💟اشتباهات نابود کنندهی زندگی مشترک:
قهر کردن
تهدید به طلاق
توهین و فحاشی
برگشت به گذشته
بی سرانجام رها کردن
دعوا در حضور فرزندان
شکایت از همسر به فرزند
💑 @shabnamshabna
#همسرانه
"زباله جمع کن نباشیم!!!"
🔹 اغلب مردم تعریف و تمجیدها را ظرف چند دقیقه فراموش میکنند، اما یک اهانت را سالها به خاطر میسپارند...!
🔸 آنها مانند زباله جمعکنهایی هستند که هنوز توهینی را که مثلا بیست سال پیش به آنها شده با خود حمل میکنند و بوی ناخوشایند این زبالهها همواره آنان را میآزارد.
✅ برای شادبودن باید بر «افکار شاد» تمرکز کنید. و باید ذهن خود را از زبالههای تنفر، خشم، نگرانی و ترس رها کنید.
🆔 @Shabnamshabna
#فرزند_دلبندم
✨ تمام عبادات من...
✅ امام به دخترم که از شیطنت بچه خود گله میکرد، میگفتند: «من حاضرم ثوابی را که تو از تحمل شیطنت فرزندت میبری، با ثواب تمام عبادات خود عوض کنم.»
«فرزند امام خمینی(ره)»
🆔 @Shabnamshabna
#همسرانه
زن زندگی به اونی میگن که وقتی
بره جـلو آینه و بخواد آرایش کنه ،
دخترش از خوشحالی جیـغ بزنه بگه:
آآآخخ جووون بابا داره میاد😍
✗ نه اینکه بپرسه مامان کجا میخوای بری؟!!!
🆔 @Shabnamshabna
💢 امام خمینی (ره):
🔹 آزاد و توانمند
تبلیغات سوء شاه و کسانی که با پول شاه خریده شده اند، چنان موضوع #زن را برای مردم مشتبه کردهاند که خیال میکنند فقط #اسلام آمده است که زن را خانه نشین کند.
چرا با درس خواندن و کار کردن و مسافرت کردن زن مخالف باشیم؟
چرا زن نتواند کارهای دولتی انجام دهد؟
زن چون مرد در تمام این ها آزاد است. زن هرگز با مرد فرقی ندارد. 57/10/03
@shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸شعرخوانی احمد بابایی در محضر رهبر انقلاب
برگزاری همایش بزرگ جشن کوثر
و گرامیداشت مقام شامخ مادر و هفته زن
بمناسبت میلاد باسعادت حضرت زهرا س
مصلی الغدیر شهرستان نور
۹۸/۱۱/۲۶
@shabnamshabna
#خانومم_باش
✅در یڪ خانه و خانواده چهار چیز باید باشد.
محبت
حرمت
مشورت
مدیریت
❤️جایی که محبت هست
❌چهار چیز وجود ندارد
قدرت طلبی
دشمني
لجاجت
تنهایی
@shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جنایت فراموش شده آمریکاییها
🗓 این روزها سالگرد فاجعهای است که آمریکاییها بعد از سالها تلاش میکنند دیده نشود
————————————————
🔻@shabnamshabna
🔸نامه صدها استاد دانشگاه های کشور به مردم ایران:
در آستانۀ یوم الله دوم اسفند؛ روز برگزاری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، صدها نفر از استادان و مدرسان دانشگاهها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور با نامه ای انتخاباتی به مردم ایران در مقام مستشاری ویژگیهای نمایندگان اصلح برای تشکیل مجلس یازدهم را در نخستین انتخابات چهلسالۀ دوم انقلاب احصا و به ایرانیان معرفی کردند.
✔️جبهه علمی ـ فرهنگی در جنبش استادی فرا حزبی و مردم سالارانه است.
✔️استادان و مدرسان برای قصور و تقصیرهای دولت، مجلس و قوۀ قضائیه از مردم عذرخواهی میکنند.
✔️ما باید از انتخاباتهای نادرست گذشته برای آینده درس بگیریم.
✔️استادان و مدرسان قیّم ملّت نیستند، نامۀ استادان و مدرسان، مستشاری است.
✔️کشور از مسیر انتخاب مردم پیشرفت میکند.
✔️چه کسی مسئول ناکارآمدیهاست است؟
✔️راهکار خروج از ناکارآمدیها چیست؟
✔️مجلس انقلابی چه ویژگیهایی دارد؟
✔️شهادت سلیمانی و تبلور ملّی و جهانی سیره زندگی اش، توقع نوع حکمرانی کارگزاران را نزد مردم در کشور بالا برده است.
✔️این مُلک سلیمانی، مجلس سلیمانی میخواهد! ویژگیهای کاندیداها و مجلس همسو با سلیمانی کدماند؟
✔️پروژه ۲۰۲۰ آمریکا دربارۀ ایران چیست؟
✔️چرا مجلس دهم در اندازه و تراز مردم ایران ظاهرنشده است؟
✔️کدامین انتخابها، بخشی از راهحلها در امور ایران است؟
🔸سید حسن نصرالله: خدا محبت شهدای فرمانده را به دل مردم انداخت
🔹محور مقاومت امروز در برابر تحول بزرگی قرار دارد. منطقه در برابر مرحله جدیدی است.
🔹مردم بحرین برای بازگرداندن این کشور به جایگاه طبیعی اش مبارزه می کنند، در حالی که حاکمان بحرین، این کشور را به پایگاهی برای عادی سازی روابط با اسرائیل تبدیل کرده اند.
🔹صدها هزار نفر در نجف، کربلاء، کاظمین و بصره در عراق در مراسم تشییع پیکر شهیدان قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس شرکت کردند.
🔹میلیون ها نفر هم در ایران در شهرهای اهواز، مشهد، قم، تهران و کرمان در مراسم تشییع پیکرهای این شهیدان شرکت کردند، زیرا آنها مردان و اولیای الهی بودند. آنها عمر و جوانی خود را به خداوند فروختند و این خداوند بود که محبت شان را به دل مردم انداخت. خداوند به آنها در دنیا عزت داد.
🔹دیدید که مردم در مراسم تشییع پیکر این شهدا و مراسم یادبود آنها تا چه اندازه ناراحت بودند و گریه می کردند.
برگزاری همایش بزرگ جشن کوثر
و گرامیداشت مقام شامخ مادر و هفته زن
بمناسبت میلاد باسعادت حضرت زهرا س
کانون پیام چمستان #نور
۹۸/۱۱/۲۶
@shabnamshabna
برگزاری همایش بزرگ جشن کوثر
و گرامیداشت مقام شامخ مادر و هفته زن
بمناسبت میلاد باسعادت حضرت زهرا س
کانون پیام چمستان #نور
۹۸/۱۱/۲۶
@shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ ارادت ارامنه به سردار دلها
مراسم اربعین سردار دلها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در اردوگاه ارامنه کاتولیک ایران هایگاشن رویان برگزار شد.
🎤 اسقف سرگیس داویدیان نماینده پاپ در ایران
#شادروان_باشید
🤔 دکتر روحانی میفرمایند
اگر شاه از مردم نظرسنجی میکرد مردم بیرونش نمیکردن ! 😄
بابا اون بدبخت که گفت صدای انقلاب مردم رو شنیده پس چرا بیرونش کردن گویا رئیس جمهور شعار انقلاب اسلامی ایران رو نمیدونن نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی از نظر ایشون اسلام کجاست ؟ ....
پس چرا مردم میگفتن خدایا تا #انقلاب_مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ...
🆔 @Shabnamshabna
🔴 تکثرگرایی در مرجعیت سیاسی
🔹برخی الیت های سیاسی می گویند کیفیت رأی همه افراد رأی دهنده به یک اندازه نیست. یکی با سواد است و دیگری بی سواد؛ یکی جریان شناس و تحلیلگر است و دیگری هیچ کسی را نمی شناسد. پس آنکه بی سواد است یا نمی تواند افراد و جریانات را بشناسند یا نگاه صحیحی به آینده خود و جامعه ندارد پس نباید در انتخابات و انتخاب یک سیاست یا انتخاب یک مسئول، به اندازه آن کسی که به امور و جریانات و آینده آگاه است، سهم داشته باشد.
🔸این نگاه نخبه گرایانه مدعی است فقط یک طیف یا یکسری انسان ها هستند که جامعه را می شناسند، افراد و جریانات و آینده را می شناسند و دیگران همچون برده باید پیرو باشند. پیرو و تابع؛ بدون فکر و بدون حق سیاستگذاری و حق انتخاب.
🔹از زمانیکه دموکراسی یا جمهوریت به معنای حق رأی برای عموم افراد جامعه بدون هیچ تفاوتی در جهان سیاست شکل گرفت و خیلی از کشورها به تک تک جامعه حق رأی دادند –همچون فرانسه، آمریکا یا ایران پس از انقلاب 57- و همه مردم فارغ از قومیت، رنگ پوست، دین، مذهب، سیلقه سیاسی و شغلی به طور مساوی حق رأی پیدا کردند این بار دیدگاه الیت ها(نخبگان) اینگونه شکل گرفت که درست است انتخابات برای مشارکت همه است ولی چون همه نمی توانند به فرد یا افراد مناسب رأی دهند پس باید احزابی باشند که آنان برای توده ها تصمیم بگیرند. یعنی احزاب باید در انتخابات مشخص کنند که مردم به چه کسانی رأی دهند و چه کسانی را انتخاب کنند. چون مردم خودشان نمی دانند. ترجمه محترمانه «نمی فهمند – عرضه ندارند».
🔸بدون تعارف عرض کنم نگاه امام خمینی(ره) و امام خامنه ای(حفظه الله) بعنوان رهبر انقلاب اسلامی 57 هیچ اعتقادی به دیدگاه الیته ها ندارند. اساساً نگاه اسلام به جمهوریت و دموکراسی، بر این مبنا نیست که مردم نمی فهمند پس الیت ها و احزابی باشند که آنان تشخیص دهند کی خوب است کی خوب نیست!
🔹اگر در انقلاب اسلامی رأی رهبر جامعه یکی است و رأی یک پیرمرد یا پیرزن بی سواد در یک روستای دورافتاده یکی است، این صرفاً تشریفات نیست. بلکه واقعیتی است که الیته ها از آن رنج می برند. برخی مدعیان روشنفکری و برخی دانشگاهیان و روحانیون از آن رنج می برند که آقا آن پیرمرد و پیرزن یا آن مردم عامی چه می فهمند!
🔸مبنای اسلام برای انتخاب یک فرد برای یک مسئولیت، صلاحیت است و افراد رأی دهنده باید به افراد شناخت پیدا کنند و به حجت شرعی برسند. نگاه امامین انقلاب این نیست که مردم نمی فهمند پس احزابی باشند که آنان برای مردم تعیین تکلیف کنند! خیر؛ نگاه امامین انقلاب به احزاب و تشکل ها، فرایند تعیین تکلیف برای مردم نیست بلکه می گویند احزاب باید بتوانند کانال کشی فکری کنند. تحلیل و شناخت مردم را تقویت کنند ولی انتخاب به عهده خود مردم است.
🔹طی دو سه دهه اخیر همواره در جامعه ما یک دوقطبی اصولگرا و اصلاح طلب تشکیل می شد و مردم یکبار از ترس آن به این طرف و بالعکس در انتخابات ها عمل می کردند. در حال حاضر اما تحلیل مردم و دانشگاهیان و حوزویان رشد کرده و متوجه شده اند که نباید برخی احزاب انحصار طلب برای آنها تعیین تکلیف کنند. تکثرگرایی ارائه لیست از سوی افراد و شخصیت ها و احزاب و تشکل های مختلف در هر طیف سیاسی، اگرچه تبعاتی دارد –که جزو بحث این مطلب نیست- اما خوبی هایی هم دارد و آن این است که احزاب اقتدارگرا و انحصار طلب دریافته اند که نمی توانند پشت درهای بسته نشسته و برای مردم لیست ارائه کرده و تعیین تکلیف کنند!
🔸اگرچه برخی از این وضعیت آنارشیست گونه و شکستن ساختارهای غلط، به عنوان نبود فصل الخطاب اسم می برند که وای بر ما فصل الخطاب نداریم و نبود فصل الخطاب باعث می شود ما در انتخابات شکست بخوریم اما با کمی دقت در می یابیم اساساً مکتب ما می گوید تحلیل مردم باید رشد کند، شناخت مردم از افراد و جریانات باید رشد کند تا آنها بتوانند درست انتخاب کنند. نبود تحلیل صحیح در عصر حضرت امیرالمؤمنین در بین توده ها باعث شکست حضرت شد. مردم عصر امام حسن و امام حسین تحلیل نداشتند و همین باعث تنهاماندن آنان شد. حالا این تکثرگرایی از جهتی یک بلوغ سیاسی است و به معنای کمرنگ کردن نقش پدرخوانده های سیاسی است که عمری به عنوان لیست بند حکومت می کرده اند.
#انتخابات_98
✅ #داود_مدرسی_یان
🇮🇷🕊 @shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺🎥 این سخنان امام خمینی تقدیم به اون کسایی که متصدی بستن لیست های انتخاباتی شدن!
✓ این دعواها برای خدا نیست!
🇮🇷🕊 @shabnamshabna
🔴 تکلیف گرایی یا به دنبال نتیجه بودن؟!
✍🏻 #محمدصادق_سلطانزاده_بشرویه
🔻روزهای منتهی به انتخابات مجلس یازدهم رسید ولی هنوز اختلافات پابرجاست و هر روز از یک لیست رونمایی میشود!! یکی بر طبل نتیجه گرایی میکوبد و دیگری با مانور روی واژه تکلیف گرایی دوست دیروز خود را انقلابی نمیداند! ؛ متاسفانه به نظر میرسد با توجه به اختلافات درونی دیگر نیاز به گزینه سومی از بیرون نباشد تا بخواهد جای جلاد و شهید را عوض کند!!
🔹اما هرگاه بحث تفرقه و تعدد لیست و کاندیداها مطرح میشود ناگزیر اذهان متوجه انتخابات ۹۲ ریاست جمهوری میشود که چگونه اصرار و جدال بین دو تفکر ( نتیجه گرایی یا تکلیف گرایی؟ ) موجب فرصت سوزی یک جریان سیاسی شد. بلافاصله پس از آن انتخابات رهبر خبیر انقلاب هوشمندانه در جلسات مختلف به تبیین این موضوع مهم پرداختند. موضوعی که به نظر میرسد در شرایط فعلی بازخوانی آن برای تنویر افکار عمومی و به عنوان یک نقشه راه برای برخی مدعیان انقلابیگری ضرورت دارد:
🔸«رابطهی تکلیفمداری با دنبال نتیجه بودن چیست؟ امام فرمودند: ما دنبال تکلیف هستیم. آیا این معنایش این است که امام دنبال نتیجه نبود؟ چطور میشود چنین چیزی را گفت؟ امام بزرگوار که با آن شدت، با آن حدّت، در سنین کهولت، این همه سختیها را دنبال کرد، برای اینکه نظام اسلامی را بر سر کار بیاورد و موفق هم شد، میشود گفت که ایشان دنبال نتیجه نبود؟ حتماً تکلیفگرائی معنایش این است که انسان در راه رسیدن به نتیجهی مطلوب، بر طبق تکلیف عمل کند؛ برخلاف تکلیف عمل نکند، ضدتکلیف عمل نکند، کار نامشروع انجام ندهد؛ والّا تلاشی که پیغمبران کردند، اولیای دین کردند، همه برای رسیدن به نتائج معینی بود؛ دنبال نتائج بودند. مگر میشود گفت که ما دنبال نتیجه نیستیم؟ یعنی نتیجه هر چه شد، شد؟ نه. ؛ .....این که تصور کنیم تکلیفگرائی معنایش این است که ما اصلاً به نتیجه نظر نداشته باشیم، نگاه درستی نیست.
🔸....تکلیفگرائی هیچ منافاتی ندارد با دنبال نتیجه بودن، و انسان نگاه کند ببیند این نتیجه چگونه به دست میآید، چگونه قابل تحقق است؛ برای رسیدن به آن نتیجه، بر طبق راههای مشروع و میسّر، برنامهریزی کند. بیانات در دیدار دانشجویان ۱۳۹۲/۰۵/۰۶»
🇮🇷🕊 @shabnamshabna
14.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۳۶۰ درجه داعش
روایت مجاهدت مردی که اگر نبود، معلوم نبود سایه شوم داعش تا کجا گسترده شده بود.
#حاج_قاسم_سلیمانی
#سردار_سلیمانی
#سردار_دلها
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بخشهای منتشر نشده صحبت های شهید سپهبد #حاج_قاسم_سلیمانی درباره رهبر انقلاب
#سردار_سلیمانی
#مکتب_حاج_قاسم
🇮🇷🕊 @shabnamshabna
بروید با هم بسازید!
✍️ آنجا که افراد هم افق باید با یک دیگر معاشرت و همکاری داشته باشند، تنازل و سازگاری، اولین شرط است. و گرنه امکان همراهی و همکاری برای هدف مشترک فراهم نمی شود.
🔹رهبر انقلاب ۱۳۷۰/۴/۲ در مراسم اجرای خطبه عقد یک زوج جوان، به نکته ای مهم و درس آموز اشاره کردند:
🔻"سعی شما این باشد که در تمام دوران زندگی، به خصوص سال های اول، این چهار پنج سال اول، با هم سازگاری داشته باشید.
این طور نباشد که یکی اندکی ناسازگاری نشان داد، آن دیگری هم حتما در مقابل او ناسازگاری نشان بدهد.
🔻نه! هر دو با هم سازگاری نشان بدهید و اگر دیدید همسرتان ناسازگاری کرد، شما سازگاری نشان دهید.این جا از آن جاهایی است که سازش و کوتاه آمدن خوب است.
🔻باید با هم بسازند. این «باهم بسازند»، معنای خیلی عمیقی دارد. من یک وقت خدمت امام رفتم، ایشان میخواستند خطبهی عقدی را بخوانند؛ تا من را دیدند، گفتند شما بیا طرف عقد بشو.
🔻ایشان عقد را اول میخواندند، بعد دو، سه جملهی کوتاه صحبت میکردند. من دیدم ایشان پس از اینکه عقد را خواندند، رویشان را به دختر و پسر کردند و گفتند: بروید با هم بسازید.
🔻من فکر کردم، دیدم که ما این همه حرف میزنیم، اما کلام امام در همین یک جملهی «بروید باهم بسازید»، خلاصه میشود".
🔹اگر سازگاری و رفق و حسن ظن و اغماض، ضرورت صیانت از یک خانواده کوچک است، آیا به طریق اولی، نیروهای منتسب به انقلاب نباید در صیانت از خانواده بزرگ انقلاب و مردم و مصالح آنها، با هم بسازند و اغماض و تنازل کنند؟ آیا امام و رهبری در این باره، کم به سیاسیون سفارش کرده اند؟!
♦️اگر انصاف و وجدان را قاضی کنیم، آیا در فهرست سی نفره "شورای ائتلاف نیروهای انقلاب" (شانا) و "جبهه پایداری"، نامزدهایی نیستند که شایسته تر از برخی نامزدهای هر یک از لیست های طرف مقابل باشند اما از گنجانده شدن در فهرست این یا آن گروه جا مانده باشند؟! قطعا هستند.
🔹واقعا سران شانا و پایداری روز قیامت، جوابی برای این پرسش یا ایجاد اختلاف میان نیروهای انقلابی و تقدیم پیروزی محتمل به اغیار خواهند داشت؟!
#محمد_ایمانی
@shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آی مردم آدم انتخاب کنید
نماینده ای که پاک باشه...
نماینده ای که هدفش خدمت به مردم باشه
از "شفافیت" ترسی نداره
#انتخابات_مجلس
#انقلابی
#نه_به_اصلاحات
#نه_به_لیبرالها
🇮🇷🕊 @shabnamshabna
💢 جمله ای از شهید حاج قاسم سلیمانی خطاب به آیت الله مصباح یزدی: اگر چیزی هم داریم از برکت شما و دعاهای شما داریم...
🆔 @Shamimeashena
🔴چرا سلیمانی کابوس آمریکا بود؟
✍🏻 دکتر #رضا_سراج
🔹سردار سلیمانی در سه نوبت طرحهای راهبردی و پُرهزینهی آمریکا برای بازطراحی و مهندسی منطقه را با شکست مواجه کرد. با وجود این فرمانده مقتدر، چشم اندازی برای طرح چهارم آمریکا در منطقه موسوم به "معاملهی قرن" وجود نداشت.
🔹سردار سلیمانی با کمک به پیروزی اسلام گرایان معتقد به مقاومت در فرآیندهای انتخاباتی، بویژه دولت سازی در عراق و فلسطین، طرح راهبردی آمریکا موسوم به "خاورمیانه بزرگ" را با شکست روبرو ساخت. وی با کمک به پیروزی محور مقاومت در جنگهای ۳۳ روزه و ۲۲ روزه طرح دوم آمریکا برای تجزیه منطقه غرب آسیا موسوم به "خاورمیانه جدید" را نیز به شکست کشانید. سردار سلیمانی طرح غربی، عبری، عربی برای#بالکانیزه کردن منطقه در جنگ نیابتی را نیز به فرجام پیروزی ایران و مقاومت بر تروریستهای تکفیری #داعش تبدیل نمود. با شکستهای متوالی آمریکا و تغییر موازنه راهبردی به سود ایران و مقاومت، سردار سلیمانی به کابوس سردمداران کاخ سفید تبدیل شد. چرا که وی از یک طرف به دنبال بازطراحی منطقه با محوریت مقاومت بود و از طرف دیگر مانع فوقالعاده برای اجرایی ساختن طرح معاملهی قرن محسوب میگردید.
🔹«دکستر فیلکینز» نویسنده مجله آمریکایی "نیویورکر"طی گزارشی درباره سردار سلیمانی، بیش از ۱۰ هزار کلمه برای این فرمانده ایرانی نوشت و به او لقب «فرمانده سایهها» یا «فرمانده پنهان» را داد. این لقب سپس بارها و بارها در رسانههای دیگر از مجله آمریکایی آتلانتیک گرفته تا خبرگزاری فرانس۲۴ فرانسه و جاهای دیگر تکرار شد تا بر نقش سردار سلیمانی به عنوان «فرمانده ایرانیای که دارد خاورمیانه را بازطراحی میکند» تأکید شود.
🇮🇷🕊 @shabnamshabna
🚩 سیدحسن نصرالله: مقابل آمریکا و اسرائیلی هیچ گزینهای جز مقاومت همهجانبه وجود ندارد
👤دبیرکل حزبالله لبنان:
🔸انقلاب اسلامی ایران از زمان پیروزی آن به رغم همه جنگ های نظامی و امنیتی، ترورها، جنگ اقتصادی، تحریم ها، محاصره اقتصادی و جنگ رسانه ای و جنگ روانی به لطف خداوند عزوجل و حضور ملت مومن ایران مقاومت و ایستادگی کرده است، ملتی مومن و مجاهد که در همه میدان ها و در برابر همه چالش ها و در همه مراحل ایستادگی کرده است.
🔸امروز ما مقابلِ تقابلی جدید هستیم. اگر فرار کنید، دشمن حمله میکند چون اوست که آغاز کرده و حقوق را مصادره کرد.
🔸وقتی آمریکا فرماندهان ما را با این وحشیگری میکشد و قدس را به صهیونیستها میدهد و حقوق سوریها در جولان و حقوق لبنانیها را زیر پا میگذارد، اوست که اعلام جنگ کرده، خون میریزد و خطوط قرمز را میشکند. ما باید واکنش نشان بدهیم و نباید دیرهنگام یا ضعیف باشد.
🔸تا الان هیچ دولتی روی زمین وحشیتر از این دولت آمریکا نیست.
🔸در مقابل چنین آمریکا و اسرائیلی هیچ گزینهای جز مقاومت وجود ندارد. فقط از مقاومت مسلحانه سخن نمیگویم بلکه تمام شکلهای مقاومت را میگویم.
🔸ما نیازمندیم که به خدا توکل کنیم و از آمریکا نترسیم و به تواناییهای امت خود ایمان بیاوریم و برای آینده تلاش کنیم و بدانیم که آمریکا و اسرائیل قضای محتوم نیستند.
🇮🇷🕊 @shabnamshabna
🔺یادتان هست میگفتید من هم یک #قاسم_سلیمانی هستم؟!
قاسم سلیمانی اگر بود امروز، به طرفداری از کسانی برنمیآمد که در مقابل #رهبری صف کشیدهاند...!
🔹درست رأی دهید؛
در قیامت نمیپرسند که اصولگرایی یا اصلاحطلب...
اما میپرسند که در سایه #رأی و نظر تو،
حکومت در اختیار علی(ع) قرار گرفت یا معاویه؟!
در #مكتب_حاج_قاسم، معاویه صفتها جایی ندارند...
#انتخابات_مجلس #مجلس_قوی #ایران_قوی
🇮🇷🕊 @shabnamshabna