کانال استیکر فانوس.mp3
5.44M
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
به چشمــم ره گـــریه وا شـد
چه شور و بسـاطی به پا شد
به یــاد عـــزیــزان زهـرا(س)
دلــــم راهـی ســـامـــرا شـد💔
🎤 حاج میثم مطیعی
#شهادت_امام_هادی علیه السلام
#ماه_رجب #رجب
✳️
#پوستر| در خط خدا
"به مناسبت شهادت امام هادی علیه السلام "
◾ رهبرانقلاب: امام هادی و امامان دیگر علیهم السلام، همه در این خط حرکت کرده اند که حاکمیت خدا را، حاکمیت قانون الهی را بر جامعهها حکومت بدهند. تلاشها شده است، جهادها شده است، زجرها کشیده شده است. زندانها و تبعیدها و شهادتهای پرثمر و پربار در این راه تحمل شده است. ۱۳۶۰/۰۲/۱۸
🟩 کارگاه طراحی سه در چهار 🟩
◽️طراحی و اجرا: صادق لطفی زاده
◽️ایده پرداز : حامد منصوری
"مُجاٰوِراٰنِ ڪَریٖمِہ ... مُداٰفِعاٰنِ عَقیٰلِہ"✊
https://eitaa.com/joinchat/2463432705Cb8ebdcd964
🌹شھداے مدافع حࢪم قم🇮🇷
#بازنشر #شهادت #امام_هادی #کارگاه_طراحی_سه_در_چهار #استودیو_سه_در_چهار
☑ شناسایی پیکر شهید مدافع حرم اعزامی از قم
🔹 پیکر شهید مهدی آدینه از شهدای مدافع حرم لشگر فاطمیون بعد از هفت سال با آزمایش دی ان ای شناسایی شد.
🔹 شهید آدینه متولد 1371 در روستای بُستان شهرستان جعفرآباد است که در سال 1393 به جبهه مقاومت اعزام و 31 فروردین 1394 در استان درعای سوریه در شهرک بصری الحریر همراه 100 نفر از رزمندگان مقاومت به درجه رفیع شهادت رسید.
🔹پیکر شهید آدینه همراه 100 شهید دیگر در مرداد سال 1397 با آزادسازی درعا تفحص شد و به دلیل اینکه برخی از این شهدا قابل شناسایی نبودند در قطعه 50 گلزار شهدای بهشت زهراء تهران به خاک سپرده شدند.
🔹️مراسم استقبال از مادر شهید آدینه، روز پنج شنبه ساعت 10 صبح در قطعه 50 بهشت زهراء تهران برگزار می شود.
"مُجاٰوِراٰنِ ڪَریٖمِہ ... مُداٰفِعاٰنِ عَقیٰلِہ"✊
https://eitaa.com/joinchat/2463432705Cb8ebdcd964
🌹شھداے مدافع حࢪم قم🇮🇷
1_1114387783.mp3
7.65M
زیارت جامعه کبیره
حاج مهدی سماواتی
"مُجاٰوِراٰنِ ڪَریٖمِہ ... مُداٰفِعاٰنِ عَقیٰلِہ"✊
https://eitaa.com/joinchat/2463432705Cb8ebdcd964
🌹شھداے مدافع حࢪم قم🇮🇷
#لیله_الرغائب
✍ اوّلین شب جمعه ماه رجب را «لیلة الرّغائب» گویند. رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) در روایتى که فضیلت ماه رجب را بیان مىکرد فرمود : «از اوّلین شب جمعه ماه رجب غافل نشوید که فرشتگان آن را «لیلة الرّغائب» نامیدند».
آنگاه رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) اعمالى را براى آن شب به این کیفیّت بیان فرمود :
✅ روز پنج شنبه اوّل ماه را روزه مىگیرى،
✅ چون شب جمعه فرا رسید، میان نماز مغرب و عشا دوازده رکعت نماز مى گذارى (هر دو رکعت به یک سلام) و در هر رکعت از آن، یک مرتبه سوره «حمد» و سه مرتبه «إنّا انزلناه» و دوازده مرتبه «قل هو الله احد» را مى خوانى.
✅ پس از اتمام نماز هفتاد مرتبه مىگویى: «أللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد النَّبِىِّ الاُْمِّىِّ وَعَلى آلِهِ»
✅ آنگاه به سجده مى روى و هفتاد بار مى گویى: «سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِکَةِ وَالرُّوحِ»
✅ سپس سر از سجده برمى دارى و هفتاد بار مى گویى: «رَبِّ اغْفِرْ وَارْحَمْ وَتَجاوَزْ عَمّا تَعْلَمُ، إِنَّکَ أنْتَ العَلِىُّ الاْعْظَمُ»
✅ بار دیگر نیز به سجده مى روى و هفتاد مرتبه مى گویى: «سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِکَةِ وَالرُّوحِ»
✅ آنگاه حاجت خود را مى طلبى که انشاءالله برآورده خواهد شد.
👌 رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) در فضیلت این اعمال فرمود : «کسى که چنین نمازى را بخواند ، خداوند همه گناهانش را بیامرزد... و در قیامت درباره هفتصد تن از خاندانش شفاعت مى کند ، و چون شب اوّل قبر فرا رسد ، خداوند پاداش این نماز را به نیکوترین چهره ، با رویى گشاده و درخشان و زبانى فصیح و گویا ، به سوى قبر او مى فرستد. آن چهره نیکو به وى گوید : «اى حبیب من! بر تو بشارت باد! که از هر شدّت و سختى نجات یافتى» از آن چهره نورانى مى پرسد: «تو کیستى؟ من تاکنون چهره اى از تو زیباتر ندیده ام و بویى از بویت خوشتر به مشامم نرسیده؟!»
آن چهره نیکو پاسخ دهد: «اى حبیب من! من پاداش آن نمازى هستم که تو در فلان شهر، فلان ماه و در فلان سال به جا آورده اى؛ من امشب به نزد تو آمدم، تا حقّت را ادا کنم و مونس تنهایى تو باشم و وحشت را از تو مرتفع سازم تا زمانى که همگى در روز رستاخیز برخیزند و در عرصه قیامت بر سرت سایه بیفکنم».
"مُجاٰوِراٰنِ ڪَریٖمِہ ... مُداٰفِعاٰنِ عَقیٰلِہ"✊
https://eitaa.com/joinchat/2463432705Cb8ebdcd964
🌹شھداے مدافع حࢪم قم🇮🇷
🇮🇷 اجتماع مردم ونمازگزاران جمعه قم در محکومیت اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم
🔸 بعد از اقامه نماز جمعه، میدان جانبازان
"مُجاٰوِراٰنِ ڪَریٖمِہ ... مُداٰفِعاٰنِ عَقیٰلِہ"✊
https://eitaa.com/joinchat/2463432705Cb8ebdcd964
🌹شھداے مدافع حࢪم قم🇮🇷