📍چرا تجمع بزرگ فیضیه سانسور شد؟
🔸این برای چندمین بار است که تجمع بزرگ طلاب و علمای حوزه علمیه قم که در مدرسه فیضیه بر گزار می شود تحت شدیدترین سانسورها قرار می گیرد! به طوری که حتی یک خبر یا تصویر یک ثانیه ای از آن هم برای مردم پخش نشد!
یادمان نمی رود در سال 94 در آستانه پذیرش برجام اجتماع بزرگی با عنوان"ما نگرانیم"در فیضیه برگزار شد که در آن اجتماع بزرگ که تمام صحن و سرای فیضیه و در و دیوار و پشت بام آن را جمعیت طلاب و فضلا پر کرده بود همه یک صدا نسبت به امضای برجام اعتراض داشتند و نگران بودند. ولی دریغ از پخش یک خبر در رسانه ملی!! آن روزها وقتی پی گیری کردیم گفته شد تهدید به قطع بودجه شده بودند.
🔹دیروز در حالی که حوزه علمیه و همه مدارس تحت پوشش آن تعطیل بود در یک اقدام خودجوش و برغم مخالفت هایی، هزاران نفر از طلاب و فضلا و اساتید حوزه با عنوان "روحانیت همدرد مردم" در اعتراض به عملکرد اقتصادی دولت اجتماع کردند و پای سخنان دلسوزانه و انقلابی استاد رحیم پور ازغدی نشستند و با شعار ها و دست نوشته هایی پیامشان را به امام خامنه ای دادند که حوزه انقلابی حامی و مطیع ولایت است و به مردم محروم این پیام دادند که در کنار شما و همدرد شماییم و به مسوولان کشور گفتند اگر با مفسدان برخورد نکنید خود به میدان خواهیم آمد.
🔹مع الاسف باز هم پیام حوزه انقلابی قم سانسور شد و دریغ از پخش یک خبر کوتاه یا یک تصویر ساده حتی در شبکه های اینترنتی از انقلابی ها تا غیر انقلابی ها و صدا سیمای ملی سابق
🔸برخی سانسور حوزه انقلابی را موثر بودن در افکار عمومی می دانند. قم همواره شهر قیام و تحرک بوده می تواند الگوی بسیار سازنده ای برای مردم سراسر کشور باشد
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
#حدیث_امروز
💢تلافی کردن ممنوع، حتی در جنگ
✅در جنگ صفين ، "معاويه" آب را بر روى #سپاه امام على عليه السلام بست.
سپاهیان امام علی #حمله کردند و دشمن را از شريعه عقب راندند.
امام علی بعد از فتح شريعه،متوجه شدند كه تعدادى از #سربازان نيامده اند.
از آنها خبر گرفتند ، در پاسخ گفتند:
«آنها را در شريعه نگهبان قرار داديم تا همانطورى كه #معاويه و سربازانش آب را بر روى ما بستند، ما هم به تلافى، آب را بر روى آنها ببنديم.»
امیرالمومنین فرمودند:
«به آنها بگوييد هر چه زودتر برگردند و اجازه دهند که #سپاه دشمن هم از آب بنوشند؛ آنها در بستن آب بر روی شما ستم کردند، آیا شما هم با تلافی کردن، #ستم می کنید؟!»
📚الفتوح، جلد ۳، صفحه ۱۱
@shabnamshabna
🔵بههمریختگی اقتصاد کشور ناشی از بیتدبیری است
🔵مدیریت به عقل و تقوا نیاز دارد نه پدرسوختگی!
💠اقتصاد مملکت در اثر «بیتدبیری» اینگونه بههم ریخت. بیتدبیری یعنی بیدینی، چون دین تدبیر آدم را افزایش میدهد. دین که فقط نماز و روزه نیست!
🔹ظاهراً این تصور که «مدیریتهای کلان سیاسی، یکمقدار پدرسوختگی میخواهد!» برای مردم ضربالمثل شده است، درحالیکه اینگونه نیست. مدیریت به صفای باطن و عقل نیاز دارد نه پدرسوختگی.
💠متأسفانه در طول تاریخ، مردم به کسانی که یکمقدار پدرسوختگی دارند، بیشتر اعتماد کردند تا کسانی که اصلاً در کارشان عیبی نیست؛ کمااینکه مردم در اثر بیبصیرتی و تبلیغات مسموم، معاویه را باهوشتر از امام علی(ع) میدانستند، چون قدرت تشخیص مدیریت هوشمندانۀ امام را نداشتند.
🔹ما طلبهها مقصریم که حرفهای بسیار هوشمندانۀ دین را در باب اداره زندگی و اقتصاد و معیشت، برای مردم نگفتیم، در نتیجه مردم به اینکه «دین به انسان مدیریت و سیاست یاد میدهد» اعتماد نکرده و گمان میکنند دیندارها بلد نیستند جامعه را اداره کنند!
💠مثلاً اینکه دین مضاربه و سپردهکردن پول و سودگرفتن را نمیپسندد؛ اگر انسان پولش را به کسی یا به بانکی بسپارد و خودش بیکار بنشیند، بهمرور باعث میشود که عقلش زائل شود. اهلبیت(ع) سفارش میکردند که خودتان با پولتان کار کنید.
🔹امیرالمؤمنین(ع) استخدامشدن را مذموم میشمارند و سفارش میکنند که «جوان تا میتواند نباید کارمند شود» (إِنِ اسْتَطَعْتَ أَلَّا يَكُونَ بَيْنَكَ وَ بَيْنَ اللَّهِ ذُو نِعْمَةٍ فَافْعَلْ؛ نهجالبلاغه/نامه 31) ولی امروز، کدامیک از جوانان ما این موضوع را میدانند؟! در کدام کتاب درسی این موضوع را خواندهاند؟!
👤 علیرضا پناهیان
🚩حرم رضوی- ۹۷.۰۵.۲۲- قسمت سوم
🇮🇷 @shabnamshabna