eitaa logo
کانال سردار شهید حسین تختی بهراد نصر
710 دنبال‌کننده
6.7هزار عکس
9.5هزار ویدیو
16 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
17.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📜 دعای عهد ✅ با صدای فوق العاده استاد فرهمند 💠 امام صادق علیه‌السلام : هر كس چهل روز صبح اين را بخواند، از يـاوران ‏ ما باشد و اگـر قبل از ظهور آن حـضـرت از دنــيا برود خدا او را از قــبـر بيرون آورده و جزو در خدمت آن حضرت قرار می‌دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
AUD-20220402-WA0036.
زمان: حجم: 993.1K
آیه ۱۰ سوره بقره آیه10🌹ازسوره بقره 🌹 فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ فَزادَهُمُ اللَّهُ مَرَضاً وَ لَهُمْ عَذابٌ أَلِيمٌ بِما كانُوا يَكْذِبُونَ‌ در دلهاى منافقان، بيمارى است پس خداوند بيمارى آنان را بيافزايد. و براى ايشان عذابى دردناك است، به سزاى آنكه (در اظهار ايمان) دروغ مى‌گويند. آیه10🌹ازسوره بقره 🌹 فِي  = در قُلُوبِهِم = در دل هايشان مَّرَضٌ = مرضی است فَزَادَهُمُ  = پس زياد كرد آنها را اللّهُ  =خدا مَرَضاً  = مرضی وَلَهُم. = و برای ايشان  است عَذَابٌ أَلِيمٌ  = عذابی دردناك بِمَا = به خاطر آن كه كَانُوا يَكْذِبُونَ = تكذيب می كردند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
45.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🔺️چه عواملی سبب ورود و رفت و آمد به خانه ما می شود؟ 🎙حجت الاسلام عرب زاده
پیامبر اڪرم (ص) ؛ هرگاه چیزی از یاد انسان برود و آدمی آن را فراموش کند صلوات موجب می‌شود که به خاطر آید✨ 📚 جلاء الانهام ۲۵۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
220.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
─═ঊ❥ঊ═─ ☝ نگوییم عسگری 💚 بگوییم ▪ برخی معاندین ائمه گفتند که لقب امام حسن شماست به معنای است پس ایشان فرزندی نداشته که بخواهد امام زمان شود و به همین علت به عسگری مشهور شده است. ▪اما محله‌ای بوده در شهر سامرا که لشکرگاه و محل توقف سپاه خلفای عباسی در آنجا قرار داشت و به معنای است و اصلا ما در عربی " گاف" نداریم که بگوییم عربها عسگر را به معنای می گیرند بلکه این اشتباه بخاطر راحتی تلفظ گ بین ایرانیها رخ داده است و آنچه صحیح است و در عربی وجود عسکری با است . ▪ خلفای عباسی برای زیر نظر داشتن فعالیت‌های فرهنگی، علمی و سیاسی امام هادی(علیه السلام)، آن حضرت را در سال 236 ه.ق از مدینه به سامرا انتقال و در محله سکونت دادند. چون امام حسن عسکری(علیه السلام) و پدر بزرگوارش امام هادی(علیه السلام) در محله عسکر قرارگاه سپاه در شهر سامرا زندگی می‌کردند و به عسکری لقب یافتند و این لقب مشترک بین آن حضرت و پدرشان امام هادی(علیه السلام) است و آنها را گفته‌اند. ▪ در به وجود آمدن شایعه عقیم بودن حضرت، عوامل مختلفی چون خلفای عباسی، جعفر کذاب و فردی به نام زبیری تاثیری به‌سزا داشتند. ▪(اینکه می گویند انگور عسگری چون بی دانه است به عسگری معروف شده هم یک دروغ بزرگ است لغت عسگری در عربی و فارسی نداریم که بخواهد معنایش بشود عقیم، احتمالا این انگور مبارک توسط امام یازدهم کشت شده که به عسکری معروف شده و سپس در فارسی ک به گ تبدیل شده است.