فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مهم
🔸تیرِ خلاص رئیس دادگاه انقلاب در مورد کسانی که در داخل کشور اقدام به تهیه محتوا(فیلم و عکس) برای "مسیح علینژاد" میکنند
✍ "جلیل محبی"
چند روش برای بالا بردن ارتعاش 💪
✅۱) همیشه به آنچه در حال فکر کردن آن هستید آگاه باشید
✅۲) چشم تان را بر روی زیبایی ها باز کنید
✅۳) از یک الگوی غذایی خوب پیروی کنید
✅۴) آب زیاد بنوشید
✅۵) مراقبه کنید
✅۶) شکرگذاری و قدردانی کنید
✅۷) مهربانی و کمک پیشه کنید
✅۸) حرکت و تلاش کنید
@shabnamshabna
⚪️9 قانون برای سلامتی بیشتر که خیلی از ما نسبت به آن بی توجه هستیم :
🔸 گوشت کمتر، سبزیجات بیشتر.
🔸نمک کمتر، سرکه طبیعی بیشتر.
🔸شکر کمتر، میوه بیشتر.
🔸غذا کمتر، جویدن بیشتر.
🔸حرف زدن کمتر، عمل بیشتر.
🔸حرص کمتر، بخشش بیشتر.
🔸 نگرانی کمتر، خواب بیشتر.
🔸رانندگی کمتر، پیاده روی بیشتر.
🔸عصبانیت کمتر، خنده بیشتر
@shabnamshabna
‼️فوت قبل از اعزام به حج
✅ كسي كه حجّ بر او مستقر شده، اگر پيش از انجام حج فوت كند، و ارثي كه براي هزينه سفر حج كافي باشد از خود باقي گذاشته باشد، ورثه او بايد از اصل مال از طرف او نايب بگيرند، مگر آنكه وصيت كرده باشد كه مخارج حجّ از ثلث پرداخت شود، كه در اين صورت عمل به آن، بر وصاياي مستحب اولويت دارد و اگر ثلث مالش براي انجام آن كافي نباشد، كمبود آن از اصل مال برداشته ميشود.
#احکام
🆔 @shabnamshabna
22.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ماجرای کامل اعدام منافقین در سال ۶۷ و نقش سید ابراهیم رئیسی در آن اعدام ها از زبان علی فلاحیان (وزیر اسبق اطلاعات):
🔻طبق فتوای امام و مراجع و قرآن، حکم شورش مسلحانه علیه نظام اعدام است.
🔻قرار شد گروهی سه نفره تشکیل بشه که با همه منافقین زندانی صحبت کنن تا اونهایی رو که هنوز طرفدار منافقین هستن، اعدام بشن. اونهایی که اعدام شدن، میگفتن تو همین زندان هم به ما اسلحه بدید شما رو میکشیم❗️
اعضای این گروه (ابراهیم رئیسی، پورمحمدی، مرتضی اشراقی) حکم اعدام ندادن و فقط تائید میکردن زندانیان هنوز طرفدار منافقین هستن یا نه.
🔻شایعهای که در مورد دختران باکره منافقین درست کردن که باید قبل از اعدام به عقد اجباری پاسدارن در بیان، کاملا دروغ بود.
🔸یاد انتخابات افتادم که اصلاحطلبان ناجوانمردانه اعدام منافقینی که ۱۷۰۰۰ ایرانی رو کُشتن، به سید ابراهیم رئیسی نسبت دادن (هر چند اعدامها به حق بود) و با حمایت از این گروه تروریستی، به سید ابراهیم رئیسی حمله کردن😏
🗓به مناسبت هفتم مرداد، سالروز اعدام منافقین
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🔴 #پدیده_آقازادگی، نتیجه اصلی #پیرسالاری است!
🔹مدیران اگر به موقع به مناصب بروند و به موقع هم منصب و صندلی را تحویل دهند و چرخش قدرت صورت بگیرد دیگر بچه ها و زنان شان فرصت آنچنانی برای نفوذ و سوءاستفاده از جایگاه پدر را نخواهند داشت.
🔸وقتی مدیری در سنین 50-60-70 سالگی، قریب 10 سال و 20 سال(کمتر و بیشتر) در یک جایگاه قرار دارد طبیعی است که کودکانش وقتی به جوانی می رسند کم کم در دم و دستگاه پدر نفوذ کرده و دخالت می کنند!
🔹وقتی مدیری، مسئول دفتر و زیردستانش را مجبور می کند که کارهای شخصی خانواده اش را انجام دهند، همسرش را جابجا کرده و بچه هایش را برای ثبت نام به مدرسه و دانشگاه ببرند، خرید خانه اش را انجام دهند، کارهای اداری همسر و بچه هایش را پیگیری کنند، معلوم است زن و فرزندان مدیر کم کم احساسی درونشان پیدا می شود که ما سرور و سالاریم و دیگران باید از دستورات ما اطاعت کنند و کم کم به #آقازدگی برسند!
🔸گاه می بینید فرزند یک عالم، یک مرجع، یک امام جمعه، یک وزیر، یک رئیس، یک مسئول، براحتی دلال پیمانکاران می شود! پیش پدر وساطت کرده و امضای پدر را با عشوه و ناز و محبت پدر- فرزندی می گیرد، این یعنی شروع آقازدگی! به اسم پدر به ادارات می رود، به اسم پدر به جلسات شبانه می رود، به اسم پدر بانک می رود و نهایت سوءاستفاده خود را از سادگی و غفلت پدر می کند! ثمره جهاد 40-50 ساله پدر و این همه اقدامات بزرگ پدر را به هدر می دهد! این یعنی پدیده آقازادگی!
🔹اما به نظر شاید مهم ترین عامل ایجاد آقازدگی، پیرسالاری و حضور طولانی مدتِ افراد در جایگاه هاست. یک مدیر تا زمانی که جوان است شاید خیلی اجازه نفوذ و سوءاستفاده را به فرزندان خود ندهد؛ ولی وقتی بجای 3-4 سال، 10 سال مدیرکل ماند، فرزندانش کم کم بزرگ شده، کم کم با این و آن ارتباط گرفته، دیگران کم کم از طریق فرزندانش نفوذ کرده و آقازدگی اتفاق می افتد!
🔸پدر تا زمانیکه جوان است و میتواند خود مدیریت کند، خود تماس بگیرد، خود در جلسات شرکت کند و به لحاظ جسمی و روحی، زورش بر فرزندان می چربد، می تواند سالم باقی بماند اما همینکه پیر شد، پا به سن گذاشت، نتوانست یکی دوجلسه را شرکت کند، نتوانست پاسخ تلفن مراجعین و سایر مسئولین را بدهد، نتوانست حضوری به ادارات زیردست برود، نتوانست بجای مرکزی نشینی، به استان های زیردست خود، یا به شهرهای زیردست خود برود، کم کم جایگزین و جانشین معتمد می خواهد و چه کسی معتمدتر از فرزند؟ وی با تمام اعتماد، فرزند خود را به عنوان معتمد به اینجا و آنجا می فرستد، به جلسات می فرستد و ...، و این یعنی پدیده آقازادگی!!
🔹حقیقتاً خیلی کم پیش می آید مدیری در سن پیری بتواند با نفوذ فرزندانش مبارزه کند؛ خیلی کم اند مدیران و مسئولینی که در سن پیری بتوانند بچه ها را کنترل کنند!
🔸پس بهتر است هم خود افراد تا زمانیکه «توان جسمی» دارند در جایگاه ها بمانند؛ اگر دلشان می خواهد فرزندانشان منحرف نشوند و بعد انگشت پشیمانی به دندان نگزند که چرا بعد از یک عمر جهاد و آبروداری، بچه هایم با آبرویم بازی کردند، اگر دلشان به حال گذشته خودشان می سوزد، بهتر است وقتی به لحاظ جسمی کم آوردند و دیدند نمی توانند همه کارهای –همه کارها!- خود را انجام دهند و احتیاج است دیگران کمک شان کنند، بهتر است کنار بروند!
🔹اما وقتی بالای 90 درصد افراد این تقوا و این فکر را ندارند که خود کنار بروند، سیستم باید آنها را کنار بگذارد! ولی سیستمی که در حال حاضر نمی تواند یک قاضی 70-80 ساله، یک مدیر 70-80 ساله، یک وزیر 70 ساله، یک مدیرکل یا استاندار 70-80 ساله را کنار بگذارد، یعنی سیستم بیمار است و سیستم نمی تواند به اهداف خودش برسد! باید برای تغییر این سیستم کاری کرد.
🔸مدیری که 6، 7 سال روی کار بود هر هنری داشته، اجرا کرده؛ دیگر توان مدیریت و نوآوری ندارد. هر چه بماند بیشتر فساد و ناکارآمدی به بار می آورد، باید برود! حرف بسیار است...
✅ #داود_مدرسی_یان
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🔴درد بزرگی بنام شایعه پذیری
🔺شایعه یعنی حرف بی دلیل و مدرک که بصورت دروغ آمیخته به حقیقت بوجود آمده و اذهان را درگیر میکند.
شایعات گاه با هدف مشخص و برای جنگ روانی و گاه بدون هدف ایجاد و منتشر می شوند.
🔹سرعت انتشار شایعه در جامعه ما نگران کننده است. شایعاتی که حتی گاهی باورپذیریشان خنده آور بنظر می رسد. مثل خبر دروغ و مضحک ممنوع شدن بستنی خوردن زنان در خیابان که نزدیک ۱۲ هزار نفر در توییتر آن را لایک کردند.
🔹شایعه پذیری بالا، آسیب زیادی به امنیت روانی جامعه و اعتماد مردم به حاکمیت می زند. اکنون و در شرایط هجمه های شدید روانی و اقتصادی بر کشور ما اهمیت این موضوع چند برابر می شود.
برخی عوامل باور پذیری شایعات در کشور ما
⭕️بی تقوایی در فضای مجازی
مقام معظم رهبری در سخنان چند روز پیش در جمع ائمه جمعه، به بی تقوایی در فضای مجازی اشاره و آن را یک #ابتلاء_عمومی در کشور ما دانستند و از امامان جمعه خواستند مردم را به تقوا در فضای مجازی متوجه کنند. از مصادیق بی تقوایی براحتی به غیبت و تهمت تن دادن است که متاسفانه هرروز این مصادیق را در فضای مجازی مشاهده می کنیم. مثلا یک روزنامه نگار با اهداف سیاسی براحتی خبر دروغ و بدون مدرکی مبنی بر فساد اقتصادی یک شخصیت مردمی و خیّر را منتشر می کند و بخشی از جامعه سریع پذیرفته و منتشر کنند؛ اگر تقوا در فضای مجازی رعایت شود، ریشه شایعات از بن کنده می شود.
⭕️ضعف سواد رسانه
شایعه پذیری بالا نشان می دهد درد جامعه ما سواد رسانهای بشدت ضعیف است. حداقل نتیجه سواد رسانه یک نوع #دقت است که فرد تا از صحت یک مطلب مطمئن نشود، آن را باور و به طریق اولی منتشر نمی کند.
⭕️اپیدمی انتشار بدون تفکر
با گسترش استفاده از شبکه های اجتماعی، فرهنگ انتشار در جامعه اپیدمی شد؛ هرکس دوست دارد اولین انتشار دهنده یک خبر یا مطلب جالب توجه باشد و از هیجان این کار لذت ببرد. در چنین شرایطی طبعا دقت و تفکر، فدای سرعت می شود. بقول یکی از دوستان، شبکه های اجتماعی رابطهی قدیمی بین مغز و زبان را عملاً قطع کردهاند؛ بارها دوستانی را دیدهام که کامنت مینویسند و وقتی تمام شد و منتشر شد، خودشان هم مانند بقیه با هیجان و علاقه میخوانند تا ببینند چه از آب درآمده!
⭕️بنگاه های دروغ پراکنی با عناوین دهان پرکن
این بنگاه ها دامنه وسیعی دارند. از بی بی سی و آمدنیوز تا منافقین آلبانی نشین و ارتش سایبری اسرائیل و عربستان و متاسفانه تا برخی خبرگزاری های داخلی با اسامی خیلی بزرگ! اهداف سیاسی، مهمترین انگیزه همه این ها برای ساخت و انتشار خبرهای دروغ است. وقتی روزنامه شرق دروغی راجع به زائرین عراقی را داغ می کند، عده ای به اعتبار نام معروفش آن خبر دروغ را باور می کنند و تکذیب خنک و ملایم آن هم به گوششان نمیرسد.
⭕️ضعف اطلاع رسانی رسانه ملی
رسانه ملی به هر دلیلی مرجعيت اطلاع رسانی خود را حفظ نمی کند. با همه تخریب ها علیه رسانه ملی، اگر در هنگام یک اتفاق مهم، رسانه ملی اولین مرجع اطلاع رسانی باشد، بُرد شایعات بسیار کم می شود. اما وقتی برخی اخبار مهم دررسانه ملی منعکس نشود یا دیر منعکس شود، طبیعتا شبکه های اجتماعی و شبکه های خارجی باهرچه بخواهند، جای آن را پر می کنند. اطلاعرساني بههنگام ميتواند تا اندازه زيادي از عواقب و خسارات احتمالي ناشي از شايعه بكاهد.
🔹موارد دیگری هم هست که این مطلب گنجایش ذکر همه آن ها را ندارد. اما نکته مهمی که اگر نگوییم، این یادداشت ابتر خواهد بود، راه حل نجات جامعه ازین معضل و بقول حضرت آقا ابتلاء است.
✅اولین راهکار قطعا ورود سازمان ها و نهادهای متولی است که این اوضاع نتیجه ضعف و کم کاری آن هاست. کسانی که اجازه داده اند بستر دروغ پراکنی در فضای مجازی فراهم و براحتی امنیت روانی جامعه را بخطر بیافتد؛
✅اصحاب رسانه نیز نقش مهمی دارند. وقتی جامعه با خبرهای صحیح و متنوع اشباع شود، شایعه را پس می زند. نیروهای جوان مؤمن باید فعالانه وارد عرصه پیشگیری و جبران شایعه شوند.
✅اما در این موضوع، نقش خود مردم نیز بسیار پررنگ است. همه ما وظیفه داریم در مقابل شایعه پراکنی نهی از منکر داشته باشیم. هریک از ما باید یک آنتی شایعه فعال در محیط خانواده، محل کار و تحصیل و حتی کوچه و بازار و تاکسی و مترو باشد.
📝 #رها_عبداللهی
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🔵دلیل اقتدار ایران
طبق آمارها در بین دولتهای پس از انقلاب میتوان دولت #روحانی را ناکارآمدترین دولت #جمهوری_اسلامی دانست؛ در اثبات این مطلب توجه به موارد زیر کافی است:
۱. #رشد_اقتصادی منهای ۱۲ درصد در سال ۹۷ صورت گرفت که در طول ۵۰ سال گذشته بی سابقه است.
۲. طبق آمارها #تورم در کالاهای اساسی و #مسکن به بالای ۱۵۰ درصد رسید که رکورد ۲۴ سال اخیر را شکست.
۳. در دولت روحانی به راحتی به ذخایر #طلا و منابع #ارزی کشور با #دلار ۴۲۰۰ چوب حراج زده شد که در نوع خود بی سابقه است.
۴. تضعیف #منافع_ملی از راه زائل کردن قدرت هستهای کشور
۵. شرطی سازی دشمنان و گستاخ کردن آنها که منجر به #تحریم و فشار بی سابقه شد
۶. #گرانی عجیب و بی سابقه دلار و طلا و سکه و ارز که تا به امروز، نابسامانی بازار، عدم امنیت اقتصادی بازاریان و تورم ناشی از جهش نرخ دلار را به همراه داشته است.
۷. آمار #فقر در دولت تدبیر و امید تقریبا به بالای ۵۰ درصد رسید که این نیز در بین دولتهای پس از انقلاب بی سابقه است
۸. رکورد بعدی آقای روحانی، دادن بیشترین وعدهها به مردم و کمترین عمل به آنها است. او در بین رییس جمهورهای پس از انقلاب بیشترین وعدهها (حدود ۱۰۰) را داده که تنها درصد کمی، آن هم به طور ناقص محقق شده اند.
🔰اینها تنها بخشی از کارکرد و خروجی این چند سال دولت روحانی است. اگر جمهوری اسلامی همچنان پابرجاست، قطعا از حسن حکمرانی حسن روحانی نیست. اگر به جایی رسیدیم که سرباز متجاوز آمریکایی و انگلیسی را دستگیر کرده و #نفتکش بزرگترین استعمارگر تاریخ را توقیف میکنیم در حالی که آنها جرأت واکنش ندارند؛ این یعنی #اقتدار که به برکت وجود، ولی فقیه مقتدر و عناصر مومن و حزب اللهی به وجود آمده است. در صورتی که کشور فاقد این عناصر حیاتی بازدارنده بود؛ غربگرایان این ظرفیت را داشتند که کشور را به ورطه فروپاشی بکشانند.
#محمد_عبدالهی
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
امروز نشست فوق العاده کمیسیون مشترک #برجام برگزار شد و در پایان نیز جناب #عراقچی، از یک سو اعلام کردند که این نشست خوب و #سازنده بوده و از سوی دیگر نیز تاکید کردند که تا تامین خواستههایمان به کاهش تعهداتمان ادامه خواهیم داد؛ هرچند "سازنده" دانستنِ جلسات از سوی جناب عراقچی، دیگر تبدیل به #عادت شده است اما فقط باید امیدوار بود که دولت محترم بر قسمت دومِ ادعایِ ایشان در #عمل نیز پایبند بماند که قطعاً میتواند راهگشاتر از دلخوش بودن به مذاکره و وعدههای طرف مقابل و همچنین معطل نگه داشتنِ دوبارهی کشور باشد!!
#تجربه_برجام
#مهدی_قاسم_زاده
🌺🇮🇷 @shabnamshabna