#تربیت_فرزند
#کم_رویی
⚠️ همیشه کم رویی و خجالتی بودن کودک نشانه ادب و متانت او نیست.
✍🏽: کودک باید بتواند در مواقع لزوم از حق خود دفاع کند. جواب بدهد، مخالفت کند، مبارزه کند...
🔹اینکه کودک هميشه حرف گوش كند نشانه سلامتش نیست، اگر فرزند سالم ميخواهيد انتظار نداشته باشيد از شما حساب ببرد و هميشه حرف گوش كند. کودکی تربيت كنيد كه به خاطر عشق و اعتماد به شما با شما همكاری كند.
🌐 @shabnamshabna
#جهاد_تبیین
🏴 امام حسین (ع) در کربلا هم اهل تبیین بود
◾️ رهبر انقلاب: در خود عرصهی کربلا حضرت اهل #تبیین بودند، می رفتند، صحبت میکردند. حالا میدان جنگ است، منتظرند خون هم را بریزند، اما از هر فرصتی این بزرگوار استفاده میکردند که بروند با آنها صحبت بکنند، بلکه بتوانند آنها را بیدار کنند. ۱۳۸۸/۰۵/۰۵
#از_تبیین_تا_قیام
🌐 @shabnamshabna
هدایت شده از ثامن مازندران
11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸تمدید یک ماهه حکم اعضای مجمع تشخیص مصلحت
مصباحیمقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹با دستور مقام معظم رهبری، دوره فعلی مجمع تشخیص مصلحت نظام برای یک ماه تمدید شد تا بررسی سیاستهای برنامه هفتم به پایان برسد.
🔹بنابر این، اعضای جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام، یک ماه دیگر و بعد از پایان بررسی برنامه هفتم انتخاب و معرفی خواهند شد.
📡
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸ببینید | رهبر انقلاب: مردمی بودن جلوه هایی دارد. یکی همین رفتن میان مردم و شنیدن بی واسطه از مردم.
📡
11.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸اژهای: حریم خصوصی را حفظ کنید
رئیس قوه قضاییه:
🔸حفظ حریم خصوصی بسیار مهم است، افشا سرّ افراد کار بسیار بدی است. راز کسی که در نهان کار خطایی کرده را برملا نکنید.
🔹مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه در عین اینکه میخواهد راز افراد را نگه داشته، عذر فرد خطاکار را بپذیرد، به فرد نادم و پشیمان از خطایی فرصت دیگری بدهد؛ دنبال صیانت، جلوگیری از نفوذ و شناسایی زمینههای فساد است.
📡
🔴 جواد ظریف و عباس عراقچی چطور مانع از احیای برجام شدند؟
👤 #مهدی_خانعلی_زاده
دکترای روابط بینالملل در دانشگاه علامه طباطبایی
🔹شاید عجیب به نظر برسه که بنیانگذاران توافق هستهای (برجام)، با اقداماتی که انجام دادند و ریلی که گذاشتند، نهایتا مانع از احیای توافق هستهای سال 2015 شدند اما یه واقعیته
🔸(با اشاره به عکس پیوست شده که مربوط به مصاحبه ظریف با روزنامه ایران در آبان 1399 است) ماجرا از بهار 1400 شروع میشه؛ یعنی زمانی که دولت حسن روحانی با اصرار، مسیر مذاکرات برای بازگشت آمریکا به برجام رو آغاز کرد. چرا اشتباه؟ چون اساسا بازگشت آمریکا به برجام، نیاز به مذاکره نداشت. کاخ سفید میتونست اعلام کنه که از این به بعد قصد داره تا تعهدات برجامی خودش رو اجرایی کنه و کمیسیون مشترک هم تاییدش میکرد. آژانس هم به عنوان ناظر فعالیتهای ایران، نظارت میکرد که ایران به تعهدات برجامیش برگرده و تمام...
✅ اما اینطوری نشد؛ چون اصلا قرار نبود برجام 2015 احیا بشه؛ بلکه آمریکا دنبال این بود که یه برجام جدید (حالا اسمش رو بذاریم برجام پلاس یا برجام 2022 یا هر چی؛ یعنی تعهدات فرابرجامی برای ایران) رو کلید بزنه و جواد ظریف و عباس عراقچی هم باهاش همراهی کردن؛ یعنی دقیقا در همین مسیر پیش رفتن. وندی شرمن هم صراحتا اعلام کرد که آمریکا در سال 2021 دنبال برجام 2015 نیست.
🔹پیشنهاد اولیه که اصلا این بود: چند میلیارد دلار به ایران داده بشه و آمریکا دوباره عضو برجام بشه؛ بدون انجام دادن تعهداتش. این پیشنهاد از سوی مذاکرهکننده ارشد ایران – یعنی عراقچی – پذیرفته و به تهران منتقل شد که خب طبیعی بود با مخالفت جدی روبرو بشه.
🔸در چنین شرایطی، مذاکرات ادامه پیدا کرد ولی نه مذاکرات احیای برجام 2015 بلکه مذاکرات شکلگیری یه برجام جدید. چندبار هم این روند بالا و پایین شد تا نهایتا به وین6 رسیدیم؛ جایی که آقای عراقچی اومد تهران و خیلی محکم و صریح گفت دیگه من بیشتر از این نمیتونم؛ یا همین رو قبول کنید یا هیچی. حالا چیو باید قبول میکردیم؟ نابودی سانتریفیوژهای پیشرفته (نابودی یعنی نابودی؛ انبار کردن و کنار گذاشتن و اینها نه)، ادامهی اقدامات سیاسی آژانس دربارهی پروندهی PMD، عدم لغو تحریمهای پسابرجامی، عدم خروج نام سپاه از لیست تروریستی، عدم ارائه تضمین از سوی آمریکا مبنی بر ترک برجام حتی در دولت بایدن و پذیرش گفتگوهای دوجانبه با آمریکا بر سر راهبردهای منطقهای و موشکی؛ یعنی دقیقا یک برجام پلاس. اینجا بود که دولت عوض شد و کار از تیم ظریف – عراقچی گرفته شد و به باقری تحویل داده شد.
✅ حالا و با وجود تمام انتقادات و حتی مخالف جدی برخی از دوستان و مسئولان انقلابی، دولت تصمیم گرفت که بنا به دلایلی اقدام به احیای برجام بکنه که تازه فهمید اول ماجراست! یعنی ریل و مسیری که جواد ظریف و عباس عراقچی گذاشتن و حتی کار رو به پیشنویس توافق هم رسوندن، اساسا احیای برجام نیست؛ بلکه یه توافق کاملا جدیده که کلی هم تعهد فرابرجامی برای ایران داره. از اون روز تا همین الان، تمام تلاش باقری و تیمش این بوده که برجام رو احیا کنن و موفق هم بودن و با رویکرد فنی و جدی، تونستن برجام 2015 رو احیا کنن و طرف مقابل رو راضی به پذیرشش کنن.
🔹خب؛ پس چرا الان توافق هستهای ایران و 5+1 در سال 2015 احیا نمیشه؟ چون دقیقا نکات اختلافی، همون درخواستهای فرابرجامی آمریکا هستند که ظریف و عراقچی یکبار پذیرفته بودن و حالا طرف غربی انتظار داره که الان هم پذیرفته بشه.
🔸در واقع، مشکلِ الان برای احیای برجام فقط یه چیزه: تعهدات فرابرجامی که تیم مذاکرهکنندهی سابق دادند و مانع از احیای برجام شدند؛ مثلا جدیترین بحثی که الان در همین مذاکرات وین هم وجود داشت، موضوع PMD هست. مساله تضمین و سپاه و اینها رو هم که شما بهتر از من میدونید.
💢 وقتی شما یک بار «درِ باغ سبز» نشون بدید، طرف مقابل دیگه به سختی به کمتر از اون راضی میشه؛ یعنی متهم ردیف اول در عدم احیای برجام، دکتر محمدجواد ظریف و سیدعباس عراقچی هستند که با اقداماتشون، این مسیر غلط رو پیش بردند.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
میدونستید حروف انگلیسی حک شده روی لاستیک نشون دهنده سرعت مجاز با اون لاستیک هست؟
🌐 @shabnamshabna
🔸️حمله سایبری به موسسات دولتی و بانکهای باکو
🔹به گزارش خبرگزاریها، سازمان امنیت اطلاعات و ارتباطات باکو از حملات سایبری به شماری از موسسات دولتی و بانکهای این استان خبر داد.
🔹این سازمان در بیانیه خود اعلام کرد: واحد مبارزه با حوادث سایبری این سازمان هفته گذشته نسبت به احتمال حملات سایبری به منابع اطلاعاتی سازمانها و نهادهای دولتی هشدار داده بود.
🔹سازمان امنیت اطلاعات و ارتباطات باکو همچنین اعلام کرد درباره میزان خسارت و خرابکاری گزارشی منتشر نشده است.
📡