15.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نجات ایران از زبان جبرائیلی
ایران چگونه در دهه هفتاد تورم را مهار کرد؟
بازخوانی یک راهکار برای جلوگیری از بی ارزش شدن پول ملی در گفتگوی یاسر جبرائیلی با علیزاده فعال رسانه ای
@ammarion1401
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رفتیم همه جای نهج البلاغه رو گشتیم هیچ جا درباره حجاب زنان نگفته!😳
@ammarion1401
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مثال مضحک مصی علینژاد در مورد زیلوهای بیت رهبری
⭕️ اینقدر بیسواده که نمیدونه این نشانه ساده زیستی رهبریه.
👈 در ضمن این زیلوها چینی نیستند. ساخت خود کشوره. فکر کردی همه مثل خودت وطن فروش هستن.
@ammarion1401
🔆زنگ عبرت
👆با این که اعتراضات در فرانسه به خاطر مسائل معیشتی و بازنشستگیه هیچ کدوم از سلبریتیهی فرانسوی جرات ندارن یه پست حمایتی از مردم بزنن چون اونجا کوچکترین تخلفی کنن جدی باهاشون برخورد میشه
♦️پس اقای جمهوری اسلامی وقتی در ایام اغتشاشات سلبریتیها علیهت فعالیت میکنن و تو کاریشون نداری وضعیت این میشه که بقیه بلاگرها و اینفلوئنسرها با خیال راحت علیهت تبلیغات میکنن
@ammarion1401
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمایت صریح حامد اسماعیلیون از سازمان تروریستی مجاهدین خلق در حضور مصی پولینژاد، نازنین بنیادی و ربع پهلوی
تا دیروز به صورت نمایشی از رجوی اعلام برائت میکردند، امروز دم خروسشون زد بیرون!
@ammarion1401
32.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرید زکریا: اگر همینگونه جایگاه دلار تضعیف شود، آمریکا به چنان حال و روزی گرفتار می شود که تاکنون به خود ندیده است
@ammarion1401
♨️ دستگیری ۲۰۴ متهم اقتصادی در ۲۴ ساعت گذشته
فرمانده قرارگاه نوروزی پلیس امنیت اقتصادی:
طی ۲۴ ساعت گذشته،۲۰۴ متهم در حوزه قاچاق کالا و ارز (سوخت، دام و …) و جرایم اقتصادی (احتکار، اخلال در نظام اقتصادی و…) دستگیر شدند.
ارزش کشفیات مذکور طبق نظر کارشناسان مربوطه بالغ بر یک هزار و ۸۳۳ میلیارد ریال برآورد شده است.
@ammarion1401
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای فرانسهی قبل و بعد از مصی پولینژاد :)
@ammarion1401
34.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ فیلم برادران لیلا حالتون رو خراب کرد؟
از مقدار دوز تابو شکنی ها و سیاه نمایی در این فیلم عصبی شدید؟
حس میکنید یه جای کار عوامل و دستاندرکاران این گونه فیلمها میلنگه؟
پس مستند کلیپ سرنخی به طول 70 سال رو حتما ببینید
@ammarion1401
13.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*فیلم دلهرهآور تیراندازی در نشویل آمریکا*
🔹پس از حمله مسلحانه دیروز (دوشنبه) به مدرسهای در شهر نَشویل در ایالت تِنسی آمریکا، فیلم دوربینهای امنیتی تصاویر هولناکی را به تصویر کشیده است.
🔹در حمله دیروز یک فرد مسلح به مدرسهای مسیحی ۶ نفر از جمله ۳ دانشآموز ۹ ساله کشته شدند. فرد مهاجم نیز پس از مداخله پلیس کشته شد.
@ammarion1401
🔴 #اولویت ما چیست؟ - ۱
این روزها زیاد میشنویم و میپرسند که تکلیف ما چیست؟ اولویت فعالیتمان چه چیزی باشد؟
حوادث سال گذشته(۱۴۰۱) جدا از آسیبها و تاثیرات منفی که در جامعه گذاشته، برخی آثار مثبت را به همراه داشته است. یکی از این آثار فعال شدنِ مجموعههای خُرد و کوچک و بزرگ در اقصاءنقاط کشور است. مجموعههایی متشکل از خواهران و برادرانی که هرکدام خلاءهای فرهنگی را احساس کردهاند و در محله و شهر خود بصورت خودجوش شروع به فعالیت کردهاند.
از قضا، بیشترین فعالیت آنان هم در زمینه حجاب است. در مساجد، مدارس، پارکها، نمایشگاهها و ... . این ظرفیتها که سالها خاک میخورد و به دستگاههای رسمی امید بسته بود. حالا خودجوش و پردغدغه به میدان آمده.
بخشی از این عزیزان خیلی دوست میداشتند که رهبر انقلاب، عنوان سال و اولویت ۱۴۰۲ را مسئله حجاب و فرهنگ اعلام کند. این نکته را هم ابراز میکردند.
البته که حقیر هم باور دارم مسئله حجاب زنان در جامعه حقیقتاً به جای حساس و بحرانی رسیده؛ اما من این وضعیت را معلول میدانم. معتقدم باید به علتها و ریشهها بیشتر توجه کرد.
اما برگردیم به سوالات اول یادداشت. اولویت اصلی ما طبق بیانات رهبر انقلاب چیست؟ تکلیف چیست؟ چه باید کرد؟
برخی فکر میکنند که عنوان سال فقط برای مسئولین است. رهبر انقلاب خود میفرماید: "باید همه همت مسئولین متوجّه این دو موضوع باشد؛ در درجه اوّل مسئولین، در درجه بعد همینطور که گفتم فعالان اقتصادی و فعّالان مردمی و کسانی که دستشان میرسد کاری انجام بدهند و فعّالان فرهنگی، صداوسیما که باید فرهنگسازی بکند در این زمینهها، همه اینها باید متوجه این دو نکتهی اصلی باشند، در درجه اول #مهار_تورّم، یعنی واقعاً تورّم را مهار کنند و مسئله تولید را افزایش بدهند".
طبق این فرمایشات، جدا از مسئولین و دستگاهها که وظایف اصلی به دوش آنان است، اولویت اصلی من و شما و همه فعالان فرهنگی و ائمه جمعه و حوزهها و دانشگاهها هم باید "مهار تورم و رشد تولید" باشد. چگونه؟ مثلاً چه کاری از دست ما ساخته است؟ راهکارهای مهار تورم و رشد تولید چیست؟ تفاوت مردمیسازی اقتصاد با خصوصیسازی در چیست؟ و ...
به نظر حقیر، قدم اول برای فعالان مجازی و فرهنگی و سیاسی، اِشراف به #اقتصاد_سیاسی است. شناخت اقتصاد، شناخت علم متعارف اقتصاد(علم موجود در دانشگاهها)، اقتصاد سیاسی و نظریات اقتصادی جهانی (خاصه مرکانتیلیسم، لیبرالیسم، مارکسیسم، نئولیبرالیسم و...)، آشنایی با مبانی نظری اقتصاد اسلامی از منظر شهید صدر و شهید مطهری و نظریات شهید بهشتی، بازخوانی تجارب و طرحهای مختلف اقتصادی که در ایران و سایر کشورها به اجرا در آمدهاند و ... .
بعد از این اِشراف به موضوع است که میتوان به راهحل و راهکار درستی در این زمینه دست پیدا کرد و آن را به گفتمان غالب تبدیل کرد. اگر همه فعالان انقلابی در کشور معضلات و موانع را بدانند، گلوگاههای تبعیض ساختاری و فسادها را بشناسند و به نظریات خانمانسوز اقتصادی که چنددهه گریبانگیر اقتصاد کشور است آگاه شوند و همه این مسائل را مطالبه کنند، بخش مهمی از کار انجام میشود.
ادامه دارد ...
@ammarion1401:
🔴 سوراخ بزرگی به نام #مسئولیت_های_اجتماعی
🔻در حاشیه عدمِ شفافیت مبالغ مسئولیت های اجتماعی فولاد خوزستان
🔹یکی از ردیف های هزینه کرد صنایع و کارخانجات، عنوان «مسئولیت های اجتماعی» است. مسئولیت اجتماعی شرکت ها یا سازمان ها (Corporate Social Responsibility) از مؤلفه های «اخلاق کسب و کار» است. مجموعه وظایف و تعهداتی است که هر مجموعه صنعتی و اقتصادی نسبت به جامعه و انسان ها و محیطی که در آن فعالیت می کند، برعهده دارد.
🔸صنایع بزرگی مثل نفت، گاز، پتروشیمی ها، فولاد، نیشکرها، خودروسازی ها و ...، موظفند بخشی از درآمد و سود خود را به مسئولیت های اجتماعی تخصیص دهند؛ چرا که در مناطق و محیط هایی که این صنایع احداث شده اند هم از منابع آنجا استفاده می کنند و هم تأثیرات مخرب و سختی هایی را برای آن مناطق ایجاد می کنند. لذا از طریق مسئولیت های اجتماعی شاید بتوان بخشی از آن را جبران کرد.
🔹اما از آنجایی که هیچ مکانیزم قانونی و نظارتی و شفافی در این عرصه وجود ندارد و هیچ مجموعه قوانین و مقرراتی در این حوزه حاکم نیست، «مسئولیت های اجتماعی شرکتی» روزنه ای است برای پولپاشی، فساد و بخوربخورها! چرا که غالب این مبالغ کلان، به صورت سلیقه ای و به دور از نظارت توزیع می شوند.
🔸غالب مدیران این صنایع، برای در امان ماندن از فشار سیاسیون و نمایندگان مجلس و دستگاه های نظارتی، مبالغ را با نظرات و اراده آنها توزیع می کنند. مثلاً فلان صنعت برای بدست آوردن رأی و نظر نماینده شهر، فلان مبلغ را در فلان منطقه که عوایدش به نفع نماینده است، هزینه می کند و از سایر مناطق غافل می شود.
🔹یا یک مدیرعامل از ردیفِ مسئولیت های اجتماعی، تعدادی گوشی همراه گران قیمت، یا تعداد بالایی سکه، یا لپ تاپ و تبلت خریداری کرده و به هر کس عشقش بکشد، هدیه می دهد. هدیه به مدیران دستگاه ها، هدیه به نمایندگان مجلس، هدیه به رسانه ها و فعالان مجازی همسو برای رپرتاژ رسانه ای و ...!
🔸در حالی که این مبالغ کلان باید هزینه مدرسه سازی، بیمارستان سازی، اشتغالزایی و رفع فقر در منطقه، جاده سازی، خدمترسانی و محرومیت زدایی شود، می بینید که هزینه باشگاهداری می شود. مثلاً فولاد، هزینه ده ها و صدها میلیاردی سرمربی و بازیکنان و سایر هزینه های باشگاه خود را از محل مسئولیت های اجتماعی پرداخت می کند! در حالی که «باشگاه های حرفه ای» در جهان از قِبَل اقدامات مختلف، درآمدزایی می کنند اینجا صنایع، پول مسئولیت های اجتماعی را خرج باشگاه های خود می کنند!
🔹در اوایل دولت رئیسی، در جلساتی از برخی مسئولین درخواست کردیم که برای این مسئله فکری اساسی کنند. درصد و مقدار مبلغ مسئولیت اجتماعی هر شرکت را سالانه یا ماهانه محاسبه کنند، همه در صندوق متمرکزی در هر استان جمع آوری شود و با نظارت دقیق و با رعایت اولویت مناطق و شهرهای محروم، اقدامات اساسی شود. اما دولت اراده ای برای پوشاندن این سوراخ بزرگ ندارد.
🔸از طرفی مجلس باید قوانین روشنی برای این مسئله تصویب کند اما از آنجایی که خیلی از نمایندگان مجلس ذینفع بوده و توزیع سلیقه ای مبالغ مسئولیت های اجتماعی، اهرمی است برای جمع آوری رأی، کاری در این زمینه هم نشده.
🔹باید شرکت ها و صنایع، ملزم شوند که تمام مبالغ مسئولیت های اجتماعی را شفاف کنند. تمام هزینه کردها باید شفاف شود تا جلوی مفاسد گرفته شود. هم دولت توان این مدیریت را دارد هم مجلس. باید از هر دو مطالبه کرد.
مثلاً فلان شرکت، فقط ۲۰ میلیارد تومان از قِبَل مسئولیتهای اجتماعی به سرمربی تیم باشگاهیش داده!
چندمیلیارد هم به اون بازیکنی داده که بارها علیه نظام اسلامی و انقلاب، موضع سیاسی گرفته!
بعد؛ برادههای سیاه مواد اولیهش، ریه چندهزار نفر در اطرافش را سیاه کرده!
@ammarion1401