‼️ مسابقات پیامکی و جایزه
🔷 س 1988: حکم دریافت جوایزی که به إزای مسابقات پیامکی داده میشود چیست؟
✅ ج: اگر در قبال شرکت در قرعه کشی چیزی دریافت نشود، و کسر نمودن پول در قبال هزینه پیامک باشد، فی نفسه اشکال ندارد؛ ولی اگر مبلغی به جهت شرکت در قرعه کشی کسر می شود به نحوی که با پول شرکت کنندگان، جایزه تهیه و به برنده می دهند، صورت شرعی ندارد، و همان شرط بندی حرام می باشد.
📕 منبع: leader.ir
# احکام
🆔 @Shabnamshabna
🔴 #مقتدر_مظلوم!
🔹وقتی میگیم رهبری مظلومه؛ از ناحیه لیبرالهای غرب زده و متحجرین مقدس مآب تحت فشاره، یه عده فکر میکنند داریم به رهبری اهانت میکنیم یا ایشون رو تضعیف میکنیم، سریع موضع میگیرن که آقا چرا اینو میگید اتفاقا رهبری اقتدار داره!
🔸این عزیزان تحلیلشون غلط نیست و ما بهشون بیاحترامی نمیکنیم ولی از سر محبت، از سر دلسوزی، از سر علاقه به ولایت فقیه و رهبری اینجوری میگن؛ وگرنه ما منکر اقتدار نظام نیستیم ولی مظلومیت رهبری و تحت فشار بودن وی مسئله جدیدی نیست!
🔹پیش از ایشون، جد مظلومشون، حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام هم تحت فشار بود و تحت فشار منافقین و متحجرین آشوبگر در لشکر خویش، قرار گرفت و مجبور شد جنگ با معاویه رو نیمه کاره رها کنه و با مظلومیت، حکمیت ابوموسی اشعری و عمروعاص رو پذیرفت!
🔸پیش از خامنهای، حضرت مجتبی علیه السلام تحت شدیدترین فشارها قرار گرفت و سران لشکرش بالاخص نزدیک ترین آنها یعنی عبیدالله بن عباس به او خیانت کرد و مجبور شد صلح معاویه را بپذیره و نزدیک ترین کسانش یعنی همسرش به او خیانت کرد و با زهر جفا امام رو شهید کرد!
🔹پیش از خامنهای، اباعبدالله علیه السلام بود که مثل آب خوردن سر از تنش جدا کردند و بدنش زیر سم اسبها لگدمال شد و زن و بچهش به اسارت رفتن!
🔸پیش از خامنهای، ائمه هدی علیهم السلام یکی به یکی شهید شدند و در مظلومیت مطلق ماندند! مگر در دعای ندبه نمیخونیم: "فقتل من قتل و سبی من سبی و اُقصی من اُقصی"؟ حتی کفن و دفن آنان هم پنهانی بود!
🔹خیلی دور نرویم! #جام_زهر قطعنامه ۵۹۸ در زمان امام خمینی یعنی چه؟!
🔸"کشور ایران و ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی مظلوم است. ما مظلوم واقع شدیم. مظلومیم، اما ضعیف نیستیم. مثل امیرالمؤمنین (علیه الصّلاة و السّلام)؛ مظلوم بود، اما از همهی مردان زمان خود قویتر بود. مثل همهی اهل حق؛ مظلوم بودند، موردانکار واقع شدند، ظلم شدند، اما ضعیف نبودند. ما ضعیف نیستیم، مظلومیم. اینمظلومیت را هم نمیگذاریم تا آخر طول بکشد؛ تحمل نمیکنیم. ما مقتدر مظلوم مقتدریم." امام خامنه ای
🔹بله نظام جمهوری اسلامی و رهبر انقلاب اقتدار دارد، اقتدار داخلی و اقتدار خارجی، اما به این معنا نیست که تحت فشار نیست و برخی تصمیماتش تحت فشار نبوده!! مگر برجام نمونه این قضیه نیست؟! مگر نظام مقتدر ما تحت فشار برجام رو نپذیرفته؟! و ...
🔸بهتر است خودمون رو فریب ندیم..؛ بله ما مقتدریم اما مقتدر مظلوم و این اهانت نیست.
✅ #داود_مدرسی_یان
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🔹ضرورت تجدیدنظر در رویکرد ضدجمعیتی یارانه بنزین
🔺سیاست دولت در اعطای یارانه به مردم بر این مبنا استوار است که هرچه تعداد افراد خانواده بیشتر باشد، سهم اعضای خانواده از یارانه کاهش مییابد و اگر خانواده بیش از ۵ عضو داشته باشد، به عضو ششم یارانه تعلق نمیگیرد. شما اگر مجرد باشید، مجموع یارانهای که دریافت میکنید، ۱۰۰ هزار و ۵۰۰ تومان است، اما اگر عضو خانواده ۵ نفره باشید، یارانه شما به ۸۶هزار و ۵۰۰ تومان کاهش مییابد، اگر عضو خانواده شش نفره باشید، سهم شما از یارانه حدود ۷۲ هزار تومان است و این روند کاهشی ادامه دار است.
🔺این رویکرد تخصیص یارانه هم بار منفی فرهنگی دارد و نوعی تقبیح اجتماعی فرزندآوری است، و هم نوعی جریمه مالی خانوادههایی که فرزندان بیشتری میآورند. لذا یک رویکرد کاملا ضدجمعیتی و ضدخانواده است.
🔺دولت در تخصیص یارانه، نه تنها باید این رویکرد ضدجمعیتی را کنار بگذارد، بلکه باید معادله را دقیقا برعکس کند. یک فرد متاهل باید یارانه بیشتری نسبت به یک فرد مجرد بگیرد. عضو یک خانواده شش نفره حتما باید یارانه بیشتری نسبت به عضو یک خانواده سه نفری بگیرد. میتوان با همین ارقامی که برای یارانه در نظر گرفته شده و بدون افزایش میزان کل یارانه، این معادله را برعکس کرد تا هرچه بر تعداد جمعیت خانوار افزوده میشود، یارانه دریافتی بیشتر شود.
🔺درباره بحران جمعیتی پیش روی کشور، سخن بسیار گفته شده، رهبر حکیم انقلاب نیز پیوسته در این باره هشدار میدهند که آخرین مورد آن، در دیدار اخیر با مسئولان نظام و فعالان اقتصادی پس از افزایش قیمت سوخت بود. دولت ما آنگونه که باید سیاستهای حمایتی از فرزندآوری اجرا نمیکند، اما حداقل انتظار این است که رویکردهای ضدجمعیتی اینچنینی اتخاذ نکند. از جناب آقای رئیس جمهور انتظار میرود در اسرع وقت دستور اصلاح سیاست جمعیتستیز تخصیص یارانه را صادر کنند.
#سید_ياسر_جبرایيلى
🇮🇷🕊 @shabnamshabna
⛔️با پایان اغتشاشات، تلآویو خواستار افزایش فشار بر ایران شد
🔻 وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی با تکرار اتهامات علیه ایران، از جامعه جهانی خواست ایران را «تهدید نظامی جهانی» اعلام کند.
🔻 «اسرائیل کاتص» گفت: ایران به تازگی برنامه هستهای خود را از سر گرفته است. اکنون زمان آن است جهان به رهبری ایالات متحده، تهدید نظامی موثری علیه رژیم ایران را در صورت تداوم برنامه هستهای انجام دهد.
🔻کارزار فشار حداکثری آمریکا [علیه ایران] باید ادامه پیدا کند. ما شاهد اعتراضاتی در عراق، لبنان و همچنین ایران هستیم که نشان میدهد فشارها مفید بوده است.
🔻 به هر کسی که ما را تهدید کند، حمله میکنیم. این چیزی است که همواره انجام دادهایم و به اجرای آن در آینده نیز ادامه خواهیم داد.
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🔻 تحلیلگران بخوانند:
🔴 درسهایی از #رفتار_سیاسی پیامبر(ص)
🔻 از همان ابتدایی که #حکومت_پیامبر(ص) در #جامعهی_نوپای مدینه شکل گرفت، دشمنان آن هم شروع به کار کردند. پیامبر(ص) در دوران حکومت خود، حداقل با سه گروه دشمن مواجه بود:
1️⃣ دشمن اول، قبایل نیمه وحشی: که اطراف مدینه زندگی میکردند «و تمام زندگی آنها عبارت از جنگ و خونریزی و غارت و به جان هم افتادن و از همدیگر قاپیدن است.» ۸۰/۲/۲۸؛
پیامبر «در هر کدام از آنها اگر نشانهی صلاح و هدایت بود، #پیمان بست ... و بر #عهد و پیمان خودش، بسیار پافشاری میکرد و پایدار بود.» اما آنهایی که شریر و #غیرقابل_اعتماد بودند، «پیغمبر سراغ آنها رفت و آنها را منکوب کرد و سر جای خودشان نشاند..»
2️⃣ دشمن دوم، #اشراف_مکه و اهل قریش: «پیغمبر احساس کرد اگر بنشیند تا آنها سراغش بیایند، یقیناً آنها فرصت خواهند یافت؛ لذا سراغ آنها رفت؛ منتها به طرف مکه حرکت نکرد. راه کاروانىِ آنها از نزدیکی مدینه عبور میکرد؛ پیغمبر تعرّض خودش را به آنها شروع کرد، که جنگ بدر، مهمترینِ این تعرّضها در اوّلِ کار بود. پیغمبر تعرّض را شروع کرد؛ آنها هم با تعصّب و پیگیری و لجاجت به جنگ آن حضرت آمدند. تقریباً چهار، پنج سال وضع اینگونه بود؛ یعنی پیغمبر آنها را به حال خودشان رها نمیکرد؛ آنها هم امیدوار بودند که بتوانند این مولود جدید - یعنی نظام اسلامی - را که از آن احساس خطر میکردند، ریشه کن کنند. #جنگ_اُحد و جنگهای متعدّد دیگری که اتّفاق افتاد، در همین زمینه بود.» آخرین جنگ پیامبر(ص) با این دشمنان، #جنگ_خندق بود و پس از آن، ماجرای #صلح_حدیبیه پیش آمد و پیامبر(ص) با آنان پیمان صلح امضا کرد. اما سال هشتم بعثت، «که کفّار #نقض_عهد کرده بودند، پیغمبر رفت و مکه را فتح کرد، که فتحی عظیم و حاکی از تسلّط و اقتدار آن حضرت بود.»
3️⃣ دشمن سوم، یهودیها: «یعنی #بیگانگانِ_نامطمئنی که علیالعجاله حاضر شدند با پیغمبر در مدینه زندگی کنند؛ اما دست از موذیگری و اخلالگری و تخریب برنمیداشتند... پیغمبر تا آنجایی که میتوانست، با اینها مدارا کرد؛ اما بعد که دید اینها مدارابردار نیستند، مجازاتشان کرد. هرکدام از این سه قبیله عملی انجام دادند و پیغمبر بر طبق آن عمل، آنها را مجازات کرد. اوّل، #بنیقینقاع بودند که به پیغمبر خیانت کردند؛ پیغمبر سراغشان رفت و فرمود باید از آنجا بروید؛ اینها را کوچ داد و از آن منطقه بیرون کرد و تمام امکاناتشان برای مسلمانها ماند. دستهی دوم، #بنینضیر بودند. اینها هم خیانت کردند لذا پیغمبر فرمود مقداری از وسایلتان را بردارید و بروید؛ اینها هم مجبور شدند و رفتند.
🔹دستهی سوم #بنیقریظه بودند که پیغمبر امان و اجازهشان داد تا بمانند؛ اینها را بیرون نکرد؛ با اینها پیمان بست تا در جنگ خندق نگذارند دشمن از طرف محلاتشان وارد مدینه شود؛ اما اینها ناجوانمردی کردند و با دشمن پیمان بستند تا در کنار آنها به پیغمبر حمله کنند!... بعد که قریش و همپیمانانشان شکست خوردند و از خندق جدا شدند و به طرف مکه رفتند، پیغمبر به مدینه برگشت. همان روزی که برگشت، نماز ظهر را خواند و فرمود نماز عصر را جلوِ قلعههای بنیقریظه میخوانیم؛ راه بیفتیم به آنجا برویم؛ یعنی حتّی یک شب هم معطل نکرد؛ رفت و آنها را محاصره کرد. بیستوپنج روز بین اینها محاصره و درگیری بود؛ بعد پیغمبر همهی مردان جنگی اینها را به قتل رساند؛ چون خیانتشان بزرگتر بود و قابل اصلاح نبودند.» بنابراین در هیچکدام از این قضایا، پیغمبر #نقض_عهد نکرد اما در مقابل نقض عهد آنان، ساکت نماند و پاسخ خیانتشان را با #اقتدار کامل داد.
حاج عماد
🌺🇮🇷 @shabnamshabna