🚩در سالگرد انتخاب حضرت آیتالله خامنهای در ۱۴ خرداد ۶۸؛ محرمانههای انتخاب رهبری در قالب کتاب #روایت_رهبری منتشر میشود
🔹دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب، در سالگرد انتخاب حضرت آیتالله خامنهای در ۱۴ خرداد ۶۸، کتاب «روایت رهبری» را منتشر خواهد کرد. این کتاب حاوی نکاتی جدید و منتشر نشده از نحوه انتخاب حضرت آیتالله خامنهای به عنوان رهبر انقلاب اسلامی در سال ۱۳۶۸ و بخشهایی منتشرنشده از خاطرات سیاسی ایشان است و آقای یاسر جبرائیلی آن را به رشتهی تحریر درآورده است.
🔹پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون، سه رویداد مهم ناظر به تعیین رهبر نظام اسلامی رخ داده است. نخست، رسمیت و قانونیت یافتن رهبری حضرت امام خمینی(ره) با مصوبه مجلس خبرگان قانون اساسی. دوم، تعیین آیت الله منتظری به رهبری آینده توسط مجلس خبرگان رهبری و سپس عزل وی. و سوم، تعیین حضرت آیتالله خامنهای توسط مجلس خبرگان به رهبری انقلاب اسلامی. کتاب «روایت رهبری» روایتی مستند و دست اول از هر سه رویداد مذکور است که نشان میدهد این سه رویداد از یک منطق مشخص پیروی کردهاند.
🔹در این کتاب برای اولین بار از مذاکرات شورای انقلاب و متن مذاکرات اجلاسیهی خبرگان در سال ۶۴ و اجلاسیهی خبرگان در سال ۶۸ استفاده شده است. همچنین بخشی از مذاکرات جلسه رؤسای قوا و مرحوم حاج احمدآقا در حضور امام(ره) در مهر۶۷ (۶ماه قبل از عزل آیتالله منتظری) در این کتاب منتشر شده که در آن برای اولینبار حضرت امام (ره)، حضرت آیتالله خامنهای را برای رهبری آینده نظام مطرح میکنند.
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
shabnam:
✍️آیا تعریف رهبرانقلاب از شخصیت برخی مسئولان، لزوماً به معنای تأیید عملکرد آنان است⁉️
🔰این سؤالی است که بسیاری از مردم و حتی خواص انقلابی، به اشتباه، پاسخ آن را مثبت می دانند؛ در حالیکه باید گفت طبق مبانی قرآنی و سیره نبوی، اینگونه نیست که وقتی ولیّ مسلمین ویژگی های مثبت اخلاقی برخی افراد، حتی منافقان یا بیماردلان را بر می شمرد، ملازم با آن، عملکرد یا سخنان آن افراد نیز تأیید می شود.
توضیح آنکه رفتار پیامبر(ص) با همه افراد جامعه اسلامی، که منافقین هم جزء آنان محسوب می شدند، بگونه ای بود که اگر نزد پیامبر آمده و سخنی می گفتند، ایشان خود آن افراد (و نه لزوماً سخن و عملکرد آنان) را تأیید می فرمود و بگونه ای با آنان مواجه می شد که گویی به آنان اعتماد دارد و منافقان گمان می کردند این تأیید، به معنای تأیید سخن یا عملکرد آنان نیز هست. به همین دلیل، پیامبر(ص) را متّهم به خوش باوری می نمودند:
🔸«وَ مِنْهُمُ الَّذِينَ يُؤْذُونَ النَّبِيَّ وَ يَقُولُونَ هُوَ أُذُنٌ؛ برخی از آن منافقین كسانى هستند كه پيامبر(ص) را آزار مىدهند و مىگويند او گوش (زود باور) است!» (توبه: 61)
خداوند در پاسخ به این اتهام منافقین می فرماید:
🔸«قُلْ أُذُنُ خَيْرٍ لَكُمْ يُؤْمِنُ بِاللَّهِ وَ يُؤْمِنُ لِلْمُؤْمِنِينَ وَ رَحْمَةٌ لِلَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ يُؤْذُونَ رَسُولَ اللَّهِ لَهُمْ عَذابٌ أَلِيمٌ؛ بگو گوش بودن او به نفع شماست (ولى بدانيد) او ايمان به خدا دارد و (تنها) به نفع مومنان تصديق مىكند، و رحمت است براى كسانى از شما كه ايمان آوردهاند، و آنها كه فرستاده خدا را آزار مىدهند عذاب دردناكى دارند.» (توبه: 61)
طبق بیان علامه طباطبایی، این پاسخ خداوند به منافقان، دربردارنده نکته ای دقیق است و آن اینکه: ««ايمان» به معناى «تصديق» است، و خداوند در جمله «يُؤْمِنُ بِاللَّهِ» (با بکار بردن «باء» بر سر «الله»)متعلَّق ايمان را ذكر كرده (که همان «الله» است)؛ ولى در جمله «وَيُؤْمِنُ لِلْمُؤْمِنِينَ» متعلَّق را ذكر نكرده و نفرموده مؤمنین را به چه چيز تصديق مىكند؛ (بلکه با بکار بردن «لام نفع» در «للمؤمنین»)همين قدر فرموده: «به نفع مؤمنين تصديق مىكند»؛ و تصديقى كه حتى در خبرهاى زيانآور(که از سوی منافقان ابراز می شد)، به نفع همه جامعه ایمانی تمام شود اين است كه شنونده، «مُخبِر» را تصديق كند، نه «خبر» او را؛ به اين معنا كه: «به مخبر وانمود كند كه من تو را راستگو مىدانم، هر چند در واقع خبر او را خبر نادرستى بداند و آثار صدق بر خبرش بار نكند»... به اين معنا كه كلام مُخبِر را حمل بر صحت نموده، به او نمى گويد تو در اين گفتارت دروغ مى گويى، و يا غرض سوئى دارى؛ اين كار را نمى كند؛ و در عين حال اثر صحت هم بر آن خبر مترتب نمىسازد، و همين خود باعث است كه همواره تصديقش به نفع عموم مؤمنين تمام شود، بخلاف اينكه همه خبرها و حرفهايى را كه مىشنود صحيح بداند و اثر صحت هم بر آن بار كند، و يا اگر آن را دروغ دانست صريحاً به رخ گوينده اش بكشد كه تو دروغ مىگويى، كه در اين صورت تصديقش به نفع عموم مؤمنين تمام نمىشود و نظام اجتماع مؤمنين بر هم مىخورد.(چرا که نظام اجتماعی مؤمنین بر مبنای اعتماد متقابل افراد به یکدیگر است.)» (المیزان فی تفسیر القرآن؛ ج9، ص314)
🔰مشابه این نوع رفتار سیاسی پیامبر(ص) در مواجهه با افراد و جریانات غیرانقلابی، بارها و بارها در سیره رهبرانقلاب نیز مشاهده شده است. رهبرانقلاب در بسیاری موارد و به دلایل متعدد سیاسی و تربیتی، با وجود انتقاد از عملکرد برخی افراد، صفات مثبتی را نیز به آنها نسبت داده اند؛ صفاتی که اموری مقول به تشکیک و دارای مراتب مختلف حداقلی و حداکثری هستند و می توان افرادی با حداقل مراتب را نیز واجد آن صفات دانست؛ همچنانیکه خداوند متعال در قرآن کریم، حتی منافقان را نیز واجد حداقلی ترین مراتب ذکر خداوند می داند:
🔸«وَ لا یَذکُرُونَ اللهَ إلا قَلیلاً» (نساء: 142)
امّا این به معنای تأیید عملکرد یا سخنان آن افراد نیست. همانگونه که پیامبر اکرم(ص) کلام منافقین دروغ گو را نمی پذیرفت، اما در عین حال، به آنان نسبت دروغگویی نیز نمی داد و بگونه ای رفتار می نمود که گویی آنان افراد راستگویی هستند؛ و این شیوه برخورد، هرچند ممکن است در کوتاه مدت منشأ سؤالات و ابهاماتی باشد، اما در مجموع و در دراز مدت به نفع جامعه ایمانی است.
🔰زمانی می توان تعریف از افراد توسط ولیّ خدا را واقعی دانست که رفتار و عملکرد آنان نیز منطبق بر گفتمان و دستورات ولیّ خدا باشد؛ در غیر اینصورت باید دانست در بیان برخی تعاریف و انتساب برخی صفات مثبت به افرادی که واجد حداقلی ترین مراتب آن صفات هستند، مصالحی نهفته است.
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
shabnam:
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
💢 مردی که از قم قیام کرد/ به مناسبت قیام ۱۵ خرداد که سرآغاز نهضت امام خمینی(ره) بود
♦️ امام موسي کاظم(ع) میفرمایند: « مردي از قم مردم را به حق دعوت کند، افرادي پيرامون او گرد آيند که قلب هايشان همچون پاره هاي آهن استوار است. بادهاي تند حوادث آنان را نلغزاند، از جنگ خسته نشده و نترسند، اعتمادشان بر خدا است و سرانجام کار از آن پرهيزکاران است.» (بحارالأنوار، ج 57، ص 215).
♦️ حضرت رسول(ص) میفرمایند: «مردمي از شرق قيام ميکنند و زمينه را براي حرکت جهاني مهدي [عج] فراهم ميسازند.» (الزام الناصب، ج 2، ص 14).
♦️ آیت الله قائم مقامی در تفسیر روایات می گوید: با انقلاب اسلامی پروژه ی ظهور کلید خورده است، هیچ شوخی هم نداریم، هیچ رودربایستی هم نداریم که بترسیم، نه واقعیتی است و زمان هم معین نمی کنیم ولی واقعیت این است که با تشریف فرمایی امام خمینی به این عالم و وقوع انقلاب اسلامی و تشکیل دولت ولایت فقیه ، پروژه ظهور کلید خورده است.
♦️بسیاری ازمراجع عظام و علما معتقدند این انقلاب همان انقلاب وعده داده شده و زمینه ساز ظهور امام زمان(عج) است آنچنانکه خود حضرت امام(ره) میفرمایند: «انقلاب ما نقطة شروع انقلاب بزرگ جهان اسلام، به پرچمداري حضرت حجت ارواحنا فداه است كه خداوند بر همة مسلمانان و جهانيان منت نهد و ظهور و فرجش را در عصر حاضر قرار دهد.». (صحيفة نور امام خمینی، ج 21، ص 327).
♦️بنابر حدیثی از امام محمد باقر(ع) و اعتقاد محققيني چون علامه كوراني فاصله ميان آغاز انقلاب تا ظهور کمتر از عمر معمولي يك انسان خواهد بود. یعنی کسی که آغاز این حرکت را دیده است میتواند امیدوار باشد که ظهور را هم ببیند (رجوع کنید به عصر ظهور ص 266).
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
#آقایان عزیز احساساتتان را به زبان بیاورید❗️
🏷 مرد برای اینکه اثبات کند زنش را دوست دارد، از بلندترین کوه بالا میرود، در عمیقترین دریا شنا میکند، در صحرای بی آب و علف سر میکند، نه یک شغل بلکه سه شغل دارد تا برای ابراز علاقه به همسرش چیزی بخرد. ابراز علاقه مرد در خریدن است.
🏷ولی خانمها این را دوست داشتن نمیدانند! خانمها میگویند: «دوست داشتن یعنی مرد ابراز احساسات بکند به من توجه کند و من را ببیند»
🏷 بنابراین خانمها شاکیاند که چرا مرد ابراز احساسات نمیکند و مرد شاکی است که من خودم را کشتم ولی زنم هنوز طلبکاره!!!
👈 پس خانم عزیز؛ اگر همسر شما برای شما چیزی خرید، بدانید دارد به تو ابراز احساسات میکند. آقای محترم؛ یادت باشد کارهایی که میکنی، زن ابراز احساسات نمیداند. فقط کافیست به او بگویی: «عزیزم...» تا هزار برابر آن چیزی که خریدی، کار کند.
💑 @shabnamshabna
✨⭐️ جملات جادویی 💎💫
❌ﺍﮔﻪ ﯾﻪ ﻧﻔﺮ ﺍﺯﺕ ﭘﺮﺳﯿﺪ ﭼﻘﺪ ﺩﻭﺳﻢ ﺩﺍﺭﯼ ؟
ﻧﮕﻮ ﺑﯽ ﻧﻬﺎﯾﺖ !
ﺑﮕﻮ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺍﯼ ﮐﻪ ﻫﺴﺘﯽ ..
❌ﺍﮔﻪ ﭘﺮﺳﯿﺪ ﺗﺎ ﮐﯽ ﺩﻭﺳﻢ ﺩﺍﺭﯼ ؟
ﻧﮕﻮ ﺗﺎ ﺍﺑﺪ !
ﺑﮕﻮ ﺗﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﻫﺴﺘﯽ..
❌ﺍﮔﻪ ﭘﺮﺳﯿﺪ ﭼﻘﺪ ﺑﻬﻢ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺩﺍﺭﯼ ؟
ﻧﮕﻮ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﭼﺸﺎﻡ !
ﺑﮕﻮ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺑﻬﻢ ﺍﻃﻤﯿﻨﺎﻥ ﻣﯿﺪﯼ ..
ﺗﺎ ﺑﺪﻭﻧﻪ ...
👈ﺗﺎﻭﻗﺘﯽ ﺑﺎ ﺍﺭﺯﺷﻪ ﮐﻪ ،
ﺑﻪ ﺍﺭﺯﺷﺎﺕ ﺍﺣﺘــــــــــــــــﺮﺍﻡ ﺑﺬﺍﺭﻩ .
💑 @shabnamshabna
پنج كليد رابطه موثر در عشق و ازدواج 👇
🔖يك: به جاي پنهان كردن، تعمير كنيد. از مشكلات، ناراحتي ها دلخوري ها فرار نكنيد. آنها روي هم تلمبار شده باعث ميشود منفجر شده يا نااميد شويد.
🔖دو: همكاري كنيد. رابطه يك كار دو نفره است. يك نفر به تنهايي نميتواند رابطه را به موفقيت برساند.
🔖سه: نشان دهيد قابليت شنيدن گله و انتقاد را داريد. اگر گلايه همسرتان به شما بربخورد به مرور رابطه رو به سردي خواهد گذاشت.
🔖چهار: تمركز خود را بر قسمتهاي مثبت رابطه بگذاريد نه قسمتهاي منفي آن.
🔖پنج: برقراري درست رابطه را بياموزيد.
💑 @shabnamshabna
بانوی زندگی
🔖برای خودت ارزش قائل باش. خودت رو دوست داشته باش
🔖مردا با همه بی دقتیشون عزت نفس رو میفهمن و خودتم تا خودتو دوس نداشته باشی نمیتونی کس دیگه ای رو دوس داشته باشی!!
کتابای روانشناسی بخون. کلاسای مشاوره برو
🔖 یا حتی اگه نمیخوای روزی نیم ساعت برو جلوی اینه و خوبیاتو بلند بلند بگو
نتیجه ش معجزه میکنه.
نه تنها خودتو بیشتر دوس داری که عشقت به زندگیتم بیشتر میشه❤️
💑 @shabnamshabna
❤
#بانو_و_آقای_محترم
💌خـوش قـول باشـید.
برای حرفها و قولهای خود ارزش قائل شوید و خود را در مقابل آنها مسئول بدانید.
خوشقولی نشانهی احترام به خود و همسر است.
@shabnamshabna
💖 مردها بدانند کمک به همسر در امور خانه و نگهداری از بچهها باعث میشود که زن فرصت و حوصله کافی برای روابط عاشقانه و محبتآمیز با شما را داشته باشد.
💖 کارهای سنگین و زیاد در خانه زن را از لحاظ روحی و جسمی خسته میکند و ناخودآگاه نشاط و توان ایجاد رابطه عاطفی قویتر و مستمر با همسر را از دست میدهد.
#همسرانه
🆔 @Shabnamshabna
🔸 زمان عید فطر در کشورهای اسلامی
🔹قطر، عربستان سعودی، امارات، کویت، بحرین و الجزائر امروز (سهشنبه) را بهعنوان روز عید فطر اعلام کردهاند.
🔸«دار الافتاء» اهل سنت لبنان و «مجمع فقهی سنی علمای ارشد دعوت و افتای عراق» امروز را روز عید اعلام کردهاند.
🔹مصر، سوریه، فلسطین، لیبی و اردن فردا (چهارشنبه) را عید فطر و نخستین روز ماه شوال اعلام کردهاند.
🔸دفتر آیتالله سیستانی نیز چهارشنبه را در عراق، روز عید فطر اعلام کرده است.
🔹در یمن، انصارالله چهارشنبه را عید اعلام کرده اما دولت مستعفی وابسته به ریاض گفته امروز عید فطر است.
🔸چه کسانی اصرار دارند میثم مطیعی را حذف کنند؟
🔹برخی کاربران فضای مجازی در روزهای گذشته خبر از حذف میثم مطیعی از تریبون عید فطر دادهاند. طبق این گفتهها، میثم مطیعی که چند سالی است تریبون عید فطر را به مهمترین پایگاه شعر انتقادی و اعتراضی به رویههای غلط در کشور تبدیل کرده بود، امسال در این مراسم اجرا نخواهد داشت.
🔹با اینکه هنوز مشخص نیست این تصمیم از سوی چه شخص یا نهادی گرفته شده اما به این بهانه مروری بر تایید قاطع و محکم رهبر انقلاب از روش اجرای مطیعی در این تریبون میتواند به تصمیمگیرندگان در تصمیمگیری بهتر و دور از فشارها کمک کند.
سال گذشته، سیدکمیل باقرزاده در کانال شخصی خود نوشت: بعد از مراسم شام غريبان بيت رهبرى، آقا خطاب به ميثم مطيعى نكات مهمى فرمودند كه بیش از آنکه شخصی باشد بیانگر شاخصهای مداحی انقلابی است.
💠 آقا فرمودند: میدانم بعد از عید فطر خیلی شما را اذیت کردند و فشار آوردند، هم به شما و هم به شعرا؛ اما مطلقا اعتنا نکنید.
💠 شما یک حرف کاملا درست و محکمی زدید. تردید نکنید. من نظرم را همان موقع به اطرافیان هم گفتم. کار شما کاملا درست بود.
💠 اصلا محل نگذارید به این حملهها و بدانید کار شما مؤثر است. شما روی این جوانها تاثیر دارید. این جمعیتی که امشب آمده بود تاثیر میپذیرد از شما.
💠 در آن شعر هم هیچ اهانت نبود. مسؤولان رده بالای دولتی آمدند پیش من و گفتند توهین شده؛ من گفتم خیر، هیچ اهانتی نبوده.
💠 خود بنده هم صف اوّلی هستم. صف اوّل یک نفر نیست که؛ ما هم مدعى بوديم و هم صف اوّلى.
💠 در آن شعر هم هست: "ما مدعیان صف اول بودیم"، ولی معلوم شد خبرها جای دیگری است؛ دیگرانی را بردند و ماها جا ماندیم.
💠 هیچ خسته نشوید. اگر بنای بر خستهشدن بود آنهایی که قبل از انقلاب زندان رفتند و کتک خوردند و تبعید شدند باید خسته میشدند.
💠 سفت بايستيد و خسته نشوید. اگر خسته نشوید خداوند به کارتان برکت میدهد، و برکت داده است. راه درست همین است که شما دارید میروید.
💠 من همیشه شما را دعا میکنم، اما سر قضیه عید فطر فقط دعا نبود؛ هم دعا میکردم، هم حمایت کردم و نکاتی را به آنهایی که باید میگفتم گفتم.
🔻این تاییدات رهبری بعدا توسط گزارشی در صداوسیما نیز منتشر شد.
💢 گرفتاران
امام علي (ع): هر که دلش شیفته دنیاست همواره گرفتار سه مشکل است؛ اندوهی رها نشدنی، حرصی جدا نشدنی و آرزویی دستنایافتنی.
(نهجالبلاغه، حکمت 228)
#حديث_دل
🆔 @Shabnamshabna
shabnam:
میگفت...
* میگفت: وجود داشتن با وجودشو داشتن فرق میکنه؛ بعضیا وجود دارن ولی وجودشو ندارن!
* میگفت: اگه همه تأییدت کردن و باهات موافق بودن، از سه حالت خارج نیست؛ یا پولت زیاده، یا زورت زیاده، یا بحث کردن باهات فایدهای نداره!
* میگفت: زندگیم شبیه زندگی آدمهای موفق و پولداره؛ البته شبیه اون قسمتش که هنوز موفق و پولدار نشده بودن!
* میگفت: یکوقتهای در زندگی هر آدم فرامیرسه که باید تصمیم بگیره به دیگران ببازد یا به خودش.
*میگفت: آدم وقتى يه بازىرو شروع ميكنه، ممكنه ببازه، ولى وقتى بازى نكنه هميشه بازندهست.
میگفت: برخی آدمها هم مثل دوغ گازدار هستند؛ نباید تکانشان داد!
#حكيمانه
🆔 @Shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حیا در رابطه زناشویی
حجت الاسلام #دهنوی
#همسرانه
🆔 @Shabnamshabna
shabnam:
🔴امام (ره) مانع اصلی انحراف انقلاب اسلامی
🔸بر خلاف انقلابهای بزرگ دیگر که اولین جانشین از مسیر اولیه رهبر انقلاب عدول کرد، در ایران جانشین امام، وی را «حقیقت همیشه زنده»، «رهبر استثنایی» و «یگانه دوران» خواندند که در «دامنه عصمت» قرار داشت و راه وی را «مو به مو» دنبال کردند و البته هزینه آن را نیز پرداختند.
🔹خوشبختانه حضرت امام امروز – حتی به ظاهر- مورد تأکید و احترام همه است. اما تردیدی نیست که بخشی از نخبگان سابق انقلاب روش انقلابی امام و تشکیل نظام دینی را اشتباه میدانند و از آن عبور کردهاند. هرکجا جملهای از امام بیابند که مؤید آنان است، آن را برجسته و از بقیه آن با سکوت و حتی پرخاشگرانه عبور مینمایند.
🔸اما برای نیروهای مؤمن به انقلاب اسلامی امام همچنان سد محکم و بنیان مرصوصی است که برخی محورهای آن را میتوان ذکر نمود:
1️⃣ همه عمر امام صرف اثبات و حاکمیت «اسلام سیاسی» شد که «والله اسلام همه چیزش سیاست است.» کلیدیترین گزاره حیات سیاسی امام، حاکمیت اسلام است که برای حفظ و استمرار آن تا مرز «اگر آبرویی داشتهام با خدا معامله کردهام» پیش رفت. امروز عدولکنندگان از نظام دینی همین جا گرفتار آمدهاند و نمیدانند با «ولایت فقیه شعبهای از ولایت رسولالله (ص) است» چه کنند.
2️⃣ استمرار روح اسلام انقلابی در کشور، عنصر دیگری است که امام بر آن اصرار داشتند و رهبری آن را دنبال کرد. امروز مبارزه با «ایران انقلابی» از درون و برون شروع شده است. وزیر خارجه امریکا میگوید: «هدف از فشارها بازگرداندن ایران از حالت کشوری انقلابی به حالت عادی است.» سعید حجاریان نیز وظیفه روحانی را بازگرداندن ایران از حالت انقلابی به حالت عادی میداند. اما حضرت امام مهمترین دستاورد جنگ تحمیلی را «استمرار روح اسلام انقلابی در کشور» دانستند.
3️⃣امام مانع اصلی ورود غیریت به حوزه حکومت در ایران است. آنان که شعار به ظاهر زیبای «ایران برای همه ایرانیان» را بعد از امام مطرح کردند، منظورشان زندگی در ایران نبود که حضور در قدرت بود. طراحان میدانستند این مطالبه، مبارزهای است که با امام شروع کردهاند، اما چون جسارت نقد امام را نداشتند، شورای نگهبان و رهبری را مورد هجوم قرار دادند، اما این امام است که مانع ورود نهضت آزادی به قدرت است که اصلاحطلبان بخشی از مبارزه خود با نظام را برای ورود آنان قرار دادند.
🔻به دفاع تاجزاده برای ورود نهضت آزادی به قدرت بنگرید یا شرکت محمود صادقی در جلسه آنان یا حضور اصلاحطلبان در میتینگهای آنان و بالعکس و یا رسانههایی را که مروج آنان هستند. آنان میدانند که منظور امام از «تا من هستم نخواهم گذاشت انقلاب به دست لیبرالها بیفتد» چیست. آنان شنیدهاند امام فرمود: «نهضت بهاصطلاح آزادی طرفدار جدی وابستگی ایران به امریکاست....صلاحیت هیچ امری اعم از قضایی، مقننه و اجرایی را ندارند»، اما با عبور آگاهانه از حرف امام راه خود را میروند، و چون جرئت منازعه با امام را ندارند، به نظام حمله و تلقی انحصارگرایی از آن میکنند.
4️⃣در ۲۱ جلد صحیفه امام حتی یک جمله در تأیید امریکا یا به رسمیت شناختن صهیونیستها وجود ندارد، زیرا امام از نظر مبانی دو نوع حکومت بیشتر نمیشناخت؛ حکومت الهی و حکومت جاهلی. امروز بخشی از مدعیان دیروز امام به دنبال مدل دموکراسی غرب و امریکا میگردند. امام انقلاب خود را «قیام لله» معرفی کردند، اما امروز عدهای اصل انقلاب اسلامی را اشتباه و پر هزینه اعلام میکنند که باز مانع اصلیشان امام است.
5️⃣سادهزیستی مسئولان کشور، اندیشه و سیره حضرت امام است که برخی از صحابه وی در این مسیر مردود و موجب بدبینی مردم به انقلاب شدند. امام با صراحت مسیر انقلاب اسلامی را «مسیر مبارزه» اعلام و در این مسیر عقده وصال «رفاه و مبارزه» را غیر ممکن اعلام کردند، اما برخی غرق در دنیا شدند و در عین طلبکاری به چالش با نظام پرداختند.
6️⃣برخی تلاش میکنند انقلاب امام را در فلات ایران مدفون و محصور نمایند، اما همگان میدانند که انقلاب امام جهانی بود، زیرا اسلام را دارای دو صفت «جهانشمولی» و «جامعیت» میدانستند. امام علاوه بر ایران بر جهان اسلام و جهان مستضعفین تأکید داشتند، اما عدهای امروز آن را «دشمنی در جهان» تعبیر میکنند.
💢 زنده نگه داشتن امام و تأکید بر اصول و مبانی، اهداف و آرمانهای امام از مهمترین شاخصها برای زمینگیر کردن جریانات نفاقپیشه، رفاهزده و غربگرا در ایران است. نسل جوان حزباللهی اگر میخواهند گام دوم انقلاب را به درستی طی نمایند، مهمترین پیشنیاز آنان غرق شدن در اندیشه امام است.
📝 #عبدالله_گنجی
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
💢 وقتی همسرتان درباره موضوعی گله دارد یا مرتکب اشتباهی شده به هیچ وجه پای اشتباهات گذشته اش را وسط نکشید
شاید شما قصد دارید از اشتباهات او به عنوان برگ برنده ای در بحث و اختلافات استفاده کنید اما
👈 با این کار تنها بذر کینه را در دل او خواهید کاشت!
#همسرانه
🆔 @shabnamshabna
اگربچههای ما دائما شاهد محبت ما به
یکدیگر وخودشان باشند
وقتی دعوا و مشاجره هم پیش بیاید
درنظر آنها این مشاجره در یک رابطه دوستانه و با محبت رخ داده و تاثیر منفی کمتری بر آنها دارد
#فرزند_دلبندم
🆔 @Shabnamshabna
خیلی عجیب نیست اگر اینروزها بعضاً با تصویری از امام خمینی(ع) طرف می شویم که اساساً هیچ شباهتی با آن پدر مستضعفین و پابرهنگانِ عالم ندارد؛ به همت برخی از افراد منتسب به بیت ایشان و صدالبته کم کاریِ امثال ما، آن خمینی که به خون سرمایه داران، مستکبرین و آخوندهای فاسد تشنه بود در حال تبدیل شدن به فردی می باشد که لیبرال مسلک ها نیز دوستش دارند!
➕ البته به قول شهید آوینی، برخی همیشه امام گذشته را عاشقند چراکه هرگونه بخواهند تفسیرش میکنند!!
#مهدی_قاسم_زاده
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
💢هر کس حق به او سود نرساند...
#نهج_البلاغه
✨الا و انه من لا ینفعه الحق یضره الباطل، و من لا یستقیم به الهدی، یجربه الضلال الی الردی ✨
💠 آگاه باشید ! کسی را که حق سودش نبخشید، باطل ضررش خواهد زد و کسی را که هدایت راستش نسازد، گمراهی به هلاکتش خواهد کشید.
📚 #خطبه 28
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🎥اختیارات رییس جمهور منحصر به فرد است/ مهم، احساس مسوولیت مردم در انتخاب شخص است.
🔹در قانون اساسی ما، رئیسجمهور مقام والایی است. در قانون اساسی، هم وظایف سنگینی بر دوش رئیسجمهور گذاشته شده - که در اصول مختلف آن مطرح گردیده است - هم اختیارات و امکانات زیادی در اختیار رئیسجمهور است. در مجموعه نظامِ قانون اساسی ما، این اختیارت و امکانات و وظایف، منحصر به فرد است. رئیسجمهور اختیارات فراوانی دارد: قوّه مجریّه و بودجه کشور و وزارتخانههای گوناگون در اختیار اوست. حقّاً و انصافاً جا دارد که آحاد مردم نسبت به این قضیه احساس مسؤولیت کنند. ۸۰/۲/۲۸
http://yon.ir/HhdsO
#سید_یاسر_جبراییلی
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
shabnam:
چهل سال از انقلاب گذشت پس کی میخواییم به این توصیه امام خمینی عمل کنیم ؟
امام خمینی : «من التماس میکنم، من دست مردم را میبوسم، این غربزدهها را کنار بگذارید...»
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
♦️چند توصیه رهبری به مسئولان
مقام معظم رهبری:
🔹قبل از پیروزی انقلاب مساله اصلی رژیم طاغوت بود که امام بر آن تمرکز کرد و پیروز شد. بعد از آن تثبیت نظام بود. بعد از مساله پیروزی در جنگ با صدام بود. امروز مساله اصلی مساله اقتصاد است. البته مسائل فرهنگی و امنیتی هم هست. اما آنچه از همه نقدتر است مساله اقتصاد است که با معیشت مردم مربوط است و بر فرهنگ و امنیت هم تاثیر می گذارد.
🔹مساله رونق تولید، ارزش پول ملی، بهبود فضای کسب و کار، جداکردن اقتصاد کشور از فروش نفت خام است. بندناف اقتصاد از فروش نفت خام را باید ببریم.
🔹بریدن دست اختلاسگران اقتصادی؛ اینها مسائل اصلی اقتصاد است.