هدایت شده از ثامن نورسفیر سیمرغ
هشتم محرم
🔴ديدار امام حسين با عمر بن سعد ( 61 ق)
♦️پس از آن كه به دستور كتبي عبيدالله بن زياد، آب فرات بر روي امام حسين علیهالسلام و يارانش بسته شد، وضعيت نگران كنندهاي ميان سپاه امام حسين علیهالسلام و سپاه عمر بن سعد پديد آمد و احتمال بروز جنگ و خونريزي را، هر ساعت قويتر ميكرد.
♦️امام حسين علیهالسلام براي كاستن حساسيتهاي دو سپاه و ايجاد تفاهم ميان طرفين، خواستار ملاقات خصوصي با عمر بن سعد، فرمانده سپاهيان عبيدالله بن زياد گرديد. عمر بن سعد از پيشنهاد امام حسين علیهالسلام استقبال كرد و در شب هشتم محرم، در خيمهاي ميان دو لشكرگاه، تشكيل جلسه داده و تا پاسي از شب با هم گفتگو كردند. سپاهيان از متن گفتگو آن دو بيخبر بودند، ولي همين مقدار ميدانستند كه آنان به توافقهاي تازهاي رسيدهاند.[۱]
♦️ابومخنف روايت كرده است كه ملاقات آن دو تنها يك بار نبود، بلكه آنان سه يا چهار بار با يكديگر ملاقات و گفتگو كردند.[۲]
♦️عمر بن سعد، كه حوادث كربلا را پي در پي براي عبيدالله بن زياد گزارش ميكرد، پس از ملاقات با امام حسين علیهالسلام نامهاي رضايتبخش براي عبيدالله ارسال كرد و در آن، يادآوري كرد: خداوند متعال، نائره جنگ ما را خاموش و أمر امت را اصلاح نمود. زيرا حسين بن علي علیهالسلام هماينك حاضر است از همان جايي كه آمده است، برگردد و يا به سوي يكي از مرزهاي كشور برود و بسان ساير مسلمانان زندگي كند. نه از او بر ضد ما و نه از ما بر ضد او چيزي در ميان نباشد، و يا به جانب شام نزد يزيد بن معاويه رفته و اختلافش را با وي حل و فصل كند. اي عبيدالله! اين پيش آمد، هم ميتواند موجب خرسندي تو و هم موجب اصلاح امت باشد.[۳]
✍️شايان ذكر است چيزهايي كه عمر بن سعد در اين نامه به آنها اشاره كرد، برداشتهاي شخصي وي و يا مبالغهگويياش براي آرام كردن عبيدالله و اصلاح ذات البين بود، تا از اين طريق زودتر غائله را پايان دهد و به حكومت وعده داده شده دست يابد. زيرا امام حسين علیهالسلام كه با هدف امر به معروف و نهي از منكر اقدام به قيام بر عليه باطل كرده بود، هيچگاه به شخصي چون عمر بن سعد، چنين تعهدي نميداد.
📚 1- بحارالانوار (علامه مجلسی)، ج 44، ص 388.
📚2- معالم المدرستين (سيد مرتضي عسكری)، ج 3، ص 103.
📚3- الارشاد (شيخ مفيد)، ص 437.
🔸به زبان میگوییم: "یا لَیتَنا کُنّا معک فَنَفوزَ فوزاً عظیما"، ولی در عمل حاضر نیستیم برای افزایش سربازان لشکر پسرش مهدی، #فرزندآوری را جدی بگیریم و ترویج کنیم.
ادعا میکنیم #ما_ملت_امام_حسینیم ، ولی برایمان مهم نیست که ولی فقیه زمان چقدر نگران #بحران_جمعیت است.
دروغ میگوییم، دروغ.
* مرتضی رجائی*
🔻صدقه و کمک به محرومین با نیت تسکین قلب امام زمان و تعجیل در ظهور منتقم خون حسین(ع)
👈🏼 با صدقاتی که به نیت سلامتی و تعجیل در ظهور حضرت و تسکین قلب ایشان در مصیبت سنگین جدشان اباعبدالله الحسین(ع) پرداخت میکنید، در همین ایام، گوسفند قربانی میشود و گوشت آن به صورت خام یا غذا به دست محرومین واقعی میرسد.
📌 واریز کمکها و صدقات به رزمایش همدلی
📎 ghadir.org/hamdeli
#مواسات_وهمدلی
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🌹یکی از لقب های معروف امام زمان(عج) لقب «ناطق» است
♦️ در زیارت عاشورا آمده است: «ان یرزقنی طلب ثارکم مع امام مهدی ناطق؛ از خداوند متعال درخواست می کنم
که توفیق انتقام گرفتن از دشمنان شما را به همراه امام و راهنمای ناطق روزی ام کند».
♦️لقب ناطق را رسول خدا(ص)
به حضرت مهدی(عج) دادند
♦️و در حدیثی در معرفی تک تک
ائمه اطهار علیهم السلام ، بیان فرمودند.
این لقب از آن رو به امام عصر(عج) داده شده است که ائمه قبلی بر اثر تسلط دشمنان، بسیاری از امور و اسرار را نمی توانستند بیان کنند؛ چون خطرهای فراوانی اساس اسلام را تهدید می کرد.
♦️ اما حضرت مهدی(عج) وقتی ظهور کنند از چنان قدرت و عظمتی برخوردار خواهند بود که تمام طاغوت ها را سرکوب کرده، همه علوم و معارف را بدون هیچ گونه نگرانی بیان،و حکم خداوند را جاری می فرمایند.
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🌹عاشورا یک مسئله بسیار مهم سیاسی- عبادی است
♦️امام خمینی (ره):در این ماه #محرم، اجتماعات داشته باشند، خطبا هم بروند مسائل روز را برایشان بگویند و تعزیه بگویند و گریه بکنند برای #سید_الشهدا، این یک شعار الهی است. انقلاب کردیم که #شعائر_اسلام را زنده کنیم. زنده نگه داشتن #عاشورا یک مسئله بسیار مهم سیاسی- عبادی است.
♦️عزاداری کردن برای شهیدی که همه چیز را در راه اسلام داد، یک مسئله سیاسی است؛ یک مسئلهای است که در پیشبرد انقلاب اثر بسزا دارد. ما ملت #گریه_سیاسی هستیم، ما ملتی هستیم که با همین اشکها سیل جریان میدهیم و خرد میکنیم سدهایی را که در مقابل اسلام ایستاده است.
📚صحیفه نور،جلد 13،صفحه 156
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
#روضه_های_مصور |
این جوان، جزو زیباترین جوانان عالم بود؛ زیبا، رشید، شجاع. از پدر اجازه گرفت که برود بجنگد. حضرت بدون ملاحظه اذن داد و بنا کرد به اشک ریختن. بعد این جمله را فرمود که همه شنیدهاید: خدایا خودت گواه باش، جوانی به سمت اینها برای جنگ رفته است که «اشبه النّاس خُلقاً و خَلقاً و منطقاً برسولک». حضرت به میدان رفت و جنگ بسیار شجاعانهای کرد و عدّه زیادی از افراد دشمن را تارومار نمود؛ بعد برگشت و گفت تشنهام. دوباره به طرف میدان رفت. وقتی که اظهار عطش کرد، حضرت به او فرمودند: عزیزم! یک مقدار دیگر بجنگ؛ طولی نخواهد کشید که از دست جدّت پیامبر سیراب خواهی شد. وقتی امام حسین این جمله را به علیاکبر فرمود، علیاکبر در آن لحظه آخر، صدایش بلند شد و عرض کرد: «یا ابتا علیک السّلام»؛ پدرم! خداحافظ. «هذا جدّی رسولاللَّه یقرئک السّلام»؛ این جدم پیامبر است که به تو سلام میفرستد. «و یقول عجل القدوم علینا»؛ میگوید بیا به سمت ما. | رهبر معظم انقلاب اسلامی | نماز جمعه ۱۳۷۷/۰۲/۱۸
#ما_ملت_امام_حسینیم
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🔸 هیچ دانشمندی از تولید واکسن موثر کرونا مطمئن نیست
رئیس انستیتو پاستور ایران:
🔹️ تضمینی برای تولید واکسن موثر بیماری کووید - ۱۹ در دنیا وجود ندارد، زیرا حتی در صورت تولید واکسن نیز نمیدانیم بر روی صد درصد مردم موثر است یا خیر.
🔹️ شواهدی وجود دارد که افراد دو بار به این بیماری مبتلا شدهاند و آنتیبادی آنان موقتی بوده و پیچیدگی ویروس کرونا نشاندهنده این است که نباید صد درصد به واکسن امید داشته باشیم.
🔹️ واکسنها عموما در کودکان تاثیر خوبی دارد ولی در افراد مسن ممکن است به دلیل وضعیت ایمنی بدن این افراد، ایمنی کامل ایجاد نکند.
🔸امام حسین علیه السلام میفرمایند:
بار خدایا! تو می دانی که آنچه از ما اظهار شده برای رقابت در قدرت و دستیابی به کالای دنیا نیست، بلکه هدف ما این است که نشانه های دینت را به جای خود برگردانیم.وبلادت را اصلاح نماییم تا
ستمدیدگان از بندگانت امنیت یابند و به واجبات و سنت ها و دستور های دینت عمل شود.
(تحف العقول،ص،۲۴۳)
#سبک_زندگی_اسلامی
🔸 برنامهریزی اقتصادی را موکول به رفع تحریمها نکنید
🔰فرض کنید تحریمها ۱۰ سال میماند
رهبر معظم انقلاب:
🔹️ در مسائل اقتصادی کشور، اقتصاد کشور را مطلقاً به تحوّلات خارجی نباید پیوند زد؛ یعنی شما برنامهریزی اقتصادی را مطلقاً موکول و منوط نکنید به اینکه تحریمها برطرف بشود، یا کاهش پیدا کند؛ نه، فرض را بر این بگذارید که تحریمها بنا است دَه سال بماند. برنامهریزی اقتصادی بایستی بر اساس امکانات درونی و ــ همان طور که بارها گفتیم ــ درونزایی و به ظرفیّتهای داخلی تکیه کردن، انجام بگیرد. ۹۹/۰۶/۰۲
💢حضرت سیدالساجدین امام زینالعابدین(ع):
خداوند، عمویم عباس را
رحمت کند که با
ایثار و جانبازی،
در راه برادرش
جانبازی کرد تا آن که
دستهایش قطع شد و
🟤خداوند به جای آن،
دو بال به او داد که با آنها به
همراه فرشتگان در بهشت
پرواز کند؛ همانگونه که برای
جعفربن ابوطالب قرار داده شد.
عباس را در
پیشگاه خداوند
منزلتی است که در
روز قیامت،
همهی شهدا به آن
غبطه میخورند》
💢 حضرت صادق آل محمد(ع):
⚫عمویم عباس بن على (ع)
⚫ #بصیرتى نافذ و
⚫ #ایمانى محكم داشت.
⚫ همراه برادرش حسین
⚫ #جهاد كرد، به خوبى از
⚫ #بوته آزمایش بیرون آمد و
⚫ شهید از دنیا رفت
╭┅──@allamehasanzadehamoli───┅╮
🌹
╰┅──────┅╯⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫