eitaa logo
💚کـوچـه شــهـدا💚
2.3هزار دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
3.2هزار ویدیو
57 فایل
°• ❀﷽ #به‌امیدِ‌روزی‌که‌بگویند‌خـادِمٌ‌الشٌـهدا‌به‌شــهدا‌پیوست شروع‌نوکری💚۱۴٠۲/۶/۲٠ پایان‌‌شهادت🌹 #هر‌ماه‌مصاحبه‌باخانواده‌های‌شهداانجام‌میشود کمیته‌خادمین‌الشهدای‌شهریار کپی‌ازمصاحبه‌ها‌با‌ لینک‌کانالمون‌مجازهست. ارتباط با ما👇 @rogaye_khaton315
مشاهده در ایتا
دانلود
💚کـوچـه شــهـدا💚
و وقتی به دوران دبیرستان رسیدن به ما گفتن که میخوام مرخصی تحصیلی یکساله بگیرم و حافظ کل قرآن بشم. ال
سال ۸۷ خونوادگی به مکه مشرف شدیم. نزدیک به ۱۰ سال از زمان نوجوانی بدون وقفه و هرسال توفیق پیاده روی اربعین داشتن. از همون کودکی به ورزش علاقه ی ژیادی داشتن،کلاس تکواندو،تنیس روی میز،شنا،بسکتبال رفتن. سن ۱۰ سالگی مدرک نجات غریق کودکان رو دریافت کردن. مسابقات واترپلو و تنیس روی میز شرکت میکردن
ویژگی های بارز اخلاقی شهید رو میفرمایید 🪴🌾🪴🌾🪴
💚کـوچـه شــهـدا💚
ویژگی های بارز اخلاقی شهید رو میفرمایید 🪴🌾🪴🌾🪴
بسیار شخصیت آرامی داشتن.کم صحبت میکردن.خیلی خیلی به من و پدرشون احترام خاص و ویژه میذاشتن.هر فرصتی پیدا میکردن دست و پای پدر و مادر رو میبوسیدن. به خواهر و همسر خواهرشون خیلی احترام میذاشتن و رابطه ی بسیار صمیمی باهم داشتن برای بچه ها،خیلی ارزش قائل بودن.وقتی میخواستن با کودکی احوالپرسی کنن،جلوی پای اون بچه زانو میزدن و میگفتن دلم نمیخوام کسی از پایین بخاطر من سرشو بالا بگیره. کمک به دیگران،مخصوصا خانمهایی که بچه کوچیک داشتن یا سنشون بالا بود براشون توی اولویت بود. به هیچ وجه اهل غیبت و پشت سر کسی حرف زدن و قضاوت در مورد کسی نبودن و دیگران رو به طور جدی نهی میکردن. از دوران کودکی به دنبال خودسازی بود،خیلی خیلی کم حرف بود و اکثرا شنونده بود. کارهای روزانه شو با جزییات توی دفترچه ی شخصیش یادداشت میکرد تا اگه خطایی یا اشتباهی در طول روز پیش اومده،اونها رو برطرف کنه. به حق الناس بی نهایت اهمیت میدادن. عاشق و فدایی و دلباخته ی حضرت آقا بودن. به شدت به حاج قاسم ارادت داشتن . عاشق سردار حاجی زاده بودن و با ایشون عکس سلفی گرفتن و بهشون گفتن حاج آقا یه سلفی شهادت با هم بگیریم.
شهید مهدی شعبانی شهید سردار امیرعلی حاجی زاده 😭😍
رابطشون با شما و پدرش چجوری بود؟ و رفتارشون؟؟ 🌸🍀🌸🍀🌸
💚کـوچـه شــهـدا💚
رابطشون با شما و پدرش چجوری بود؟ و رفتارشون؟؟ 🌸🍀🌸🍀🌸
رابطه شون با من و پدرشون فراتر از رابطه ی پسر با پدر و مادرش بود،خیلی خیلی باهم رفیق بودیم هیچ چیز پنهانی از ما نداشتن و الحمدالله فضای منزل به گونه ای بود که به راحتی تمام حرفا و مشکلاتشون رو به ما میگفتن.
چه ذکرهایی رو بیشتر میگفتن ؟📿
💚کـوچـه شــهـدا💚
چه ذکرهایی رو بیشتر میگفتن ؟📿
به مناجات امیرالمومنین،دعای کمیل و زیارت آل یاسین علاقه ی زیادی داشتن .
رابطه اش با شهدا چطوری بود ؟ 🥀🌱🥀🌱🥀