11.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحنه دلخراش
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا تاریخ تکرار میشود!؟
😈اجرای قدم به قدم عملیات روانی به کار گرفته شده در سال ۱۹۹۱ برای فریب افکار عمومی و حمله به عراق، اما این بار برای ایران و با اسم رمز مهسا امینی!
🟣 شهادت دروغ "نیره الصباح" که منجر به قتل عام یک میلیون و ۱۳۵ هزار نفر از مردم بیدفاع عراق شد
و اکنون پروپاگاندای گسترده رسانهای افراد وطن فروشی مثل مسیح علینژاد و اتاقهای عملیاتی مثل اینترنشنال سعودی که به دنبال آماده سازی افکار عمومی جهان برای تحریم بیش از پیش مردم و حمله نظامی به ایران هستند!
🟣 نابودی یک ملت با حمایت گسترده سازمانهای دولتی با استفاده از اسناد جعلی، فریب و اطلاعات جعلی!
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
تکمیل کننده نقشه گرگ ها
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
🔴🆕رمزگشایی از شایعهسازی ضدانقلاب درباره رهبر انقلاب
مهدی فضائلی تحلیلگر سیاسی طی یادداشتی نوشت: شایعه سازی و شایعه پراکنی درباره سلامتی رهبری انقلاب سابقه ای طولانی دارد، نخستین بار در دوران امام راحل این حربه بکارگیری شد و بخصوص دو رادیوی عراق و رژیم صهیونیستی هرازچندگاهی این موضوع را داغ می کردند.
این ترفند در دوران زعامت حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) نیز ادامه پیدا کرد، نه الآن که ایشان ۸۳ ساله هستند، بلکه از سالها پیش!
اولین باری که بنده بخاطر می آورم، مربوط به حدود ۱۶ سال قبل است، یعنی زمانی که ایشان حدوداً ۶۸ ساله بودند! «مایکل لدین»، از اعضای مؤثر مؤسسه «امریکن اینتر پرایز» که برخی او را مسئول طرح براندازی جمهوری اسلامی ایران معرفی میکردند، در تاریخ ۱۰ ژانویه ۲۰۰۷ مصادف با ۲۰ دی ماه سال ۱۳۸۵ این شایعه را ساخته و پرداخته کرد و سپس برخی شبکههای خبری مانند فاکس نیوز که زیر نظر پنتاگون عمل میکند و برخی خبرگزاریهای غربی دیگر، آن را دنبال کردند.
با توجه به گسترش این شایعه در آن زمان، ما در خبرگزاری فارس تصمیم گرفتیم برای اولین بار درباره سلامتی حضرت آقا گزارش خبری تهیه کنیم که بسیار مورد توجه قرار گرفت و آن شایعه هم خنثی شد.
فردی تجزیه طلب به نام محمد مجید اهوازی نیز از سال ۲۰۱۴ بارها تلاش کرده است به این شایعه دامن بزند.
در هفته های اخیر و همزمان با اغتشاشات نیز این ترفند یکبار دیگر از سوی روزنامه ظاهراً معتبر نیویورک تایمز و مؤسسه امریکن اینترپرایز تکرار گردید و مورد بهرهبرداری شبکه های مثلاً حرفه ای بی بی سی و ایران اینترنشنال و... قرار گرفت!
البته نیویورک تایمز دو سال پیش هم با زیرپا گذاشتن اصول شناخته شده و حرفه ای در انتشار خبر، وارد این ماجرا شد و اعتبار خود را هزینه کرد.
حال این پرسش قابل طرح است که این موضوع چه کارکردهایی دارد که حتی چنین مجموعه های باسابقه و ظاهراً با اعتبار بالا حاضرند اینگونه به اعتبار خود چوب حراج بزنند؟
قبل از پاسخ به این پرسش، به نظر می رسد این حجم وسیع تمرکز روی رهبر انقلاب و تلاش برای زیر سؤال بردن سلامتی معظم له، دو نکته بسیار مهم را روشن می سازد، نخست، نقش آفرینی نهاد و شخص ولایت فقیه در صیانت از انقلاب و پیشبرد آن و مقابله با توطئه ها و برنامه ریزی های دشمن، و دوم، محبوبیت و احترامی که حضرت آیت الله خامنه ای نزد مردم دارند که اگر غیر از این بود، این همه تکاپو علیه ایشان لازم نبود.
شایعاتی که گاه به گاه در مورد عدم سلامتی یا حتی درگذشت رهبر معظم انقلاب تولید می کنند دو هدف اساسی را دنبال می کند؛ اول، روحیه دادن به مخالفان نظام و امیدوار کردن آنها به برداشته شدن بزرگترین و مستحکم ترین سد و مانع آنها برای نیل به اهداف شومشان و دوم، خالی کردن دل نیروهای دلبسته انقلاب و رهبری استوار آن در داخل و خارج کشور.
البته این شایعه به تازگی کارکرد دیگری هم پیدا کرده و آن زمینه سازی برای پرداختن به موضوع جانشینی و مشغول کردن اذهان به مباحث انحرافی است.
در مقابل این تلاش های مذبوحانه که بی اعتباری و کذب آنها به سرعت هم معلوم شده و می شود، دو نکته را یادآور می شوم؛
نکته اول از زبان خود رهبر حکیم انقلاب:
«دشمنان نظام اسلامی شایعات مختلفی درباره فوت و بیماری درست می کنند تا شاید چند روزی روحیه ملت ایران را تضعیف کنند اما آن ها نمیدانند که در ایران با یک شخص روبه رو نیستند بلکه با ملتی روبه رو هستند که در پاسخ به توطئه ها و حیله های دشمن... به خیابان ها می آیند و با فریادهای پرشور، قدرت و هوشیاری و استقامت خود را در دفاع از اسلام و انقلاب و ایران نشان خواهد داد».
و نکته دوم؛ هرچند به زبان عامیانه، عمر دست خداست اما نزدیکان حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی)، وضعیت ایشان را به لحاظ بنیه بدنی و خصوصیات جسمی،سالم، قوی و بسیار شبیه مرحوم پدرشان آیت الله سید جواد خامنه ای می دانند.
آیت الله سید جواد خامنه ای در سال ۱۳۶۵ که وضعیت بهداشت و پیشرفت های پزشکی در این حد نبود و شاخص «امید به زندگی» تقریبا۶۰ سال بود، در سن ۹۱سالگی جان به جان آفرین تسلیم کرد؛ حال آنکه این شاخص در حال حاضر حدود ۷۷ سال و بالاتر از متوسط جهانی است!
ضمن اینکه اکثر قریب به اتفاق مراجع معظم تقلید فعلی نیز (که عمرشان دراز باد) بهدلایل مختلف از جمله سبک زندگی، در سن بالای ۹۵ سالگی بهسر می برند، لذا دشمنان حالا حالا ها این امید واهی را از سرشان بیرون کنند و بدانند بسیاری از آنها خوراک مار ومور خواهند شد در حالیکه آیتالله خامنه ای (مدظلهالعالی) همچنان پرچمدار و سکاندار انقلاب اسلامی است و انشاالله آنرا به صاحب اصلی این انقلاب تحویل خواهند داد!
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
کانال شبکه عماریون
🔴🆕چیستی و چرایی فتنه آمریکایی-اسرائیلی در سال ۱۴۰۱
دکتر رضا سراج در یادداشتی پیرامون ماهیت اغتشاشات اخیر نوشت:
در روزهای پایانی تابستان ۱۴۰۱ که شور اربعین حسینی به اوج خود رسیده و فضای کشور متأثر از آن بود، ناگهان به علت حادثه فوت دختری به نام «مهسا امینی» در ساختمان وزرا پلیس امنیت اخلاقی، فضای رسانهای ضدانقلاب و شبکههای اجتماعی سرشار از محتوای دعوت به اغتشاش و آشوب شد و بهسرعت اغتشاشات خیابانی به بهانه این حادثه آغاز گردید. شدت واکنشهای چهرههای سلبریتی، برخی ورزشکاران و سیاسیون به موضوع مرگ «مهسا امینی» و اغتشاشات به وجود آمده در پی آن، شدت هجمه رسانهای بیسابقه در جهان در شبکههای رسمی و فضای مجازی و شبکههای اجتماعی و نیز به خط شدن چهرههای رسانهای و سلبریتیهای غربی در واکنش به آن، نشان میدهد که این اغتشاشات نه یک امر طبیعی در یک بستر اجتماعی بلکه یک سناریوی از پیش برنامهریزیشده امنیتی برای ایران بوده که باخبر فوت تلخ مهسا امینی، بستر مناسب را برای آغاز یافته است.
ازنظر استراتژیستهای آمریکایی، نظم جهانی کنونی که ماحصل جنگ جهانی دوم و سپس فروپاشی شوروی در جنگ سرد با آمریکا است امروز با چالشهای جدی مواجه شده است و چین، روسیه و ایران اصلیترین قدرتهایی هستند که این نظم را به چالش کشیده و در حال تغییر آن هستند. ازاینرو برای مقابله با روند تضعیف قدرت رهبری جهانی آمریکا و جلوگیری از تغییر نظم جهانی لازم است که هرچه سریعتر کشورهای چالشزا را تضعیف نموده و از میدان به درکرد. آمریکاییها در تلاش هستند تا باسیاستهای حمایتی خود از اوکراین و قرار دادن هرچه بیشتر اروپا در برابر روسیه، این کشور را در این منطقه زمینگیر کرده و به ورطه مشکلات اقتصادی و شورشهای اجتماعی بکشانند. آمریکا همچنین تمام تلاش خود را درباره چین معطوف به ایجاد بیثباتی در حریم امنیتی این کشور از طریق تشدید منازعه تایوان و ایجاد محور ضد چینی در آن منطقه نموده است.
آمریکاییها به این نتیجه رسیدهاند که مهار ایران و فروپاشی آن، یکی از مهمترین اقدامات ضروری برای مهار تغییر نظم جهانی و افول جایگاه جهانی آمریکا است. نقشآفرینی فعال جمهوری اسلامی ایران در تقویت بلوکبندیهای جهانی و حرکت به سمت ایجاد یک محور راهبردی با مشارکت روسیه و چین بهعنوان دو قدرت بزرگ جهانی سبب شده که ازنظر آمریکا، ایران بهعنوان یک عامل مؤثر در کاهش هژمونی این کشور و تهدید جدی منافع غرب تلقی شود. کابوس همگرایی و همافزایی قدرت ایران با کشورهایی چون روسیه و چین موضوع جدید نیست و ۷۰ سال پیش ژنرال «آیزن هاور» در ۲۹ نوامبر ۱۹۵۲ در نخستین مصاحبه عمومی خود پس از انتخاب بهعنوان رئیسجمهور آمریکا گفته بود:
«گمان نمیکنم منطقهای مهمتر از ایران روی نقشه جغرافیای جهان وجود داشته باشد. ایران از ذخایر سرشار انرژی برخوردار است و در چهارراه جهان واقعشده است. اگر روزگاری ایران و شوروی باهم کنار بیایند دیگر کره زمین جای امنی برای غرب نخواهد بود. همچنین نباید وضعیتی پیش بیاید که ایران به گذشته دور خود بازگردد و به یک قدرت نظامی تبدیل شود. وای بهروزی که میلیتاریسم ایرانی زنده شود. بروید تاریخ این کشور را بخوانید تا متوجه حرف من شوید.»
بر اساس همین نگاه است که آمریکاییها در مذاکرات هستهای صرفاً به دنبال مهار هستهای ایران نیستند بلکه میخواهند ریلگذاری فروپاشی سیاسی-اجتماعی ایران را رقم بزنند. بر این اساس مذاکرات هستهای و مهار هستهای ایران زمینهساز مهار ایران در حوزههای دیگر همچون عمق راهبردی در منطقه غرب آسیا، مهار توان نظامی و موشکی و آغاز تغییر در فضای فرهنگی و سیاسی داخلی آن خواهد بود. ازنظر آمریکاییها ایران باید به هر شکل ممکن به برجام موردنظر آنها بازگردد و قبول کند که به مذاکرات جامع بر سر سایر مسائل خواهد پیوست.
شواهد نشان میدهد که ایجاد اغتشاشات و شورش اجتماعی درواقع همان پلن B آمریکاییها است. بررسی سابقه اقدامات آمریکا در دوره حضور دمکراتها نشان میدهد که دمکراتها برخلاف جمهوریخواهان که به گزینههای سختتر مثل حمله نظامی علاقهمند هستند، علاقه خاصی به استفاده از گزینههای نرم و نیمه سخت همچون ایجاد اغتشاش و آشوب در کشورهای هدفدارند و کارنامه آنان در ایجاد انقلابهای رنگی در کشورهای مختلف مبین این حقیقت است. ازجمله ایجاد فتنه ۸۸ در ایران که در زمان دولت دمکرات اوباما اتفاق افتاد و در همان زمان نیز جو بایدن رئیسجمهور کنونی نیز معاون رئیسجمهور وقت آمریکا بود.
با توجه به عدم پذیرش بازگشت به برجام با فکت شیت آمریکایی طی ماههای گذشته علیرغم فشار سیاسی و رسانهای سنگینی که برای تحمیل آن به ایران صورت گرفت به نظر میرسد با اغتشاشات اخیر و تلاش برای بیثباتسازی در ایران، اجرای پلن B از طرف آمریکاییها وارد فاز اجراشده است و به نظر میرسد پلن B یک پلن جنگ مح
کانال شبکه عماریون
اسباتی است که از طریق ایجاد انزوا و فشارهای بینالمللی ذکرشده، اغتشاش و آشوب داخلی و همچنین معبرسازی تهدید میبایست جمهوری اسلامی ایران را به تجدیدنظر در محاسبات و محاسبه مجدد برساند تا بهناچار توافق جامع (پلن A) را با شرایطی متفاوت شامل پذیرش مذاکرات در موضوعات فرابرجامی همچون مسائل منطقهای و موشکی بپذیرد.
ایران پیشازاین در سال ۱۳۷۸ و بهخصوص ۱۳۸۸ شاهد ایجاد فتنه با ماهیت کاملاً سیاسی توسط سرمایههای غرب در ایران و با هدایت آمریکاییها بوده است. در دیماه ۱۳۹۶ و نیز آبان ماه ۱۳۹۸ نیز ایران شاهد آشوب و اغتشاش با ماهیت عمدتاً اقتصادی و معیشتی بوده است. در سالهای اخیر با تحریمهای شدید آمریکا علیه ایران بهخصوص کمپین فشار حداکثری ترامپ، جامعه ایران دچار مشکلات شدید معیشتی و اقتصادی گردید که سبب شکلگیری اغتشاشات در دیماه ۱۳۹۶ و آبان ماه ۱۳۹۸ شد. تجربه این فتنهها به آمریکاییها و صهیونیستها نشان داد که اغتشاش بر پایه صرفاً مسائل سیاسی یا معیشتی از انرژی لازم جهت واردکردن جامعه به چرخه بیثباتی و خشونت و کشاندن جمعیت زیادی از مردم برخوردار نیست.
از طرفی تغییر دولت در ایران و روی کار آمدن دولت جدید و برخی اقدامات مثبت اقتصادی به نفع دهکهای پایین جامعه، امید به ایجاد اغتشاش با استفاده از مشکلات معیشتی دهکهای پایین جامعه و قشر متوسط به پایین تا حدی از بین رفت. بافهم همین واقعیت، آمریکاییها در سناریوی فتنه جدید توجه ویژه به ظرفیت برخی مسائل فرهنگی-اجتماعی کرده و زمین اصلی منازعه و دو قطبیسازی منتهی به آشوب را در این موضوعات تعریف کردند و البته تلاش نمودند تا ظرفیتهای دیگر را نیز فعال نمایند. ازاینرو در فتنه ۱۴۰۱ با توجه به برنامهریزیهای پیشینی صورت گرفته تلاش نمودند تا با محور قرار دادن مسائل فرهنگی-اجتماعی به همافزایی همه ظرفیتهای سیاسی، اقتصادی و امنیتی با آن پرداخته و یک فتنه ترکیبی بیسابقه ایجاد نمایند. با این وصف میتوان گفت فتنه ۱۴۰۱ و اغتشاشاتی که همچنان تلاش میشود تازنده نگهداشته شود یک سناریوی طراحیشده آمریکایی با کمک رژیم صهیونیستی و سایر متحدین این کشور است که بر بستری از تضادها و گسلهای فرهنگی- اجتماعی ایران که طی یک سال اخیر برای عمیقتر شدن آنها تلاش ویژه صورت گرفت، ایجادشده است.
در طی مدتی که دولت دمکرات آمریکا در حال مذاکره با تیم جدید مذاکرات هستهای ایران بود، برنامهریزی و اقدام برای زمینهسازی پلن B بهصورت موازی در حال انجام بود. شواهد نشان میدهد که این پلن بهصورت چندمرحلهای طراحی و اجرایی شده است:
فاز ۱: جنگ شناختی (دستکاری اذهان با جنگ رسانهای و شبکههای اجتماعی)
فاز ۲: اغتشاش و شورش اجتماعی (خیابانی سازی اعتراضات و تقابل مردم با حاکمیت)
فاز ۳: سوریهسازی (تصاعد خشونت و به میدان آوردن ظرفیتها در حوزه امنیتی و نظامی)
فاز ۱: جنگ شناختی (دستکاری اذهان با جنگ رسانهای و شبکههای اجتماعی)
طی سالهای اخیر جنگ شناختی گستردهای در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی علیه جمهوری اسلامی در جریان بوده است. البته این جنگ با هدفگذاری حسابشده اذهان و قلوب مردم ایران را هدف قرار داده و سبب شده که گزارههایی همچون سیاه دیدن شرایط کشور و ناامیدی از بهبود وضعیت بهصورت مؤثری در ناخودآگاه جمعی بخش قابلتوجهی از مردم تثبیت شود. دشمنان انقلاب اسلامی بامطالعه فتنه ۸۸ و فتنه دیماه ۹۶ و آبان ۹۸ به این نتیجه رسیدهاند که حوزههای سیاسی و اقتصادی بهتنهایی توان کافی برای ایجاد شورش اجتماعی گسترده در ایران را ندارند. در فتنه ۸۸ که کاملاً یک فتنه با ماهیت سیاسی بود انرژی زیادی برای تداوم فتنه گذاشته شد ولی درنهایت با عدم استقبال طیف گسترده مردم مواجه گردید و با حضور مردم به پایان رسید. در فتنههای ۹۶ و ۹۸ نیز که ماهیت اقتصادی و معیشتی داشتند درصد بسیار پایینی از قشر پایین جامعه مشارکت کرده و به همین علت خیلی زود به پایان رسید. ازاینرو برنامهریزی گردید تا در فتنه ۱۴۰۱ بهصورت جدی موضوع فرهنگ و دوقطبیهای فرهنگی-اجتماعی انرژی لازم برای کشاندن طبقات مختلف جامعه به صحنه اغتشاش را تأمین کند. با توجه به فراگیر شدن شبکههای اجتماعی و نفوذ مؤثر پلتفرمهای آمریکایی و صهیونیستی در فضای مجازی ایران، موضوعات فرهنگی به یک فراگیری قابلتوجهی رسیده و دغدغه گروههای مختلفی از مردم شده که دو قطبیسازی حول آن بهخصوص در بستر نارضایتیهای اقتصادی و سیاسی، زمینه را برای پیوند زدن گروههای مختلف مردم در طبقات مختلف اجتماعی فراهم کند. همچنین با حضور ۸ ساله جریان غرب باور در دولت قبل و اثرگذاری این حضور در حوزه فرهنگ و آموزش بهخصوص در وضعیت فرهنگی مدارس، زمینه حضور برخی نوجوانان بیشازپیش در این سناریو فراهمشده بود. با این اوصاف مهمترین اقدامات دشمن در حوزه جنگ شناختی طی یک سال اخیر برای آماده نمودن شرایط ایجاد ش