❣
هر چه بر سرت آمد،
هرگز تسلیم نا امیدی نشو!
حتی اگر همهی درها هم به رویت بسته شود،
در پایان او از جایی که هیچکس نمی داند،
پنجره ای می گشاید
هر چند تو ابتدا نمی توانی ببینی.
اما پشت روزنه های تنگ،
چه بهشت هایی که پنهان است...
پس شکر کن!
وقتی به مراد خود رسیده باشی،
شکر کردن آسان است
اما صوفی کسی ست که حتی زمان برآورده نشدن آرزویش هم می تواند #شاکر باشد.
📚کتاب ملت عشق
👤الیف شافاک
@shabnamshabna
‼️تطهیر بدن یا لباس آلوده به ادرار
🔷س 1500: اگر یک قطره ادرار به بدن یا به لباس بچکد و آن را نجس کند به چه صورتی پاک میشود؟
✅ج: با آب قلیل پس از زوال عین نجاست با دو بار شستن پس از خروج غُساله، پاک میشود و با آب کر پس از زوال عین نجاست با یک بار شستن بطوری که آب به همه محل نجس برسد و از آنجا حرکت کند، پاک میشود.
📕منبع: leader.ir
#احکام
🆔 @Shabnamshabna
⭕️برای تحقق دولت جوان حزباللهی چه میتوان کرد؟
⛔️این همه لشکر آمده به عشق قدرت آمده!
🔺بعد از صدور بیانیه گام دوم با محوریت برداشته شدن بار انقلاب از جانب جوانان و تأکید رهبری بر زمینهسازی دانشجویان برای شکلگیری دولت جوان و حزباللهی، سؤالات بسیاری در مورد فرآیند آن و البته تلاش سیاسیون برای سوءاستفاده کلید خورد.
🔺بازیگران قدرت بهانحای مختلف تلاش کردند، تا ماجرا را به قدرت رسیدن خود فروبکاهند، از تشکیل حزب و تشکیلات جوانان گرفته تا طرح رییس دولت سی و چند ساله، دولت و نماینده نسبتاً جوان برای پنجاه و چند سالهها، جلسه ائتلاف سلبریتیها، استفاده از حرکتهای اجتماعی برای اهداف سیاسی و....
🔺تا در نهایت بجای پرداختن به اصل ماجرا و مشکل، چند محافظهکار جوان یا نسبتاً جوان جای محافظهکاران پیر را بگیرند.
⛔️مسئله اصلی محافظهکاری است نه گروه سنی!
🔺در فضای مجازی حتی بین بیست و سی و چهل و پنجاه سالهها بحث است که این بگوید منظور از جوان و دولت جوان و... رده سنی کدام است؟
🔺واقعیت این است مسئله اصلی جایگزینی انقلابیگری و محافظهکاری است
👉http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=41755
🔺نیروی جوانی هم پیشبرنده این حرکت است که انقلابی باشد وگرنه محافظهکار بیست و سی و چهل ساله با پنجاه و شصت و هفتاد و هشتاد ساله چه فرقی میکند؟
✅گامهای اصلی و مهم
1⃣گفتمانسازی و مطالبهگری:عامل اصلی شکل نگرفتن دولت حزباللهی، نبودن گفتمان و ممیزه جدی حزبالله با سایر اصحاب قدرت و فقدان ارتباط با تودههای مردم است.
🔺دانشجویان و طلاب و رسانهایهای جوان انقلابی موتور اصلی گفتمانسازی هستند، باید با پیگیری دردهای مردم و بیعدالتیها و مطالبه اصلاح اقتصادی و قطع تعاملات ذلتبار به مردم نشان دهند راهحل مشکلات کشور در انقلابیگری و دست انقلابیهاست.
🔺این مطالبهگری و گفتمانسازی، بهعنوان مهمترین راهبرد، هم موجب ساخته شدن نیروی آگاه به مسائل کشور، هم دیده شدن کارشناسان انقلابی همراهی کننده با جوانان انقلابی در این حرکتها، هم موجب اعتماد مردمی و هم سنت الهی در مورد قدرت است (لَا تَتْرُكُوا الْأَمْرَ بِالْمَعْرُوفِ وَ النَّهْيَ عَنِ الْمُنْكَرِ فَيُوَلِّيَ اللَّهُ أَمْرَكُمْ شِرَارَكُم).
🔺یکی از کارهای مهم ضریب دادن به مسائل اصلی کشور و نفی مسائل فرعی و انحرافی است.
2⃣ضریب دادن به حرکتهای جوانان انقلابی در حوزههای مختلف اداره کشور: کسانی که احمدیروشنوار، کارهای انقلابی واقعی در حوزههای مختلف علمی و فناوری، صنعتی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاستگزاری، بینالمللی و... انجام میدهند. بدون سروصدا و جلوهفروشی فردی، با تمرکز، مشکل واقعی از انقلاب در حوزههای مختلف حل میکنند؛ باید هم کارهایشان هم خودشان مورد تشویق، معرفی، بزرگداشت و... قرار بگیرد.
👉https://ghiam.ir/?p=1244
3⃣در موضع سوال قرار دادن جوانان فرصتطلب انقلابینما: در مقابل، کسانی که بدون انجام کار واقعی با سیاستبازی، جلوهفروشی فردی، حزباللابیگری، حضور در مشاغل، رانت و رشد آسانسوری و هلیبرنی، در کرسی قدرت یا آمادگی برای کسب آن حاضر شدهاند، باید مورد سوال قرار بگیرند که با چه صلاحیتی به این پستها آمدهاند یا دراین حوزهها چه کردهاند یا چه حرف و راهکاری آوردهاند؟
4⃣زمینهسازی برای تولید حرف برای اداره کشور: مجموعههای دانشجویی و فرهنگی و... میتوانند در حوزههای مختلف اداره کشور با برگزاری نشست، گرفتن مصاحبه و... برای چهرههای انقلابی نسل دومی و سومی زمینه برای جمعبندی گفتمانی و تخصصی و از حرفهایشان و دیده شدن مباحثشان ایجاد کنند. همچنین با برگزاری کارهایی مثل جشنواره و فراخوان ایده، میتوان نسل چهارمیها را به ارائه راهحل برای اداره کشور کشاند.
5⃣دعوت و کمک به نیروهای انقلابی برای قرار گرفتن در مسئولیتها: نیروهای انقلابی صلاحیتدار احمدیروشنی را باید به ورود به عرصههایی مثل انتخابات ترغیب و در فرآیند تبلیغات کمک کرد یا آنان را برای عرصههای مدیریتی دیگر کشور معرفی نمود. بدون مسامحه هم عملکرد آنان را زیر ذرهبین قرار داد.
6⃣نمایش توانایی نیروهای انقلابی برای حل مشکلات کشور: بخشی از این مسئله در فرایند تولید محتوا، گفتمانسازی و مطالبهگری و معرفی اقدامات و نیروهای خوب صورت میگیرد. اما بخشی از آن عمومی است، مثل نمونه کاری که در ماجرای سیل و خدمترسانی جبهه انقلاب خود را نمایان کرد. از احیای شرکتها و کارگاههای بهگلنشسته با زمینهسازی برای حضور مردم تا احیای ظرفیتهای منطقهای و...نمونه عرصههایی است که جوانان انقلابی میتوانند توانایی را به مردم نشان دهند
اینگونه حتی اگر در انتخابات، موفقیت کوتاهمدت حاصل نشود،جبهه انقلاب چیزی از دست نداده و ضمن حل مشکلات کشور،گفتمان خویش را بسط داده است.
✍ #محمدصادق_شهبازی
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🔻ابتکار جالب مدیرعامل پارک ارم برای امر به معروف جوانان
🔹براساس تصمیم مدیرعامل پارک ارم و ابلاغ دستوری به مدیران اجرایی مجموعه ارم از این پس بانوان جوان محجبه و جوانانی که برای اقامه فریضه نماز اول وقت به نمازخانه های پارک ارم مراجعه می کنند با بلیط خدمات رایگان شهربازی ارم مورد تشویق قرار می گیرند.
🔹این اقدام در خور تقدیر در امربه معروف از سوی پرهیزکار مدیرعامل پارک ارم که چند روزیست آغاز شده با استقبال خوب خانواده ها و جوانان مواجه شده است.
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
قطعاً به گام دوم کاهش تعهدات برجامیِ کشورمان و خروج میلیمتری و آهسته از آن انتقادات فراوانی وارد است (از حذف راکتور اراک از گام دوم و اعلام نشدنِ درصد دقیقِ غنی سازی گرفته، تا غنی سازی بدونِ اضافه کردن تعداد سانتریفیوژ و..) اما بنظر میرسد دولت محترم همچنان سعی دارد طبق بندهای ۲۶ و۳۶ #برجام گام بردارد تا هم برجام (بعنوان تنها میراثش) بهر نحو ممکن پابرجا بماند(حتی به صورت یک ماکت و پوستهی بیخاصیت) و هم اروپاییها از #مکانیسم_ماشه استفاده نکنند؛ هرچند سازوکار "ماشه" برای پیگیری نقض برجام طراحی شده است اما نباید از یاد برد که اولاً از زمان نقض برجام توسط آمریکاییها بیش از یکسال است که میگذرد(پس ایران ناقض برجام نیست) و اروپاییها نیز بیش از #اینستکس، توان انجام اقدامی برای حفظ برجام را ندارند(پس نباید به آنها امیدی داشت) و درثانی گذشت زمان اصلاً بنفع ایران نیست، آنهم درحالیکه دیگر نه برجامی باقی مانده و نه تحریمی که اعمال نشده باشد!
➕ باید توجه داشت اگر هدف از این گامها، وارد کردن شوک به حریف برای نقد شدن طلبهاست؛ کاهش تعهدات با شیب کُند، شوک وارد نمیکند حتی اگر با سروصدای زیاد اعلام شود!
#مهدی_قاسم_زاده
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
✨برخی پرسشهایی که در #روایت_رهبری سعی کردهام به آنها پاسخ دهم:
۱. آیا تجارب تاریخی، الگوی مطلوبی برای تعیین ولی فقیه در نظام اسلامی در اختیار ما میگذارد؟
۲. مجتهد جامعالشرایطی که شایسته زمامداری جامعه اسلامی است، چه ویژگیهایی دارد؟
۳. بر اساس اندیشه امام خمینی(ره)، چه کسی میتواند و باید رهبر نظام اسلامی باشد و چه کسی نمیتواند و نباید رهبر باشد؟ از سیره امام خمینی(ره) پیرامون انتخاب ولی فقیه، چه میتوان آموخت؟
۴. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، ولایت فقیه چگونه تبدیل به اصلی از قانون اساسی شد؟
۵.کدام جریانهای فکری در مقابل تاسیس جمهوری اسلامی و تصویب اصل ولایت فقیه ایستادند و چگونه شکست خوردند؟
۶.توطئه انحلال مجلس خبرگان قانون اساسی توسط لیبرالها چگونه خنثی شد؟
۷. چرا مجلس خبرگان رهبری آیتالله منتظری را به رهبری آینده انتخاب کرد؟
۸. در اجلاسیه خبرگان رهبری که آیتالله منتظری به رهبری آینده انتخاب شد، چه گذشت؟
۹. نقش آیتالله خامنهای در انتخاب آیتالله منتظری به رهبری آینده چه بود؟
۱۰. آیا شرط مرجعیت برای رهبری در قانون اساسی یک الزام قطعی بود و در جریان انتخاب آقای منتظری در سال ۶۴، لحاظ شد؟
۱۱. انتخاب آیتالله منتظری در سال ۶۴ یک انتخاب رسمی بود یا یک اقدام داخلی، مقدماتی و قابل تجدید نظر؟
۱۲. چگونه فقدان صلاحیت و مشروعیت آیتالله منتظری برای تصدی مقام رهبری نظام آشکار شد؟
۱۳. نسبت آیتالله منتظری با لیبرالها و منافقین چه بود؟
۱۴. مهمترین اقدامات امام خمینی(ره) در سال پایانی حیات مبارکشان چه بود؟
۱۵. چرا حضرت امام(ره) توصیه کردند آیتالله خامنهای رهبر آینده نظام باشند؟ کدام ویژگیها در شخصیت آیتالله خامنهای باعث شد امام ایشان را شایسته رهبری بدانند؟
۱۶. رویکرد و عملکرد آیتالله خامنهای در ۱۰ سال نخست انقلاب چگونه بود؟
۱۷. در اجلاسیه ۱۴ خرداد ۱۳۶۸ خبرگان چه گذشت؟
۱۸. آیا آیتالله خامنهای به صورت موقت و به عنوان سرپرست رهبری تعیین شدند یا به عنوان رهبر قطعی؟ ماجرای موقت بودن انتخاب چه بود؟ آیا توقیت انتخاب از مردم پنهان ماند؟
۱۹. چرا خبرگان شرط مرجعیت در قانون اساسی را لحاظ نکردند؟
۲۰. خبرگان چه زمانی از نظر حضرت امام درباره حضرت آیتالله خامنهای مطلع شدند؟
۲۱. اعضای خبرگان درباره دلایل رای به رهبری حضرت آیتالله خامنهای چه گفتهاند؟
۲۲. واکنش مردم، علما، جریانهای سیاسی، شخصیتها و نهادها به انتخاب حضرت آیتالله خامنهای چه بود؟
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
نفوذ:
🔴 #نفوذی بعضی وقتها خودش هم نمیداند #نفوذی است، اما همان کاری را می کند که دشمن میخواهد.
امام خامنه ای مدظله العالی
کسانی که در دستگاه قضا، اراده های انقلابی را به اضمحلال می کشانند و با پرونده سازی، آنها را به حاشیه می رانند، همان کاری را می کنند که دشمن میخواهد.
دبیر قرارگاه گفتمان انقلاب اسلامی
#طلبه_آمر_به_معروف_تهرانی:
به یاری حق جریان نفوذ در دستگاه قضا را با عنایت و درایت فرزندان انقلابی خمینی و خامنه ای خواهیم خشکاند.
#شوشتری
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸درخواست ظريف از سازمان اطلاعات سپاه براى آزادى جيسون رضائيان و کمک به امضای برجام
🔹آقایون تدبیر و امید! این چه مذاکره هستهای بود که شعار نوشتن روی موشک و دستگیری جاسوس و کمک به یمن، روش تاثیر میگذاشت