلاغه)
🥀🌴🕊🌹🕊🌴🥀
#پیامکی_از_بهشت 💐
راهي را انتخاب كنيد و راهي را برويد كه خون من و همرزمانم در آن ريخته شده ، راهي كه سعادت انسان در آن است و راهي كه هدف از خلقت انسان در آن نهفته است ، پس مبادا به اين دنياي پوچ دل ببنديد و آن را هدف قرار دهيد .
🌹 #شهید_والامقام
عبداله گوینده
💠به کانال معرفت شناسی خوش آمدید
@sh_marefat
@sh_marefat