بخشنامه ممنوعیت استفاده از تلگرام در موسسات دولتی و غیر دولتی
رضا جواهری، رئیس مرکز مدیریت راهبردی ریاست جمهوری در بخشنامه ای به کلیه دستگاه های اجرایی، استفاده از پیام رسان های خارجی در تمامی نهادها و موسسات دولتی و عمومی غیر دولتی را ممنوع اعلام کرده است.
به گزارش جماران، در متن این بخشنامه آمده است: « به استناد بند ۷ مصوبه شورای عالی فضای مجازی با موضوع سیاست ها و اقدامات ساماندهی پیام رسان های اجتماعی، می بایست کلیه نهادها و موسسات دولتی و عمومی غیر دولتی هرگونه تبلیغات خود در محیط پیام رسان های اجتماعی را صرفا از طریق پیام رسان های اجتماعی داخلی که به صورت رسمی از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام می شود انجام دهند.
بدیهی است هرگونه استفاده از پیام رسان های اجتماعی خارجی برای مکاتبات اداری و ارائه خدمات اداری کماکان ممنوع است.»
هدایت شده از آقا تنها نیست
⚡️امام خامنه ای⚡️
🔴زورگویی هرجا جواب دهد، در جمهوری اسلامی جواب نخواهد داد و این نظام، راست قامت و مقتدر ایستاده است.
🆔👇👇👇
@agha_tanha_nist
هدایت شده از کرمان - خبرگزاری فارس
🔰رهبرانقلاب: خب، به خیلی از مسائل کشور شماها اعتراض دارید و بسیاری از این اعتراضها هم وارد است -نهاینکه وارد نیست- منتها یک تفاوتی که بین شمای #جوان و پُرشور با منِ روزگارِ فراوان گذرانده هست، این است:
دیر بماندم در این سرای کهن من
تا کهنم کرد صحبت دی و بهمن
🔺️شما آرزوها را خیلی راحت بیان میکنید، بنده فاصلهی بین وضع موجود و آرزوها را از لحاظ شرایط و موانع به #تجربه میبینم و لمس میکنم؛ تفاوت فقط اینجا است. بله، خیلی از این اشکالات وارد است امّا رفع این اشکالات به این آسانی نیست. کار لازم دارد، #تلاش لازم دارد، مقدّمات لازم دارد. یکی از همین مقدّماتِ لازم هم همین بودنِ شماها، فکر کردن شماها، کار کردن شماها و گفتن شماها است. ۹۷/۳/۷
🆔 @Kermanfars
خبرگزاری(مردمی)شهرستان شهداد🇮🇷
کرمان آنلاین -
ساعت شروع به کار ادارات در شهرستانهای منطقه جنوبی استان شامل؛ جیرفت، عنبرآباد، کهنوج، منوجان، رودبار جنوب، قلعه گنج، فاریاب و شهرستان های شرق استان شامل؛ بم، نرماشیر، ریگان، فهرج و همچنین شهرستان ارزوئیه و بخش شهداد شهرستان کرمان (نواحی جنوبی و گرمسیری) از نیمه خرداد تا نیمه شهریور ماه (در فصل تابستان) از ساعت 6 صبح تعیین شد.
به گزارش ایسنا منطقه کویر، با توجه به پیشنهاد مدیرعامل شرکت برق منطقه ای کرمان (نماینده وزیر نیرو در شورای برنامه ریزی و توسعه استان) در خصوص تغییر ساعات کار اداری در مناطق گرمسیری به منظور صرفه جویی در مصرف انرژی، موضوع تغییر ساعت شروع و پایان کار اداری در مناطق یاد شده در دومین نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان در 9 خردادماه سال جاری مطرح و بند فوق الذکر به تصویب رسید.
براین اساس به منظور مدیریت مصرف برق و کاهش بار شبکه در ساعات اوج مصرف، با استناد بند 3 تصویب نامه شماره 127797/ت ، 49533/ه مورخ 16 مهرماه 92 هیات وزیران؛ ساعت شروع به کار ادارات در شهرستان های منطقه جنوب شامل؛ جیرفت، عنبرآباد، کهنوج، منوجان، رودبار جنوب، قلعه گنج، فاریاب و شهرستانهای شرق استان شامل؛ بم، نرماشیر، ریگان، فهرج و همچنین شهرستان ارزوئیه و بخش شهداد شهرستان کرمان (نواحی جنوبی و گرمسیری) از نیمه خرداد تا نیمه شهریور ماه (در فصل تابستان) از ساعت 6 صبح تعیین شد.
گفتنی است که رعایت 44 ساعت کار هفتگی در شش روز کاری در دستگاه های اجرایی مشمول این مصوبه الزامی است
انتهای پیام
http://tnews.ir/کرمان-آنلاین/2d56113293180.html
🍃🍃🌟🍃🍃🌟🍃🍃🌟🍃🍃🌟🍃🍃
#امام_صادق (ع) فرمودند:
ابلیس که « نفرین خدا بر او باد» به کارگزاران خود گفت:👹
اگر با سه گروه از آدمیزادگان برخورد نمودید، بدانید که هیچ اهمیتی به آن ها نمی دهم، چرا که بی تردید کردارِ آن ها مورد پذیرش خداوند قرار نخواهد گرفت؛
مردی که عملش را بسیار پندارد، آن که گناهش را به فراموشی سپارد و آن که دچار خود بزرگ بینی گردد.
▫️روضةالواعظین جلد ۲▫️
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
🍃🌹🌹🌹🌹🌹🍃
🍃🍃🌟🍃🍃🌟🍃🍃🌟🍃🍃🌟🍃🍃