هدایت شده از ثامن مازندران
✴️فارغ از اینکه سیاست حراج سکه برای کنترل بازار صحیح است یا خیر، اگر قصد مقایسه عملکرد حراجهای اخیر در دولت فعلی را با حراج های گذشته در دولتهای سابق داشته باشیم در این صورت باید حراج فعلی را بهترین شیوه و عملکرد دانست.
🔸 با مقایسه آماری حراج های انجام شده که در زیر آمده به این نتیجه می رسیم که دولت سیزدهم حراج را دقیقا در حاشیه بازار و با کمترین رانت ممکن انجام داده است. به آمارهای زیر دقت فرمایید:
🔶حراج سال ۱۳۹۰( ریاست بهمنی):
🔺قیمت حراج:۵۴۶۰۰۰ ت
🔺قیمت آزاد در روز عرضه: ۷۵۴۰۰۰ت
🔺اختلاف قیمت حراج و بازار:۳۸٪
🔶حراج سال ۱۳۹۶( ریاست سیف):
🔺قیمت حراج:۱۳۹۰۰۰۰ت
🔺قیمت آزاد در روز عرضه: ۳۵۰۰۰۰۰
🔺 اختلاف قیمت حراج و بازار:۱۵۲٪
🔶حراج سال ۱۴۰۲( ریاست فرزین):
🔺قیمت حراج:۱۲۶۰۰۰۰۰ت
🔺قیمت آزاد در روز عرضه: ۱۳۵۰۰۰۰۰ت
🔺اختلاف قیمت حراج و بازار:۷٪
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
هدایت شده از ثامن مازندران
📈افغانستان جنگ زده و ایران باثبات. راز تورم منفی همسایه شرقی چیست؟
🏦بانک جهانی در گزارشی اعلام کرده در ژانویه ۲۰۲۴، نرخ تورم در افغانستان رکود قابل توجهی را تجربه کرد و به منفی 10.2 درصد رسید.
🔸جالب است بدانید طی ده سال گذشته، ۶ بار تورم در این کشور منفی شده که بجز سال ۲۰۲۰ و رکود ناشی از کرونا، در پنج مورد دیگر تورم منفی در مواد غذایی، باعث این اتفاق شده است. نکته جالبتر اینکه این اتفاق معمولا در ماه آوریل (فروردین) و مصادف با افزایش عرضه محصولات کشاورزی رخ داده است.
🔸تورم منفی به معنای آن است که
در امسال میتوانیم سبد کالای معینی را با مبلغ کمتری نسبت به سال قبل، بخریم. لذا در بخش خرد اقتصاد، در کوتاه مدت می تواند منجر به بهبود رفاه خانوارها گردد.
🔺اما در سطح کلان و بلندمدت دقیقا خلاف موضوع صادق است. چراکه تورم منفی، سود بنگاه را کاهش می دهد و بنگاه منجر به تعدیل نیرو( افزایش بیکاری) یا کاهش تولید( رکود) می گردد. لذا تورم منفی اثرات مخرب بر شاخص های کلان اقتصادی و رفاه عمومی می گذارد.
🔹سطح بلندمدت تورم به میزان بسیار زیادی به نقدینگی و سرعت گردش آن در اقتصاد بر می گردد. ساده اینکه میزان تولید و نقدینگی در افغانستان( و سوریه و عراق و..) بر خلاف ایران به تناسب و اندازه هم قرار دارند و ما در این اقتصاد شاهد مازاد نقدینگی ناموثر و بی کیفیت یا بازارهای نامولدی که در تزاحم تولید هستند، نیستیم.
🔹نکته مهمی که اینجا وجود دارد این است که سطح تولید و نقدینگی در افغانستان به اندازه جمعیت این کشور نیست. لذا ناپایداری درآمد، اشتغال، رفاه عمومی در این کشور بسیار پایین است.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅قرائت ماندگار قاری بین المللی مصری
🎤ماجرای این تلاوت شنیدنی را از زبان اساتید بنام میشنوید.
🔆محمد اللیثی، قاری بین المللی مصری در تاریخ ۲۸ بهمن سال ۱۳۷۷ به دانشگاه فارابی دعوت شد تا در محفل انس با قرآن کریم تلاوت کند اما به دلیل خستگی، نپذیرفت. ایشان پس از گذشت لحظاتی ناگهان با حالتی دگرگون پس از گوش فرا دادن به روضه و مصائب حضرت اباعبد الله(ع) با اعلام این که میخواهد قرآن بخواند، تلاوت ماندگار آیات 189 تا 195 سوره آلعمران را به یادگار گذاشت.
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
رسانه آمریکایی: «هوش راهبردی» آیتالله خامنهای، سیاستهای آمریکا را در خاورمیانه به شکست کشانده است
💬 رسانه آمریکایی «دیلی بیست» در گزارشی به بررسیِ تحلیلیِ شطرنج پیچیده ژئوپولیتیک در غرب آسیا پرداخته است.
🔹در بخشی از این گزارش، اشارات روشنی به نقشِ بیبدیل و راهبردیِ مدیریت حضرت آیتالله خامنهای در ارتقای قدرت ملی و منطقهای ایران وجود دارد:
🔸 آیتالله خامنهای طی دهههای گذشته هیچگاه در تضاد شدید خود با اسرائیل و ایالات متحده ایجاد تزلزل نکرده است. او و اطرافیانش عمیقا معتقد به بداخلاقی، طمع و #شرارت_آمریکا هستند.
✅ آنها به عنوان بخشی از پیروزی نهائی جهان اسلام بر چیزی که آنها آن را یک غرب رو به زوال و یک موجودیت صهیونیستی نامشروع میدانند، انتظار نابودی اسرائیل را میکشند.
🔹 روش تهران برای دستیابی به این اهداف، یک راهبرد منحصر به فرد جنگ طولانی مدت و فرسایشی است که بسیج سیاسی، دیپلماسی و جنگ اطلاعاتی را با عملیات نظامی تهاجمی که توسط مجموعه عظیمی از نیروهای نیابتی انجام میشود، تحت عنوان #محور_مقاومت ترکیب میکند.
🔸 تهران نشان داده است که از نظر راهبردی، بسیار ماهرتر از واشنگتن است.
✅ بخش عمدهای از موفقیت قابل توجه سیاست خارجی ایران به وضوح ناشی از #هوش_راهبردی آیتالله خامنهای و مشاوران کلیدی او است.
💢 به گفته دو محقق برجسته سیاست خارجی ایران، رهبر ایران توانایی عجیبی در آمیختنستیزهجویی و احتیاط دارد... او وقتی میخواهد انقلاب اسلامی را فراتر از مرزهای خود به پیش ببرد، نقاط ضعف و قوت میهن خود را درک میکند. متاسفانه، نمیتوان همین را برای تصمیمگیرندگان برجسته سیاست خارجی آمریکا در مورد خاورمیانه گفت.
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🌙امیر ملک کلام:
ای مالک!
بدان اگر مهربان باشی تو را به داشتن انگیزه های پنهان متهم می کنند ولی مهربان باش؛
اگر شریف و درستکار باشی فریبت می دهند
ولی شریف و درستکار باش؛
نیکی های امروزت را فراموش می کنند، ولی نیکوکار باش؛
بهترین های خودت را به دیگران ببخش، حتی اگر اندک باشد؛
در انتها خواهی دید آنچه می ماند
تو و خدای توست
نه میان تو و مردم.
نهج البلاغه✨
#حکمت
@shabnamshabna
🔴 دعای روز هفتم #ماه_رمضان
🔹 اللَّهُمَّ أَعِنِّي فِيهِ عَلَى صِيَامِهِ وَ قِيَامِهِ وَ جَنِّبْنِي فِيهِ مِنْ هَفَوَاتِهِ وَ آثَامِهِ وَ ارْزُقْنِي فِيهِ ذِكْرَكَ بِدَوَامِهِ بِتَوْفِيقِكَ يَا هَادِيَ الْمُضِلِّينَ.
🔺 خدایا ! مرا در اين روز بر روزه و اقامه نماز يارى كن و از لغزشها و گناهان دور ساز و ذكر دايم نصيبم فرما به حق توفيق بخشى خود اى رهنماى گمراهان عالم.
#دعا_روز_هفتم
#رمضان
🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃
🌐 @shabnamshabna
استاد الغامدی جزء 7_0.mp3
6.87M
📖 ترتیل جزء هفتم قرآن کریم
🎙 تلاوت استاد سعد الغامدی
#رمضان #قرآن #جزء_هفتم
🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃
🌐 @shabnamshabna
15.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 اولین گفتگو با کاظم صدیقی پس از ماجراهای اخیر: در مجمع عمومی موسسه اعلام کردیم که تمام اموال متعلق به حوزه علمیه است
🔹 هدف کسانی که این صحبتها را کردند من نیستم بلکه اعتقادات مردم است.
📡
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸بغض دختر نابینا حافظ کل قرآن موقع صحبت درباره مادرش در برنامه محفل
🔹بهترین آدمی که تو دنیا دیدم مادرمه
📡
🔸پرچمداری شبکه سه با معلی و محفل
با وجود هجمههای شدید معاندین، از ده برنامه پربیننده تلویزیون هفت برنامه برای شبکه سه است.
+خیلیها می گفتند که معلی و محفل و اینطور برنامههای حزباللهی مخاطب ندارند و جامعه ایرانی بهشون تمایل نداره. حالا کجا نشستند این آمار رو ببینند؟ چشمتون کور باشه هر جا کار حزباللهی بشه خدا برکت میده.
📡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸آیا داستان قیمت خودکار هویدا حقیقت دارد؟
جان فوران، استاد جامعهشناسی در دانشگاه سانتا باربارا کالیفرنیا، در کتاب «مقاومت شکننده: تاریخ تحولات اجتماعی ایران از سال ۱۵۰۰ میلادی تا انقلاب» مینویسد:در سال ۱۳۵۱شمسی ۴۳/۶درصد از درآمدِ میانگینِ یک فردِ شهرنشین که ۱۲۲دلار در ماه درآمد داشت، صرف مواد غذایی میشد. اجارهها در فاصلهی ۱۳۳۹ تا ۱۳۵۴شمسی، ۱۵برابر شده است! در فاصلهی ۱۳۵۳ تا ۱۳۵۴شمسی [در عرض یکسال] این هزینه ها ۲۰۰درصد و در سال ۱۳۵۴ تا ۱۳۵۵شمسی ۱۰۰درصد افزایش داشته است. تعداد خانوادههای شهرنشین که تنها در یک اتاق زندگی میکردند از ۳۶درصد در سال ۱۳۴۶شمسی، به ۴۳درصد در سال ۱۳۵۶شمسی افزایش یافت!
📡