eitaa logo
شاهد
56 دنبال‌کننده
6.8هزار عکس
1.5هزار ویدیو
157 فایل
برنامه ها و اطلاع رسانی پایگاه در کانال قرار داده میشود. eitaa.com/shahed24
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از من یک محجبه ام
💑 همسرتان را با لحن مناسب صـدا کنــید! 🔸آقایان و خانــم های عزیز بدانید لحن شما موقع صدا کردن همسرتان به او می‌فهماند که یک گفتگــوی عاشقانــه منتظرش است یا یک دعوا. 🔸پس سعی کنید بر روی آرامش لحنتان و نحوه گفتن کلمات بیشــتر تمرکز کنید. لحن شما، قدرت بالا و پاییــن بردن صمیمیت و محبتِ بین شــما را دارد. 🆔
هدایت شده از من یک محجبه ام
💑 داخل دعواهـا حرمت ها رو نشکنــید! 🔸دعوا و اختلاف در همه‌ی خانواده ها پیش میاد مخصوصا توی خانواده هایی با سن زیر ۵ سال. ولی چیزی که خیلی مهمه اینه که باید توی دعــوا حرمت ها نگــه داشتــه بشـــه. 🔸به هیــچ وجــه توی دعــوا اسمی از طلاق گرفتن، ازت متنفرم و یا ازدواج با تو بزرگترین اشتبـــاه زندگیـــم بود و یا حرف هـــای زشت نزنیــد. 🔸حرف های زشت توی دعـــوا مثل میخی میمونن که توی دیوار می زنین بعد از آشتی میخ کنده میشــه ولی جای میخ توی دیوار میمونـــه. 🔸درستــه که توی دعـوا نقــل و نبات پخش نمی کنن ولی نباید حرمت ها شکسته بشه و اگر توی یه زندگی حرمت ها شکسته بشه و روابط و حرف زدن ها بدون مرز بشن فاتحه اون زندگی رو باید خوند!
هدایت شده از من یک محجبه ام
در صحبت با کودکان لحن صدای شما والدین به اندازه کلام تان مهم است. ماهرانه ترین پاسخ ها به کودک نیز می تواند زهرآگین باشد مثلا اگر هنگام بیان مطلب از روی درماندگی آهی بکشید و بگویید: "باز هم این کار را کردی تو هرگز نمیتوانی یاد بگیری...." همراه کلمات محترمانه لازم است رفتار ما نیز محترمانه باشد برای نمونه می توان گفت: "من به توانایی و قضاوت تو ایمان دارم یکبار که تذکر بدهم خودت میدانی که بکنی"
هدایت شده از من یک محجبه ام
امام خمینی(ره): در اسلام زن باید حجاب داشته باشد، ولی لازم نیست که چادر باشد. بلکه زن می‌تواند هر لباسی را که حجابش را به وجود آورد اختیار کند. (صحیفه امام، ج5، ص 294)
هدایت شده از من یک محجبه ام
امام خمینی(ره): از جوانان، دختران و پسران، می‌خواهم که استقلال و آزادی و ارزش‌های انسانی را، ولو با تحمل زحمت و رنج، فدای تجملات و عشرت‌ها و بی‌بند و باری‌ها و حضور در مراکز فحشا که از طرف غرب و عمال بی‌وطن به شما عرضه می‌شود، نکنند.(صحیفه امام، ج21، ص 417) 
هدایت شده از من یک محجبه ام
🔰 روایات و : 🔷روایاتی که نسبت به کل بدن زنان سخن گفته شده. 🔶روایاتی که ناظر به موضوع وجه و کفین هستند. 🔷روایاتی که مستقیم درمورد پوشش نیست و به اعضای غیر وجه و کفین اشاراتی دیده می‌شود که به بحث پوشش ارتباط دارد. 🔷 یک سری روایاتی هستند که ذیل آیه ۶۰ وارد شده‌اند. درمورد این‌که مراد از قواعد من النساء چیست؟ و حدی که اگر پوشیده نباشد ایرادی ندارد کدام است؟ روایاتی رسیده است که برخی "یضعن ثیابهن" را مختص به دانستند و برخی افزون بر جلباب، را هم مطرح کردند و باید بین این دو دسته روایات را جمع کرد که فهم آیه به مشکل نخورد. 🔷 در برخی روایات گفته شده که که به حیث عرفی امکان برایشان فراهم نیست، جلباب اگر نداشته باشد ایرادی ندارد و در برخی دیگر علاوه بر ، خمار را هم بیان کردند. در دسته دیگری از روایات جوری بیان شده است که گویا بین این دو دسته روایات مذکور را به این صورت جمع کردند که جلباب برای زنان آزاد و برای کنیز مطرح شده است. 📌 باید با توجه به جنسیتی عصر نزول، روایات را بررسی کرد. مثلاً در زنان بعد از پنجاه سالگی کسی سراغ با آن‌ها نمی‌رفت؛ ولی امروزه ممکن است در این سن هم ازدواج صورت بگیرد. 👤 حجت‌الاسلام مهاجر میلانی عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده 📝 مشروح گزارش👇👇👇 https://b2n.ir/h41559 🧕↶ 🌸⃟اًّلًّلًّهًّمًّ عًّجًّلًّ لًّوًّلًّیًّکًّ اًّلًّفًّرًّجًّ🌸⃟ ┄┅┅═❁✾🌺✾❁═┅┅┄
هدایت شده از من یک محجبه ام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر فرزند زیاد شد چگونه تربیت کنیم ؟🤔 تربیت فرزندان تربیت محیط خانه است ،چه یکی،چه پنج تا . اگر اولادی را پرورش دهد ،این فرزندان والدین را از عذاب الهی دور نگه می دارند .
🌠کاروان خودرویی 🌠 🌟بمناسبت میلاد با سعادت امام زمان(عج) زمان:دوشنبه9فروروین ساعت10صبح مکان تجمع خودروها: ورامین،میدان ولیعصر(عج)
هدایت شده از من یک محجبه ام
9.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙 سخنران: حجت الاسلام عباسی ولدی 🔻 موضوع : کمک به همسر
هدایت شده از من یک محجبه ام
‼️دوباره خواندن نماز در صورت ندانستن حکم 🔷س 5280: آیا اگر در نمازم مشکلی پیش بیاید که حکم آن را ندانم و یا به آن‌‌چه می‌دانم یقین نداشته باشم- اگرچه این مسأله در مقدمات نمازم باشد- می‌توانم نمازم را تمام کرده واحتیاطاً دوباره آن را بخوانم؟ ✅ج: در فرض سؤال باید به گونه ای عمل کند که مطابق احتیاط است و اگر احتیاط ممکن نیست به آنچه گمان دارد عمل نماید و بعد از نماز حکم آن مورد را سؤال کند و طبق وظیفه اش عمل نماید و به طور کلی بر مکلف لازم است قبل از نماز مسائلی را که احتمال می‌دهد در نماز نیاز به آن پیدا می‌کند یاد بگیرد.
هدایت شده از من یک محجبه ام
📌 اهميّت احسان به پدر و مادر ِ از دنیا رفته احسان و نيکی به پدر و مادرِ از دنيا رفته اهميّتش از پدر و مادرِ زنده بيشتر است ؛ زيرا آنان دستشان از اين عالم کوتاه است و نمی توانند برای خودشان کاری بکنند و بدين جهت آثار ..
هدایت شده از من یک محجبه ام
در يک تحقيق مشخص شد بيش از ۸۰ درصد از جوانان زندانی در کودکی پدر و مادرشان آنها را بی خاصيت، مايه ننگ وسرشکستگی خود ناميده بودند گفتار امروز آینده کودکان را میسازد