2.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 مشارکت حداکثری یا عمل به مرّ قانون
🎥 آیتالله مدرسی یزدی؛ عضو فقهای شورای نگهبان
🔺 شورای نگهبان بالاترین تلاش را برای #مشارکت_حداکثری دارد.
اما در محدودهای که قانون به او اجازه داده است.
🔻 کاندیدایی که پایینترین سطح صلاحیت را هم داشته باشد تأیید میکنیم.
که اگر هزار نفر هم بخاطر او میخواهند رأی بدهند شرکت کنند.
❓حال اگر کسی کف صلاحیتها را نداشته باشد، با کدام فهم درست حقوقی قضایی اجتماعی اجازه بدهیم چنین فردی تایید صلاحیت شود؟!
♨️خبرهای داغ انتخابات ۱۴۰۰ 👇👇
🔶🔹شبکه افسران انقلاب اسلامی
🔶🔹 @shabakeafsaran
🔴هم اکنون 🔴
📸دمشق، آغاز شمارش آرا انتخابات ریاست جمهوری 2021 سوریه
🔶🔹شبکه افسران انقلاب اسلامی
🔶🔹 @shabakeafsaran
دولت مردمی، ایران قوی
درصورت تمایل به همکاری با ستادهای مردمی «سیدابراهیم رئیسی»، از طریق لینک زیر ثبتنام کنید:
barayemardom.com
دلیل عدم احراز صلاحیت سعید محمد:
فعالیت زودهنگام تبلیغاتی
🔶🔹شبکه افسران انقلاب اسلامی
🔶🔹 @shabakeafsaran
⛔️تله تبلیغاتی؟
🔻 یکی از جریانات سیاسی معروف که مدعی است نامزدهای اصلی او احراز صلاحیت نشدند، رفتار انتخاباتی متناقضی در پیش گرفته اند.
🔹 آنها در رسانههای خود همزمان که بر طبل "غیر رقابتی بودن انتخابات" میکوبند، از رقابت اصلی بین مهرعلیزاده و رئیسی سخن میگویند.
🔸این در حالی است که بخشی از نیروهای جریان انقلابی از تبلیغات فوق منفعل شدند، درحالیکه جریان مزبور هوشمندانه تبلیغ روی نامزد مورد نظر خویش را آغاز کردهاست.
🔺 در این شرایط جریان انقلابی نباید هدف اصلی که جلب مشارکت گسترده و آگاهانه است را فراموش کند و در تله تبلیغاتی غیر رقابتی بودن انتخابات گرفتار شود و باید با تلاشی مضاعف و با روش تخاطب میان اعضای خانواده، فامیل و آشنایان کسانی را که برای حضور در انتخابات مردد هستند، مجاب به شرکت در انتخابات نمایند.
🔶🔹شبکه افسران انقلاب اسلامی
🔶🔹 @shabakeafsaran