کودک به محض بالا رفتن صدای پدر
و مادر دچار "احساس نا امنی" میشه.
دعوای والدین برای کودک به عنوان
"خطری برای مادر" تلقی میشه و کودک
و فرزند ما به شکل وسواس گونه ای
هراسان و نگران مادر میشه،
اما نمی تونه هیچ واکنشی نشون بده.
بنابراین یکی از حقوق مسلم کودک،
نیاز او به تامین امنیت مادر است.
اعتماد به تداوم تامین امنیت مادر برای
تامین امنیت روانی کودک بسیار مهمه...
🌐 @shabnamshabna
#همسرانه
چرا باید شوخ طبع باشیم و نشاطمان را حفظ کنیم؟
زنها قلب خانهاند؛ زنها اگر شاد باشند قلب خانه میتپد.
زنها اگر موهایشان را شکل دهند، اگر صورتشان را آرایش کنند، اگر لباسهای شاد بپوشند زندگی در خانه جریان پیدا میکند.
زنها اگر کودک درونشان هنوز شیطنت کند، اگر شوخی کنند، بخندند، همه اهل خانه را به زندگی نوید میدهند.
اگر روزی زن خانه چشمهایش رنگ غم بدهد، حرفهایش بوی گلایه و کسالت بدهد، اگر ذرهای بیحوصله و ناامید به نظر برسد؛ تمام اهل خانه را به غم کشیده است.
آری زن بودن دشوار است؛ زنان ارمغانآور شادی، گذشت و خندهاند. یادمان نرود قلب خانه باید بتپد آقای محترم مواظب قلب خانهات باش
🌐 @shabnamshabna
مهم نيست چقدر اشتباه كرديد يا
چقدر موفق نبوديد حتي اگه يك
قدم بسوي كمال برداشتيد، امروز
را جشن بگيريد
فرزندتان را در آغوش بگيريد
واز خدایی که به شما لذت پدري
و مادري را چشانده تشكر كنيد.
🌐 @shabnamshabna
#همسرانه
❤️یکی از عوامل عدم آرامش روان در خانه، سخت گیری است.
سخت گیری در خانواده مصادیق مختلفی دارد. از جمله آنها می توان به بهانه گیری در امور خانه اشاره کرد. تجربه ثابت کرده است که این عمل جز ناراحتی خود و دلسردی همسر نتیجه ای نخواهد داشت. سخت گیری جزئی از منفی نگری است و هر اندازه انسان منفی نگرتر باشد، از زمینه موجود برای بهانه گیری، بیشتر بهره می جوید."
🌐 @shabnamshabna
⭕️کارهای اقتصادی امروزِ دولت مهم است و همه به دولت کمک کنند
🔻حضرت #امام_خامنه_ای:
مدیران و مسئولان کشوری انشاءاللّه همان طور که وعده داده شده، به کار و برنامهای که وعده دادهاند، همه عمل کنند و همه هم به دولت کمک کنند. امروز کارهایی که دولت در زمینهی اقتصاد در پیش دارد، کارهای مهمی است و احتیاج به کمک همه دارد. یعنی همهی دستگاهها، قوای مختلف، آحاد مردم، مجموعهها، همه باید به دولت انشاءاللّه کمک کنند که بتواند به این نتایج دست پیدا کند. ۱۴۰۱/۰۲/۱۹
#تغییر_به_نفع_مردم
🌺🇮🇷 @shabnamshabna👈
🔴 هموطن! این بار قطعکننده زنجیره باش!
👤 #محمد_رستمپور
🔹 چگونه میتوان به دولت در اجرای برنامههای اقتصادی کمک کرد؟
🔸 «ویدئوی یورش، غارت یا حمله مردم قزوین به فروشگاه»، «تصویر کارت یارانه نان»، «خبر ۹۰ هزار تومانی شدن مرغ» و ... که در هفته اخیر دست به دست در رسانهها و پیامرسانها چرخیده و هر بار به طریقی تکذیب شده، نشان میدهد با همه تبیینها و توضیحها و هر اندازه اطلاعرسانیها و پاسخگوییها قوی و جامع باشد (که نیست و ایراداتی دارد)؛ رسانه همچنان رسانا نیست و پیام به درستی به مخاطب نمیرسد. علاوه بر آنکه نباید از یاد برد رسانه فقط رسانه نیست و محصول محیط سیاسی و وضع اقتصادی است. همچنان که از پدیدهای مانند «انتظارات تورمی» سخن میگوییم و «اثر روانی» بازار را در تغییر قیمتها مؤثر میدانیم و کنش رسانه را بر اقتصاد را هم در نمودار میآوریم، از منظر اقتصاد و تجارت نیز به رسانه بنگریم. واقعیت بازار را تنها آمار و عدد و نمودار نمیسازد، جیب مشتری و تجربه خریدار نیز میسازد.
✅ با این همه، تجربه تجمعات و رخداد نارضایتیهای پنج سال اخیر نشان میدهد رسانهها به ویژه پیامرسانهای موبایلی و شبکههای اجتماعی در وخیم شدن شرایط روانی و حتی نابسامان شدن وضعیت اقتصادی اثر مستقیم دارد. اینجاست که باید مراقبت کرد به جای ارتقای فهم عمومی و آموزش شهروندی، مطالبه محدودیت شبکه و سیاست گرانسازی اینترنت پررنگ نشود. فاصله میان این دو را باید جامعه مدنی آگاه و دلسوز و مراجع اجتماعی پر کنند. از جمله در عالم رسانه، به معلمان، مشاوران و فعالانی نیاز داریم که شهروندان جامعه را توانمند کنند تا از آسیبپذیری آنان بکاهند. «سواد رسانهای» بهرغم استفاده ناآگاهانه و بیجایی که در سالهای اخیر از آن شده، همچنان ضرورتی خطیر است. فقر این سواد و ضعف این آگاهی در برهههایی مثل روزهای اخیر که یک جراحی اقتصادی در جریان است، بهتر و بیشتر خود را نشان میدهد.
🔹 از این روست که شاید چهار مهارت عمومی سواد رسانهای زیر به کار آید:
1️⃣ به منبع توجه کنیم:
آیا مطلب یا ویدئو، رفرنس یا منبعی دارد؟ آیا رفرنس یا منبع در آن زمینه معتبر است؟ عمده پیامها یا ویدئوهای فیک و دروغ، منبع ندارند و حاصل تقطیع یا دستکاریاند. اهمیت نفوذ در رسانههای رسمی و هک وبسایتها و خبرگزاریها نیز از همین روست که اصالت منبع اهمیت دارد.
2️⃣ به ناشر توجه کنیم:
اخبار جعلی یا پیامها و ویدئوهای دروغین را کسانی منتشر میکنند که توجهی به اثر کار خود ندارند. برخیها عادت دارند فقط و فقط سیاهنمایی و تخریب کنند. از نظر روانی، همنشینی و معاشرت با افراد منفیباف و افسرده، پیامدهای تخریبی پرشماری دارند. صرف نظر از این پیامدها، غفلت از روی ناراحتی سبب میشود دروغ مثل بومرنگ بازگردد و ذهن و روان خود فرد را نیز به بازی بگیرد.
3️⃣ در سایر رسانهها جستجو کنیم:
جستجوی ساده عنوان پیام یا ویدئو در موتورهای جستجو یا دیگر خبرگزاریها و وبسایتها کمک میکند درستی یا نادرستی آن محک بخورد. این معیار اگرچه یک معیار حداقلی است اما میتوان گفت در بیشتر اوقات، فرد را به یک سپر دفاعی قدرتمند مجهز میکند. برای نمونه، خود من در مقابل خبر نادرست کشته شدن عدهای در یکی از استانهای جنوبی در تظاهرات اعتراض به گرانی استفاده کردم. هیچ منبعی حتی رسانههای ضدانقلاب که عادت دارند از کاه کوه بسازند، هم اشارهای به این خبر نداشتند.
4️⃣ به رنگ، لباس، هوا و جزئیات پیام، ویدئو یا صوت دقت کنیم:
در دورانی که رفتهرفته دستکاری در افکار عمومی به یک صنعت تبدیل میشود، تجزیه و تحلیل عناصر یک محصول یا تولید رسانهای، میتواند مانعی هر چند کوچک جلوی تسلط فریب بر حقیقت باشد. برای این منظور، یک تجزیه و تحلیل ابتدایی، مثل همین کاری که در ویدئوی موسوم به یک فروشگاه در قزوین صورت گرفت و از روی لباس گرم حاضران، دروغین بودن ادعای ویدئو معلوم شد.
💢 کمک کردن به دولت تنها صبر بر این شرایط سخت نیست. این بار باید زنجیره انتشار و توزیع پیام دروغ را قطع کرد. حتی پیامهایی که برای دفعات پرشمار فوروارد شده یا بازدیدهای میلیونی گرفته، ممکن است دروغین باشد. مانند ویدئوی خوشگذرانی ادعایی یک سردار سپاه. اگرچه واکنش رسمی، سریع و البته همراه با سعه صدر و نرمی خلق به این دروغها و فریبها نیز نباید از یاد برود. چیزی که متأسفانه در نظر برخی با استدلال «بیشتر به دیده شدنش کمک میکنه» و «ارزشش رو نداره» همراه میشود و این همراهی به گسترش اخبار دروغی که در ابتدا مسخره و مضحک به نظر میآیند، میانجامد.
#سیاسی #اجتماعی
🌺🇮🇷 @shabnamshabna👈
🔸دستور رئیسجمهور برای رسیدگی سریع به درخواستهای معترضان به عدم دریافت یارانهها
🔹رئیسجمهور پس از استماع آخرین گزارش ها از نحوه اجرای طرح ملی مردمی سازی و عادلانه کردن یارانه ها از مسئولان مربوطه خواست که به درخواست های معترضان عدم دریافت یارانه ها در کوتاه ترین زمان ممکن و به شکل عادلانه و ضابطه مند، رسیدگی کنند.
🔸بسیج، ظرفیتی بینظیر برای کنترل بازار و مبارزه با گرانفروشی دارد.
🔹این روزها با توجه به اصلاح قیمت برخی کالاهای اساسی و پیشبینی افزایش موارد گرانفروشی، کنترل بازار دغدغه اصلی مردم و مسئولین امر شده است.
🔹در این باره گفته شده که تنها تعداد کارشناسان وزارت صمت در سطح کشور از ۷۰۰ نفر به ۷۰۰۰ نفر افزایش یافته است. این تعداد جدای از بتزرسان ستزمان تعزیرات و همچنین وزارت جهاد کشاورزی است.
🔹به نظر میرسد استفاده از ظرفیت نیروهای بسیج مقاومت در سطح کشور از جهات مختلفی به سود دولت و مردم است از جمله؛
۱.با توجه به حضور جهادی نیروهای بسیجی نیاز به صرف هزینه به ازای هر بازرس وجود نخواهد داشت.
۲.احتمال تخلف شخص بازرس از قبیل گرفتن رشوه یا پارتی منتفی خواهد شد.
۳.با توجه به گستردگی پایگاههای بسیج در نقاط مختلف هر شهر و شهرستان، سرعت عمل بسیار بالا خواهد رفت.
۴.عنوان نیروهای مسلح بیتردید متخلفین را از انجام تخلف باز خواهد داشت.
🔹و بسیاری منافع دیگر که البته نیازمند اختیارات کافی و حمایت جدی از نیروهای بسیجی میباشد.
🔸 تسلیت «رئیسی» برای درگذشت رئیس کشور امارات متحده عربی
🔸 حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور کشورمان در پیامی در پی درگذشت شیخ خلیفه بن زاید، رئیس کشور امارات متحده عربی را به ولیعهد این کشور تسلیت گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای شیخ محمد بن زاید
ولیعهد محترم ابوظبی و جانشین فرماندهی نیروهای مسلح دولت امارات متحده عربی
السلام علیکم و رحمه الله و برکاته؛
خبر درگذشت عالیجناب شیخ خلیفه بن زاید آل نهیان رئیس کشور امارات متحده عربی موجب تاسف و تاثر گردید.
اینجانب درگذشت آن مرحوم را به جنابعالی، دولت و ملت دوست امارات متحده عربی تسلیت گفته و از خداوند متعال برای آن مرحوم غفران و رضوان الهی و برای شما و خاندان محترم صبر و اجر مسالت مینمایم.
سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران
🔻حذف عکس امام و رهبری توسط مجمع روحانیون مبارز !!!
نه هیچ اصلاحطلبی نگران آرمانهای امام شد و نه هیچ سایت جمارانی رگ گردنش باد کرد ...
سایت جماران خبر و تصاویر این جلسه رو با اشتیاقی وافر منتشر کرد و به اطلاع عموم رسوند !
*وَاللَّهُ يَشْهَدُ إِنَّ الْمُنَافِقِينَ لَكَاذِبُونَ*
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
هدایت شده از ثامن مازندران
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | نظم نوین جهانی
🍃🌹🍃
🔻 تبدیل تهدید به فرصت، اصل و رویکردی شناخته شده برای کشورهاست. چه آنجا که ایران، تهدید ظهور #داعش را به فرصت گسترش کمی، کیفی و جغرافیایی مقاومت در منطقه تبدیل کرد؛ و چه جایی که روسیه تهدید گسترش ناتو به شرق را با حمله برقآسا به اوکراین پاسخ داد و ناتو و گرایش پیوستن به آن را در میان کشورهای اروپای شرقی عقب راند.
🔸 آمریکا (صهیونیسم) هم از قاعده فرصتسازی مستثناء نیست و دنبال بهرهبرداری از جنگ روسیه و اوکراین به نفع اهداف و سیاستهای همیشگی خود است:
1⃣ براندازی کمهزینه روسیه از درون به واسطه عصیان علیه جنگ و پوتین
2⃣ معرفی روسیه به عنوان عامل و مسبب قحطی و ایجاد موج روس ستیزی در دنیا
3⃣ پیگیری پروژه کاهش جمعیت جهان بهواسطه مرگ و میر ناشی از قحطی
4⃣ ایجاد آشوب به قصد براندازی در حوزه مقاومتِ درگیر با تحریم و خشکسالی
5⃣ واداشتن کشورهای جهان سوم به فروش هرچه بیشتر و ارزانتر منابع فسیلی خود
6⃣ دامن زدن به جنگ و نزاع میان کشورهای درگیر بحران غذا و افزایش فروش تسلیحات نظامی.
🔻 بحرانهای #کرونا و خصوصا #اوکراین را باید دو نقطه عطف بزرگ تاریخی در تغییر نظم کنونی دانست که چهره دنیا را بهکلی دگرگون کرده و بیتردید منجر به برخورد تمدنها و جنگ جهانی سوم خواهد شد.
✍ احمد قدیری