فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ عصبانیت سخنگو در برابر یک سئوال
🔰 یکی از اشکالات قابل تأمل در مصوبه اصلاح قیمت بنزین، این است که سیاستهای کلی جمعیتی در آن نادیده گرفته شده است.
اولا حداکثر به سه فرزند یارانه تعلق میگیرد و فرزند چهارم به بالا یارانه ندارد.
ثانیاً یارانه فرد مجرد و تنها بیشتر از افراد یک خانواده است!
مطابق مصوبه فعلی دولت، فرد مجرد ۵۵ هزار تومان یارانه دریافت میکند و خانواده پنج نفره ۲۰۵ هزار تومان (یعنی هر فرد ۴۱ هزار تومان)
حالا بشنوید پاسخ جناب سخنگو به این اشکال را و ببینید عصبانیت آقای ربیعی در برابر اصرار خبرنگار را ...
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🔻منافع سیاسی دولت در گرو حمایت از پیامرسان های خارجی است!
🔹یکی از مصادیق ضرورت نگاه به داخل، حمایت از پیامرسانهای داخلی است. اینکه رهبری میفرمایند به توان و استعداد داخلی توجه شود و دولت نگاهش را به داخل کشور معطوف کند و به حمایت از خارجیها امید نبندد یکی از مصادیقش همین حمایت از پیامرسان های داخلی و محدود کردن پیامرسانهای خارجی است. پیامرسانهایی که در بزنگاهها مشکلات امنیتی بزرگی برای کشور بوجود آوردند.
🔸ولی متاسفانه همانگونه که دولت با واردات بی رویه در بسیاری از اجناس تیشه به ریشهی تولید زد و منافع اطرافیان واردکنندهاش در رکود تولید و رانت واردات بود، در رابطه با پیامرسانهای خارجی هم منافع دولت تعیین کننده است. اینبار بجای منافع اقتصادی، پای منافع سیاسی دولت در میان است.
🔹اینکه دولت سالهاست از پیامرسانهای خارجی چون تلگرام و اینستاگرام و واتساپ و... حمایت میکند و زیرساختهای اینترنتی کشور را در اختیار آنها قرار میدهد و از توجه حداقلی به پیامرسانهایی چون #ایتا و سروش و بله و...دریغ میکند یقین بدانید چون منافع خود را در آن نمیبیند. اگر هم در این چند روز بطور کامل شیر امکانات کشور را بر روی پیامرسانهای خارجی بست چون برای #گرانی_بنزین هیچ مقصری نمیتوانستند بتراشند و بانی و باعث مشکل و اعتراضها، خود دولت بود و دیدیم دولت براحتی توانست چیچیگرام ها را کاملا قفل کنند.
🔸عمده فعالان مجازی حامی دولت از معاند گرفته تا باصطلاح جریان اصلاحطلب در این شبکههای خارجی صاحب تریبون و کانال و پیج هستند. و دیدیم که بسیاری از کانالها و پیجهای مشهور با تناژ بالای مخاطب(در حد چند صد کیلو مخاطب) در این ایام قطعی پیامرسانهای خارجی، بروز نشده و مطلبی برای مخاطبینشان ارسال نکردند. یعنی آنها از درون همین کشور، و با استفاده از ظرفیتها و امکانات دولت همین کشور، چه بسا با استفاده از اینترنت هدیهی روز خبرنگار و حقوق و مزایا و بودجهی اعطایی از سوی همین دولت به ارزشها و سیاستهای کلان جمهوری اسلامی حمله میکردند.
مثل فلان سردبیر و خبرنگار روزنامهی اصلاحطلب که چون در روزنامه قادر به هتاکی و حمله به ارزشهای دینی ملت نبود با حساب های مستعار در توییتر و دیگر شبکههای مجازی اهدافشان را پیش میبردند و هر چه از دهانشان در میآمد به ائمه و اسلام و انقلاب و ارزشهای مورد احترام مردم میگفتند.
🔸خیلی تعجب نکنید که چرا تلگرام ۵۰۰۰ سِروِر دارد و ایتا تنها ۷۰ سرور!
حمایت دولت اگر پشت پیامرسان های داخلی بیاید براحتی میتوانند نیاز مردم را برطرف کنند ولی دولت منافعش را در این کار نمیبیند.
#ایتا در حالی که این روزها روزانه نیم میلیون نفر ورودی جدید داشت ولی مجبور شد ورودی خود را به روی افراد جدید ببندند چون ظرفیت بیش از این تعداد را نداشت. ای کاش دولت نیمی از حمایتی که از پیامرسانهای خارجی کرده
است از پیامرسانهایی چون #ایتا میکرد.
#امید_حاجی_زاده
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🔴 مسئولان وزارت ارتباطات، چرا باید استیضاح، محاکمه و مجازات شوند؟
⏪ همه در جستجوی موتور جستجو!
۱۷ اسفند ۱۳۹۰، امام خامنهای بهصورت مکتوب خطاب به ۲۵ نفر از مقامات ارشد کشور دستور میدهند «حداقل یک موتور جستجو و چندین سرویس ایمیل قوی و قابل رقابت با نمونههای مطرح خارجی در جهت تأمین نیازهای اقشار گوناگون» طراحی و راهاندازی شود...
به این دستور توجه چندانی نمیشود تا اینکه در تاریخ ۱۰ خرداد ۱۳۹۳، شورایعالی فضای مجازی در هجدهمین جلسهٔ خود، تازه دستور امام را تصویب! کرده و «برنامهٔ ملی موتور جستجو» ابلاغ میشود!
دو سال بعد یعنی در تاریخ ۲۸ شهریور ۱۳۹۵ مصوبهٔ شورایعالی فضایمجازی در کمیسیون عالی تنظيم مقررات مطرح میشود و سند «سیاستهای حاکم بر برنامهٔ توسعهٔ جویشگر بومی» بهتصویب میرسد!
بر اساس این سند «جویشگرهای بومی» باید توسط وزارت ارتباطات تعیین شده و همهٔ نهادهای کشور در یک تقسیمکار ملی به تقویت آنها بپردازند...
امروز ۲۹ آبان ۱۳۹۸ (یعنی هشت سال بعد از سند اول و سه سال بعد از سند سوم) است.
بهبرکت! اغتشاشات همه فهمیدیم خبر و میتینگ راهاندازی ۸۵ درصدی شبکهٔ ملی اطلاعات یک دروغ بزرگ بوده است و حداقل در حوزهٔ موتور جستجو عدم انجام وظایف قانونی وزارت ارتباطات مشهود است.
آیا وقت آن نرسیده که مقصران این فاجعه لااقل محکوم به تأمین خسارتهای وارده به کشور شوند؟
و آیا از وزیر ارتباطات نباید پرسید چرا سه جویشگری که در سال ۹۲ داشتیم، امروز نهتنها پیشرفتی نداشتهاند که یا کاملاً نابود شدهاند یا چیز زیادی از آنها باقی نمانده؟
ضمناً افشا و بررسی نقش نهادهای خاص در این فاجعه بماند برای زمانی دیگر! إنشاءالله...
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🌹 شبنم 🌹
✅مهمترین تفاوت "ما" و "آقا" 🔺فکر می کنید مهمترین تفاوت میان ما و رهبرانقلاب چیست؟ بصیرت؟ پیش بینی؟
✅اما کدام اختلاف است که سبک تحلیلی بخشی از جریان متدین و انقلابی را از رهبری انقلاب دور کرده است؟ پاسخ در کلید واژه "امید" است. رهبری انقلاب به غایت به آینده امیدوارست و اما ما....
امیدوار بودن تنها "مثبت اندیشی ساختگی" و "تلقین تصنعی روشن نگری" نیست. امیدوار بودن باید تبدیل به یک "باورتوحیدی" و "اعتقادایمانی" شود. اعتقادی که از یک بینش و ایقان الهی برآمده است. رهبری انقلاب با نگاه به نظم قهری و طبیعی سنن الهی، باور دارند که حرکت مومنین مورد رحمت و نصرت الهی است و در "لینصرن" حتمیت و قطعیت نهفته است.
در این باره حرف بسیار است؛ اما آثار این تفاوت کجا خودش را نشان می دهد؟ چنین اختلافی چه اثری در سبک سیاست ورزی ما و رهبری دارد؟
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🚫اجازه دهید درس بگیریم...
نوشته است روحانی قصد فرار از کشور داشت. این پروژه را طراحی کرد تا استیضاح شود و کافه را بهم بزند. آن یکی نوشته روحانی می خواست نظام را تحت فشار قرار دهد تا دعوت ترامپ را بپذیرد. آن یکی...
این یک فرهنگ غلط است که آدم ها را جز در دوگانه خادم و خائن نمی بینیم. گوئی اشتباه دولت هیچ دلیلی جز خیانت و مزدوری ندارد.
امنیتی کردن تحلیل های سیاسی، فقط مخاطب را عصبی می کند و هیچ ثمری ندارد. تحلیل امنیتی، در آدم ها متوقف می شود و راه به روش و منش ندارد.
اشتباه دولت را نیازی نیست به خیانت حواله کرد. حماقت هم نیست. خطایی است که باید مقابل این ملت و بلکه تاریخ محاکمه شوند. اشتباه بنزینی دولت در تکبر ساختاری اوست.
تکبرساختاری دولت باعث شد سهمیه بندی بنزین را با خشن ترین مکانیزم، تحت دکترین شوک اجرا کند. دکترینی که ثمره اش فاشیست اقتصادی است. نسخه فریدمن به عنوان پرچمدار شوک درمانی اینست که جامعه را چنان دچار شوک و وحشت کنید تا با خروج از کما و شوک مغزی در حالت تسلیم محض قرار گیرند. پیشنهاد می کنم حتما کتاب نوآمی کلاین را با همین عنوان مرور کنید.
دکترین شوک خروجی یک اندیشه مردم گریز است. مشکل، سهمینه بندی بنزین نیست؛ اشکال در تصمیم سران هم نیست. مشکل در این ولنگاری اجرایی است که ریشه در تکبر ساختی و نهادی دارد و خروجی اش دهها کشته و هزاران میلیارد خسارت است.
با یک برگ اطلاعیه و شبانه خواستند مردم را بخط کنند. نه مجلس خبر داشت و نه مراجع و نه حتی حامیان حزبی شان. شوک درمانی یعنی این.
مشکل اینست که وزیر نفت کارت بنزین را حذف می کند و مقدمه میلیون ها لیتر قاچاق می شود و بعد قیمت ها را بالا می برد تا جلوی همین قاچاق را بگیرد؛ آنهم با راه اندازی مجدد کارت سوخت. توهین به شعور مردم نیست؟
احمدتوکلی در جلسه رای اعتماد، تنها یک دلیل برای مخالفت با زنگنه داشت و آنهم دروغگویی بود. مشکل اینست که وزیر نفت در چشم مردم نگاه می کند و بارها و بارها می گوید قیمت بنزین افزایش نمی یابد و بعد خلاف ان عمل می کند. این سطح از اعتماد سوزی در جامعه محاکمه ندارد؟
آدرس غلط ندهید. اجازه دهید از این ماجرا درس بگیریم. تحلیل امنیتی بی ثمر است. درس تاریخی این روزها کنار گذاشتن این تفکر ضدمردمی است. تفکر را هدف نگیریم، آمد و شد آدم ها ثمری ندارد.
#محسن_مهدیان
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | نا امنی، مصیبتی بزرگ
🔺️ هشدار هفته گذشته رهبر انقلاب درباره حوادث پس از اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
بلوغ و شعور سیاسی امت ولایمتدار شهرستان نور در راهپیمایی حمایت از نظام اسلامی،جمهوری اسلامی و حمایت از امنیت و اقتدار ایران اسلامی
۹۸/۹/۳
@shabnamshabna
چرا #رهبری گران شدن بنزین را پذیرفت؟!
دو مرتبه این طرح را پیش آقا بردند و ایشان نپذیرفتند. دفعه سوم مسئولان اجماع و همه تایید کردند و آقا پذیرفتند
در این قضیه حضرت آقا فداکاری کردند و جام زهر نوشیدند.
اگر حمایت نمی کردند دومینوی تخریب، ادامه پیدا می کرد. ایشان با شناخت دقیق میدان، خود را هزینه کردند.
هیچکس نمی توانست این کار را انجام دهد. نگاهتان را به رهبری عوض کنید، رهبری دنبال #بلوغ_مردم و #سیستمهاست. #ایرادها باید از طریق صندوق #رای رفع و اصلاح شود.
این رشد عقلانی زمینه تغییر را باید فراهم کند. رهبر انقلاب این جوانمردی را در اوج نشان دادند و قدرت اختیار و انتخاب را از مسوولان سلب نکردند.کار حضرت آقا را باید تبیین کرد وگرنه در میان فعالان انقلابی هم دچار مشکل خواهیم شد.
#توییتر
#علیرضا_زاکانی
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
♦️ویزگی های آشوب های بنزینی♦️
✍️ #امیر_حمزه_مهرابی
«بخش اول»
سهمیه بندی و افزایش ناگهانی و زیاد قیمت بنزین از سوی دولت روحانی، موجب اعتراضات و متعاقب آن #آشوب_های_بنزینی شد که دارای ویژگی های جدید و قابل مطالعه به شرح زیراست:
1⃣آشوبگران آموزش دیده
در این اغتشاشات ، تیم های مجهز به جعبه های حاوی انبر دست، مینی فرز های خود کار، مواد جدید و ناشناخته ی آتش زا در قالب چند تیم با وظایف مشخص ، حضور داشتند که در سراسر کشور به یک سبک عمل می کردند و معمولا از شهرهای دیگری آمده بودند تا ازطرف مردم شناسایی نشوند .
نداشتن ثبات استقراری در مکانی خاص و حرکت نقطه به نقطه برای خسته کردن پلیس از جمله روش تیم های کوچک خرابکاران بود.
2⃣خشونت سازمان یافته:
خشن بودن رفتار از ویژگی های منحصر به فرد اغتشاشات اخیر بود . سطح و عمق خشونت ها در نوع خود بی سابقه بود. هدف قرار دادن مردم عادی ، تداعی کننده جنایت های داعش بود . استفاده از سلاح های سرد و گرم به جای پلاکارد و بلندگو،از جمله تاکتیک ها آنان بود.
3⃣حرکتی بدون پشتوانه مردمی:
اصرار به حرکت های پرجمعیت در این آشوب ها وجود نداشت. اصولاً جمعیت عمده در هیچ جا مشاهده نشد و نداشتن عقبه مردمی و محدود بودن جمع ها، نشانه عبور از «#اعتراض» و ورود به عرصه «#آشوب» بود.
4⃣اقدامی کور و بدون مطالبه :
در این تجمعات شعار و مطالبه ای که باید مسئولان بشنوند؛ کمتر داده شد . اصولاً شعار و مطالبه قابل شنیدن کمتر یافت شد؛ آنچه قابل مشاهده بود «راه بندهای اجباری» و «تخریب های حداکثری» بود
5⃣تمرکز بر اذیت و آزار مردم
بانک ها ، پمپ های بنزین ، فروشگاه ها و مراکز خدمات عمومی به شکل گسترده ای تخریب و به آتش کشیده می شد تا مردم را از این خدمات محروم سازند و آنان را عصبانی و عاصی کنند. ایجاد راه بندهای کور و معطل کردن مردم، بیشتر به هدف انتقام گیری از عامه مردم صورت می گرفت.
6⃣نمایش بصیرت مردم:
سرعت شناخت ماهیت اشرار و جدا کردن صفوف خود( در عرض 3 روز) از جمله پدیده های قابل تاملی بود که در هیچ یک از تجمعات قبلی( مثل سال 88 و 96 ) سابقه نداشت . هرچند اقدام دولت در افزایش ناگهانی و زیاد قیمت بنزین بسیار ناشیانه و تحریک آمیز بود ولی مردم ضمن اعلام دلخوری و نارضایتی از سیاست های دولت غربگرا، با اشرار و مزدوران بیگانه همراهی نکردند.
این بحث ادامه دارد
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
14.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥واکاوی دروغ بزرگ سه مسئول و تبعات آن برای مردم
#دولت_دروغگویان
#سوار_بر_جهل_مردم
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🔴 آیا حسن روحانی رئیسجمهور دلسوزی است؟!
🔹 تصور کنید که شما یک رئیس جمهور دلسوز هستید، در ابتدای دولتتان از ادامه یک طرح درست و موفق در حوزه مدیریت سوخت جلوگیری کردهاید، بعد از ۶ سال متوجه اشتباهتان شدهاید و میخواهید جبران کنید.
🔹 میدانید اجرای طرح جدید التهاب آفرین است، منطق حکم میکند پیش از اجرا فضای عمومی کشور را به سمت وحدت و همدلی پیش ببرید و از هرگونه اظهار نظر التهاب آفرین اجتناب کنید.
🔹در این راه شما نیاز به اقناع جامعه دارید، از نخبگان میخواهید که به یاریتان بیایند؛ و لزوم اجرای طرح را برای مردم تبیین کنند.
🔹از تجربه موفق دولت قبل بهره میبرید و پیش از اجرای طرح و اعمال محدودیتها و افزایش قیمتها، مبالغ در نظر گرفته شده را به حساب مردم واریز میکنید
خودتان به عنوان بالاترین مقام اجرایی و ثمره انتخاب اکثریت جامعه به تلویزیون میآیید و موضوع را برای مردم تشریح میکنید و....
🔹اما شما حسن روحانی هستید! فقط چند روز قبل از اجرای یک طرح پرالتهاب، در سفر استانی به یزد با سخنرانی عجیب و غریبتان فضا را سیاسی و رادیکال میکنید و تب جامعه را بالا میبرید!
🔹در حالی که وزرای دولتتان یک روز در میان با سری افراشته اعلام میکردند قیمت بنزین تا آخر سال افزایش نمییابد، در اقدامی شوک آور و ناگهانی قیمت را تا سه برابر افزایش میدهید!
🔹بر خلاف رفتار درست دولت قبل، این بار، اما یارانه جدید را قبل از اجرا واریز نمیکنید تا پیام اینکه عواید این طرح قرار است به جیب ملت برود در ضعیفترین حالت خودش منتقل شود!
🔹تا ۲۴ ساعت بعد از اجرای طرح هم هیچ صدا و تصویری از شما به عنوان بالاترین مقام اجرایی کشور نیست و مردم گمان میکنند که پنهان شدهاید!
🔹شما حسن روحانی هستید! هم او که ایده اصلی اش برای حکمرانی مذاکره و مذاکره و مذاکره است! هم او که حالا ثابت کرده صرفنظر از شکست ایده اصلیاش برای اداره کشور، دولتش در اجرای یک طرح تجربه شده هم ناتوان است!
🔹شما حسن روحانی هستید! رئیس جمهوری که حالا مردم در دلسوز بودنتان هم به شک و تردید افتادهاند! آیا یک رئیس جمهور دلسوز برای اجرای یک طرح این همه اشتباه را با هم انجام میدهد؟
محمد اکبرزاده
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کلیپ قیمت گوجه زمان انتخابات ۹۶ را یادتان هست؟
امروزقیمت گوجه به کیلویی ۱۸ هزارتومان رسید.جنجال قیمت گوجه زمان احمدی نژاد را یادتان هست؟
امیر مسعود
🌺🇮🇷 @shabnamahabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹نماهنگی از ديدار بسيجيان با رهبرمعظم انقلاب
♦️شوخی رهبرمعظم انقلاب با حضار (از قديم گفتن بسيجی بیترمز است)
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
💢کارهایی که دولت #عامدانه اغاز کرد
🔹 ۳۰ ابان ۹۸| دکتر زاکانی :
1⃣✍ #پایه_اولش #فشاراقتصادی و یاس است. این فشارها در جامعه سرخوردگی ایجاد می کند.
2⃣✍ #پایه_دوم #ناکارامدی است.ناکارامدی خود سه قسمت دارد یعنی مسئولان یا نمی توانند یا نمی دانند و یا می دانند اما کاری انجام می دهند که به ضرر مردم تمام میشود.
3⃣✍ #سومین_پایه #دعوت_به_نافرمانی مدنی است. مثلا بیان جملاتی مانند به خیابانها بیایید یا سران سه قوه استعفا دهند.
4⃣✍ #پایه_چهارم #ایجادآشوب است. ابتدا آشوب سازمان یافته، بعداز آن لمپنیزم و اقدامات وحشیانه اراذل و اوباش در جامعه است و قسمت سوم لشگر گرسنگان و کسانی که از فشار اقتصادی سرخورده شده اند. اینچهار پایه وقتی از یک جا شروع می شود بقیه هم به حرکت می افتد.
#نه_گرداب_آشوب_نه_مرداب_سکوت
#بنزین_روحانی
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
💢چرا #رهبری گران شدن بنزین را پذیرفت؟!
🔹 ۳۰ ابان ۹۸| دکتر زاکانی :
🔸دو مرتبه این طرح را پیش آقا بردند و ایشان #نپذیرفتند. دفعه سوم مسئولان اجماع و همه تایید کردند و آقا پذیرفتند
در این قضیه حضرت آقا فداکاری کردند و جام زهر نوشیدند.
🔹اگر حمایت نمی کردند دومینوی تخریب، ادامه پیدا می کرد. ایشان با شناخت دقیق میدان، خود را هزینه کردند.
🔸هیچکس نمی توانست این کار را انجام دهد. نگاهتان را به رهبری عوض کنید، رهبری دنبال #بلوغ_مردم و #سیستمهاست. #ایرادها باید از طریق صندوق #رای رفع و اصلاح شود.
🔹این رشد عقلانی زمینه تغییر را باید فراهم کند. رهبر انقلاب این جوانمردی را در اوج نشان دادند و قدرت اختیار و انتخاب را از مسوولان سلب نکردند.کار حضرت آقا را باید تبیین کرد وگرنه در میان فعالان انقلابی هم دچار مشکل خواهیم شد.
#نه_گرداب_آشوب_نه_مرداب_سکوت
#بنزین_روحانی
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپی که نباید حذف بشه از تاریخ!
.
ستاد روحانی در انتخابات سال 96 با انتشار چنین کلیپهایی مردم را فریب داد و ایت الله رییسی را تخریب کرد و رای گرفت....حالا همه ی آن دروغها در دولت روحانی درحال تحقق است!
پ:ن؛ پیشتر گفتیم بعضی از اصلاح طلبان(افساد طلبان) انقدر گستاخ شدن که در اینده خواهند گفت اون ما نبودیم که تخریب کردیم ایت الله رییسی را و ما نبودیم که در زمان حکومتمان پراید 50 میلیون گوشت 200 هزار دلار 19 بنزین 3هزار...شد!!و ما نبودیم وعده دادیم!
🌺🇮🇷 @shabnamshabna