eitaa logo
🌹 شبنم 🌹
376 دنبال‌کننده
43.2هزار عکس
31.8هزار ویدیو
361 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸️ | حضور رژیم صهیونیستی در افغانستان در سایه خواب عمیق طالبان 🔹براساس اخبار دریافتی شرکت اماراتی GAAC مسئولیت مدیریت فرودگاه های افغانستان را به یک شرکت اسرائیلی به نام AR Challenges واگذار کرده است. 🔹مدیر عامل این شرکت اسرائیلی اعلام کرده است: تکنسین‌های اسرائیلی AR Challenges Ltd بواسطه همکاری با شرکت GAAC در حال حاضر به صورت مستقیم در مدیریت فرودگاه‌های افغانستان و انجام امورات کنترل و غربالگری در فرودگاه های کابل، هرات، قندهار و مزارشریف مشارکت دارد. 🔹وی اعلام میکند که مشارکت اسرائیل در مدیریت فرودگاه‌های افغانستان به کمک امارات متحده عربی یک ارزش استراتژیک برای ارتش اسرائیل و موساد و سایر ساختارهای امنیتی اسرائیل محسوب میگردد. 🔸بی شک این اخبار حاکی از خواب عمیق مقامات امنیتی طالبان در برابر این نفوذ عظیم است و جمهوری اسلامی ایران قطعا چنین مسئله ای را تحمل نخواهد کرد.
🔸تصویری جنجالی و قابل تأمل... 🔹این تصویر «۵ بهمن ۹۸» برای اولین بار منتشر شد. این عکس بیش از ۴ هزار لایک و ۷۰۰ بار بازنشر شد. 🔹حتی عده ای از افراد سرشناس رسانه ای این تصویر را بازنشر کردند؛ پس از بررسی عکس مشخص شد این تصویر مربوط به کشور سوریه شهر دمشق است و در سال ۲۰۱۶ است ! حالا این تصویر مجدد بازنشر و خبر ساز شده است
هدایت شده از ثامن مازندران
قوانین پوشش در چند دانشگاه 🔸۱_ لباسی که بطور نامناسب اندام ها را نشان دهد مجاز نمی باشد 🔸۲_ رنگ کردن مو مجاز نمی باشد 🔸۳_ آرایش کردن مجاز نیست 🔸۴_ مردان باید از کت و شلوار تیره، پیراهن سفید وجوراب استفاده کنند 🔸۵_ موها رنگ طبیعی باید داشته باشد 🔸۶_ ریش بزی ممنوع 🔸۷_ سوئیت شرت ممنوع است 🔸۸_ دکمه های پیراهن بسته باشد 🔸۹_ هرگونه جواهرآلات به جز ساعت و یک جفت گوشواره برای بانوان مجازنمی باشد 🔸۱۰_ پوشش دانشجویان باید طوری باشد که باعث حواس پرتی خود و دیگران و مانع تمرکز بر روی درس نشود 🔸۱۱_ پوشیدن لباس لی برای بانوان ممنوع 🔸۱۲_ پوشیدن هرگونه تی شرت، لباس ورزشی، شلوارتنگ ممنوع 🔸۱۳_ لباس رسمی برای آقایان: پیراهن یقه دار و آستین دار، بدون کروات بهمراه جوراب 🔸۱۴_ لباس پاره و تنگ ممنوع 🔸۱۵_ لباس هایی که ترغیب به مصرف مشروبات الکلی بکند ممنوع است 🔸۱۶_ لباس ها باید داخل شلوار باشد و انقدر بلند باشد که درموقع نشستن و بلند کردن دست ها قسمت های توزده لباس بیرون نیاید 🔸۱۷_ اگر دانشجو نتواند پوشش خود را اصلاح کند با اولیاء او تماس خواهند گرفت تا برای او لباس مناسب بیاورند و او بیرون از کلاس خواهد ماند و غیبت خواهد خورد حدس میزنید این قوانین برای کدوم دانشگاه هاست؟ 🔻دانشگاه آزاد اسلامی؟ 🔻دانشگاه های دولتی؟ 🔻دانشگاه امام صادق؟ 🔻 دانشگاه الزهرا؟ 🔻حوزه علمیه قم؟ خیر..! 👇 این قوانین مربوط به این دانشگاه هاست: موارد ۱، ۲، ۳ 👈 دانشگاه گرین ویل آمریکای شمالی موارد ۴، ۵، ۶ 👈 دانشگاه آکسفورد انگلیس موارد ۷ تا ۱۰👈 کالج رابرت ترکیه موارد ۱۱، ۱۲، ۱۳👈 هاردین لیمونز آمریکا موارد ۱۴ تا ۱۷👈 دانشگاه ایالتی کالیفرنیا 📚منبع: کتاب "نیم نگاهی به ضوابط پوشش در دانشگاه های جهان" 🔹پس غربی ها هم اعتقاد دارن که پوشش میتونه باعث حواس پرتی دیگران بشه 🔹مشروبات الکلی مگه تو این کشورها بده که میگن رو لباس نباید تبلیغ بشه؟ مگه فقط تو اسلام این چیزا ممنوع نیست! 🔹چرا فقط تو دانشگاه ها این قوانین سخت پوشش رو لحاظ کردن؟ یعنی تو خیابون اگه باعث حواس پرتی و دل مشغولی دیگران بشن و رو کانون خانواده ها، جوان ها و نوجوان ها تاثیر منفی بذارن اشکالی نداره؟ 🔻راستی دانشجویان اعتراضی نمیکنن به این قوانین سخت اونم تو اون کشورها که مهد آزادی هست؟
هدایت شده از ثامن مازندران
🇮🇷 🖼 نظرت درباره بدحجابی چیه؟ 🍃🌹🍃 🔻دانشگاه تهران از ۸۲ هزار نفر نظرسنجی کرده که ۸۷.۲ درصد مردم گفته‌اند با بدحجابی مخالفند. 🔸از طرفی در سامانه فارس من هم پویشی با ۴۸ هزار امضا ثبت شده که از رئیسی به‌خاطر دستور اجرای قانون حجاب تشکر کرده‌اند. لازم به ذکر است که در سامانه فارس‌من برای هر امضا باید یک شماره موبایل ثبت شود که امکان امضای جعلی را از بین می‌برد. | |
هدایت شده از ثامن مازندران
🇮🇷 🖼 | سواد رسانه‌ای! 🍃🌹🍃 ❌ همینقدر ساده، همینقدر راحت، فریبمان میدهند‼️ | |
هدایت شده از ثامن مازندران
هدایت شده از ثامن مازندران
💬 نامه حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی به دختران ایرانی: 🔹لباس و آرایش فریبنده شما در خیابان، زخمی را در دل فقرایی که این نوع لباس‌ها را ندارند، به وجود خواهد آورد که با آه خود از شما انتقام خواهند گرفت 🔸اگر جلوه‌ گری امروز شما دلربایی کرد و علاقه مردی را به همسرش کم کرد، فردا زن زیبایی با جلوه ‌گری خود دل شوهر شما را خواهد ربود و رونق زندگی شما را کم خواهد کرد 🔹آمار طلاق، افت تحصیلی، افسردگی و اضطراب، امراض روانی و مقاربتی، سقط جنین، فرار از خانه، اسراف و تجمل‌گرایی، گناه و بی ‌بند و باری در میان دختران پاک و عفیف بیشتر است یا دختران رها و لاابالی؟
هدایت شده از ثامن مازندران
⁉️ علت دستپاچگی سعودی اینترنشنال چه بود؟ 📝 نورنیوز نوشت: 🔹چند روز قبل تلویزیون اینترنشنال در اقدامی عجیب خبری سوخته‌ی ماه‌ها قبل را تبدیل به گزارشی اختصاصی کرد و مدعی شد عوامل موساد فردی وابسته به سپاه را در داخل ایران بازجویی کرده‌اند. 🔹رپرتاژ خبری اینترنشنال برای القاء اقتدار موساد در حالی پخش شد که چند ماه قبل نهادهای اطلاعاتی ایران با اعلام خبر دستگیری شبکه‌ای از اوباش که با گرفتن پول از موساد قصد ربایش برخی افراد و گرفتن اطلاعات از آنها را داشتند، همه ابعاد این رخداد را منتشر کرده بودند. 🔹با اعلام خبر روز گذشته وزارت اطلاعات درباره انهدام شبکه جاسوسی و خراب‌کاری وابسته به موساد در داخل کشور، مشخص شد که هدف اینترنشنال از اقدام شتاب‌زده و کاملا غیرحرفه‌ای برای القاء اقتدار موساد چه بوده است. 🔹بدیهی است این ضربه، موساد را کاملا دچار بهت و انفعال نمود و لذا رسانه‌های همکار آنها برای تحت‌الشعاع قرار دادن عملیات بزرگ سربازان گمنام امام زمان(عج)، اقدام به کنش پیش‌دستانه کردند تا اعتبار ادعایی موساد یک باره فرو نریزد.
هدایت شده از ثامن مازندران
⁉️ روایت کنیم یا روایت شویم؟ 📝 یعقوب ربیعی 🔶 آمار می گوید بین 27 تا 36 میلیون از جامعه ما در واتساپ، اینستاگرام و تلگرام عضو هستند. در مواجهه با این جمعیت عظیم، هرکسی که روایت را زودتر شروع کند و روایتش دلنشین باشد در جنگ روایت‌ها پیروز خواهد شد. 🔷 در سفر آیت‌الله رئیسی به اراک، احیا و تقویت دو کارخانه هپکو و آذرآب که روزی غول‌های صنعتی کشور و غرب آسیا بودند، یکی از شیرین‌ترین خبرهای منتشرشده بود؛ اما آنچه بیشتر از اشتغال مجدد صدها کارگر و مهندس و برگشت امید به عرصه صنعت، ضریب خورد و دیده شد، یاد کردن رئیس‌جمهور از «آیت‌الله حائری یزدی» با پسوند «اراکی» بود! همان‌طور که در سفر به گیلان از میان ده‌ها خبر خوب و امیدوارکننده، سؤال دلسوزانه رئیس‌جمهور از یکی از دست‌اندرکاران سفر مبنی بر خوردن یا نخوردن ناهار، تا به امروز هم در فضای مجازی و رسانه‌ای دست‌به‌دست چرخیده و دیده می‌شود. 🔶 این وضعیت نشان می‌دهد که رسانه‌های انقلابی در عرصه جنگ روایت‌ها با مشکلات و چالش‌های اساسی مواجه‌اند و وظیفه امروز آن‌ها قدرتمند شدن در این عرصه است؛ همان‌طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند: «شما روایت کنید حقایق جامعه خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را. شما اگر روایت نکنید، دشمن روایت می‌کند.» نکته مهم اینکه جنگ روایت‌ها منحصر به عرصه داخلی نیست بلکه به عرصه فراملی و بین‌المللی هم برمی‌گردد؛ جایی که روایت از ایران، ایرانی و توانمندی یا کاستی‌های ما در اذهان ملل می‌نشیند؛ لذا نیازمند بازنگری جدی در حوزه نقش‌آفرینی در این عرصه مهم هستیم.
هدایت شده از ثامن مازندران
4.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 | میانگین سن چقدر است؟ ⁉️ اعضای شورای نگهبان چه خصوصیاتی باید داشته باشند؟ ⁉️میانگین سنی اعضای شورای قانون اساسی چه قدر است؟
هدایت شده از ثامن مازندران
1.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سریال «پازل» از امشب روی آنتن می‌رود 🔹سریال پنج قسمتی «پازل» با داستان خرابکاری در تاسیسات هسته‌ای کشور از امشب ساعت ۲۲:۱۵ از شبکه یک پخش می‌شود
👆این عکس پز دادن داره نه عکسای جلو آینه با آیفون و ماشینای لاکچری 🌐 @shabnamshabna