🔸حسینیه جماران، نقطه سازنده تاریخ انقلاب در دوران حضرت امام خمینی
سالروز آغاز اقامت حضرت امام در جماران
رهبر انقلاب اسلامی:
🔹«حسینیهی جماران، نقطهیی است که همواره سازندهی تاریخ انقلاب ما در طول ده سال [حیات امام رحمهالله] بوده است. در این نقطه و در زیر همین جایگاه مقدس و متبرک بوده که ما توانستهایم در طول این ده سال، تجربههای دشوار را از سر بگذرانیم و مقاطع حساس را در زندگی انقلابی خود شروع کنیم و درسهای سازنده را از امام و معلم و مرادمان بگیریم. خلاصه این که ملت ایران، در این نقطه حرکتها را آغاز کرده، در مشکلات به این نقطه پناه آورده و از این نقطه، مقاطع حساس را آغاز کرده است.» ۱۳۶۸/۰۵/۱۲
🔹تصویر: سخنرانی حضرت آیتالله خامنهای در حسینیه جماران.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
أبابیل تنها پرنده ای که ماه رمضان موقع آب خوردن صورتش را میپوشاند
ای روزه خوار :)))
shabnam:
🔴چه نامی بر این شخصیت می گذارید؟
🔺 تصور کنید: سیاستمداری هنگام اعلام نامزدی می گوید "والله العلی العظیم اگر مشکلات کشور راه حل نداشت من کاندیدا نمی شدم. ".
🔹او ضمن نمایش کلید، وعده گشودن قفل های اقتصاد و حل مشکلات ظرف صد روز را می دهد. اما 14 دوره 100 روزه سپری می شود، بدون اینکه از وعده ها خبری شود.
🔺او دومین بار هم ثبت نام می کند و می گوید "من هرگز نگفتم مشکلات اقتصادی را تا صد روز حل خواهم کرد. اعلام کردم تا پایان صد روز گزارش خود را ارائه میدهم. فقط یک آدم بیعقل میتواند بگوید مشکلات را در صد روز حل میکنم".
🔹اما مدتی بعد هنگام مراجعه برای ضبط برنامه تبلیغاتی مجددا می گوید" درباره رونق اقتصادي يک برنامه صد روزه هم خواهم داشت که اعلام مي کنم"!
🔺...حالا 6 سال گذشته و او در آغاز سال هفتم می گوید اگر مشکلات حل نشده [بلکه به مراتب بدتر شده] به خاطر این است که اختیارات من کم است و اختیارات کافی ندارم(!)
🔹جالب این که او در چهل سال گذشته همواره درمناصب مختلف حضور داشته و قانون اساسی ، تفکیک قوا و حدود اختیارات را کاملا می شناسد.
چنین شخصی از لحاظ روانشناسی و روانکاوی، چه نوع شخصیتی دارد؟!
💢 رهبر انقلاب ۶سال قبل:
«من به نامزدهای گوناگون عرض میکنم جوری حرف بزنید که اگر در خرداد سال آینده نوار امروز شما را جلوی خودتان گذاشتند یا پخش کردند، شرمنده نشوید؛ جوری وعده بدهید که اگر چنانچه آن وعده را بعداً به رخ شما کشیدند، مجبور نباشید تقصیر را گردن این و آن بگذارید که نگذاشتند، نشد. کاری را که میتوانید انجام دهید، وعده بدهید.رییس جمهور در کشور ما و طبق قانون اساسی ما، امکانات فوقالعاده زیادی در اختیار دارد. رئیس جمهور امکاناتش در قانون اساسی، امکانات وسیعی است؛ رئیس جمهور بودجهی کشور را در اختیار دارد، همهی ارکان اجرائی کشور را در اختیار دارد، ترتیب اجرای قوانین را در اختیار دارد، توانائی استفاده از همهی افراد صاحبنظر را در سراسر کشور در اختیار دارد؛ رئیس جمهور در همه مسائل گوناگون دستش باز است...
📝 #علی_خاکیرنگین
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دانشجوهای مسیحی ، چهارشنبههای با حجاب تو یه دانشگاه در یوتای آمریکا راه انداختن برای مقابله با اسلام هراسی تا به مسلمونا بگن تنها نیستید .بعد توی ایران یه سری دانشجو میخوان با بی بندوباری توی محیط علمی پیشرفت کنن 😏
@shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️👆 طرحی که در میانه اجرا متوقف نشد؟
✅ گلایه شدید رهبر معظم انقلاب:مسئله تهدید نسل از اواسط دهه ۷۰ بایستی متوقف می شد.
#۳۰_اردیبهشت_روز_ملی_جمعیت
@shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅👆 موشن گرافیگ
✅👆 فرزند پروری - ۱
#۳۰_اردیبهشت_روز_ملی_جمعیت
@shabnamshabna
سه اختلال روانی که سم زندگی زناشویی هستند :
1- نارسیسیزم (خودشیفتگی)
می خوام برای من باشه...
می خوام تنهایی منو پر کنه...
می خوام رفتارش درست بشه...
چرا اونی نمیشه که من می خوام...
چرا مثل من فکر نمیکنه؟؟؟
2- مازوخیسم (آزارپذیری)
اذيتم میکنه ، چون دوستم داره...
نميتونم ولش کنم ، آخه دوسش دارم...
بدون اون با تنهایی چه کار کنم...
حرفهای مردم چی میشه ....!!
3- پارانویا (بدگمانی)
بهش اعتماد ندارم...
حتماً داره بهم خیانت میکنه...
گوشیشو باید چک کنم...
لباساشو چک کنم بهتره...
تعقیبش کنم ، ببینم با کی قرار عاشقانه گذاشته..؟؟!
@shanamshabna
#دلیلاضطراباتوعقبماندگیهاچیست؟؟؟
چرا من رابطه با امام زمان ندارم؟🤔
چرا این اضطرابات قلبی دارد مرا میکشد؟؟؟😰💔
من چه کار کنم؟😥
دوای علت من پیش کیست؟
این اضطراب چگونه رفع می شود؟
.
.
.همه اش مال این است که من وظیفه ام را درست انجام نمیدهم !!!
اگر خواهی بیابی فیض دیدار
به جز این دل دلی دیگر به دست آر
دلی در سینه ی صاحب دلان است
که آن دل جای آن آرام جان است
نداری گر که این دل، تا که زود است
بزن بر دامن صاحب دلی دست
که تا از قید نفست وا رهاند
تو را تا منزل جانان رساند
اگر پوینده ی راه خدایی
نباشد جز محمد رهنمایی
🌸...|♥️|...🌸
@shabnamshabna 🍃
🔴 چرا آمریکا دستور تخلیه اماکن دیپلماتیکش در عراق را داده است؟
⭕️ چرا آمریکاییها صرفا در عراق چنین تصمیمی را گرفتهاند؟
🔹آمریکا یکی از بزرگترین اماکن دیپلماتیک را در بغداد دارد و حدود ۱۰۰۰ نفر در سفارت این کشور در عراق حضور داشته اند. آمریکاییها در سفارت خود در بغداد علاوه بر رصد ایران، برخی اقدامات و هماهنگیها علیه ایران را انجام داده اند.
🔻 گروه های جهادی و قاطبه افکار عمومی عراق حامی ایران هستند و به همین دلیل پس از تنش لفظی آمریکا با ایران، آمریکایی ها تلاش می کنند که از اقدام حامیان ایران علیه منافع آمریکا در عراق جلوگیری کنند؛ سفر ناگهانی پمپئو به عراق نیز در همین راستا بود.
‼️ یک ماجرا و یک پیام
✅ پس از تهدید جان بولتون علیه ایران در تابستان سال گذشته، سفارت آمریکا در بغداد هدف حمله موشکی قرار گرفت و یک پیام هم به سفارتشان ارسال شد که این اقدام کار کدام طرف بوده، اما جرات نکردند که پاسخی بدهند و فقط دوباره تهدید کردند.
🔻جان بولتون مجددا ایران را تهدید کرد که اگر حمله کنید، پاسخ میدهیم و این بار منافع آمریکا پایگاه هوایی التاجی در شمال بغداد مورد حمله موشکی قرار گرفت و باز هم طرف شلیککننده کاملا مشخص بود اما باز هم نتوانستند پاسخی بدهند.
💢نتیجه: اگر در نبرد اراده ها خود را نبازیم، آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند
📝 #حامد_طالبی
➖➖➖➖➖➖
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅👆 موشن گرافیگ
✅👆 فرزند پروری - ۲
#۳۰_اردیبهشت_روز_ملی_جمعیت
@shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدیو: مارتا بیسمان نماینده مجلس اتریش در اعتراض به قانون منع حجاب در دبستانهای اتریش، در پارلمان روسری سر میکند و میپرسد آیا اکنون به من ظلم شد؟!
@shabnamshabna
#۳۰_اردیبهشت_روز_ملی_جمعیت
❎ امام خامنه ای
1.بنده همچنان معتقدم کشور ما کشور هفتاد و پنج میلیونی نیست، کشور ما کشور صد و پنجاه میلیونی [است]، حالا ما دستِ کم را گرفتیم گفتیم صد و پنجاه میلیون؛ بیشتر هم می شود.
2.یکی از مهمترین موجودی های باارزش ما، همین نسل جوانِ تحصیلکرده است. نسل جوان تحصیلکرده، هم شجاعت دارد، هم امید دارد، هم نشاط و تحرک دارد.
3.با روند کنونی کشور دچار پیری عمومی خواهد شد.
4.فرزندآوری یک مجاهدت بزرگ است.
5.ما نمی خواهیم ا قضیه افزایش جمعیت و فرزند آوری را با شعار و با «صلوات بفرستید تمام بشود» و مانند اینها پیش ببریم؛ می خواهیم مسئله به شکل عمیق و علمی حل بشود؛ گره های ذهنی ای که وجود دارد باز بشود، حقیقت قضیه روشن بشود و به اعتقاد من ما می توانیم این کار را بکنیم.
6.این میل به کم بودن فرزند، یک عارضه است؛ و الّا انسان به طور طبیعی فرزند را دوست می دارد. چرا ترجیح می دهند افرادی که فقط یک فرزند داشته باشند؟ چرا ترجیح می دهند فقط دو فرزند داشته باشند؟ چرا زن به شکلی، مرد به شکلی پرهیز می کنند از فرزند داری؟
7.مقام معظم رهبری : من بارها این را به مردم عرض کرده ام: پیر شدن کشور، کم شدن نسل جوان، از همان چیزهایی است که اثرش بعداً ظاهر خواهد شد؛ آن روز دیگر قابل علاج نیست؛ اما امروز چرا، امروز قابل علاج است.
8. مقام معظم رهبری :آن طوری که اهل علم و تحقیق بررسی کرده اند، ما اگر چنانچه با این شیوه ای که داریم حرکت می کنیم پیش برویم، در آینده نه چندان دور، یک کشور پیری خواهیم بود
@shabnamshabna
🍂🍂🍂🍂
وﻗﺘﯽ تو جبهه ﻫﺪﺍﯾﺎﯼ ﻣﺮﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﺩﺭ ﻧﺎﯾﻠﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺎﺯﮐﺮﺩﻡ ﺩﯾﺪﻡ ﮐﻪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﯾﮏ ﻗﻮﻃﯽ ﺧﺎﻟﯿﻪ ﮐﻤﭙﻮﺗﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺧﻠﺶ ﯾﮏ ﻧﺎﻣﻪ ﺍﺳﺖ، ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ:
ﺑﺮﺍﺩﺭ ﺭﺯﻣﻨﺪﻩ ﺳﻼﻡ، ﻣﻦ ﯾﮏ ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯ ﺩﺑﺴﺘﺎﻧﯽ ﻫﺴﺘﻢ. ﺧﺎﻧﻢ ﻣﻌﻠﻢ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﻤﮏ ﺑﻪ ﺭﺯﻣﻨﺪﮔﺎﻥ ﺟﺒﻬﻪ ﻫﺎﯼ ﺣﻖ ﻋﻠﯿﻪ ﺑﺎﻃﻞ ﻧﻔﺮﯼ ﯾﮏ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﻫﺪﯾﻪ ﺑﻔﺮﺳﺘﯿﻢ. ﺑﺎ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﺭﻓﺘﻢ ﺍﺯ ﻣﻐﺎﺯﻩ ﺑﻘﺎﻟﯽ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﺑﺨﺮﻡ. ﻗﯿﻤﺖ ﻫﺮ ﮐﺪﺍﻡ ﺍﺯ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﻫﺎ ﺭﻭ ﭘﺮﺳﯿﺪﻡ، ﺍﻣﺎ ﻗﯿﻤﺖ ﺁﻧﻬﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﮔﺮﺍﻥ ﺑﻮﺩ، ﺣﺘﯽ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﮔﻼﺑﯽ ﮐﻪ ﻗﯿﻤﺘﺶ 25 ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺍﺭﺯﺍﻥ ﺗﺮ ﺑﻮﺩ ﺭﺍ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﺴﺘﻢ ﺑﺨﺮﻡ.
ﺁﺧﺮ ﭘﻮﻝ ﻣﺎ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺳﯿﺮﮐﺮﺩﻥ ﺷﮑﻢ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻫﻢ ﻧﯿﺴﺖ. ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﮐﻨﺎﺭﺧﯿﺎﺑﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﻗﻮﻃﯽ ﺧﺎﻟﯽ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﺭﺍ ﺩﯾﺪﻡ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻢ ﻭ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ ﺑﺎ ﺩﻗﺖ ﺍﻥ ﺭﺍ ﺷﺴﺘﻢ ﺗﺎ ﺗﻤﯿﺰﺗﻤﯿﺰﺷﺪ. ﺣﺎﻻﯾﮏ ﺧﻮﺍﻫﺶ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺑﺮﺍﺩﺭ ﺭﺯﻣﻨﺪﻩ ﺩﺍﺭﻡ، ﻫﺮﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﺗﺸﻨﻪ ﺷﺪﯾﺪ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻗﻮﻃﯽ ﺁﺏ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ ﺗﺎﻣﻦ ﻫﻢ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺑﺸﻮﻡ ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﺗﻮﺍﻧﺴﺘﻢ ﺑﻪ ﺟﺒﻬﻪ ﻫﺎ ﮐﻤﮑﯽ ﮐﻨﻢ.
ﺑﭽﻪ ﻫﺎﺗﻮ ﺳﻨﮕﺮﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺁﺏ ﺗﻮﯼ ﺍﯾﻦ ﻗﻮﻃﯽ ﻧﻮﺑﺖ ﻣﯽﮔﺮﻓﺘﻨﺪ، ﺁﺏ ﺧﻮﺭﺩﻧﯽ ﮐﻪ ﻫﻤﺮﺍﻫﺶ ﺭﯾﺨﺘﻦ ﭼﻨﺪ ﻗﻄﺮﻩ ﺍﺷﮏ ﺑﻮﺩ...
"شهيد حسين خرازى"
شرمشان باد، کسانی، که با اختلاس، دزدی و رانت خواری خیانت کردند و می کنند.،،،
🍂🍂🍂🍂
@shabnamshabna
دارد تمام می شود ؛
اردیبهشتی که بوی نابِ باران و شکوفه می داد ...
ماهِ بهشتیِ بینظیری که با همه ی ماه ها فرق داشت ...
ما می مانیم و
خیابان هایی ؛
که دلشان برای مهربانیِ ابرهایِ بهاری ، تنگ می شود ...
برای نازدانه ی دل نازکِ فصل ها ،،،
که صدایِ هق هقِ شبانه اش ؛
تویِ گوشِ کوچه های شهر ،
تا همیشه خواهد ماند ...
اردیبهشت تمام می شود ،
و این خیابان ها ؛
تا رسیدنِ پاییز ،
بغض گلوگیرشان را
با دو جرعه آفتاب ،
قورت خواهند داد ...
@shabnamshabna
🌹
#سیاستهای_رفتاری
#سیاستهای_مردانه
🔹 وقتی خانمت گلایهای میکنه، قصدش جنگیدن با شما نیست؛ که همه تلاشت رو میکنی شکستش بدی!
🔸 اون فقط داره درد دل میکنه؛ هیچ منطقی تو حرفاش نیس، حرفاش بهم ربط ندارن، چون فقط داره تخلیه انرژی و روانی میشه. اون میخواد با حرف زدنش از شما انرژی مثبت، تایید و آرامش بگیره.
🔹 پس سعی نکن ازش بِبَری، اون وقت ازش میبازی! چون برای مبارزه نیومده، برای همدردی اومده. به حرفاش گوش بده و وقتی مثلا میگه چن وقته بیرون نرفتیم براش تعداد دفعاتی که بردیش بیرون رو مثال نزن...!
🔸 بگو راس میگی! حق با توئه! همین یه جمله آرومش میکنه؛ اون وقت این ارامش دوباره به خودتون هدیه میشه. پس آرامبخش خونه باش نه قدرتمند....
@shabnamshabna
shabnam:
⭕️انواع عملکردهای رسانه ای در راه اندازی جنگ روانی
1⃣در كشورهايي كه حكومت آنها صبغهاي نژادي و قومي دارد، رسانهها تحت كنترل شديد دولت، تبديل به بلندگو و انعكاسدهنده گرايشهاي نژادي ـ قومي -نظامي حاكم ميشوند و به عنوان يكي از ابزارهاي «دگرسازي» یا به اصطلاح قرار دادن «ما در برابر آنها» Us Versus Them، بستر مناسبي براي ايجاد تنش، خشونت و حتي جنگ داخلي فراهم ميكنند، نوع و شيوه رفتاري رسانهها در بحران رواندا و صربستان نمونههاي خوبي در اين زمينه به شمار ميروند.
2⃣در برخي موارد، رسانههاي داخلي يا خود زمينهساز بحران و جنگ هستند و يا به دليل آن كه نميتوانند به بيان حقايق بپردازند به ترويج خشونت كمك ميكنند. در اين شرايط، اين رسانههاي بينالمللي هستند كه بايد انجام اين وظيفه را عهدهدار شوند. غفلت عمدي يا سهوي رسانههاي بينالمللي در پرداختن به موضوع، منجر به بروز و يا ادامه جنگ و خشونت ميشود. سكوت عمدي رسانههاي غربي در برابر نسلكشي صربها و جنايات صدام عليه اكراد، از مصاديق بارز در اين زمينه هستند.
💢در اين باره مارك دافيلد (Mark Duffield) ضمن بررسي گزارشهاي تايمز و نيويورك تايمز كه منجر به عدم مداخله جامعه بينالمللي در جريان نسلكشي در كشور رواندا شده است، چنين رسانههايي را در خدمت آنچه بربريتگرايي جديد (New Barbarism) غرب ناميده ميشود، قلمداد ميكند.
3⃣ تلاش رسانههاي كشور ثالث براي ايجاد اختلاف بين دو كشور و يا تحريك به اقدام براي جداييطلبي، شيوه ديگري است كه ميتوان به آن اشاره كرد.
4⃣ترغيب سياستمداران به آغاز جنگ با مطرح كردن اين ايده كه ساير روشهاي تغيير رفتار كشور هدف نتيجهبخش نخواهد بود، از ديگر شيوههايي است كه رسانهها به آن متوسل ميشوند.
5⃣اگر در زمان جنگ، رسانهها تلاشي براي خاتمه آن انجام ندهند، در حقيقت تداوم خونريزي و خشونت را موجب شدهاند.
در عصري كه بيش از 17000 ماهواره، امكانات فوقالعادهاي را به وجود آوردهاند، تا حدي كه ميتوان از ديپلماسي مجازي (Virtual diplomacy) بحث كرد، رسانهها ميتوانند تلاش فراواني براي ترغيب طرفهاي درگير به گفتوگو و حتي مذاكرات بينالمللي چند جانبه به عمل آورند.
#جنگ_روانی
#سواد_رسانه_ای
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
shabnam:
🌙 امام بعد رمضان نورانیتر میشد!
✨سیره رمضانی امام (ره) به روایت رهبر انقلاب
✔️«معمولاً امام در #ماه_رمضان، دیدار نداشتند. البته ما گاهی بین ماه رمضان میرفتیم و با ایشان ملاقات میکردیم - #افطاری، یا به دلیل دیگری پهلوی ایشان بودیم؛ یک بار یا دو بار - اما غالباً مردم ایشان را نمیدیدند؛ ما هم کمتر از معمول میدیدم.
بعد از ماه رمضان که انسان ایشان را میدید، در یک دیدار و ملاقاتی که با مردم حرف میزدند، آدم به طور محسوس میفهمید که ایشان در این یک ماه، #نورانیتر شدهاند آدم، این را حس میکرد.
پیرمرد هشتاد و چند ساله - نزدیک نود ساله - این یک ماهه حرکت میکرد و پیش میرفت! همیشه در حال حرکت بودند؛ امّا ماه رمضان، بیشتر و جدّیتر! چون میدان، میدان مناسبتری است.» ۱۳۷۶/۱۱/۰۱
📝 #شناخت_رهبری
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅👆 موشن گرافیگ
✅👆 فرزند پروری - ۳
#۳۰_اردیبهشت_روز_ملی_جمعیت
@shabnamshabna