انگار میشه تو نقاشیهای "جان آتکینسون" زندگی کرد
🔹آتکینسون هنرمند دوره ویکتوریایی است که به خاطر چشماندازهای شبانهٔ مناظر شهری معروف است. او یکی از بهترین و موفقترین هنرمندان منظرهٔ شبانه و منظرهٔ شهری در تمام دورانها است.
@AkhbareFori
16.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما درد وطن داریم
ما درد دین داریم
ما از این راه بر نمی گردیم...
➕ سالگرد شهادت سرسلسله احرار جنگل، نماد ایستادگی مردم ایران در برابر استعمار، شهید حجت الاسلام یونس استادسرایی (کوچک جنگلی) گرامی باد.
👤 #علیرضا_مجلل
آقای «علیرضا مجلل» را شاید بسیاری به اسم نشناسند، اما وقتی نام میرزا کوچکخان جنگلی میآید، ناخودآگاه چهره این بازیگر در نقش کوچک جنگلی مجسم میشود. نقش آفرینی که با گذشت نزدیک به سه دهه همچنان در یادها مانده و خود این بازیگر هم آن را بزرگترین شانس زندگیاش میداند.
آقای مجلل (متولد سال ۱۳۲۷ در رشت) بازیگری را از نوجوانی در شهر زادگاهش شروع کرد و بعد برای تحصیل در رشته تئاتر وارد دانشکده هنرهای زیبای تهران شد. او کار جدی بازیگری را در کارگاه نمایش و تئاتر شهر در تهران ادامه داد و با کارگردانان بزرگی همچون آربی آوانسیان و بیژن مفید همکاری داشت.
او بعد از انقلاب در چند مجموعه تلویزیونی دیگر به غیر از «کوچک جنگلی» نقش بازی کرد و در فیلم سینمایی «شاید وقتی دیگر» به کارگردانی بهرام بیضایی هم حضور داشت، که بعد از این فیلم، در سال ۱۳۶۷ از کشور مهاجرت کرد و سالهاست در سوئد مشغول فعالیت هنری میباشد.
10.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کارتونای قدیمی دهه شصت و اون حس و حال خوبش
https://eitaa.com/joinchat/726663223C3a70140e76
هدایت شده از خبر فوری
12.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مشهورترین معلولان جهان را بشناسید
🔹به بهانه روز جهانی معلولان، علاوه بر پرداختن به مسائل حول معلولان و انواع آن، به مشهورترین افراد معلول جهان پرداختیم تا فراموش نکنیم معلولیت محدودیت نیست. #ویدیوکامنت
@akhbarefori
هدایت شده از خبر فوری
سالهاست که آسیای میانه و اوکراین به عنوان اولین مکانهای اهلیسازی اسب در حدود ۴ هزار سال پیش از میلاد ذکر میشه
بیتوجهی دانشمندان اروپایی به دهها نگاره روشن از اسب و سوارکار در دیوار غارهای ایران از خراسان تا غارهای میرملاس و دوشه لرستان با قدمت ۸ تا ۱۲ هزار سال واقعا عجیبه
@AkhbareFori
هدایت شده از خبر فوری
11.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماجرای عجیب جایزه پورعرب در جشنواره پیونگیانگ!
🔹روز گذشته خبر درگذشت ابوالفضل پورعرب، بازیگر باسابقه سینمای ایران در فضای مجازی پخش شد که خیلی زود خوشبختانه تکذیب شد.
🔹به همین بهانه علاوه بر کارنامه هنری او، به بازخوانی ماجرای عجیبی که برای پورعرب در جشنواره فیلم پیونگیانگ رخ داد پرداختهایم. #ویدیوکامنت
@akhbarefori
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
سریال «از سرزمین شمالی» که در دهه ی ۶۰ و ۷۰ شمسی از صدا و سیما پخش می شد، یکی از خاطره انگیزترین و زیباترین سریال هایی بود که ایرانیان می توانستند در آن سالها مشاهده کنند. این سریال علاوه بر داستان غنی و جذاب، یک قطعه موسیقی بی نهایت زیبا و شنیدنی داشت که احتمالا هر ایرانی بارها آن را شنیده و به خاطر سپرده است.
داستان با معرفی گورو و دو فرزندش آغاز میشود. گورو از همسرش ریکو جدا میشود و همراه فرزندانش جان و هوتارو از توکیو، زادگاهش هوکایدو در فورانو نقل مکان میکند. آنها در زندگی جدیدشان از یک سو با سکونت در منطقهای که به هیچگونه امکاناتی مانند آب، برق و گاز دسترسی ندارند و از سوی دیگر دوری از مادرشان باید مشکلات بسیار زیادی را پشت سر بگذرانند. اگر چه در ابتدا آنها در مقابل تصمیم پدر برای زندگی در این منطقه روستایی دور افتاده مقاومت میکنند اما با گذشت زمان بتدریج به این شرایط عادت میکنند. این در حالی است که گورو نیز سخت در تلاش است تا با امکانات اندکی که در اختیار دارد زندگی خوبی را برای فرزندانش آماده سازد. او با استفاده از تواناییها و مهارتهای خود یک توربین بادی میسازد و از آن برای تولید جریان برق استفاده میکند که این کار او علاوه بر این که سبب شگفتی فرزندان میشود، آنها را به ادامه زندگی در کنار پدر امیدوار میسازد.
https://eitaa.com/joinchat/726663223C3a70140e76