فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهربانم،
با زبانم تو را صدا نکرده ام و در دلم
مهرتو را نپروانده ام ...
میدانم ،زبانم به خطا و دلم به عشق های بی فرجام آلوده شد..
مرا ببخش
#خداےمن
#رمضان
#روز_نهم_ماه_مبارک_رمضان
وفات حضرت خدیجه سلام الله علیها؛ 10 رمضان
دهمین روز از ماه مبارک رمضان، سالروز وفات حضرت خدیجه(سلام الله علیها) همسر گرانقدر پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) و مادر حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) است. نقش ایشان در شکل گیری نهضت اسلامی پیامبر(ص) در مکه، شخصیت ویژه، فضائل و نیز جایگاه والای ایشان نزد پیامبر اکرم(ص)، لزوم شناخت ایشان و الهام گرفتن از سیره و منش آن بانوی بزرگ را تبدیل به امری ضروری برای آحاد زنان و مردان مسلمان می کند.
شخصیت حضرت خدیجه(س)
خدیجه(سلام الله علیها) از پدری به نام خویلد بن أسد از خاندان قریش و مادری به نام فاطمه بنت زائده متولد شد. در منابع تاریخی از آن بانوی مکرمه با القابی چون زکیه، مرضیه، صدیقه، سیده نساء قریش و خیرالنساء یاد شده است.
منابع تاریخی، اطلاعات زیادی درباره شخصیت خدیجه(سلام الله علیها) در دوره پیش از اسلام بیان نمی کنند. اما تقریبا بر یک نکته اتفاق نظر دارند که او زنی داری حسن شهرت و حسن شرف و نسب و ثروتمند بود. او با این ثروت تجارت می کرد و سرمایه خود را به صورت مضاربه و استخدام افراد برای تجارت، به کار می گرفت.
عصر تولد و رشد و بلوغ اجتماعی خدیجه(سلام الله علیها) روزگار زنده به گور کردن دختران و محروم ساختن شان از تمامی امتیازات خانوادگی و اجتماعی بود. اینکه خدیجه(س) در چنین زمانه ای به فعالیت اقتصادی می پرداخت و موقعیتی تثبیت شده ای در این عرصه رسیده بود، دلالت بر هوش و خردمندی او دارد. در عین حال به رغم زیستن در شرایطی مرفه و گشاده دستانه و به رغم اعتبار در خور خانوادگی، هیچ گاه دچار غفلت نشد. با اینکه پیش از ازدواج با پیامبر، به عنوان یک تاجر ثروتمند، مدیریت ده ها مرد را در تشکیلات اقتصادی خود به عهده داشت، جز به اندازه ضرورت با آن مردان، ارتباط و تعامل نداشت. او در دیگر فعالیت های اجتماعی اش نیز همواره از این منش پرهیزکارانه تبعیت می کرد؛ به خاطر همین عفت بود که در آن دوران پر از جهالت، به لقب «طاهره» معروف شد.
ازدواج پیامبر اکرم(ص) و خدیجه(س) و ثمرات آن
چنانکه در منابع ثبت شده، این خدیجه(سلام الله علیها) بود که پیشنهاد ازدواج با پیامبر(صلی الله علیه وآله) را به ایشان مطرح کرده است. این پیشنهاد پس از آن روی داد که با درست کاری و درست گفتاری و امانت داری، حسن خلق و کرامت اخلاقی محمد(ص) آشنا شد. این زمانی بود که او را امین بر مالش قرار داده بود و پس از برگشتن پیامبر(ص) از سفر تجاری شام، توسط میسره، غلامش با ویژگی هایآن حضرت(ص) آشنا شد.
مهریه این بانو 12 اوقیه (هر اوقیه معادل 40 درهم) بود. با این حال او پس از ازدواج، تمام اموالش را به پیامبر بخشید. علاوه بر آن، از شدت مهر و محبت به پیامبر، حلیمه سعدیه، دایه پیامبر در ایام طفولیت را اکرام کرد و در برهه ای که خشکسالی شده بود، به حلیمه و همسرش، چهل گوسفند و یک شتر داد. او حتی می خواست ثوبیه را، کنیزی که برای اولین بار در زمان نوزادی پیامبر به آن حضرت شیر داده بود، از صاحبش ابولهب بخرد و آن را آزاد کند ولی موفق نشد. خدیجه همچنین غلامی را به نام «زید بن حارثه» به پیامبر هدیه داد و حضرت نیز او آزاد کرد و پسرخوانده خود قرار داد.
غیر از ابراهیم، همه فرزندان پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله)، از خدیجه بودند. به گواهی منابع تاریخی، حضرت خدیجه(سلام الله علیها) دو پسر به نام های قاسم و عبدالله برای پیامبر به دنیا آورد که هر دو در کودکی جان باختند، امّا علاوه بر آن دو پسر، یکی از مبارک ترین ثمرات ازدواج پیامبر با خدیجه، تولد حضرت زهرا(سلام الله علیها) به عنوان مادر ائمه اهل بیت(علیهم السلام) و ادامه دهنده نسل پیامبر(ص) بود. این نکته نیز گفتنی است که در آن منابع تاریخی سه دختر دیگر از رسول خدا(ص) به نام های زینب، رقیه و ام کلثوم نیز به حضرت خدیجه(س) منتسب شده، اما انتساب آن سه دختر به ایشان، در بررسی های متاخر تاریخی، به شدت مورد نقد و خدشه قرار گرفته است.
خدیجه(س)، اولین بانوی مسلمان
خدیجه(سلام الله علیها) از پیشگام ترین مؤمنین به دعوت توحیدی پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) بود. مورخینی مانند بلاذری، ابن سعد، ابن عبدالبر و ابن خلدون، خدیجه را اولین مسلمان معرفی نموده اند و در برخی دیگر از منابع به خدیجه و حضرت علی(علیه السلام) به عنوان مصادیق «السابقون» در اسلام اشاره کرده اند. به هر حال این موضوع به اندازه ای مشهور است که حتی برخی از مورخین، آن را موضوعی مورد اجماع تمامی مسلمانان دانسته اند.
خدیجه(س) و حمایت همه جانبه مالی و معنوی از نهضت توحیدی پیامبر(ص)
رسول خدا(صلی الله علیه وآله) در برشماری فضائل آن بانوی مکرمه، او را یکی از برترین زنان بهشت نامیده است: «برترین زنان بهشت چهار نفرند: خدیجه دختر خویلد، و فاطمه دختر محمد(ص)، و مریم دختر عمران، و آسیه دختر مزاحم». این حدیث یا مضمون آن در منابع مختلف و معتبر و شناخته شده بسیار فراوانی نقل شده است.
بیانات پیامبر(صلی الله علیه وآله) راجع به فضائل خدیجه(سلام الله علیها) محدود به این موارد خاص نیست بلکه بارها و بارها به مناسبت های مختلف از زبان پیامبر(صلی الله علیه وآله) بیان شده است. ابوسعید خدری از پیامبر اکرم(ص) این حدیث را - که مورد پذیرش فریقین است - نقل می کند که: وقتی که در شب معراج، جبرئیل مرا به سوی آسمان ها برد و سیر داد، هنگام مراجعت به جبرئیل گفتم: آیا حاجتی داری؟ جبرئیل گفت: حاجت من این است که سلام خدا و سلام مرا به خدیجه(س) برسانی. پیامبر وقتی که به زمین رسید، سلام خدا و جبرئیل را به خدیجه(س) ابلاغ کرد. خدیجه گفت: «إِنَّ اللَّهَ هُوَ السَّلَامُ وَ مِنْهُ السَّلَامُ وَ إِلَيْهِ السَّلَامُ وَ عَلَى جَبْرَئِيلَ السَّلَام»؛ (همانا ذات پاک خدا سلام است، و از او است سلام، و سلام به سوی او باز گردد و بر جبرئیل سلام باد
همچنین این روایت از پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) خطاب به امام علی(علیه السلام) نقل شده که: «تو همسری چون فاطمه داری که من چنان همسری ندارم. تو مادرزنی چون خدیجه داری که من چنان مادرزنی ندارم». آن حضرت مدام در فراق خدیجه می گریستند و می فرمودند: «أَيْنَ مِثْلُ خَدِيجَة»؛ (کجاست مانند خدیجه)؟
منش و شخصیت ویژه خدیجه(سلاماللهعلیهم) و فداکاری ها و حمایت هایش در راه اقامه نهضت توحیدی رسول خدا(صلی الله علیه وآله) چنان آن حضرت را شیفته خود ساخته بود که سال ها پس از وفات خدیجه، از اظهار محبت و ارادت و یادآوری ارزش هایش دریغ نمی کرد و به صورت مرتب به نیکی و عظمت از یادش را زنده می ساخت به حدی که گاهی احساسات حسدورزانه دیگر همسران پیامبر تحریک می شد و به خاطر این تجلیل از خدیجه، به ایشان اعتراض می کردند. از عایشه نقل شده که گفت: «به هیچ یک از زنان پیامبر به اندازه خدیجه حسادت نورزیدم در حالی که هرگز او را ندیده بودم و این به سبب یادآوری بیش از حد او توسط پیامبر بود».
همچنین عایشه در نقلی دیگر تعریف می کند که: رسول خدا(صلی الله علیه وآله) از خانه خارج نمی شد مگر آنکه از خدیجه یادی میکرد و ثنایش می گفت. روزی غیرت زنانگی ام بر من مسلط شد و گفتم که او پیرزنی بیش نبود که خدا بعد از مرگش بهترش را نصیب تو کرد. پس حضرت به شدت برآشفت و فرمود: نه؛ به خدا قسم خدا بهتر از او را نصیبم نکرد او به من ایمان آورد زمانی که مردم کافر بودند و تصدیقم کرد زمانی که مردم تکذیبم میکردند و به مالش مرا یاری می رساند زمانی که مردم تحریمم کردند و خدا از او فرزندانی نصیبم کرد که از دیگر زنان نصیبم نکرد.
تجلیل های پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) از خدیجه، منحصر در بیانات زبانی نبود و آن حضرت، در عمل نیز محبت و عشق شان را به آن بانوی سفرکرده نشان می دادند. مثلا نقل شده که آن حضرت در روز فتح مکه، سپاهیان و مسیر حرکت شان را به گونه ای هدایت کردند که از کنار مزار خدیجه(س) عبور نمایند و پس از آن در مجاورت همان منطقه ای که مزار خدیجه(س) در آن واقع شده بود خیمه شان را علم نموده و لشکر مسلمانان را فرماندهی نمودند.
خاطره نیکوی حضرت خدیجه بواسطه بیان رسول خدا نزد فرزندان شان نیز حاضر بود؛ مثلا می بینیم که امام حسین (علیهالسلام) در واقعه عاشورا وقتی مقابل سپاه شام ایستاد، از مادرش خدیجه به عنوان اولین زن مسلمان با افتخار یاد کرد. امام سجاد(علیه السلام) نیز در مجلس یزید، در شام خود را فرزند خدیجه معرفی کرد.
نهضت اصلاح گرایانه پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) به عنوان یک حرکت اجتماعی و فرهنگی تحول ساز، در محیط منحط عرب جاهلی، با مقاومت ها و سختی ها و سنگ اندازی های فراوانی از سوی قدرتمندانی که حفظ وضع موجود جامعه آن روز را به سود خود می دیدند، مواجه شد و این یکی از سعادت ها و شیرینی های زندگی آن حضرت بود که در مقابل آن همه سختی، از پشتیبانی همه جانبه و بی دریغ و دلگرم کننده همسری معتقد و یک دل چون خدیجه(سلام الله علیها) برخوردار بود. حضور خدیجه به عنوان همراه و مشاوری مهربان و با صفا، تحمل سختی های رسالت را آسان می نمود و به پیامبر آرامش می داد. وقتی مشرکان با سخنان ناشایست شان، رسالت پیامبر خدا را تکذیب می کردند، این خدیجه بود که غبار غم و ناراحتی را از چهره پیامبر پاک می کرد و تحمل این دشواری ها را برای حضرت، آسان می نمود.
نیز این خدیجه بود که در دوران سخت و پررنج محاصره اقتصادی سه ساله مسلمانان توسط مشرکین، تمام اموالش را در حمایت از پیامبر و رسالتش خرج کرد و بر تاب آوری جامعه کوچک و مورد تهاجم اسلام در آن روزگار، تأثیر چشم گیری گذاشت به گونه ای که بعدها پیامبر از آن با این توصیف یاد کرد که: «هیچ ثروتی به اندازه ثروت خدیجه برایم سودمند نبود». نقش این ثروت به حدی بود که گروهی از مفسرین، در تفسیر آیه 8 سوره ضحی یعنی «وَوَجَدَكَ عَائِلًا فَأَغْنَى»؛ (و تو را تنگدست يافت و بى نياز گردانيد) آن را اشاره به حمایت های مالی خدیجه از پیامبر می دانند.
درگذشت حضرت خدیجه(س)
در بسیاری از منابع تاریخی، سال دهم بعثت به عنوان سال وفات خدیجه(سلام الله علیها) معرفی شده است. حضرت ابوطالب، عموی پیامبر نیز در همین سال درگذشت. پیامبر(صلی الله علیه وآله) در واکنش به این مصائب فرمود: «این روزها، بر این امت دو مصیبت وارد شده که نمی دانم به کدامیک از آن دو بیتاب ترم». از این رو بود که آن حضرت این سال را عام الحزن نامید.
در آخرین لحظات حیات خدیجه، پیامبر نزد او آمد و گفت: «مرا آنچه میبینم ناگوارست و شاید خدا در ناگواری، خیری بسیار قرار دهد». وقتی خدیجه جان به جان آفرین سپرد، حضرت فاطمه(سلام الله علیها) می گریست و از پدر سراغ مادرش را می گرفت. آنگاه جبرئیل فرود آمد و حضرت را این گونه خطاب قرار داد که: «به فاطمه بگو که خدای متعال برای مادرت در بهشت خانه ای از در و گوهر بنا کرده است که رنج و داد و بیدادی در آن نیست. و او در کنار آسیه و مریم است». پس از آن، پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله)، پیکر آن بانو را با ردای خود کفن کرد و در قبرستان معلاة که در دامنه کوه حجون و مشرف به مکه بود، به خاک سپرد.
جایگاه رفیع خدیجه(س) نزد پیامبر اکرم(ص)
لزوم واکاوی زندگی حضرت خدیجه(سلام الله علیها) وقتی آشکار می شود که بدانیم عده ای، خدمات برجسته او را به فراموشی سپرده اند. حال آنکه در پيشرفت اسلام، زنان بزرگ و با شخصيتى همچون خديجه شركت داشته اند، و براى تثبیت و ترویج اسلام و اجراى حق و عدالت بزرگ ترين فداكارى را به خرج داده اند و با ايمانى محكم و تفكرى عالى، مردان خود را با تمام وجود در اين مسير حمايت کردند. شاید به همین خاطر بود که پیامبر(صلی الله علیه وآله) در موارد بسیار متعددی، در قول و فعل، جایگاه رفیع آن بانو را تبیین می کردند و شخصیت شان را مورد تکریم قرار می دادند. آن حضرت یک بار فرمودند: خدیجه، در زیبایی یکی از نیکوترین زنان و در خردورزی از کاملترین زنان و در فرزانگی از داناترین زنان بود. اوعفیف ترین، متدین ترین، باحیاترین، با شخصیت ترین و برازنده ترین زنان بود.
26.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ دعای روز دهم ماه مبارک رمضان _ یادمان شهدای چزابه
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ
اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِيْهِ مِنْ المُتَوَكِّلِينَ عَلَيْكَ، وَاجْعَلْنِي فِيْهِ مِنْ الفائِزِينَ لَدَيْكَ، وَاجْعَلْنِي فِيْهِ مِنْ المُقَرَّبِينَ إِلَيْكَ، بِإحْسانِكَ يا غايَةَ الطَّالِبِينَ.
ای خدا مرا در این روز از آنان که بر تو توکل کنند و نزد تو فوز و سعادت یابند قرار ده، و مرا از آنان که مقربان درگاه تو باشند قرار ده، به حق احسانت ای منتهای آرزوی طلب کنندگان.
•|#رمضان
•|#روز_دهم
هدایت شده از سرباز صفر سید علی
30.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️اللَّهُمَّ حَبِّبْ إلى فِيْهِ الاِحْسانَ، وَكَرِّهْ إلى فِيْهِ الفُسُوقَ وَالعِصْيانَ، وَحَرِّمْ عَلَيَّ فِيْهِ السَّخَطَ وَالنِّيرانَ، بِعَوْنِكَ يا غِياثَ المُسْتَغِيثِينَ.
خدایا دوست گردان به من در این روز نیکی را، و نـاپسند بدار در این روز فسق و نافرمانی را، و حرام کن بر من در آن خشم و سوزندگی را، به یاریت، ای دادرس دادخواهان.
#_دعای_روز_یازدهم_رمضان
#التماس_دعای_فرج
#اللهمعجللولیکالفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚜هشدار ۱۵ سال قبل رهبری به حوزه علمیه درباره فضای مجازی در آینده
#رهبر_فرزانه_ام ایکاش حرف های شما را جدی تر گرفته بودیم ..
من بدیدارت آمده ام
سلام دوستان.
شهید ابوالفضل ترابی هستم .
خداقوت. احوال شما. نماز و روزه هاتون قبول باشه.
خدا رو شکر که شما دوستان خوب هستید که ما شهدا بیام بهتون سر بزنیم و براتون دعای روزهای ماه مبارک رمضان رو بیاریم.
امشب روزی من بود تا دعای روز دوازدهم ماه مبارک رمضان را برای شما بخونم و سر سفره افطار شما حاضر بشم.
من هم از اینکه همیشه یاد من و تمام شهدا هستید خوشحالم. همه ما شهدا شاهد هستیم که چگونه از آرمانها دفاع می کنید و پای اصول و ارزشها ایستاده اید. امیدوارم همیشه شما و تمام عزیزانتون خوش و خرم باشید
دعای روز دوازدهم ماه مبارک رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
اَللّـهُمَّ زَيِّنّي فيهِ بِالسِّتْرِ وَالْعَفافِ، وَاسْتُرْني فيهِ بِلِباسِ الْقُنُوعِ وَالْكَفافِ، وَاحْمِلْني فيهِ عَلَى الْعَدْلِ والإنصاف، وَآمِنّي فيهِ مِنْ كُلِّ ما أخاف، بِعِصْمَتِكَ يا عِصْمَةَ الْخائِفينَ .
🍀🍀🍀🍀🍀🍀
O Allah, on this day, beautify me with covering and chastity, cover me with the clothes of contentment and chastity, let me adhere to justice and fairness, and keep me safe from all that I fear, by Your protection, O the protector of the frightened.
🍀🍀🍀🍀🍀🍀
خداوندا! در این روز مرا به زیور ستر و عفت نفس بیآرای و به جامه قناعت و کفاف بپوشان و مرا به عدل و انصاف مزین ساز و از هر چه ترسانم مرا ایمنی بخش، به حق عصمتت، ای عصمت بخش خداترسان عالم
@shafighefakeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اللَّهُمَّ زَيِّنِّي فِيْهِ بِالسِّتْرِ وَالعَفافِ، وَاسْتُرْنِي فِيْهِ بِلِباسِ القُنُوعِ وَالكَفافِ، وَاحْمِلْنِي فِيْهِ عَلى العَدْلِ وَالاِنْصافِ، وَآمِنِّي فِيْهِ مِنْ كُلِّ ما أَخافُ بِعِصْمَتِكَ يا عِصْمَةَ الخائِفِينَ.
خدایا زینت ده مرا در آن با پوشش و پاکدامنی، و بپوشانم در آن جامه قناعت و خودداری، و وادارم نما در آن بر عدل و انصاف، و آسودهام دار در آن از هر چیز که میترسم، به نگاهداری خودت، ای نگهدار هراسندگان
#اللهمعجـللولیڪالفـرج
#روز_دوازدهم
#التماس_دعای_فرج
#ماه_دوست_داشتنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩 من غلط کردم و حسین درست بود!
توبه امام جماعت مسجد الاقصی
برای بیداری وجدانها
🔺خدا را شکر جنگ غزه و جنایت صهیونیستها و بی غیرتی حکام عرب ؛ نه تنها چشم مردمان آزاده ی جهان رو که حتی چشم بسیاری از مسلمانان را باز کرد .اونقدر که برادران اهل سنت هم معترف به حقانیت اهل بیت علیهم السلام شدند
خدا را شکر❣
💫 #غزه
#لبیک_یا_حسین
🌸 نسیم معنوی رمضان، از انسان «عبد صالح» میسازد
✏️ رهبر انقلاب: اُنس با خدا در ماه رمضان نصیب بندهای میشود که دچار غفلت نباشد. نسیم معنوی رمضان چیست؟ «روزه» است. روزه یکی از نسیمهای رمضان است؛ لیلةالقدر است، مناجاتهای شب و سحر و روز ماه رمضان است، دعای ابوحمزه است؛ اینها همه نسیمهای معنوی است که بر جان انسانِ باعزمواراده میوَزد، به او رشد میدهد، به او طراوت میدهد، او را شکوفا میکند؛ شوق معرفت و شوق عمل را در انسان افزایش میدهد؛ انسان را از حالت کسالت معنوی، بیتفاوتی معنوی خارج میکند؛ از انسان، عبد صالح میسازد.
🔹️بخشی از سخنرانی نوروزی رهبر انقلاب در جمع اقشار مختلف مردم. ۱۴۰۳/۱/۱
#رمضان_كريم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعای روز سیزدهم ماه مبارک رمضان
یادمان شهدای شرهانی
▪️بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ طَهّرنی فیهِ من الدَنَسِ والأقْذارِ وصَبّرنی فیهِ علی کائِناتِ الأقْدارِ ووَفّقْنی فیهِ للتّقی وصُحْبةِ الأبْرارِ بِعَوْنِکَ یا قُرّةَ عیْنِ المَساکین.
🔸خدایا، مرا در این ماه از آلودگی ها و ناپاکی ها پاکیزه ام کن و بر شدنی های مورد تقدیرت شکیبایم گردان و به پرهیزگاری و هم نشینی با نیکان توفیقم ده، به یاری ات ای روشنی چشم مستمندان.
•|#رمضان
•|#روز_سیزدهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعای روز چهاردهم ماه مبارک رمضان
یادمان شهدای اروند (والفجر ۸)
▪️بسم الله الرحمن الرحیم
⭕️ اللَّهُمَّ لا تؤاخِذْنِي فِيْهِ بِالعَثَراتِ، وَأَقِلْنِي فِيْهِ مِنَ الخَطايا وَالهَفَواتِ، وَلا تَجْعَلْنِي فِيْهِ غَرَضا لِلْبَلايا وَالآفاتِ، بِعِزَّتِكَ يا عِزَّ المُسْلِمِينَ.
🔸خدایا مؤاخذه نکن مرا در ایـن روز به لغزشها، و درگذر از من در آن از خطاها و بیهودگیها، و قرار مده مرا در آن نشانه تیر بلاها و آفات، ای عزت دهنده مسلمانان.
•|#رمضان
•|#روز_چهاردهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا این سخنرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی در صدا وسیما و فضای مجازی باز نشر نمی شود ؟ دوستانی که در گروه ها و در سکوهای فضای مجازی عضو هستند قربة الي الله اين كليپ را باز نشر کنند تا بر مسئولین واداده و منفعل اتمام حجت شود🙏🙏
@smj_abtahi
🌱بسم الله الرحمن الرحیم🌱
اللهمّ ارْزُقْنی فیهِ طاعَةَ الخاشِعین واشْرَحْ فیهِ صَدْری بإنابَةِ المُخْبتینَ بأمانِکَ یا أمانَ الخائِفین.
خدایا، در این ماه فرمانبرداری فروتنان را نصیبم کن و سینه ام را برای انابه همانند بازگشت خاضعان باز کن، به امان دادنت ای امان ده هراسندگان.
تفسیر دعای روز پانزدهم ماه مبارک رمضان به این شرح است:
«اللّهُمَّ ارْزُقْنِی فِیهِ طاعَةَ الْخاشِعِینَ، وَاشْرَحْ فِیهِ صَدْرِی بِإِنابَةِ الْمُخْبِتِینَ، بِأَمانِکَ یَا أَمانَ الْخائِفِینَ»
«خدایا، در این ماه طاعت فروتنان را نصیبم کن و سینهام را برای بازگشت به سویت همانند بازگشت خاضعان باز کن، به امان دادنت ای امانده هراسندگان»
#رمضان
#روز_پانزدهم
#امام_حسن_مجتبی
#ماه_رمضان
سلام علیکم
سر مزار آقا کمیل صفری تبار دعاگوی همه شما بزرگواران هستم
مسلمان کرده ای من را خودت این را نمیدانی
تو با آوای چشمانت موذن زاده میخوانی
#برادرشهیدم
✨️(اللَّهُمَّ وَفِّقْنِي فِيْهِ لِمُوافَقَةِ الاَبْرارِ، وَجَنِّبْنِي فِيهِ مُرافَقَةَ الاَشْرارِ، وَآوِنِي فِيْهِ بِرَحْمَتِكَ إِلى دارِ القَرارِ، بِإِلهِيَّتِكَ يا ألهَ العالَمِينَ.)
«خدایا توفیقم ده در آن به سازش کردن نیکان، و دورم دار در آن از رفاقت بدان، و جایم ده در آن با مهرت به سوی خانه آرامش به خدایی خودت، ای معبـود جهانیان.»
#روز_شانزدهم
#من_به_دیدارت_آمده_ام
#رمضان
#هر_روز_با_یک_شهید
#شهید_حسین_بادپا
(اللَّهُمَّ اهْدِنِي فِيْهِ لِصالِحِ الاَعْمالِ، وَاقْضِ لِي فِيْهِ الحَوائِجَ وَالامالِ يا مَنْ لا يَحْتاجُ إِلى التَّفْسِيرِ وَالسُّؤالِ، يا عالِماً بِما فِي صُدُورِ العالَمِينَ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطِّاهِرِينَ.)
«ای خدا! مرا در این روز به اعمال صالحه راهنمایی کن، حاجتها و آرزوهایم را برآورده ساز، ای کسی که نیازمند شرح و سوال بندگان نیستی، ای خدایی که ناگفته به حاجات و به اسرار خلق آگاهی، بر محمد و آل اطهار او درود فرست.»
#روز_هفدهم
#رمضان_كريم
#من_به_دیدارت_آمده_ام
#هر_روز_با_یک_شهید
#شهید_حسین_بادپا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اعدام میدانی غیرنظامیان غزه به دست صهیونیستها
🔹شبکه الجزیره قطر به تصاویر اختصاصی دست یافته که پرده از جنایت جدید صهیونیستها بعد از هتک حرمت زنان فلسطینی در بیمارستان الشفا بر میدارد.
🔹در این ویدیو، نظامیان صهیونیست دو جوان فلسطینی غیرنظامی را که قصد بازگشت از جنوب به شمال غزه را داشتند، علی رغم بهست گرفتن پاره سفید و درخواست امان، به شهادت میرسانند و با بولدوزر دفن میکنند.
#اللهمعجـللولیڪالفـرج
#غزه
#یا_جبل_الصبر
«اللهمّ نَبّهْنی فیهِ لِبَرَکاتِ أسْحارِهِ
ونوّرْ فیهِ قلبی بِضِیاءِ أنْوارِهِ
و خُذْ بِکُلّ أعْضائی الی اتّباعِ آثارِهِ
بِنورِکَ یا مُنَوّرَ قُلوبِ العارفین»
خدایا آگاهم کن در آن برای برکات سحرهایش
و روشن کن در آن دلم را به پرتو انوارش
و وادار همه اعضایم را به پیروی آثارش
به نور خودت ای روشنیبخش دلهای حقشناسان
#دعاهایتان_مستجابت
#روز_هجدهم
#رمضان_کریم
#التماس_دعای_فرج
#اللهمعجـللولیڪالفـرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_استاد فاطمینیا رحمةاللهعلیه
عملی در شبهای قدر که سری در آن نهفته است.
#التماس_دعای_فرج
#حاجت_روایی
#شب_قدر