✏️ رهبر معظم انقلاب: امام حسین علیه السلام قیام کرد تا آن واجب بزرگی را که عبارت از تجدید بنای نظام و جامعه اسلامی، یا قیام در مقابل انحرافات بزرگ در جامعه اسلامی است، انجام دهد ۱۳۷۴/۳/۱۹
◾ @basijnewsir
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 روایت رهبر انقلاب از ماجرای شهادت غلام سیاه حبشی در کربلا و رفتار امام حسین(ع) با او
☝ هر روز یک ماجرا از کربلا در بیانات رهبر انقلاب
🏴 #بعثت_خون
💻 Farsi.Khamenei.ir
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 محرّم ماه عزا نیست!
آزمونِ خطرناکِ «تصمیم» است!
⭕️ رهبر انقلاب: خصوصیات شهید رئیسی میتواند الگوی مدیریتی کشور باشد.
🔰جملات ناب حضرت آقا درباره #شهید_جمهور؛
1️⃣ یک خصوصیت آقای رئیسی #خستگیناپذیری از کار بود. مکرر ایشان را توصیه میکردم مقداری استراحت کنند اما میگفت من خسته نمیشوم
2️⃣ شهید رئیسی جداً #صبور و اهل مدارا بود
3️⃣ محور برنامهریزیها و اقدامهای آقای رئیسی #حل_مشکلات_مردم بود
4️⃣ دولت مرحوم آقای رئیسی(رضواناللهعلیه) #دولت_کار_و_امید و حرکت در بخشهای داخلی و خارجی بود
5️⃣ شهید رئیسی در سیاست خارجی هم #اهل_تعامل بود و هم اهل #رعایت_عزتمندی کشور و ملت.
6️⃣ شهید رئیسی هیچگاه از زخمزبانها #مایوس_نمیشد. رنج میکشید اما مایوس نمیشد.
7️⃣ شهید رئیسی در بیان مواضع انقلابی و دینی #کاملاً_صریح بود و دوپهلو سخن نمیگفت.
8️⃣ شهید رئیسی به #تواناییهای_داخلی عمیقاً اعتقاد و باور داشت.
9️⃣ عهدنامه مالک اشتر بر توجه به توده مردم و دوری از نورچشمیها و ویژهخواران تاکید دارند. شهید رئیسی در این مسیر حرکت میکرد.
🔟 یکی از مهمترین خصوصیات آقای رئیسی #مردمی بودن بود. این باید برای همه مسئولان دولتها الگو باشد.
#دلم_برای_رئیسی_سوخت
#انتخابات #جلیلی #پزشکیان
⚜"
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰کودتای نافرجام نقاب
🗓 ۱۸ تیرماه، سالروز کشف توطئه کودتای آمریکایی در پایگاه هوایی شهید نوژه در سال ۱۳۵۹
┄┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
10.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 کلیپ جدید از محل سقوط بالگرد حامل شهید رئیسی
🍃🌹🍃
13.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انقلاب کردیم که وضعمون این بشه!
#پاسخ_به_شبهات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 آنچه بر « ناوشکن سهند » گذشت
🍃🌹🍃
#ماه_محرم |
🔰 شهید رئیسی اقتصاد را چگونه تحویل گرفت و چگونه تحویل داد؟
🔸دولت سیزدهم که اقتصادی درگیر با انواع ناترازیها را تحویل گرفته بود امروز اقتصاد کشور را در شرایطی مناسب و آماده جهش به دولت جدید تحویل میدهد.
🔸همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی روز گذشته در دیدار کابینه شهید رئیسی، دولت سیزدهم را دولت «کار و امید و حرکت» برشمردند، شهید رئیسی و کابینه او با تلاش شبانهروزی توانستند یک اقتصاد بحران زده که در حال حرکت به سمت دره بود را با وجود انواع ناترازیهای بودجهای و انرژی و... به سمت تعادل تغییر جهت بدهند.
🔸دولت سیزدهم در تابستان سال ۱۴۰۰ در شرایطی مستقر شد که باید برای تورم به جامانده از دهه نود، بدهی سنگین دولت دوازدهم، کاهش سرمایهگذاری و رکود و شرطیشدن اقتصاد، با قید فوریت کاری میکرد.
🔻شهید رئیسی در این وضعیت و بدون اینکه بحرانهای موجود را به کف جامعه منتقل کند، کار را مدیریت کرد و نهایتاً در طول 1000 روز خدمت صادقانه، بسیاری از مؤلفههای اقتصادی از جمله تورم تولیدکننده و مصرفکننده، نرخ رشد نقدینگی، نرخ رشد پایه پولی، رشد اقتصادی، نرخ بیکاری، آبرسانی و تولید برق، رشد صنعت، احیای کارخانهها، سرمایهگذاری در حوزه انرژی، ترانزیت، یارانه نقدی، طرحهای معیشتی و بیمه سلامت متحول شد.
🔸برخلاف برخی ادعاها از سوی مسئولان دولت قبل مبنی بر پایین بودن کیفیت رشد در دولت سیزدهم، تحلیل رشد اقتصادی نشان از کیفیت خوب و زمینه استمرار آن دارد. متوسط نرخ رشد سرمایهگذاری کل و یا تشکیل سرمایه ثابت ناخالص در طول سالهای ١٣٩٧ تا ۱۳۹۹، منفی ١٣ و هشت دهم درصد بود. این نرخ در سال ۱۴۰۰ به چهار و یک دهم درصد، در سال ۱۴۰۱ به دو و نیم درصد و در سال ۱۴۰۲ به چهار و هشت دهم رسید، به طوری که متوسط آن در طول دولت سیزدهم سه و هفت دهم درصد میباشد.
🔸دولت سیزدهم در راستای مهار تورم سیاستهای مختلفی اعمال کرد. کاهش کسری بودجه و واقعیسازی بودجه، سیاستهای کنترل ترازنامه بانکی، سیاستهای تنظیم بازار و سیاستهای اطمینانبخشی و پیشبینیپذیرسازی بازار و کنترل فضای انتظارات تورمی از جمله سیاستهای دولت سیزدهم برای مهار تورم بوده است.
🔸رشد پایه پولی با کاهش ۱۵ و سه دهم واحد درصدی، از ۴۲ و ۹ دهم درصد در پایان سال ۱۴۰۱ به ۲۷ و شش دهم درصد در پایان سال ۱۴۰۲ رسیده است. همچنین، رشد نقدینگی از ۳۱ و یک دهم درصد در پایان سال ۱۴۰۱ به ۲۴ و سه دهم درصد در پایان سال ۱۴۰۲ رسیده است که حاکی از کاهش شش و هشت دهم واحد درصدی رشد نقدینگی در سال ۱۴۰۲ است.
🔸یکی از چالشهای دولت سیزدهم، حذف ارز ترجیحی بود که به گفته عباس عبدی، حامی دولت روحانی، مثل پوست موز زیر پای دولت شهید رئیسی انداخته شده بود. دولت امکان ادامه این سیاست پر هزینه را نداشت و دولت روحانی مسئولیت حذف آن را به دوش دولت بعد از خود انداخته بود. اما دولت سیزدهم هزینه این سیاست تحمیلی را پذیرفت و با مردمی کردن یارانهها، بخشی از افزایش قیمت کالاها را با پرداخت یارانه ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومانی جبران کرد.
🔸دیپلماسی انرژی در دولت سیزدهم به نحوی پیش رفت که توانست موانع متعدد پیشروی تجارت خارجی محصولات انرژی کشور را به میزان بسیار زیادی برطرف کند. در حالی که دولت قبل در برابر خروج آمریکا از برجام کاملاً منفعل بود و فروش نفت کشور تا ۳۰۰ هزار بشکه در روز کاهش یافته بود اما دولت سیزدهم با مجاهدت توانست فروش نفت و میعانات را به گواه آمارهای بینالمللی به مرز دو میلیون بشکه در روز برساند. جواد اوجی وزیر نفت درباره برخی شبهات در اینباره تأکید کرد: «خدا شاهد است که به ۱۷ کشور و با تخفیفی کمتر از انگشتان یک دست، نفت میفروشیم.»
🔸حالا فرصت برای رئیسجمهور جدید مهیا است تا اقتصاد کشور را جهش بدهد. این دستاوردها با تلاش شبانهروزی رئیسجمهور شهید و دولت ایشان به دست آمده و امید است مجدداً خرج گذاشتن تمام تخممرغها در سبد مذاکره نشود.
#سرویس_اقتصادی
https://kayhan.ir/001DoU
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓🏴 آیا ورود به ماه محرم آداب خاصی داره؟!
📣پاسخ حجت الاسلامعالی
#روشنا_زنجان
💠⃟🇮🇷