درختی در ارسنجان فارس که یک سنگ رو شکافته و ازش بیرون اومده و بهش مروارید سبز ارسنجان میگن 😍😍
به نظرتون چی باعث شده اطراف این درخت تو خاک درختی رشد نکنه ولی از دل سنگ یه همچین درخت بزرگی رشد کنه؟!
کانال سردار شهید حسین تختی بهراد نصر 🌷
@shahedbhradnasr
14.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دریاچه ی درودزن
زیبایی خیرکننده بهشت گمشده -دریاچه درودزن استان فارس
کانال سردار شهید حسین تختی بهراد نصر 🌷
@shahedbhradnasr
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 برنامه ستارگان هدایت - ویژه شهید مدافع حرم #فاطمیون "
شهید#محمدباقر_فصیحی🕊🌹
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
کانال سردار شهید حسین تختی بهراد نصر 🌷
@shahedbhradnasr
🌷یکبار قرار بود با بچه ها برویم موج های آبیِ نجف آباد. سانس استخر از هشت شب شروع می شد تا دوازده.
توی تلگرام به بچه های گروه پیام داد که: نماز رو چکار کنیم؟ ساعت هشت و نیم اذونه. جواب دادم: تو بیا، بالاخره یه کاریش می کنیم.
🌷گفت: شرمنده من نمازم رو می خونم بعدش میام.گفتم: همه باید سر ساعت هفت و نیم جلوی استخر باشن. اگه دیر اومدی؛ باید همه رو بستنی بدی.
قبول کرد. نمازش را خواند و بعد هم به عنوان جریمه همه را بستنی داد.
✍حجت خدا؛ ۱۱۰ داستانک
#شهید_محسن_حججی
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
کانال سردار شهید حسین تختی بهراد نصر 🌷
@shahedbhradnasr
«دنیا آدم را آهسته آهسته
در کام خود فرو می برد؛
قدم اول را که برداشتی
تا آخر میروی باید مواظبِ
همان قدم اول باشی»
#شهید_علی_صیاد_شیرازی
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
کانال سردار شهید حسین تختی بهراد نصر 🌷
@shahedbhradnasr
#شهیدی_که_روی_هوا_راه_میرفت❗️
🍃شهید احمدعلی نیری یکی از شاگردان خاص مرحوم آیت الله حق شناس بود ؛ وقتی مردم دیدند که آیت الله حق شناس در مراسم ترحیم این شهید بزگوار حضور یافت و ابعادی از شخصیت او را برای مردم بیان کرد ، تازه فهمیدند که چه گوهری از دست رفته است!
☘مرحوم آیت الله حق شناس درباره شهید نیری گفت: " در این تهران بگردید. ببینید کسی مانند این احمد آقا پیدا می شود یا نه؟"
در بخشی از کتاب عارفانه نوشته شده است: آیت الله حق شناس ، در مجلس ختم این شهید با آهی از حسرت که در فراق احمد بود ، بیان داشتند: رفقا! آیت الله بروجردی حساب و کتاب داشتند. اما من نمی دانم این جوان چه کرده بود؟ چه کرد که به اینجا رسید؟!"
🍀سپس در همان شب در منزل این شهید بزرگوار روبه برادرش اظهار داشتند: "من یک نیمه شب زودتر از ساعت نماز راهی مسجد شدم. به جز بنده وخادم مسجد ، این شهید بزرگوار هم کلید مسجد را داشت. به محض اینکه در را باز کردم ، دیدم شخصی در مسجد مشغول نماز است. دیدم که یک جوانی در حال سجده است. اما نه روی زمین ! بلکه بین زمین و آسمان مشغول تسبیح حضرت حق است. جلوتر که رفتم دیدم احمدآقا است. بعد که نمازش تمام شد پیش من آمد و گفت تا زنده ام به کسی حرفی نزنید...."
📚کتاب عارفانه
شهید#احمدعلی_نیری🕊🌹
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄
کانال سردار شهید حسین تختی بهراد نصر 🌷
@shahedbhradnasr
3.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴اتهام خنده دار وهابیون به نماز خواندن شیعیان😳
کانال سردار شهید حسین تختی بهراد نصر 🌷
@shahedbhradnasr
12.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔معلمبلاگری در مدرسه و با استفاده از دانشآموزان آری یا خیر؟
کانال سردار شهید حسین تختی بهراد نصر 🌷
@shahedbhradnasr
💠دام #بلاگرها برای #تنیجرها
🔸یکی از #بلاگرهای اینستاگرام رو میبینید که ۴ سال پیش لایو میذاره و یه #تینیجر رو میاره بالا و باهاش صحبت میکنه
توی این لایو، این نوجوان چیزهایی میگه که هوش از سر بلاگر میپره
🔹بخش آخر اعداد ۱۳ تا ۱۹ به انگلیسی «تیین» (teen) داره. (age) هم به معنای سن و سال هست. تین ایجر اصطلاحی در فضای مجازی هست که به نوجونهاین ۱۳ تا ۱۹ ساله در فضای مجازی گفته میشه.
🔸غفلت والدین از فضای مجازی, نبود قوانین سفت و محکم در این فضا, حکمرانی بیگانگان و زرق و برق بلاگرها با انبوهی از چالشها و هیجانات باعث شده تینیجرها در فضای پر آسیب سایبری _بدون دفاع و پشتیبان_ گرفتار دامهای اخلاقی, اجتماعی، امنیتی و حتی اقتصادی گردند.
🔹حضور فرزندان در این فضا را جدی بگیرید. اقتدار لازم برای کنترل فرزندان در فضای مجازی را نشان دهید. بدون اطلاع شما با افراد و گروههای مختلف ارتباط نداشته باشند. از قوانین خانگی و محدودیت های مشخص برای محافظت از فرزندان خود استفاده کنید.
🔸 و در آخر سطح سواد رسانه ای خود و فرزندتان را افزایش دهید.
🔴 سالها فریاد زدیم که تینجیر ها بی دفاع در اینستاگرام و فضای مجازی ول هستند و در جنگ ترکیبی اخیر همه دیدیم سقوط برخی از این تینجیرها را که حتی قتل انجام دادند.
🚨بیدار شویم
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏