زندگی نهری است روان
در بستر زمان
که پس از فراز و نشیبهای فراوان
به گورستان ابدیت ختم میشود
چه خوش است
دوستی، محبت، صفا
و گل محبت کاشتن
وعشق درو کردن
در این دنیای فانی و زودگذر🍃🌸
@shabnamshabna
✅برداشت سیاسی از دیدار رهبری با جهادی ها
پنج شنبه گذشته رهبرانقلاب با تعدادی از گروه های جهادی دیدار داشتند. یک نکته حائز اهمیت از این دیدار گزارش شد که به جهت سیاسی اهمیت دارد.
1⃣نکته اول که الحق نیز مایه مباهات است انتقاد صریح یکی از جوانان جهادگر از رهبری است: " شما که خودتان بحث جوانگرایی را مطرح کردید چرا برخی از انتصاب های تان جوانانه نیست؟"
اصل این انتقاد را نباید دست کم گرفت.
از دو جهت این انتقاد ارزشمند است. اول اینکه رهبری انقلاب، آغوشی باز برای شنیدن نقدها دارد. بله جدید نیست، اما تکرارش نیز به جهت شکر دارایی یک انقلاب شیرین است.
اما موضوع مهمتر نقدی است که از زبان یک جوان جهادگر و انقلابی مطرح می شود. این نیز رشد است. روزگاری بود که جریان انقلابی ما تصور می کرد ولایت مداری یعنی اینکه هر چه رهبری گفت، باید چشم بسته پذیرفت. ایندست افراد اگرچه ظاهر انقلابی تری دارند اما کمک شان فراتر از تکرار سخنان رهبری نیست. اما امروز جوان مومن ما به چنان بلوغی رسیده است که ولایت مداری را در مدار عقلانیت می فهمد. چنین جوانی ممکن است ابتدا چند و چون بیاورد اما وقتی مساله برایش بجهت منطقی روشن شد، دهها برابر برای فهمیدن و فهماندن ولایت، موثرتر عمل می کند.
در این باره حرف بسیار است. بگذریم.
2⃣اما موضوع دوم پاسخ رهبری به این انتقاد است. پاسخ ایشان دو بخش دارد. بخش اول اشاره ایشان به آقای فتاح است و می گویند "ایشان نه پیر است و نه جوان. اما آیا به مصلحت است که کنار گذاشته شوند؟" و در جای دیگر می گویند "بهترین راه حل برای جوان گرایی اینست که یک رئیس جمهور جوان سرکار بیاید."
به این فهم دو برداشت کلیدی از این تعابیر می شود.
یکم. مساله اینست که ما در 40 سالگی انقلاب افرادی داریم که گرچه جوان و یا پیر نیستند، اما کوله بار تجربه اند. یک انقلاب برای اینها سپری و هزینه ها شده است تا تجربه کسب کردند. سوال اینست که آیا می توان و منطقی است که کنار گذاشته شوند؟ آیا ضرورت جوانگرایی به معنی حذف تجربه گرایی است؟
اما دوم و مهمتر اینکه رهبری توضیح می دهند مسیر جوانگرایی از حذف دستوری باتجربه ها نمی گذرد. لذا می فرماید برای رسیدن به جوانگرایی باید یک جوان دولت بعدی را به اختیار بگیرد. این تعبیر یعنی برای تحقق گام دوم و جوانگرایی نباید منتظر انتصاب و دستور و نسخه های بالا به پایین ماند. جوانگرایی یک پروسه در درون مردم سالاری است.یعنی بجای چشم دوختن به مسئولین باید چشم به مردم دوخت. با این گزاره، یعنی گام دوم را باید به سبک دیگری تحلیل کنیم؛ تحلیلی مردمی نه حکومتی.
#محسن_مهدیان
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🔴ترامپ کیست و ترامپیسم چیست؟
🔹اینکه ترامپ کیست؟ آدم و عالم میدانند او جرثومه فساد سیاسی و اخلاقی است. او نماد تمام عیار فساد اخلاقی در نظام سیاسی آمریکاست.
🔻او یک پدیده سیاسی در نظام سیاسی آمریکا است. این پدیده را باید شناخت و مطابق آن دیپلماسی خارجی کشور را نسبت به دشمنترین دشمنان نظام تنظیم کرد.
🔹اینکه ترامپ فاسد و مفسد است مهم نیست. مهم این است که طراحان پیام سیاست در سپهر سیاست آمریکایی از این پدیده سخن از یک مکتب سیاسی به نام ترامپیسم به میان آوردهاند.
🔰حال باید دید ترامپیسم چیست؟
🔻ترامپیسم یعنی دیوانگی در سیاست و خود را به دیوانهبازی زدن اما عاقلانه در صیانت از منافع ملی عمل کردن!
🔻ترامپیسم یعنی بدقولی، بدعهدی و بدقلقلی!
🔻ترامپیسم یعنی هیچ قول و قرار قبلی حکام آمریکا مهم نیست مگر اینکه نانی از آن در سفره سرمایهداران طماع آمریکا باشد.
🔻ترامپیسم یعنی تا سر حد جنون دروغ گفتن به طوری که مخاطب این درونی راست است.
🔻ترامپیسم یعنی دست روی ماشه هستهای برای ترساندن رقیب، اما روز نبرد و هماوردی جرئت حتی شلیک یک گلوله را نداشتن.
🔻ترامپیسم یعنی ندادن حتی یک سنت هزینه نظامی.
🔻ترامپیسم یعنی شلیک همه خشاب تهدید و تحریم اقتصادی روی حریف ولو دوستان و همپیمانان.
🔻ترامپیسم یعنی تهدید دولتها و ملتها به براندازی.
🔻ترامپیسم یعنی تهدید جدی تمام عیار فرهنگی که همه عزت و عظمت و شرافت فرهنگی ما را تهدید میکند.
🔻ترامپیسم یعنی دولت آمریکای بیروتوش عریانتر از همیشه.
🔻ترامپیسم یعنی هتاکی و فحاشی حتی به دوستان و همپیمانان.
🔹به راستی آیا با این دولت و رئیس آن میشود مذاکره کرد؟
اگر مذاکره شود میشود، توافق کرد؟ اگر توافق شود، میتوان اعتماد به اجرای آن داشت؟
🔻اوباما که ظاهرا مؤدب و با نزاکت بود از همان فردای توافق زد زیر همه عهد و پیمان خود و تحریمهای ایران را تمدید کرد. این مردک که در کاخ سفید جاخوش کرده خودش به طور جدی فریاد میزند؛ «من به هیچ توافقی حتی با دوستان و نیز توافق خودم با کسی پایبند نیستم».
🔹شنیده شد در سفر اخیر ظریف به نیویورک ترامپ یک پیشنهاد شیرین، فریبنده و وسوسهانگیز توسط کسی که فکر میشد دلخوشی از ترامپ ندارد و از مقامات کنگره بود مطرح کرد و ظریف آن را رد کرد.
🔻دستگاه دیپلماسی کشور میداند امروز با چه جانورانی در کاخ سفید رو بهرو است. اما برخی هنوز امید دارند آمریکاییها دست از فریبکاری بردارند و به عهد و پیمان خود عمل کنند. اگر میخواستند عمل کنند اصلا نیازی به گفتوگو و مذاکره و توافق نیست. توافق حاضر است، امضای ۶ قدرت جهانی پای آن خودنمایی میکند. ۱۶ سال روی این توافق در دو سه دولت آمریکایی و اروپایی چانهزنی شده است. دیگر جایی برای گفتوگو، مذاکره و توافق باقی نمانده است.
🔹تحریم وزیر خارجه ما که همواره بر طبل گفتوگو و مذاکره میکوبید و فکر میکرد با یک مشت دیوانه و ابله میشود توافق کرد، آخرین میخ بر تابوت گفتوگو است. تحریم ظریف یعنی خروج آمریکا از دیپلماسی مذاکره!
🔻علیرغم این رفتار احمقانه، هنوز کسانی در کاخ سفید حضور دارند و معتقدند؛ فشار اقتصادی به ایران موجب دو قطبی جنگ- مذاکره میشود. محصول این دو قطبی آشوب و اعتراضات مردمی است و میل به مذاکره را افزایش میدهد.
🔸اکنون به این نتیجه رسیدهاند، شیپور جنگ نواخته نمیشود. چون حالش را ندارند. مذاکرهای هم در کار نیست چون ایران معتقد است با دیوانه نمیشود گفتوگو کرد. اما پرچم «مقاومت» برافراشتهتر از همیشه در اهتزاز است و ضربات مقاومت پیدرپی بر دشمن فرود میآید و مردم گفتمان مقاومت را برای استیفای حقوق خود پذیرفتهاند.
🔸تحریم وزیر خارجه ما نقطه اصلی استیصال آمریکا در برابر سیاست خارجی انقلابی جمهوری اسلامی است. همه راهحلهای تهدید، تحریم وتحقیر در کاخ سفید به بن بست رسیده است. بزک کنندگان چهره آمریکا در ایران نمیدانند با پدیده تحریم ظریف چه کنند؟ چهره کریه آمریکا تنفرانگیزتر از هر روز در برابر مردم ایران و مردم جهان ظاهر میشود و هیچ فرد و جریانی نمیتواند آن را گریم کند.
💢ترامپیسم در غرب در حال گسترش است. ظهور بوریس جانسون در لندن و مونگولنمایی او در سیاست داخلی و خارجی درست نسخه ترامپ در واشنگتن است. وزارت خارجه باید فاتحه گفتوگو با غرب را بخواند و دریچههای بزرگتری برای تحکیم روابط باشرق بهویژه روابط راهبردی با چین، روسیه و هند باز کند. اگر گفتوگو را نتیجهبخش میدانید آن را در شرق جستوجو کنید.
📝 #محمدکاظم_انبارلویی در #رسالت نوشت
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
11.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تجربه نشان داده هر چقد در مورد نداشته هايمان از خداوند گله و شكايت كنيم بي تاثير و بي جواب خواهد ماند
ولي
هر چقد بابت نعمتهايي كه خداوند نصيبمان كرده شاكر و سپاسگزار باشيم بر داشته هايمان افزوده ميشود
سپاس گزاري از نعمتهاي خداوند يعني :
استفاده درست از نعمتهاي خداوند
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 عرشه اقتدار
🔹موشن گرافیکی در مورد پاسخ مقتدرانه #سپاه پاسداران به دزدی دریایی انگلیس
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸ظریف در نشست خبری: آمریکا از همه تعهدات بینالمللی بیرون رفته، انشالله از صفحه زمین هم بیرون برود!
✍اگر این حرف رو علمالهدی زده بود بنظرتون کانالهای زنجیرهای اصلاحطلب چه میکردند!
💢 سؤالهایش زیاد بود، اما استعداد فراگیریاش اندک.
هرچه بیشتر توضیح میشنید، کمتر متوجه میشد. ده بار سؤال کرد و جواب شنید و هر بار مفصلتر از قبل.
دیگر خجالت میکشید سؤالی بپرسد. سر به زیر افکند و اجازه مرخصی خواست.
زهرای اطهر (س) این شرم را در چشمانش خواند. میدانست هنوز توضیح بیشتری نیاز است تا او جوابش را بگیرد، فرمود «از پرسیدن خجالت زده مشو چراکه در برابر هر مسئلهای که به تو میآموزم پاداش میگیرم پاداشی با ارزشتر از فاصله زمین تا عرش خدا که از جواهرات پر باشد.»
📚ریاحینالشیعه، ج 2، ص 131؛ منیهالمرید، ص 20.
#حکایت
🆔 @Shabnamshabna
💢 امر به معروف و نهی از منکر....
امر به معروف و نهی از منکر کار دشواری است و در دشواری آن همین بس که یکی از انواع جهاد برشمرده شده است.
پس طبیعی است که اولاً و همین جوری مورد اقبال همه نباشد و هر کسی بگردد و سعی کند برای خود، گونهای توجیه و بهانه دست و پا کند و از زیر بار آن شانه خالی نماید.
علاوه بر این دشواری، اهمیت امر به معروف و نهی از منکر در اصلاح جامعه و سعادت همه افراد باعث میشود، نیروهای شیطان برای جلوگیری از آن، همه همت خود را به کار ببندند؛ بنابراین برای آنکه به این واجب خدا بیندیشیم و اراده انجامش را در دل بپرورانیم باید هم از وسوسهها جدا شویم و در ایمان و اعتقادمان خلوص لازم را به دست آورده باشیم و هم دل به سختی راه و سنگینی این بار بسپاریم. این یک کار سخت است. هم در مواجهه با دیگران نفسگیر است و هم در مقابله با نفس خویش، طاقتفرساست.
#احکام
🆔 @Shabnamshabna
🌸🍃🌸🍃
پیرمردی نارنجی پوش در حالی که
کودک را در آغوش داشت، با سرعت وارد بیمارستان شد و به پرستار گفت: خواهش می کنم به داد این بچه برسید. بچه ماشین بهش زد و فرار کرد.
پرستار: این بچه نیاز به عمل داره باید پولشو پرداخت کنید.
پیرمرد: اما من پولی ندارم. پدر و مادر این بچه رو هم نمی شناسم. خواهش می کنم عملش کنید، من پول رو تا شب براتون میارم.
پرستار: با دکتری که قراره بچه رو عمل کنه صحبت کنید.
اما دکتر بدون اینکه به کودک نگاهی بیاندازد گفت: این قانون بیمارستانه. باید پول قبل از عمل پرداخت بشه.
صبح روز بعد، همان دکتر، سر مزار دختر کوچکش ماتش برده بود و به دیروزش می اندیشید.
🌺🇮🇷 @shabnamshabna