🔴 شنا در جهت خلاف جریان آب!
🔻چندنکته درباره حواشی ازدواج دختره 10 ساله #شهرستان_بهمئی با پسر 22 ساله
🔹لطفاً اول این سه نکته را مطالعه کنید بعد راجع به یادداشت قضاوت کنید:
1️⃣ اجبار دختر یا پسر به #ازدواج، جائز نیست و عقد خود به خود باطل است و حاکم شرع می تواند این عقد را باطل کند. این حکم مخصوص نوجوان و جوان و مسن نیست بلکه برای عموم سنین است. ازدواج دختر 10 ساله شهرستان بهمئی با پسر 22 ساله اساساً از این جنس نبوده و نیست!
2️⃣ دختر یا پسر زیر سن معمول می توانند ازدواج کنند اما زیر نظر پدر و مادر و با نظارت آنان زندگی کنند تا به سن معقول برسند.
🔹ازدواج همواره ملازم با تشکیل خانواده مستقل و فرزند آوری و فرزندداری نیست. می توان به جای اینکه نسبت به ارتباطات فرزندان سهل انگار باشیم زمینه ازدواج آنان توسط خانواده هایشان را فراهم کنیم. عروس و داماد نوجوان را تحت تربیت و پشتیبانی خانواده قرار دهیم تا با مرور زمان برای اداره مستقل خانواده و تربیت فرزندان به بلوغ و رشد فکری لازم برسند. این همان سنت حسنه ای است که در گذشته در بین اجداد ما نیز مرسوم بوده است. عروس و داماد چندین سال بعد از ازدواج زیر نظر پدر و مادر همسر زندگی می کردند. یا اینکه هرکدام از دختر و پسرتحت سرپرستی پدر و مادر خود بوده و در عین حال زمینه ارضا جنسی و عاطفی برای عروس و داماد مهیا باشد.
3️⃣ در کشوری همچون فرانسه، طبق آمار رسمی خودشان، قریب 85 درصد دختران زیر 15 سال، باکره گی خود را از دست داده و حداقل یکبار تجربه جنسی داشته اند! آموزش جنسی و جلوگیری از حامله گی به پسران و دختران 9 سال به بالا آموزش داده می شود! اما قانون وضع کرده اند که زیر 18 ساله ها حق ازدواج ندارند! یعنی حق رابطه نامشروع دارند اما حق ازدواج ندارند! تعداد دختربچه های زیر 15 سال که بصورت نامشروع در فرانسه باردار شده اند به ده ها هزار نفر رسیده! آیا ما هم داریم به این سمت می رویم؟
🔹پاسخ اسلام به این نیاز طبیعی ازدواج است. اسلام قانونمندی، مشروعیت و نظام مندی را به جای هرزگی و بی بند و باری توصیه می کند. به خانواده ها توصیه می کند با ایجاد زمینه ازدواج برای تازه به بلوغ رسیدگان، ضمن آنکه به نیاز طبیعی آنان پاسخ مشروع داده اید آنان را از انحرافات و دام های شیطانی حفظ می نمایید.
🔸بی شک بهترین زمان برای ازدواج دختر و پسر مهیا شدن رشد فکری و عاطفی و جسمی آنان است. لکن وجود برخی نیازها ممکن است زمان مناسب برای ازدواج را به گونه ای دیگر تعریف نماید. توصیه واقع بینانه اسلام به ازدواج دختران در سنی است که نشانه های نیاز جنسی برای آنان آشکار می شود. خاصه امروز که با پیشرفت وسایل الکترونیکی و آزادی روابط، شاهد بلوغ زودرس بوده و نوجوانان هم به ورطه آزادی جنسی کشیده شده اند.
🔹اگر منظور از کودک، فردی باشد که نیازهای جنسی در او شکل نگرفته است و هدف از ازدواج هم صرفا برآوردن نیازهای جنسی باشد، ازدواج کودک امری کاملا غیرعقلانی، غیرمنطقی و غیرانسانی و از همه مهمتر غیراسلامی است.
🔸حالا اما چندده میلیون جوان بیگناه نمی توانند ازدواج کنند و مجبورند تا 30 سالگی و 35 سالگی مجرد بمانند، میلیون ها نفر هم مجرد قطعی باقیمانده اند و به میانسالی رسیده اند!
🔹چه دختران و چه پسران جوانی که به علت ناتوانی مالی و یا فقر فرهنگی یا گرایش به سبک زندگی غربی، نتوانسته اند ازدواج کنند و یا به گناه افتاده اند و پرپر شده اند! اما برای ما عجیب نیست! و برای نمایندگان مجلس و دولتمردان و شورای عالی انقلاب فرهنگی و ...، دردآور نیست!!
🔸بلکه عجیب آن دختر ده ساله ای است که طبق شرع و رضایت خودش (آن چیزی که در تصاویر منتشر شده نشان از رضایت دختر دارد) و نظارت والدین قرار است عقد بماند تا 5-6 سال بعد عروس شود! رسانه ها بسیج می شوند؛ دادگستری و دادستان بهمئی به خط می شوند؛ نمایندگان مجلس سروکله شان پیدا می شود و برای دولتمردان ناکارآمد خوراک خوبی مهیا شده و زمینه ای می شود برای خودنمایی یک جریان کثیف سیاسی که سالهاست به دنبال نهادینه کردن آزادی جنسی در جامعه است! مدعیانی که می گویند بچه 6-7 ساله باید آموزش جنسی ببیند ولی دختربچه 10-11 ساله، که به لحاظ جسمی و جنسی، بیشتر از همسن های خودش رشد کرده، نباید تحت نظارت والدین عقد کند! مدعیانی که می گویند کسی نباید در کار دیگران دخالت کند و هرکسی آزاد است خودش درباره جسمش آزادانه تصمیم بگیرد!
🔻اف بر این #فقر_فرهنگی که ما را مجبور کرده متناسب با روز(!!!) موضع بگیریم! اگر فرداروزی آن دختربچه یا شبیه او، بخاطر این فشارها و احکام ناصواب، به گناه افتاده اند چه کسی یا کسانی مسئولند؟
#داود_مدرسی_یان
8.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 #یوسی_پلت فرمانده سابق اسرائیل میگوید:
🔸 ۱۹۸۸ خبر رسید #ایران صد میلیون دلار به حزبالله کمک کرده. ما شوکه که چه تسلیحاتی می خرند که فهمیدیم ۸۰ درصدش صرف ساخت مهدکودک، مدرسه و ... شده.
🔹 این روش ایران است، بلندمدت برنامهریزی می کنند. آن کودکان الان بزرگ شدهاند و علیه #اسرائیل می جنگند. این نبرد ایران است.
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
#هیات_سیاسی
#ثبات_قدم
عاشورا امتحان ثبات قدم در #ولایت و دینداری بود. نقطه عطف ثبات قدم عاشورائیان، شب عاشورا در خیمه ی اباعبدالله علیه السلام بود که حضرت بیعت خویش را از یاران برداشتند؛ ولی این مردان راستین حاضر نشدند دست از یاری امامشان بکشند. زهیر مانند مسلم و حبیب و سعید و... به امام پاسخ داد:
«به خدا قسم، دوست دارم كه كشته شوم، سپس برانگيخته شوم و تا هزار بار ديگر كشته و زنده شوم تا بدين سبب از جان شما و جوانان اهل بيت شما بلا به دور ماند».
#شناخت_حقیقی ولایت، چنین شهامت و پایمردی به زهیر داد تا روز بعد در نبرد با شمر و لشکریانش این قسم خود را عملی کند!
در مقابل، افراد صاحب نفوذ، برجسته و باسابقه جهان اسلام که با شنیدن دعوت امام، بجای همراهی، شروع به ملامت، تردید افکنی و تلاش برای منصرف ساختن امام از حرکت به سمت عراق کردند. با اینکه می دانستند امام مظهر علم و هدایت و حکمت است؛ ولی باز نتوانستند در اجابت ولی امر، در انجام وظیفه، ثابت قدم بمانند... و ولی زمان را تنها گذاشتند.
در #زیارت_عاشورا بعد از چند بار اظهار مودت و دوستی با اباعبدالله و اعلام مسالمت با دوستان امام و محاربه با دشمنان امام، در سجده از خداوند طلب ثبات قدم می کنیم. چراکه این اظهار محبت و وفاداری بدون ثبات قدم، نمی تواند به عمل تبدیل شود و #در_حد_حرف باقی می ماند.
در راه عاشورا ماندن، به حرف نیست؛ به عاشورایی عمل کردن است. آنکسی که رأی و نظر و نفع و توجیه خود را بر دستور ولی امر ترجیح می دهد، ولایتی بودن و انقلابی بودن و حزب اللهی بودنش در حد حرف است. ثبات قدم در راه ولی است که یاران مخلص عاشورایی را از جاماندگان جدا می کند!
📝 #رها_عبداللهی
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
بسم رب الحسین
هیئت امام حسینی(ع)
هیئتی که از فهم و هدف انقلاب و انقلابی گری تهی است؛ تازه آخر منبرش میفهمیم انقلاب شده،همانجایی که دعا میفرمایند: خدایا رهبر انقلاب را حفظ بفرما!
امام و شهدا را شفیع ما قرار بده و.....
هیئتی که تهی است از مغز مبارزه با نفس! و دائمتو را به هوا پرستی، خود بزرگ بینی، دورهمی بی هدف، و در یک کلام فقط شور نه شعور دعوت میکند....
بانی این هیئت قدری در هیئت سکولار خود تجدید نظر نماید!
خیلی از هیئت ها را این ایام بزرگواران میروند که رفته باشند! مبادا جا بمانند از قافله رفقا!
خیلی وقتها خود هیئت رفتن می شود مایه سرور بیجای نفس! مایه تشویق به باطل، سرگرم شدن!
تمام مشکل ما از روزی شروع شد که برای جذب سایرین به هیئت منبری ها منبر عامه پسند رفتند!
هیئت حسینی جای جذب عوام نیست!
عاشورا نشان داد ما پای حق می ایستیم حتی اگر ۷۲ نفر باشیم!
متاسفانه خوش فکرها بجای رزق فرهنگی و ارزشی دست مردم دادن این شبها فقط بدنبال بساط شور و سیستم صوت کولاک هیئت می روند و اینجا مذهبی بودن می شود مساوی با متاسفانه هیجان مذهبی
خیلی جاها می بینیم طرف زمانش را به گونه ای تنظیم میکند که فقط به مداحی هیئت برسد! انقدر نگاهش به شعور حسینی تهی است
از نظر حقیر محرمی بیاید و برود و من از امام حسین(ع) و آرمانهایش درس تازه نگیرم تمامش فقط گذشته!!!
آرمان والای امام را میبینیم:هیهات من الذله! چقدر زیر بار ظلم مسلم نمیرویم؟! چقدر بی عدالتی را میبینیم و تاب می آوریم؟ هر کدام از ما در جامعه های کوچکی از خانواده بگیر تا دوستان و ... اصلا چقدر ظالم نیستیم؟
در نوع خودمان با یاران کربلا چگونه ارتباطی داریم اصلا حداقل یارانی که هریک از این ده شب به نام یکی رقم خورده
چقدر می شناسیم و می کوشیم شبیهشان رفتار کنیم تا در رکاب امام عصر(عج) باشیم؟
امام خمینی(ره) برای اینکه جرقه های انقلاب کشور را بزند ابتدا عاشورا را احیا کرد، سپس حوزه خالی از مفهموم حسینی بودن را اصلاح!
و باز برای تربیت یک نسل انقلابی اعلامیه های خود را به دستشان رساند تا خالی از هدف و پوچ تصمیمنگیرند!
میبینیم که تمام آن نسل کتاب مطهری میخواندند و دنبال تربیت خویش بودند
این شد که امام توانست یک کربلای دیگر در ایران رقم بزند! و عوام می گویند: جوانهای قدیم سر به راه بودند تا امام را دیدند تحت تاثیر شخصیت ایشان واقع شدند! این درست ولی مبنای حرکت امام عقل بود نه عواطف و در کنارش حب ولی مردم را روشن تر کرد....
انقدر بزرگ باشیم که هیئت خالی از مفهوم خودسازی و انقلابی گری، خالی از حسینی بودن و فقط حسین چی بودن را ترک کنیم!
امام تمام شب عاشورا را تا صبح به عبادت نشست
کدام هیئتی سکولار سنت ایشان را تا به حال اجرا کرده؟!
قرار نیست عاشورایی بیاید و برود و من فقط در سوگ اباعبدالله چند قطره اشک ریخته باشم بی تغییر!
طبق روایت وقتی شخصی تا ۴۰ سالگی اصلاح نشد شیطان به او می گوید: فداک ابوک
پدرم به فدایت!،
حواسمان به گذر زمان هست؟ امام حتی یک شبش را از دست نداد....
این قافله عمر به شتاب می رود و ما هنوز وسط هواها گیریم....
هنوز اول محرمی هستیم که میتواند آغاز انقلاب درونیمان باشد!....
مراقب انتخاب هیئت باشیم
خیلی وقتها توی خانه نشستن و یک روضه بی ریا داشتن شاید شرف داشته باشد به این مدل هیئت رفتن....
و چقدر خوب این روضه های خصوصی بالا می رود....
فتاُمّل
✍نسیم قاسمی
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🔴تلنگر ❗️
🌷برای منصرف کردن کوفیان از همراهی با حسین(ع)چه کردند:
۱. ترساندن مردم از ابن زیاد(سایه جنگ)
۲. پروپاگاندای تبلیغاتی نفوذیهای دشمن در شهر(سلبریتی)
۳. سرگرم کردن جوانها به رقاصی دخترکان(کنسرت)
و در نهایت فاجعه عاشورا رخ داد. !!
جنبشهای اموی را بشناسیم تا از اهل کوفه نباشیم...
#حرف_حساب
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🌹 شبنم 🌹
🔴 تکرار یک بازی رسانه ای!
✍🏻 #حامدجلالی_کاشانی نوشت
🔹فیلمی از یک مراسم عقد در لیکک کهگیلویه و بویر احمد در فضای مجازی دست به دست می شود. چند نکته در مورد این فیلم مورد غفلت کاربران واقع شده است.
🔺این دختر علی رغم اطلاع رسانی رسانه هایی همچون صفحه خانم مسیح علی نژاد، ۱۳ ساله نیست ۹ ساله است.
🔹این عقد از نظر قانون مدنی ایران غیرقانونی و قابل ثبت نیست برای همین به صورت موقت انجام شده است.
🔺 ماده ۱۰۴۱ قانون مدنی ازدواج دختران زیر ۱۳ سال را منوط به اجازه دادگاه صالحه کرده است.
🔹همزمانی انتشار این ویدئو با ارسال لایحه ممنوعیت ازدواج زیر ۱۳ سال به مجلس اتفاقی نیست.
🔺شهریور ماه ۹۷ همزمان با مطرح شدن طرح اصلاح ماده ۱۰۴۱ قانون مدنی در صحن علنی مجلس، موردی شبیه در مشهد رسانه ای شد که با ورود دادستان از آن جلوگیری شد. اما رسانه ای شدن آن و ورود معاونت زنان و خانواده به پرونده و فضا سازی رسانه ها، باعث تصویب فوریت طرح در مجلس شد.
🔹 این عملیات رسانه ای در زمستان ۹۷ پس از رد طرح موسوم به کودک همسری در کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با مطرح کردن موردی از ایلام و همچنین مرداد ماه امسال همزمان با قرائت گزارش رد طرح در صحن علنی مجلس با رسانه ای شدن موردی از سیرجان ادامه یافت.
🔺همزمانی مطرح شدن این ازدواج در کهگیلویه و بویراحمد و ارائه لایحه ممنوعیت ازدواج زیر ۱۳ به مجلس کاملا طراحی شده و برای احساسی کردن و خارج کردن بررسی لایحه از مسیر قانونی و حقوقی است.
🔹 کسانیکه دغدغه واقعی زنان دارند باید توجه داشته باشند این مورد مصداق خوبی برای عدم کارایی محدود کردن سن ازدواج، در جلوگیری از ازدواج های دارای آسیب است.
🔺 تغییر قانون و افزایش حداقل سن ازدواج نه تنها کمکی به حل ازدواج های دارای آسیب نمیکند بلکه آنها را به سمت غیرثبتی بودن هدایت کرده و پشتوانه حقوقی زنان در ازدواج را نیز از انها دریغ می شود و در صورت بروز هر گونه مشکل، قانون توانایی حمایت از آنها را نخواهد داشت.
💢 قطعا افزایش حداقل سن ازدواج به حل مشکل ازدواج های داری آسیب کمک نخواهد کرد و لایحه ممنوعیت ازدواج زیر ۱۳ سال به اسم حمایت از زنان، علیه زنان خواهد بود.
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🔸 رهبرانقلاب: عظمت شهدای کربلا به این است که برای احساس تکلیف، که همان جهاد در راه خدا و دین بود، از عظمت دشمن نترسیدند.