💢سخنگوی شورای نگهبان: پروندۀ برخی داوطلبان بیش از یکبار بررسی شد
🔹پروندۀ هر ۸۰ نفر ثبتنام کننده برای انتخابات ریاستجمهوری بررسی و تمام سوابق افراد مورد بررسی قرار گرفت.
🔸برخی پروندهها برای بررسی به زمان بیشتری نیاز دارند، بهطوری که در جلسات بررسی صلاحیت نامزدها برخی پروندهها بیش از یک بار بررسی شدند.
🔹پس از بررسی پروندهها در نهایت رایگیری صورت میگیرد که این رایگیری طبق رویه شورا کاملا مخفی است.
🔸کاغذهای متحدالشکل بههمراه اسم و عکس نامزد و عبارات احراز یا عدم احراز در اختیار اعضای شورا قرار میگیرد و فرد گزینه احراز یا عدم احراز را انتخاب میکند.
#انتخابات
#انقلابیون
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷|
17.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 حماسه دیگری که در پیش است
🔻در روزگاري که هنوز از دوازدهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي فارغ نشده بوديم و همه منتظر بودند تا تلاشهاي چندماهه ملت براي برگزاري يک انتخابات به ثمر رسد و در خردادماه از مجلس جديد رونمايي شود، ناخواسته وارد انتخابات ديگري شديم که هيچکس پيشبيني آن را نميکرد! بالگرد حامل رئيس جمهور در ارتفاعات آذربايجان گم شده بود و بعد از ساعتها تلاش، خبر شهادت مسافران پرواز ارديبهشت مخابره گرديد!
#صبا
#قطب_نما
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
💢رهزن عقلانیت
🔹اسامی نامزدهای احراز صلاحیت شده انتخابات مشخص شده و جدول زمانی تبلیغات و رقابتهای انتخاباتی نیز معین شده است. سفرهای انتخاباتی نامزدها نیز در راه است و هر روز بیشتر از دیروز درگیر انتخابات خواهیم شد. در این میان، نوع و کیفیت انتخاب ماست که رئیسجمهور آینده کشور را مشخص میکند. در این مسیر دامها و راهزنانی پنهان وجود دارد که اجازه رسیدن به یک انتخاب عقلانی را به رأیدهندگان نمیدهند که نسبت به آنان باید هوشیار بود.
🔸۱ـ اولین آفت در این مسیر میل افراد به «تقلید و پیروی کورکورانه» است؛ چراکه انتخاب عقلانی دردسرهایی دارد، از جمله آن وقت گذاشتن برای تحقیق و بررسی و تلاش برای شناخت نامزدهای انتخاباتی است. این هزینهای است که اغلب افراد از آن اکراه دارند و ترجیح میدهند در این مسئله تقلید کنند.
🔹۲ـ راهزن دیگر هوشمندی در رأی دادن، نشناختن معیارها و شاخصههای گزینه مطلوب است. بهترین معیار در این زمینه رجوع به رهنمودها و توصیههایی است که بزرگان مورد اعتماد جامعه در اختیار ملت و تودهها قرار دادهاند که در رأس آنان رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار دارد.
🔸۳ـ یکی دیگر از موانع انتخاب مطلوب، تکیه بر یک مؤلفه و بیتوجهی به شاخصههای دیگر نامزد اصلح است. نتیجه این رویکرد، انتخاب گزینهای است که شاید ویژگی برجستهای داشته باشد، اما فاقد حد مطلوب شرایط دیگر خواهد بود. به واقع، باید تلاش کرد تا به همه شرایط توجه شود و از نگاه تکبعدی به نامزدها پرهیز کرد.
🔹۴ـ غلبه احساسات و عواطف، راهزن دیگری است که مسیر عقلانیت انتخابات را ناکام خواهد گذاشت. متأسفانه، شور و هیجانات رقابتهای انتخاباتی آنقدر بالا میگیرد که گامهای تعقل در نیمه راه رها میشود و احساسات و حب و بغضها بصیرت و انتخاب آگاهانه را از آدمی سلب میکند.
🔸۵ـ دوقطبی شدن فضای انتخابات، بستری آلوده است که زمینه را برای حذف عقلانیت از صحنه انتخابات فراهم خواهد کرد. با دوگانه شدن فضای انتخابات و سیاه و سفید شدن نامزدها، دیگر معیارها و ملاکهای واقعی سنجش کنار میرود و شاخصهها و مؤلفههای ساختگی و غیر واقعی، معیار گزینش افراد خواهد شد. این در حالی است که معمولاً تفاوت گزینهها آنقدر زیاد نیست که یکی را کاملاً صالح و دیگری را فاسد دید، یکی را منجی و دیگری را ویرانگر!
🔹توجه به این موانع و عبور از آنها، نویدبخش انتخاباتی معقول و هوشمندانه خواهد بود که رأیدهنده در آن بر حجت شرعی خود عمل خواهد کرد و نتیجه انتخاب فردی کارآمد و شایسته خواهد بود.
#حرفروز
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
📌ام المسئله رئیس جمهور چهاردهم
🔸نامزدهای ریاست جمهوری در هر دوره از انتخابات برنامههایی را برای حل معضلات ومشکلات احصا شده کشور ارائه میدهند.
مهمترین چالش در انتخابات 1403 پیدا کردن ام المسئله برای برنامهریزی است. مسائل و مشکلات کشور را در بخش های فرهنگی، سیاست خارجی و اقتصادی تقسیم بندی میشود.
هر چند در همه این موضوعات باید ریئس جمهور آینده طرح.های قابل اجرایی را ارائه بدهد؛ ولی به نظر مهمترین مسئله رئیس جمهور آینده حل مشکلات اقتصادی کشور است.
🔸در بخش نظامی با عملیات وعده صادق توهم ترس از سایه جنگ از سیاسیون دور شده است. بنابراین دوگانه معیشت و جنگ دیگر مسئله اصلی برای سیاست مداران و محملی برای جذب رأی نیست.
در بخش فرهنگی عمده مسئله برای روسای جمهور پیشین مسئله حجاب بود. موضوع حجاب در گذشته تبدیل به مسئله امنیتی برای کشور شده بود. در حال حاضر هر چند این مسئله به صورت کامل حل نشده است ولی تا حدودی- خوب یا بد- این مسئله جمع شده است. بنابراین دامن زدن به دوگانه حجاب و حکومت و دوگانه حجاب و معیشت نیز نمیتواند برای رأی دهندگان مانند گذشته جذاب باشد.
🔺بنابراین مهمترین مسئله حل مشکلات اقتصادی است. در بخش حل مشکلات اقتصادی در میان نخبگان سیاسی دو نگاه درون گرا و برون گرا داریم. درون گرایان حل مسائل اقتصادی را با نگاه به درون و خود اتکایی و نگاه به شرق و همه کشورها به صورت عزت مندانه میدانند. برون گرایان حل مشکلات اقتصادی را با نگاه به غرب به ویژه در پرتو ارتباط با آمریکا و کشورهای اروپایی جستجو می.کنند. در همین راستا سیاست خارجی دولت ها تعریف میشود.
تیم های اقتصادی نامزدهای ریاست جمهوری، کارنامه مدیریتی نامزدها و توان تجمیع هر دو نگاه درون گرایی و برون گرایی نقش مهمی در جذب آرای مردمی برای نامزدهای ریاست جمهوری دارد.
بهترین الگو برای این مسئله نوع کارکرد رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی است.
ایشان با قابلیت تجمیع دو نگاه و اثبات آن در عمل توانستند برخی از چالشهای مهم اقتصادی کشور را که برای برای برخی غیر قابل حل بود به سامان برسانند.
#انتخابات_تیر
#رئیس_جمهور_چهاردهم
#شهید_جمهور
#اقتصاد
✍ #موسی_سلیمانی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
⁉️ چرا شورای نگهبان در کشور وجود دارد؟ چرا اجازه داده نمیشود مردم مانند سایر کشورها هرکس را میخواهند انتخاب کنند؟
🔴 #شبهات_انتخابات
🔸 #انتخابات_و_شورای_نگهبان
_____________________________
در اغلب کشورها، برگزاری انتخابات به عهده قوه مجریه است. به همین دلیل، بیم آن میرود که قوه مجریه در جریان برگزاری انتخابات اعمال نفوذ کند. برای جلوگیری از هرگونه سوء استفاده احتمالیِ قوه مجریه و صیانت از حقّ انتخاب مردم، وجود یکنهاد ناظرِ بیطرف برای کنترل و نظارت بر انتخابات، لازم و ضروری است و برای جلوگیری از رقابت ناسالم و هرگونه خدشه در آرای مردم در انتخابات، باید نهادی بیطرف بر اجرای انتخابات، با دقت و امانت، نظارت کند و این نظارت از شروع ثبتنام تا اعلام نتایج تداوم داشته باشد.
در شورای شهر که شورای نگهبان در تأیید صلاحیتها نقشی ندارد میبینید که بسیاری از منتخبین در بازداشتگاه هستند و درگیر فساد مالی و اخلاقی شدهاند.
شورای نگهبان فقط مخصوص ایران نیست و در دیگر کشورهای دنیا هم برای نظارت بر انتخابات نهادهایی وجود دارد مانند:
1- دادگاه قانون اساسی در کشورهای اتریش، فیلیپین، بلغارستان، آلمان و...
2- شورای قانون اساسی در فرانسه
3- مجلس در کشورهای آمریکا، بلژیک، سوئیس
4- وزارت کشور در انگلستان
5- شورای عالی انتخابات در ترکیه
📚 برگرفته از کتاب یک صندوق شبهه اثر حجت الاسلام راجی
🇮🇷🇵🇸
﷽
🔊 نشست مجازی
🍃🌹🍃
🔻 موضوع: مؤلفه های انتخاب اصلح رئیس جمهور
📌 سخنران: دکتر سجاد ملکوتی- کارشناس ارشد مسائل سیاسی
📆 زمان: سهشنبه ۲۲ خرداد- ساعت: ۱۹:۳۰
📲 لینک ورود به نشست👇👇👇
🆔 http://Rubika.ir/Aalamdar_baserat
هدایت شده از این عمّار
🔕مروری بر چند طرفند و #شیطنتِ_انتخاباتی جریان غربگرا‼️
1️⃣- اگر روحانی رأی نیاورد رکود عمیق اقتصادی متجلی خواهد شد!
2️⃣- ما سایه جنگ را از ایران برداشتیم
3️⃣-دیوار کشی در خیابان
4️⃣- تهمت #قاتل و 6 کلاسه و...
5️⃣و....
🔕این دوره گول نخوریم🔕
برای کسب اطلاع بیشتر روی هرکدام از بند ها #بزن👆
✍️علی اکبر صیدی
هدایت شده از این عمّار
به چه کسی رای میدی⁉️ حتما در این نظر سنجی شرکت کنید. چون.... 👇
https://www.tabnak.ir/fa/polls/archive/396
🔕مروری بر چند طرفند و #شیطنتِ_انتخاباتی جریان غربگرا‼️
1️⃣- اگر روحانی رأی نیاورد رکود عمیق اقتصادی متجلی خواهد شد!
2️⃣- ما سایه جنگ را از ایران برداشتیم
3️⃣-دیوار کشی در خیابان
4️⃣- تهمت #قاتل و 6 کلاسه و...
5️⃣و....
🔕این دوره گول نخوریم🔕
برای کسب اطلاع بیشتر روی هرکدام از بند ها #بزن👆
✍️علی اکبر صیدی