سخنان اهل بیت علیهم السلام درموردمحرم.ppsx
6.55M
🔺پاورپوینت سخنان اهل بیت در مورد محرم
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
19.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هم اکنون ۹۹/۶/۱۱
عزاداری شب شام غریبان شهادت جانسوز امام سجاد ع
در صحن جامع رضوی حرم مطهر امام رضا ع
@shabnamshabna
🔸خطر وقوع فاجعه انسانی در یمن جدیتر شد
🔹با اعلام شرکت نفت یمن درباره به پایانرسیدن کامل ذخیره سوخت این کشور در بندر «الحدیده»، خطر وقوع فاجعه انسانی در یمن جدیتر شد.
🔹شرکت نفت یمن: ما نیروهای متجاوز و سازمان ملل را مسئول پیامدهای توقیف کشتیهای حامل سوختی میدانیم که به رغم داشتن مجوز بینالمللی، اجازه لنگر انداختن در بندر الحدیده را پیدا نکردند.
🔹قدرتهای متجاوز و محاصرهکننده یمن هنوز ۲۱ نفتکش را در بازداشت نگاه داشتهاند.
🔸قدردانی خانواده حجتالاسلام حسینیان از پیام تسلیبخش رهبر انقلاب
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹️ رهبر معظم انقلاب، زعیم عالیقدر مسلمانان که سلام و رحمت خداوند بر شما باد؛ پیام کریمانه شما واصل گردید و دلهای داغدارمان را تسلی بخشید.
🔹️ خشنودیم که سرانجام مجاهدتهای مرحوم حجتالاسلام روحالله حسینیان، در دفاع از اسلام و انقلاب به مهر رضایت رهبرش ختام مسک یافت و خوشحالیم از اینکه سینه سرباز ولایت در حیات و مماتش آماج تیر بدخواهان بود.
🔹️ رهبر فرزانه انقلاب، ای تن و جان و مال و فرزندانمان به فدای شما، به نعمت اسلام برفرازیم و به سربازی شما، سرفراز.
خانواده مرحوم حجتالاسلام روحالله حسینیان
امام سجاد(ع)، پناه ضعفا و بیچارگان
⚫️ سالروز شهادت حضرت امام زین العابدین علیهالسلام تسلیت باد
🔹 زينالعابدين(ع) پيك محبت بود. اين هم عجيب است: راه که مىرفت، هرجا بىكسى را مىديد، هر جا غريبى را مىديد، فقير و مستمندى را مىديد، كسى را مىديد كه ديگران به او توجه ندارند، به او محبت مىكرد، او را نوازش مىكرد و به خانه خودش مىآورد.
🔹 روزى يك عده جُذامى را ديد. (همه از جذامى فرار مىكنند، و آن كه فرار مىكند از سرايت بيماريش مىترسد، ولى خوب اينها هم بنده خدا هستند.) از اينها دعوت كرد، آنها را به خانه خود آورد و از آنها پرستارى كرد. خانه زينالعابدين(ع) خانه مسكينان و يتيمان و بيچارگان بود.
📝 استاد شهید مطهری، سیری در سیره ائمه اطهار(ع)، ص۱۰۰
#شهید_مطهری
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 @shabnamdhabna
#احکام
🏴 اموال باقیمانده از مجالس
🔷 سوال 5375: باقیمانده اموالی که به عنوان هزینه های مراسم عزاداری جمع آوری می شود، در چه موردی باید خرج شود؟
✅ جواب: می توان اموال باقیمانده را با کسب اجازه اهداء کنندگان آنها، در امور خیریه مصرف کرد؛ و یا آنها را برای مصرف در مجالس عزاداری آینده نگه داشت.
📕 منبع: leader.ir
🆔 @Shabnamshabna
🔰 بخوانید| عوام فریبی عجیب عمر سعد!
♨️ یکی از مهمترین دلایل شکلگیری واقعه دلخراش کربلا، عوامفریبی و نفاق یزیدیان بود.
🔻 زمانی که واقعه کربلا به پایان رسید، لشکر یزید بنا گذاشتند که سرهای به نیزه و کاروان اسرا را در کوچههای شهر کوفه بگردانند.
🔻عمر سعد که به بزرگترین جنایات تاریخ دست زده است، وقتی اسرای اهل بیت علیهم السلام را وارد کوفه کردند، کوچه به کوچه، حتی در کوچههای یک متری و دومتری میگردانیدند تا اینکه به کوچهای رسیدند. دیدند عمرسعد در جلو این کوچه ایستاده و دستهای خود را به دو طرف دیوار چسبانده است و از عبور اسرا جلوگیری میکند!
🔻از او پرسیدند: چرا مانع عبور آنان میشوی؟ پاسخ داد: در این کوچه، خانه کودک یتیمی است که تصرف در مال یتیم بدون اجازه ولی او یا حاکم شرع جایز نیست؛ بنابراین نمیگذارم از این کوچه استفادهکنید.
💢 کسی که دستش تا مرفق به خون فرزند پیامبر آغشته است، شبهه تصرف در مال صغیر را مطرح میکند...!
🗓| به مناسبت سالروز ورود کاروان اسرای اهل بیت به کوفه
📚 برشی از کتاب زیباییها و زشتیهای کربلا اثر #حجت_الاسلام_راجی
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
✡️ اثبات نقش یهود در شهادت امام حسین علیهالسلام (۵)
1⃣ خاندان بنیامیه #یهودی تبارند.
2⃣ این مطلب را از آیهٔ ۶٠ سورهٔ اسراء و حدیث امام صادق (ع) که توضیح مفصل آن در مقالهٔ «سقیفهٔ بنیاسرائیل» گذشت:
👉 http://jscenter.ir/judaism-and-islam/jews-in-quran/6996
نتیجهگیری میکنیم.
3⃣ همچنین به کار بردن عبارت «اللّصیق» برای خاندان #بنیامیه توسط امام علی (ع) در نامهٔ ١٧ نهجالبلاغه خطاب به معاویه، مؤیدی دیگر بر این مطلب است که بنیامیه هیچ نسبت خونی با #بنیهاشم نداشته و اصالتاً رومی و اسرائیلیتبار هستند:
👈 و اَمّا قَوْلُک اِنّا بَنُوعَبْدِ مَناف، فَکذلِک نَحْنُ، وَلکنْ لَیسَ اُمَیةُ کهَاشِم، وَ لا حَرْبٌ کعَبْدِ الْمُطَّلِبِ، وَ لا اَبُوسُفْیانَ کاَبى طالِب، وَ لاَ الْمُهاجِرُ کالطَّلیقِ، وَ لاَ الصَّریحُ کاللَّصیقِ، وَ لاَ الْمُحِقُّ کالْمُبْطِلِ، وَ لاَ الْمُؤْمِنُ کالْمُدْغِلِ. وَ لَبِئْسَ الْخَلَفُ خَلَفٌ یتْبَعُ سَلَفاً هَوى فى نارِ جَهَنَّمَ!
🔹 و [ای معاویه] اینکه گفتى: «ما از فرزندان عبدمنافیم» آرى ما هم چنین هستیم، ولى با این فرق که نه امیه مثل هاشم است، نه حرب همچون عبدالمطّلب، و نه ابوسفیان مانند ابوطالب، و نه مهاجر الى الله چون اسیر آزاد شده، و نه فرزند اصل و نسب دار چون فرزند منسوب به پدر، و نه اهل حق مانند اهل باطل، و نه مؤمن چون مفسد. و چه بازماندگان بدى هستند آنان که تابع گذشتگان جهنّمى خود مىباشند!
✍️ نویسندگان: محمد ابراهیمنیا، علی نوفرستی
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
⛔️ننگ ابدی برای بانیان #فتنه_سبز
1⃣ این ننگ از پیشانی مدعیان اصلاح طلبی پاک نمی شود که بهانه فتنه سبز در سال ۸۸ را اعتراض به نتیجه انتخابات قرار دادند اما هشت ماه بعد در روز عاشورا، اقدام به کف و سوت و هلهله کردند و کتیبه ها و موکب های امام حسین (ع) را شمر وار به آتش کشیدند.
2⃣ این ننگ بر پیشانی شان خواهد ماند که میرحسین موسوی سردسته فتنه، حرمت شکنان را #مردمان_خداجو خواند و آنها در برابر این رذالت سکوت پیشه کردند.
موسوی خوئینیها بعدها مدعی شد ترسیدم موضع بگیرم، سوء استفاده جناحی بشود(!) یعنی جناح و باند برای شان محترم تر از حرمت امام حسین (ع) بود.
3⃣ آبها که از آسیاب افتاد و فتنه به برکت روح عاشورایی ملت سرنگون شد، برخی از مدعیان اصلاح طلبی گفتند حرمت شکنان، نفوذی وزارت و نظام برای بدنام کردن جنبش سبز بودند! مرحبا! پس چرا همان روز، از حرمت شکنان بیزاری و برائت نجستند، هیچ؛ که حتی پای موسوی ایستادند؛ هم او که هتاکان را مردم خداجو خوانده بود؟!
4⃣حالا همین روزها، برخی شبه اصلاح طلبان، قلمفرسایی یا خطابه ایراد می کنند تا خود را در صف "ملت امام حسین" (ع) جا بزنند. از تحریف های شان که بگذریم، آنها عاشورای 88 نقاب از چهره خویش برداشتند و به اختیار، کنار یزید و عمر سعد و شمر ایستادند. و روشن است که محبت دو نقیض، در یک دل جمع نمی شود.
5⃣آنها که حرمت شکنان عاشورای سال 88 را مردمان خداجو خواندند - و حال آن که اجیر شدگان بهائیت و سلطنت طلبان و منافقین بودند- بی تردید در اردوگاه یزید بودند و نقاب از صورت شان افتاد؛ ولو هشت ماه قبل تر، برای عوام فریبی، شعار "یا حسین- میر حسین" می دادند
6⃣ اما دیگرانی که سکوت کردند و رضایت به آن جنایت بی سابقه دادند، مشمول این فراز زیارت وارث هستند که "«لعن الله ُأمةً قتلتْكم، و لعن اللّهُ أمةً ظلمتكم، و لعن الله أمةً سمعتْ بذلك فرضيتْ به". لعنت خدا بر آنها که این ستم بزرگ را دیدند و شنیدند و به آن راضی شدند.
✍️محمد ایمانی
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🔴 #تحلیـل | «مصطفی ادیب» کیست؟
🔻 مصطفی ادیب نخست وزیر جدید لبنان دارای دکترای حقوق و علوم سیاسی است. ادیب استادیاد و مدرس حقوق بینالملل، قانون اساسی، جغرافیای سیاسی و روابط بینالملل در دانشگاههای مختلف لبنان و فرانسه بود.
🔹 رئیس جمعیت حقوق بینالملل و انجمن علوم سیاسی لبنان و عضو جمعیت فارغ التحصیلان دانشگاههای فرانسه و انجمن عربی علوم سیاسی و جمعیت بینالمللی قانون اساسی و مرکز دیدهبان برای صلح پایدار داخلی از دیگر سوابق نامزد تشکیل کابینه جدید لبنان است.
🔹 ادیب از زمانی که ریاست دفتر «نجیب میقاتی»، نخست وزیر پیشین لبنان در سال ۲۰۱۱ را به دست گرفت و پس از آن در سال ۲۰۱۳ به عنوان سفیر لبنان در برلین منصوب شد، تلاش کرد، روابط خود را با طرف های فرانسوی گسترش دهد و شبکه ای از ارتباطات را با دوایر و مراکز فرانسوی و جهان عرب ایجاد کند.
🔻 چند نکته در خصوص ادیب:
1⃣ فرانسوی تمام عیار:
🔹باید گفت، مصطفی ادیب یک فرانسوی تمام عیار است، طوری که کاخ الیزه او را از خود می داند، به ویژه آنکه دارای تابعیت و همسر فرانسوی و پدر همسرش از جمله افراد بسیار نزدیک به کاخ الیزه است.
2⃣ تایید و موافقت باشگاه نخست وزیران:
🔹 مطرح شدن گزینه مصطفی ادیب با تایید و موافقت باشگاه نخست وزیران لبنان (سعد الحریری، نجیب میقاتی، فؤاد السنیوره، تمام سلام) همراه بود و این به معنای همراهی و تایید اغلب جریان ها و جناح های اهل سنت با نخست وزیری ادیب است. با علم به اینکه وفاداری ادیب به میقاتی او را از داشتن روابط خاص و ویژه با سعد الحریری و همچنین تمام سلام باز دارد.
3⃣ تایید جریان های شیعی:
🔹 سکوت و عدم واکنش جریان های شیعی که در دو جنبش حزب الله و امل نمود پیدا می کند، به معنای تایید ضمنی گزینه مصطفی ادیب برای تصدی پست نخست وزیری و تشکیل کابینه است، به ویژه آنکه حزب الله سابقه خوشایندی از ادیب دارند، چراکه وی از جمله کسانی بود که طی مامور به کار بودن در سفارت لبنان در برلین تلاش بسیاری کرد، تا مانع درج حزب الله در فهرست تروریسم شود. همچنین نقش بسیار مهمی در مقابله با لابی سفارت آمریکا و اسرائیل در برلین در محکومیت حزب الله ایفا کرد
4⃣ مصطفی ادیب، حسان دیابی دیگر:
🔹 می توان گفت، گزینه مصطفی ادیب در بسیاری از شاخص ها و معیارها شبیه به گزینه «حسان دیاب» است. هر دو برخاسته از مراکز دانشگاهی هستند، با این تفاوت که ادیب دارای تجربه سیاسی کمتری در مقایسه با حسان دیاب است.
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
1⃣ حضرت سیدالشهداء نفرمود من با یزید بیعت نمیکنم؛ فرمود: «مِثْلِی لَا یُبَایعُ مِثْلَ یزید بن معاویة»؛ [بحارالأنوار، ج۴۴، ص٣٢۵] فرمود هرکس آزاداندیش است، حسینی فکر میکند؛ مثل من فکر میکند، زیر بار ظلم نمیرود.
2⃣ امروز هم همینطور است، بیان حسین بن علی همینطور است. امروز کسی که حسینی فکر میکند؛ نه آمریکا را، نه آن #معامله_قرن را، نه #صهیونیست را، هیچکدام را تحمل نمیکند.
3⃣ اگر حضرت فرموده بود من با یزید بیعت نمیکنم شاید فکر میکردند که مخصوص خود اوست. حضرت فرمود: «مِثْلِی لَا یُبَایعُ مِثْلَ یزید بن معاویة»، تا ظهورِ حضرت این اصل حاکم است؛ یعنی کسی که حسینی فکر میکند زیر بار ظلم نمیرود.
4⃣ این است که امام (رضواناللهعلیه) فرمود: انقلاب مدیون کربلاست، پیروزی این نهضت به برکت کربلا و قیام حسین بن علی بن ابیطالب است، همین است.
✍ آیةالله جوادی آملی
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
⛔️جریان تحریف چگونه مقابل ساماندهی پیامرسانها ایستاده است؟
⏪یادداشت /دکتر معصومه نصیری
جریان تحریف با طرح گزارههای از اساس پر اشکال، پاره حقیقتگویی، برجستهسازی برخی واژگان و عدم پرداخت به نکات مهم طرح سعی در مهندسی افکار عمومی برای مقابله با طرح و به نتیجه نرسیدن آن و اساساً ساماندهی فضای افسارگسیخته مجازی دارند.
این موضوع از همان ابتدای کار و با سانسور نام صحیح طرح و تنها اشاره به ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی پیگیری شده است. عنوان این طرح «صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی» است. دو واژه #صیانت و #ساماندهی نیز در روانشناسی زبان دارای بار معنای مثبت هستند و اینکه عدهای حتی ساماندهی را با عنوان انسداد پیگیری میکنند خود نشان میدهد میتوان در هزاره سوم و عصر انبوه رسانه زیست و اینچنین در گرداب دروغ و سانسور گیر افتاد و مقهور پروپاگاندای رسانهای شد.
اما جریان تحریف چگونه مقابل ساماندهی پیامرسانها ایستاده است؟ اگر از آدرس غلط دادن موضوع «#ساماندهی» به «#فیلترینگ» که پیش از این اشاره شد عبور کنیم، با قلب واقعیت درباره بندها و تبصرههای گوناگون طرح مواجه هستیم.
در این یادداشت به شبهاتی درباره فعالیت پیام رسان های خارجی در ایران، اجازه تفتیش محتوا و صفحات کاربران داخلی، وضعیت کسب و کارها براساس این طرح، بحث فیلترشکن ها و ... پاسخ داده شده است.
متن بخش نخست این یادداشت را در لینک زیر بخوانید:
http://kayhan.ir/fa/issue/1939/11
🌺🇮🇷 @shabnamshabna