🌺گذری بر دعای جوشن کبیر :🌺
🍂 يا صاحِبَ كُلِّ نَجْوی يا مُنْتَهی كُلِّ شَكْوی (٢٢)
⚡️ای خدایی که همه ی نجواها را می شنوی، و منتهای همه ی گله ها و شکایتهایی!
🔴 ما چه فرصت عظیمی در اختیار داریم که می تونیم با خالق عالم هستی حرف بزنیم.
هر کس در هر ساعت از شبانه روز، می تونه با خدا درددل کنه، حتی نیازی نیست که دردشو به زبون بیاره،
خدا از نجوای او باخبره و بهش توجه میکنه.
☘بهترین کس برای درددل کردن و بیان شرایط و سختیهای زندگی، خدای مهربونه.
با هر کس دیگری درددل کنیم، مشکلاتی رو برامون بدنبال داره.
تنها خداست که بخوبی حرفامونو میشنوه، و بعد از شنیدن گله هامون، نگاهش به ما تغییر نمیکنه، و بهترین راه چاره رو هم برامون رقم میزنه.
کانال سردار شهید حسین تختی بهراد نصر 🌷
@shahedbhradnasr
یه روز تو لشکر عملیاتی ۲۷ محمد رسول الله(ص) بودیم. برای بحث واحد تیر انتقالی تو کوههاى لشکر داشتیم آموزش میديديم که کار رسید به اذان ظهر!
شهید بیات آخرین نفر بود؛ هر نفر باید طی مراحل خاص بیستتا تیر میزد. محمدرضا دو تا تیر که شلیک کرد، اذان شد و اسلحش رو بالا سرش گرفت و از خط آتش بیرون اومد.
گفت:حاجی وقت نماز شده، تیر انتقالی رو بذاریم بعد از نماز. هرچی گفتیم که آقا اول تیر رو بزن بعدش نماز رو میخونى، محمدرضا گفت: ما پیرو آقا امام حسین عليهالسلام سید و سالار شهدا هستیم و ایشون هم موقع جنگ، جنگ رو تعطیل کردند؛ حالا ما یه آموزش رو تعطیل نکنیم؟
#شهید_محمدرضا_بیات
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
کانال سردار شهید حسین تختی بهراد نصر 🌷
@shahedbhradnasr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایت شهید احمد کاظمی از لحظه شهادتش :
اونقدر کیف داد ...
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
کانال سردار شهید حسین تختی بهراد نصر 🌷
@shahedbhradnasr
در مقری در عقبه لشکر و مستقر در اتاق مخابرات بودیم و آن زمان شهید مهدی زینالدین فرمانده لشکر ۱۷ بودند و برای سرکشی همراه با شهید رضا حسنپور نزد ما آمدند.
موقع نماز شد و آقا مهدی به نماز ایستاد و شهید حسنپور هم پشت سر ایشان، بعد از نماز شهید زینالدین آیهای از قرآن را خواند و شروع کرد به معنی و تفسیر آن؛ بهقدری مسلط بود که مجذوب تفسیر ایشان شدیم.
بیشتر از آن تعجب کردیم که در چنین شرایط و مشغله کاری زیاد و اداره کردن یک لشکر چند هزارنفری و محدودیتهای جبهه جنگ بازهم قرآن خواندن را فراموش نکردند.
این نشاندهنده علاقهمندی و انس آقا مهدی با قرآن بود.
#شهید_مهدی_زین_الدین
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
کانال سردار شهید حسین تختی بهراد نصر 🌷
@shahedbhradnasr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خاطره عجیب و جالب خانم معماریان از فرزند شهیدشون که چطوری با عنایت و اذن امام حسین علیه السلام شفای مادرشان را می گیرند . .
#شهید_محمد_معماریان✨
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
کانال سردار شهید حسین تختی بهراد نصر 🌷
@shahedbhradnasr
🔰 سندی درخصوص نامه امام خمینی به #قائم_مقام_رهبری
🔶 به مناسبت هشتم فروردین ماه، سالروز پذیرش استعفای #آیت_الله_منتظری توسط امام خمینی (ره)
♨️ درحالی که برخی درباره اصالت نامه امام، انقلتهایی وارد کردهاند، اسنادِ اصالت نامه منتشر میشود
_______________________
🔹 در سال ۷۹ و ۸۰ سید حسن خمینی طی نامههایی از محضر رهبر معظم انقلاب، آیتالله مشکینی و آیتالله هاشمی رفسنجانی با اشاره به حضور ایشان در جلسه در محضر امام و با اشاره به تشکیکهایی که در مورد اصالت این نامه از سوی برخی جریانات مطرح گردیده است، درخواست می کند تا «برای محروم نماندن آیندگان از حقیقت امر» شهادت خویش را مرقوم فرمایند. سه شهادتنامه مکتوبی که منتشر شده است در پاسخ به این درخواست مرقوم شده است.
💠 منبرک
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
کانال سردار شهید حسین تختی بهراد نصر 🌷
@shahedbhradnasr
🗓 به مناسبت ۸ فروردین، سالروز پذیرش استعفای #آیتالله_منتظری توسط امام خمینی (ره)
🔴 عاقبت آیت الله منتظری
امام عزیز در اواخر عمر شریف خود با درایت و تیزبینی بالایی كه داشتند خطر #انحراف در شخصیت و اطرافیان آیتالله منتظری را تشخیص داده و با دست زدن به یك جراحی بزرگ، آیندهی انقلاب را بیمه كردند. در آخرین نامهای كه ایشان به آیت الله منتظری مینویسند با پیش بینی خطری، به وی هشدار می دهند؛
🔻 حضرت امام (رحمت الله علیه) با بیان ساده لوح بودن ایشان وی را از تحریك شدن توسط اطرافیانش برحذر می دارد: «از آنجا كه #ساده_لوح هستید و سریعاً تحریك میشوید در هیچ كار #سیاسی دخالت نكنید».
🔺همگان شاهد بودند که در سال 1376 چگونه این مسئله به حقیقت پیوست و با تحریك اطرافیان مبنی بر تغییر فضا و ایجاد فرصت، آیت الله منتظری سخنرانی موهنی را ایراد كرد كه البته با واكنش امت حزبالله روبرو شد.
📚 منبع: برگرفته از کتاب #دوگانه_های_سرنوشت_ساز اثر سیدمحمدحسین راجی
کانال سردار شهید حسین تختی بهراد نصر 🌷
@shahedbhradnasr
🗓 به مناسبت ۸ فروردین، سالروز پذیرش استعفای #آیت_الله_منتظری توسط امام خمینی (ره)
⁉️ ماجرای اعدامهای سال 67 چه بود؟!
🔻 قبل از سال 67 گروهی از جاهلین و نفوذیهای دشمن تلاش کردند تا افرادی که جزء منافقین بوده و در زندان بودند را آزاد کنند. این جریان با حمایت آیتالله منتظری توانست تعدای از این زندانیها را آزاد کند.
🔻 این زندانیان بعد از آزادی بلافاصله به مجاهدین خلق پیوسته و در عملیات مرصاد یا همان فروغ جاویدان، علیه نظام جمهوری اسلامی شرکت کردند.
♨️ نکته عجیب این است که 27 درصد کشتهشدگان منافقین در این عملیات، همان کسانی بودند که از زندان آزاد شده بودند.
🔻 یعنی از بین 1304 کشته منافقین، 360 نفر از آنان کسانی بوده که از زندان آزاد شده بودند که بیشتر آنها با وساطت آیتالله منتظری اتفاق افتاده بود.
❌ این سادهلوحی ارزان تمام نشد و همین افراد، شهادت جمع کثیری از بهترین نیروهای انقلاب را در عملیات مرصاد رقم زدند.
🔻 بعد از این عملیات، در سال 67، زندانیان باقی مانده در زندان های ایران که حاضر به جدایی از سازمان مجاهدین نشده و اعلام کردند که بعد از آزادی همکاری با سازمان مجاهدین خلق را ادامه می دهند و اگر سازمان دستور ترور مردم را دهد این کار را خواهند کرد، اعدام کرد.
📚 منبع: برشی از کتاب #دوگانه_های_سرنوشت_ساز اثر #حجت_الاسلام_راجی
کانال سردار شهید حسین تختی بهراد نصر 🌷
@shahedbhradnasr
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐
@Quran124
࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐
منگل ترین شاه تاریخ😳
اینم از شاهزاده ی بی غیرت ها
برا جشن ایرانی کشی تبریک میگه
┄┅═✧❁ 💐❁✧═┅
🌺 تقدیمی اندیشکده «عرفان، قرآن، اخلاق، سیاست و اجتماع»