#بصیرت
▪️واشنگتن ۲۷۰ میلیون دلار کمک نظامی جدید به اوکراین ارائه خواهد داد.
امروز هم که دوتا نظامی امریکایی در اکراین کشته شدن
سلبریتیهای آمریکا چرا نمیگن پولهای ما رو خرج مدافعان زلنسکی نکنید؟!
┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈
🌐 @shabnamshabna
🔸هشدار و تهدید سیدحسن نصرالله کارساز شد/ آماده باش ارتش رژیم صهیونیستی در اطراف میادین گازی
🔸️ منابع عبری اعلام کردند که فرماندهان ارتش این رژیم فرمان آماده باش در اطراف میادین گازی واقع در مرزهای اراضی اشغالی با لبنان صادر کرده اند.
🔸️ این اقدام رژیم صهیونیستی، تنها یک روز پیش از اظهارات سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله صورت گرفت که گفته بود: حزب الله قادر است نه تنها میدان گازی کاریش بلکه همه میادین گازی را هدف قرار دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی در آرزوی دیدن توست
یکی در حسرت بوسیدن دستان توست
ولی من ساده و بی ادعایم
تمام هستیام خندیدن توست...
🔸اعتماد رئیسی به یک کارآفرین خانم.
🔹حجت الاسلام رئیسی در حکمی دکتر مینا مهرنوش را به عنوان عضو خبره و صاحب نظر شورای عالی اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴قانون اساسی منصوب کرد.
🔹مدیر عاملی اپراتور رایتل و مدیر کلی برنامهریزی تجاری و اطلاع رسانی سازمان توسعه تجارت وزارت صنعت معدن و معاونت توسعه صادرات این سازمان از جمله فعالیتهای گذشته وی محسوب میشود. او دارای دکترای اقتصاد گرایش بینالمللی، متخصص اقتصاد دیجیتال و از کارآفرینان کشورمان است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمریکایی های خیلی نایس ...
تو شهر نیویورک، یه ماشین به عابر پیاده میزنه و وقتی که این عابر درحال جون دادن بوده، راننده میاد جیباشم میزنه.
هدایت شده از ثامن مازندران
🇮🇷
📝#یک_خبر_یک_تحلیل
🔻خبر: سفر بایدن به منطقه به اذعان بسیاری از تحلیلگران، شکست کاملاً استراتژیک برای آمریکا و رژیم صهیونیستی بود؛ زیرا نتیجه خاصی از آن بیرون نیامد.
🍃🌹🍃
🔸گزاره خبری:
1⃣ نشریه دیلی سیگنال در مقاله خود با اشاره به اینکه سفر پوتین به تهران در تلافی سفر بایدن به منطقه بود، نوشت: «پوتین ممکن است حمایت نظامی آمریکا از اوکراین را با تقویت روابط نظامی خود با ایران تلافی کند».
🔹گزارههای تحلیلی:
1⃣ اکثر تحلیل گران بر این اعتقادند که سفر بایدن به منطقه دستاورد خاصی نداشت؛ نه در تشکیل ائتلاف علیه ایران و نه در راضی کردن عربستان به افزایش تولید نفت؛ بهگونهای که در همان مقطع سفر بایدن، عربستان اعلام کرد که آماده توسعه همکاریهای بیشتری با ایران است.
2⃣ در مقابل شکست نقشه جدید آمریکا و رژیمصهیونیستی در منطقه، نشستی سهجانبه بین ایران، روسیه و ترکیه در تهران برگزار شد که نتایج آن مثبت بود. اگرچه این نشست در قالب نشستهای آستانه برای بررسی وضعیت کشور سوریه بود، اما دوجانبه و سهجانبه در حوزه همکاریهای فیمابین نیز در دستور کار سران سه کشور قرار گرفت که مهمترین آن تشکیل ائتلاف سهگانه در حوزه اقتصادی بود. این مسائل نشان میدهد که جبههبندیهای جدیدی در منطقه در حال شکلگیری است که محور آنها دیگر آمریکا نیست؛ زیرا بسیاری از کشورها به این نتیجه رسیدهاند که ائتلاف با آمریکا اولاً هزینهزا و ثانیاً غیرعملی است؛ زیرا آمریکا همواره سعی در حفظ سلطه و منافع خود بر کشورها و افزایش نقش رژیم صهیونیستی در این ائتلافها را دارد.
✍ محمدرضا فرهادی
هدایت شده از ثامن مازندران
♨️ روزنامه آمریکایی: قبول کنیم شکست خوردیم
📝 روزنامه آمریکایی لُس آنجلس تایمز نوشت:
🔹 ما باید به یاد داشته باشیم که منازعات و اختلافات میان ایران و آمریکا هیچ گاه در مورد سانتریفیوژهای هستهای و یا غنی سازی اورانیوم نبوده است. اختلافات میان دو طرف همواره فی الذات ماهیتی سیاسی داشته است و به سال 1979(1357) و پیروزی انقلاب اسلامی در ایران و سرنگونی رژیم شاه در این کشور باز می گردد.
🔸 اکنون باید بپذیریم که ایران پیروز میدان بوده است. اگر چه مقام های آمریکایی مایل نیستند که این مساله را با صدای بلند و در جلوی چشم همگان اعتراف کنند، با این حال، ایران با مقاومت خود در سال های اخیر(به طور خاص در چهار سال اخیر)، عملا به یک قدرت هسته ای تبدیل شده است که در بحث توانمندی های هسته ای، قابلیت های فراوانی دارد. البته این بدان معنا نیست که ایران اکنون سلاح اتمی در اختیار دارد و یا حتی خواهان داشتنِ این قبیل تسلیحات است.
هدایت شده از ثامن مازندران
💬 چرا ولی فقیه خودشان مشکلات را حل نمیکنند؟؟
برخی شاید این سوالها را بپرسند و یا حداقل در ذهن شان خطور کرده باشد که:
1- چرا رهبری که از همه ی مشکلات آگاهی دارند و میدانند که در کشور چه میگذرد اما کاری نمیکنند و در صدد حل آنها نیستند؟ اگر نمیتوانند، پس رهبری به چه دردی میخورد؟
2- رهبری که این همه قدرت دارند چرا با این انحرافات برخورد قاطع نمیکنند؟
✅در پاسخ باید گفت:
1. آیا انتظار داریم رهبری به جای مجلس، قانون تصویب کند؟
به جای دولت، کار قوه مجریه نماید؟ به جای دستگاههای اطلاعاتی، تحقیق کند؟
به جای قوه قضاییه و دستگاه دادگستری، خودش متهمین را دستگیر و مجازات نماید؟
به جای رییس صدا و سیما، کارگردان و هنرپیشه بیاورد و فیلم و سریال بسازد؟
به جای مدیریت نظام بانکی وارد عملیات اقتصادی و جلوگیری از وامهای کلان یا جابجایی دلارها بشود؟
به جای شهرداریها وارد صحنه شود و مشکلات شهری را بررسی کند؟
به جای دستگاههای اقتصادی و بازرگانی و گمرکات، واردات و صادرات را کنترل کند؟ و ده ها مورد دیگر ...
🔸آیا این کارها ممکن است؟؟
🔹آیا نخواهند گفت که پس قانون اساسی، تعریف جایگاهها و شرح وظایف و تشکیلات حکومتی یعنی چه؟!
پس کی در این مملکت چه کاره است؟!
آیا شالوده نظام از هم نمیپاشد؟
آیا رهبری میتواند از آسمان یک تعداد نیروی صالح، متقی، متخصص و کارآمد بیاورد؟!
آیا میتواند (یا عاقلانه است که) به جای مردم، رئیس جمهور و نمایندگان مجلس را -که بازوهای مردمی رهبری هستند- انتخاب کند؟ بعد از کجا انتخاب کند، از فرشتگان عرش، یا از همین مردم؟!
🔸پس؛ «رهبری»
رئیس جمهور، مجلس، دادگستری، بانک مرکزی، وزیر اطلاعات، شهرداری و... نیست، بلکه ایشان رهبریِ نظام را بر عهده دارد، با تعاریف مشخصی که در قانون اساسی و بدیهیات عقلی روشن است. نیاز کشور و نظام را میبیند و به همراه تبیین و تشریح به مسئولین و مردم منتقل میکند.
رهبری در جامعه ، گرا میدهد همانند دیده بانی که در جنگ با دشمن، گرا میدهد تا نیروها اقدام کنند ودرست عمل کنند، حال اگر گرا درست باشد اما نیروها درست عمل نکنند تقصیر کیست؟
🔺به مردم میگویند:
در انتخاب رئیس جمهور که دولت را تعیین خواهد کرد، بصیر باشند، به کسی رأی دهند که دارای چنین امتیازاتی باشد، همین طور در انتخاب نمایندگان، حالا اگر مردم به هر دلیلی آن طور که باید رعایت نکردند، "رهبری باید بیاید و عواقب انتخاب غلط یا دست کم غیر اصلح مردم را به دوش کشیده و جبران کند؟!"
🔺رهبری، به مجلس و به دولت خط مشیّ میدهد خطوط کلی سیاست داخلی و خارجی نظام را با توجه به اهداف و نیز شرایط حاکم بر کشور، منطقه و جهان را ابلاغ میکند.
‼️مردم الان خیلی انتظارات بیجا از ولایت فقیه دارند، راحت انتظار دارند ولی فقیه جای اندیشه مردم بیاید خرابی ها را اصلاح کند، این کار را حضرت علی هم نکرد، پیغمبر هم نکرد.
❓چرا مردم از ولی فقیه انتظار دیکتاتوری دارند؟؟!
2. درجواب سوال دوم باید گفت که:
قدرت و نفوذ رهبری و امام در جامعه به اندازه ی آگاهی، #بصیرت و بینش مردم است نه بیشتر.
🔹اگر مردم بصیرت و آگاهی کافی را نداشته باشند رهبر حتی اگر امیرالمومنین(ع) باشند قدرتی ندارند. همانند جنگ صفین، وقتی سپاهیانِ خود امام بصیرت کافی نداشتند، مالک اشتر را از یک قدمی خیمه ی کفر برمیگردانند و امام دیگر قدرتشان نافذ نیست و تسلیم بی بصیرتی مردم میشوند.
🔸وقتی در جنگ احد، غالب نیروها تدبیر و استراتژی پیامبر(ص) را از جان و دل درک نمیکنند و نادیده میگیرند، جنگ برده را میبازند...!
🔹وقتی مردم به دلیل عدم آگاهی ، مغلوب دسیسه های معاویه ها میشوند، رهبری همانند امام حسن (ع) مجبور به مصالحه با معاویه میشود.
🔸وقتی هنوز مردم آمادگی کافی در خود را ایجاد نکرده اند، هیچ امامی بعد از امیرالمومنین (ع) نمیتواند حکومت اسلامی تشکیل دهد و تا این آمادگی در مردم ایجاد نشود امام زمان هم برای تشکیل حکومت عدل نخواهد آمد و علت غیبت هزار و اندی سالشان بدلیل عدم آمادگی آحاد ملتهاست...
💢پس؛ قدرت رهبری در جامعه و حاکمیت به اندازه بصیرت مردم است نه بیشتر...
🔸اگر از من بپرسند لقب بزرگترین قلب دنیا به چه کسی می رسد بدون تردید نام« مادر شهید» را خواهم آورد
🔹 هر کسی فرزندی داشته باشد می داند که جگرگوشه اش را با دنیا عوض نخواهد کرد، اما او فرزندش را در راه خدا داد تا آرمان ها حفظ شود، تا ارزش ها حفظ شود. چنین کسی که از بزرگترین دارایی اش برای حفظ ارزش ها می گذرد، اگر قلبی بزرگ ندارد پس چه چیز در درون اوست که اینگونه او را خدایی کرده!؟