⭕️چرا علی مطهری اصولگرایان را شبیه منافقین می داند؟!
✍️مطهری در بخشی از یادداشت اخیر خود در حالی مدعی شده که فرهنگ عذرخواهی و احترام به مردم در جمهوری اسلامی وجود ندارد که در بالاترین سطوح جمهوری اسلامی و انقلاب بارها در سیره رهبر معظم انقلاب و امام خمینی(ره) و همچنین بسیاری از مسئولین انقلابی کشور از گذشته تاکنون تاکید و احترام واقعی به عموم مردم دیده شده است.
این در حالیست که اگر بی احترامی و غروری به مردم نیز مشاهده می شود اتفاقا در میان دولتمردانی است که آقای مطهری طی چند سال اخیر و انتخابات های گذشته تمام عیار از آنها حمایت کرده و به نوعی آنها را به مردم تحمیل کرده است. به تعبیر دیگر اگر در بخشی از جمهوری اسلامی بیاحترامی و عدم روحیه عذرخواهی از مردم دیده می شود به خاطر دوستان و شرکای سیاسی آقای مطهری است.
مطهری در بخشی از یادداشتش همچنین راه بهبود اقتصاد و بازگشت اعتماد مردم را نیز ارتباط با دنیا – بخوانید ارتباط با آمریکا- بیان کرده است. واقعیت این است که امثال علی مطهریها هیچ وقت صداقت ندارند که بگویند جمهوری اسلامی غیر از رژیم صهیونیستی کجا مخالف روابط عزتمندانه و احترام آمیز با دیگر کشورها بوده؟! و در حقیقت این دولت روحانی و مطهری ها بوده است که با عدم اقتدار و کج فهمی در دیپلماسی، حتی برخی اروپایی ها را نیزمجاب کرده که فعلا عدم رابطه و ارتباط با ایران به نفع شان است! و از سویی با رویه یک طرفه غربگرایی دولت تدبیر و امید، حتی به نوعی چینی ها و روس ها را که بزرگترین شرکای سالهای اخیر ایران در حوزه های مختلف اقتصادی، سیاسی و نظامی نیز بوده اند را در بخش های برای ارتباط گیری دچار تردید کرده است. واقعیت این است که لازمه ارتباط با دنیا با روش مورد پسند مطهری که توسط دولت شش سال در حال اجرا هست، بیشتر به انزوا و تحریم گستردهتر ایران انجامیده تا گشایش سیاسی برای کشور و بهبود معیشتی و اقتصادی برای مردم.
مطهری همچنین در بخش دیگری از یادداشت خود آورده است، «مشكلات كشور ما صرفا راهحل اقتصادي ندارد، بلكه راهحل اقتصادي توام با راهحل سياسي دارد. تكيه بر توان داخلي كشور منافاتي با بهبود روابط ما با عربستان و امارات و حتي امريكا ندارد. آرمان آزادي فلسطين با برقراري رابطه با عربستان و بهبود روابط با ساير كشورهاي اسلامي و بهطور كلي با اتحاد اسلامي بهتر تامين ميشود تا وضع فعلي. چرا ما نبايد با استفاده از توان خود و ايرانيان خارج از كشور لابي قوي با كنگره امريكا داشته باشيم و تلاشهاي اسراييل و عربستان را خنثي كنيم؟ ما نبايد رياضتهاي غيرضروري اقتصادي بر مردم تحميل كنيم.»
همانطور که مشاهده می شود علی مطهری همانند دوستان دولتی اش همچنان اصرار دارد که بهبود وضعیت اقتصادی مردم ایران راه حل سیاسی دارد و نه راه حل منطقی اقتصادی!
باز هم باید ظاهرا تاکید کرد در شش سال گذشته که عملا راه حل سیاسی – مذاکره با آمریکا و غرب و برجام- به جای تکیه بر اقتصاد دانش بنیان داخلی، برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور همواره در حال تجربه شدن بوده، چرا نه تنها اتفاقی در اقتصاد کشور نیافته بلکه سفره مردم کوچکتر از هر دوره ای دیگر شده است؟!
اما آدرس غلط دادن به مردم برای بهبود معیشت شان اتفاقا یکی از موضوعاتی است که علی مطهری ها نه تنها تاکنون به اشتباه برای آن اصرار داشته اند بلکه بعد این همه خسارت اقتصادی به کشور و معیشت جامعه بابت آن باید از مردم عذرخواهی بکنند. اما فعلا متاسفانه در بخشی از جمهوری اسلامی – بخوانید بخشی از دولت و مجلس- فرهنگ احترام و عذرخواهی از مردم وجود ندارد!
اما اینکه علی مطهری در قضاوت خود درباره روابط ایران و عربستان، خویشتن داری نحیبانه جمهوری اسلامی را ندیده می گیرد و حق را به نوعی به بن سلمان سعودی میدهد، عملا جایی برای ادامه بحث کردن نیز نمی گذارد. شاید به خاطر همین سادلوحی در تشخیص وضعیت جبهه حق و باطل هست که مطهری در قسمتی از یادداشتش ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات را افرادی همانند منافقین و گروهک فرقان قلمداد می کند. با این نوع مشابهت سازی نیروهای انقلابی با منافقین، باید از آقای مطهری پرسید که اعتدالیون و اصلاح طلبان که در این سالها ضربات جبران ناپذیری به گفتمان انقلاب اسلامی که محصول افرادی همانند استادشهید مطهری است، وارد کرده اند، جزء کدام دسته هستند؟! احتمالا از دید ایشان مومنان حقیی انقلاب و «وَالسَّابِقُونَ السَّابِقُونَ، أُولئِک الْمُقَرَّبُونَ»!
#مهدی_جهان_تیغی
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
طرف از اول انقلاب تا همین چند سال پیش دارای مناصب مختلف دولتی بوده و تقریباً در ماجرای #فتنه۸۸ و مجلس ششم تپهی گلکاری نشده باقی نگذاشته است اما امروز وقیحانه سعی دارد بجای #پاسخگویی بابت حمایت از دولت فعلی و وضعیت موجود، دستِ پیش گرفته و همه چیز را بر گردنِ #نظارت_استصوابی بیاندازد؛ هرچند اصرار مداوم اینروزهای او بر واژهی نظارت استصوابی را باید نوعی تلاش برای روشن کردنِ یک فتنهی دیگر در آستانهی انتخابات (و احیاناً بعد از اعلام نتیجهی بررسی صلاحیتها) دانست اما کاش اینقدر شهامت و وجدان داشت که لااقل میگفت مشکل فاضلاب خوزستان، آلودگی هوای شهرهای بزرگ، مشکل سیلزدهها و زلزله زدههای چند وقت اخیر، دریافت مالیات از ثروتمندان، سلبریتیها و خانههای خالی، مشکل عدم توسعهی مناطق مرزی و مسئلهی کولبری را نیز آیا این دولت بخاطر نظارت استصوابی نتوانسته تاکنون رفع کند؟! 🤔
#همینقدر_وقیح
#تاجزاده
#سرطان_اصلاحات
#مهدی_قاسم_زاده
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🌹 شبنم 🌹
🔴 درباره مانور "کمربند امنیت دریایی"
✍🏻 #صابر_گلعنبری
🔻یک روز پس از بیست و هشتمین سالگرد فروپاشی شوروی که به تبع آن جهان تک قطبی شد و نقش شرق در سیاست بینالملل و معادلات جهانی در این سه دهه کاهش قابل توجهی یافت، مانور دریایی مشترکی میان ایران، روسیه و چین در منطقه تلاقی سه گذرگاه حیاتی تجارت جهانی ( بابالمندب، مالاکا و هرمز) در شمال اقیانوس هند و دریای عمان در وسعتی به مساحت 17 هزار کیلومتر مربع شروع شد که اهداف سیاسی و نظامی آن فراتر از اهداف فنی اعلامی است. این مانور هم نشان از رویکرد میدانی بلوک شرق (چین و روسیه) برای احیای جایگاه تاریخی خود از طریق ایجاد مزاحمت برای بلوک غرب در حوزههای نفوذ پراهمیت بویژه در دریاها و اقیانوسهاست؛ هم بیانگر خیز سیاست خارجی ایران در مسیر شرقگرایی به عنوان مفروض حتمی اتفاقات "پسا برجامی" در روابط با غرب از طریق برگزاری نخستین رزمایش نظامی خود با دو قدرت شرقی در طول چهل سال گذشته است.
🔹نکته مهم اما این است که تلاقی تلاش آرام چین و روسیه برای احیای نقش شرق و گرایش ایران به شرق هر چند در محدوده مسائل سیاسی و امنیتی ژئوپلیتیکی و نه لزوما اقتصادی، میتواند منافعی در این برهه رقم بزند، اما الزامات مناسبات رقابتی ـ تنشی پکن و مسکو با واشنگتن بسیار پیچیده و به نحوی است که اجازه نمیدهد دو طرف در پروندههای بسیار حساس برای دیگری دست باز عمل کنند و به عبارتی، قواعد بازی را رعایت میکنند و بر هم نمیزنند. کما این که الزامات روابط خصومتی ـ بحرانی تهران و واشنگتن در کل متفاوت از الزامات روابط رقابتی واشنگتن با مسکو و پکن است و در نتیجه تنش مشترک با آمریکا لزوما برگردان مشترک و همسطحی ندارد.
🔻در این راستا هم کشیده نشدن دامنه مانور به آبهای خلیج فارس قابل فهم است و احتمالا به این دلیل بوده که چین و روسیه نخواستهاند الزامات ژئوپلیتیکی رقابت و قواعد بازی با آمریکا را بر هم زده و با آن در این منطقه بسیار حساس که اخیرا دولت آمریکا یک ائتلاف نظامی دریایی تشکیل داده، سرشاخ شوند. همچنین به نظر میرسد که چین و روسیه نخواستهاند به کشورهای عربی منطقه و اسرائیل این پیام رسانده شود که علیه آنها در کنار ایران قرار دارند. اینجا نقش منافع اقتصادی دو طرف با کشورهای منطقه بسیار پررنگ بوده و باعث میشود دو قدرت شرقی در منازعات خلیج فارس بیطرفانه و بر مدار منافع خود با همه طرفها رفتار کنند.
🔹به هر حال، این رزمایش یک جهتگیری مشخص و مشترک ضد آمریکایی دارد، اما در این میان هر کدام از سه طرف شرکتکننده انگیزه خاص خود را دارد و در جهت آن عمل میکند. ایران به آن به عنوان پاسخی به ائتلاف نظامی دریایی آمریکا در خلیج فارس، تنشهای دریایی اخیر در آن و در کل فشار حداکثری آمریکا و همپیمانانش مینگرد و چین هم از طریق تقویت حضور خود در آبهای بینالمللی و مناطق دریایی حساس به دنبال افزایش نقش خود در معادلات جهانی و نوعی واکنش به حضور فزاینده آمریکا در غرب اقیانوس آرام و حوزه پاسیفیک است و روسیه نیز که از دروازه بحران سوریه حضور ژئوپلیتکی فعالی در خاورمیانه و دریای مدیترانه در این سالها پیدا کرده، به دنبال فرصت بیشتری برای تقویت نقش خود در آبها و آبراههای بینالمللی است.
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
۲۵ عادت غلط که باعث میشوند پیرتر به نظر برسید❗️
۱. لاغری بیشازحد
۲. مالیدن چشمها
۳. کمخوابی
۴. خوابیدن روی صورت
۵. نوشیدن با نِی
۶. استفادهٔ نادرست از مواد دارای خاصیت ضد چروک
۷. اضطراب همیشگی
۸. استفاده از مواد آرایشی اس پی اف دار به جای ضدآفتاب
۹. تمرکز صرف بر چروکها
۱۰. بیتوجهی به گردن و دستها
۱۱. استفاده نکردن از عینک آفتابی
۱۲. شستوشو با صابون
۱۳. سیگار کشیدن
۱۴. کینه به دل گرفتن
۱۵. کار کردن پیوسته با تلفن همراه
۱۶. رژیم غذایی ناسالم
۱۷. دویدن زیاد
۱۸. چند وظیفهگی
۱۹. تماشای زیاد تلویزیون
۲۰. نشستن طولانیمدت
۲۱. قوز کردن
۲۲. اخم کردن
۲۳. محدود کردن کالری دریافتی
۲۴. برنزه کردن
۲۵.مصرف الکل
💑 @shabnamshabnam
🔸رزمندگانی که به جای گلوله با سرطان به شهادت میرسند
جانبازان شیمیایی بر اساس نوع آسیب دیدگی و یا نوع شیمیایی شدنشان تقسیم بندی نشده اند اما جانبازانی که بیشتر در معرض آسیب هستند دچار عارضه شیمیایی در ریه هستند و آسیبهای پوستی، چشم و اعصاب در رده های بعدی قرار دارند و البته برخی جانبازان شیمیایی ریه دچار ضایعات جدی هستند و به صورت همزمان ضایعات چشمی و پوستی نیز دارند.
💢 ریشه بیشتر مشکلات زناشویی:
۱- ناتوانی زوجها در برقراری ارتباط سالم و گوش دادن صادقانه با یکدیگر + قضاوت کردنهای زودهنگام .
۲- درگیر شدن در رفتارهای منفی و آزار دهندهی متقابل و کوه ساختن از کاه ، اغراق در اشتباهات همسر و نادیده گرفتن اشتباهات خود .
۳- افتادن در دام تحریفهای شناختی و افکار منفی و یا حتی بر اساس خرافات عمل کردن .
۴- ناتوانی در مذاکره و گفتوگوی سازنده برای حل مسایل زناشویی که اغلب با پرخاشگری و طعنه و دعوا خاتمه پیدا میکند .
۵- درگیر شدن در فرایند حمله و حملهی متقابل است که موجب برانگیخته شدن خشم و پرخاشگری متقابل میشود که تجربه نشان داده که شروع مشکلات بزرگتری چون طلاق از همین عوامل خواهد بود.
🤔 مشخصات اصلی و ریشهای زوجهای مشکلدار :
آنها به جای بیان صریح، صادقانه و محترمانهی احساسات، خواستهها و نیازهای خود، یا با این خواستهها حمله میکنند، یا آنها را به شکل غیرمستقیم و ناسالم بیان میکنند که نه تنها به برآورده شدن این خواستهها کمکی نمیکند، بلکه موجب تشدید تعارض نیز میشود.
#همسرانه
🆔 @Shabnamshabna
بسمه تعالی
جناب آقای دکتر حسین عباسی نژاد
رئیس محترم دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران
سلام علیکم
در گفت و گو با خبرگزاری دولت(ایرنا) فرمودهاید "به عنوان اقتصاددان باید واقعیت را به جامعه بگویم و آن این است که اگر ما عضو FATF نشویم، شرایط اقتصادی کشور بسیار دشوار و مشکلات افزایش مییابد."
استفاده غلط جنابعالی از لفظ "عضویت" برای آنچه میان ما و FATF در جریان است، در حالی که به هیچ وجه عضویتی در کار نیست و بحث صرفا بر سر اجرای تصمیمات FATF توسط ایران است، سوالاتی را به ذهن متبادر میکند؛
از سال ۱۳۶۸ که FATF تاسیس شده است، حضرتعالی و همکارانتان در دانشکدههای اقتصاد کشور کدام تحقیقات را روی ماهیت و کارکرد این نهاد انجام دادهاید؟ چند پایان نامه و مقاله علمی درباره FATF منتشر کردهاید؟ چند واحد درسی درباره آن تدریس کردهاید؟
آیا خطای حضرتعالی به عنوان یک شخصیت علمی-که قاعدتا باید دقیق سخن بگوید- در بیان صحیح آنچه میان ما و FATF در جریان است، ناشی از پاسخ " تحقیقا هیچ" به پرسشهای فوق نیست؟
به استحضارتان میرسانم که این ایام مشخصا بحث بر سر دو کنوانسیون CFT و پالرمو است، نه حتی اجرای توصیههای FATF. از ۴۱ بند برنامه اقدام FATF، سی و نه بند دیگر در حیطه اختیار دولت بوده و محل بحث این ایام نیست. درباره این کنوانسیونها چقدر کار علمی در دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران انجام شده است؟ آیا اساسا موضوعات این کنوانسیونها و ارتباط آنها به FATF یک بار موضوع تدریس و تحقیقی در دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران بوده است که اینگونه از آثار "عضو نشدن در FATF" سخن میگویید و به کمک یک جریان سیاسی آمدهاید؟
هدف اینجانب، سرزنش شما نیست. هدف، ارسال این پیام به جامعه است که چقدر دانشگاه ما با مسائل کشور بیگانه است و در عین حال، چقدر سیاسیکاری در جامعه دانشگاهی ما رواج دارد که عنوان "ریاست دانشکده اقتصاد" دانشگاه مادر کشور، اینگونه به ابتذال سیاسی کشیده شده و خرج یک هدف ناصواب سیاسی میشود.
و من الله التوفیق
سید یاسر جبرائیلی
پژوهشگر اقتصاد سیاسی
#سید_یاسر_جبراییلی
🌺🇮🇷 @shabnamshabna