هدایت شده از رسول
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
س19
چرا قیمت برخی کالا ها به یکباره چند برابر میشود؟
#رسول
🔴 تحلیل| تحرکات مشکوک علیه حزبالله در آستانه تشکیل کابینه جدید در لبنان
🔻 زمانـه| پایان مهلت پانزده روزه «امانوئل مکرون» برای تشکیل دولت در لبنان، احتمال کنارهگیری «مصطفی ادیب» نخست وزیر مکلف را قوت بخشیده است.
🔹همزمان اعمال فشار برای خلع سلاح حزبالله از سوی جریان غربگرا در جریان است و رقابت بازیگران خارجی برای افزایش نفوذ در ساختار سیاسی لبنان ادامه دارد.
🔹جریانهای ضدمقاومت از ارتش خواستهاند قطعنامه 1559 شورای امنیت سازمان ملل با موضوع خلع سلاح شبهنظامیان در لبنان را اجرا کند.
🔹غربیها همچون فرانسه و آمریکا تلاش دارند کمکهای مالی و اصلاحات سیاسی در این کشور را به خلع سلاح مقاومت پیوند بزنند.
🔹بازخوانی و مرور مداخلات پیشین فرانسه در لبنان بیش از هر چیز ناکامیهای گذشته و وعدههای دروغ پاریس را آشکار میسازد.
🔹«سیدحسن نصرالله» بارها اعلام کرده که حزبالله هیچگاه دنبال قدرت نبوده و تنها خدمت به مردم و دفاع از امنیت آنان را وظیفه خود میداند.
🔹حزبالله همواره از هرگونه اصلاحات در ساختار سیاسی لبنان حمایت کرده اما به این شرط که اصلاحات کاملا لبنانی باشند.
【 زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
🆔 | eitaa.com/joinchat
🔴 سرخط_تحلیلے| آیا هاشمی امام را گول زد!؟‼️
🔻 زمانـه| " آیا هاشمی امام را گول زد؟! " تیتر بدی است؟ احتمالا می گوئید توهین به امام است. بله حق می دهم. ولی تحلیل برخی عزیزان انقلابی درباره قطعنامه دقیقا همین میزان توهین آمیز به ساحت حضرت امام است.
🔹خلاصه حرف شان اینست که عده ای اهل خدعه امام را دوره کردند و تحت فشار قرار دادند و اما ناچار شد جام زهر را بنوشد.
می گوئیم اینکه توهین به امام است. امام را چه فرض کردید؟ فردی بی اطلاع از اوضاع و بی اراده مقابل اطرافیان؟
🔹 می گویند مثل ماجرای حکمیت امیرالمومنین وصلح امام حسن(ع). می گوئیم : خُب سخنان اخیر رهبری را چه می کنید که فرمود مدبرانه؟ میگویند امام نیز مانند امیرالمومنین ناچار شد تن به فشار اطرافیان دهد و انتخاب دیگری هم نداشتند لذا تدبیر یعنی همین.
عجیب است این سطح امام شناسی. عجیب تر فهم نادرست از نظام امام-امت است.
🔻چرا حل و فصل این موضوع مهم است؟
🔹چون همین امروز هم عده ای که برخی سخنان رهبری را فهم نمی کنند، هر ازگاهی می گویند رهبری خودشان خوب اند. ولی امان ازدفتر و بیت و فشار روحانی و کدکش ها و خبربیارها و بولتن سازان برای ایشان.
🔻برادران خوبم:
🔹مهمترین و کلیدی ترین نقش امام جامعه هدایت است. هدایت نیز نمی تواند بدون اعتنا به حال مردم و زمانه جامعه باشد. امام جامعه هیچ گاه با فشار اطرافیان تصمیمش عوض نمی شود ولی وقتی شرایط مردم و جامعه را می بیند با هدف هدایت با آنها مدارا میکند و تصمیمش را تغییر می دهد.
امام خمینی در پیام قطعنامه می گوید "به مصلحت مسلمین تن دادم"
🔹رهبرانقلاب مصلحت را توضیح می دهند: "قبول قطعنامه بخاطرفهرست مشکلاتی بود که مسئولین به امام دادند" امام در پیامشان می گویند: " تاكید می كنم كه گمان نكنید كه من در جریان كار جنگ و مسئولان آن نیستم. مسئولین مورد اعتماد من می باشند"
🔹برای نقد هاشمی و روحانی و محسن رضایی و... راه بسیار است. چرا امام را هزینه میکنیم؟
🔹 امام بخاطر شرایط کشور با مردم مدارا کردند. مدارا و مراعات کلید واژه کلیدی امام در توجه به سلوک فردی و مدیریت اجتماعی است و نه تنها عقب نشینی نیست که نرمش قهرمانانه برای رشد جامعه است. لذا همین جام زهر به تعبیر رهبرانقلاب با تدبیر قطعنامه شیرین شد. 11/07/1369
🔹مذاکره نیز همین بود. برخی خیال می کنند رهبری تحت فشار روحانی به مذاکره تن داد. خودشان می فرمایند مجوز مذاکره برای دولت قبل بود. ۱۳۹۵/۰۳/۲۵. یعنی خواست مردم را دیدند. این نیز برای رشد جامعه در یک تجربه واقعی بود تا متوجه باشند پیروزی در تاب آوری و ایستادن روی پای خودمان است.
🔹در ماجرای حکمیت و صلح امام حسن هم العیاذ بالله امام تحت فشار چهارتا اهل خدعه تصمیم نگرفت. به مردم و جامعه اش نگاه کرد. وقتی طرح حکمیت مطرح شد ۲۰ هزار نفر شمشیر بدست مقابل امیرالمومنین صف کشیدند. حضرت فرمود کاش دو نفر در این سپاه مثل مالک بودند. در قصه صلح امام حسن که اوضاع بدتر بود. رهبری می فرماید صلح امام حسن ناشی از بی بصیرتی مردم آن زمان بود.
🔹درست کنیم تحلیل مان را از نظام ارتباطی امام و امت.
🖌 محسن_مهدیان
【 زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
🆔 | eitaa.com/joinchat
🔴 اسکیما علیه قوه قضاییه‼️
🔻 زمانـه| نظریه اسکیما (Schema) که جمع آن اسکیماتا (schemata) است؛ یک مدل و قالب ثابت ذهنی در هنگام قضاوت است. یافتههای ارتباطی در این باره حاکی از آن است که درک ما از دیگران یا آنچه به دیگران نسبت میدهیم؛ و در واقع قضاوت ما درباره دیگران، ممکن است تحت تاثیر اسکیماتا یا کلیشههایی باشد که از قبل به عنوان پیش فرض در ذهن داریم.
🔹 با این توضیح اسیکما یا کلیشه ما درباره قوه قضاییه چیست؟ چگونه ساخته شده؟ چه میزان منطبق بر واقعیت است؟ عوامل اثرگذار بر این اسکیما چه بوده اند؟ چه میزان متاثر از تجربه ما و چه میزان متاثر از محتواهای رسانه ای ایجاد شده اند؟
🔹 به اخبار ماه های اخیر که ذیل برخی کلیدواژه ها پیگیری شده است، توجه کنید. رومینا اشرفی، نوید افکاری و این روزها نادر مختاری و در آینده هم موضوعات دیگر که این اسیکما را تکمیل یا تشدید می کند.
🔹 برخی رسانه های فارسی زبان خارج از کشور مدعی شده اند نادر مختاری در اغتشاشات آبان ماه بازداشت و بر اثر ضربه باتوم به کما رفته و سرانجام فوت کرده است اما مدیرکل زندانهای استان تهران گفته «نادر مختاری» اساساً در آبان ۹۸، در حال سپری کردن دوران محکومیت خود به جرم سرقت بوده و در اغتشاشات حضور نداشته و حتی به دلیل نداشتن شرایط، یک ساعت هم از مرخصی استفاده نکرده است.
وی افزوده: محکوم علیه از ابتدا که به زندان معرفی شد بیماری تنگی نفس داشت و به علت ابتلا به بیماری و علیرغم پیگیریهای جدی درمانی و چندین مرحله اعزام به بیمارستانهای مختلف، متاسفانه در روز ۲۹ شهریور ۹۹ فوت میکند.
🔹 اما این دست اخبار که غالبا دارای دیس اینفورمیشن هستند و تکذیب می شوند در ضمیر ناخودآگاه مخاطبان اثرات شناختی معناداری را ایجاد می کنند. یکی از این اثرات القای تضییع حق و ناکارآمدی نهاد حقوقی و مسول اعاده حق است. معمولا هم در این دست ادعاها برخلاف سایر موارد که شاید امکان راستی آزمایی توسط مخاطب وجود داشته باشد، هیچ امکان راستی آزمایی وجود ندارد. یعنی ادعای شکنجه و ضرب و شتم مطرح می شود اما به علت اسکیماهای ایجاد شده پیشین، با وجود اینکه مخاطب ادله و اسنادی مبنی بر سنجش صحت یا کذب موضوع را ندارد، اما ممکن است پذیرفته شود.
🖌 سرخط :مخاطبان عصر رسانه باید " مدیریت کلیشه های ذهنی " خود را نیز برعهده بگیرند.
🖌 م_نصیری
【 زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | @zamanehh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دفاع_مانـدگار | برکات خودباوری در جنگ
🔺 ویدئو_زمانه: وضعیت نظامی ایران؛ از واردات سیم خاردار تا اقتدار نظامی و خودکفایی دفاعی در گزارش شبکه المیادین:
🔹 سال گذشته وقتی ایران پهپاد "گلوبال هوک" آمریکا را سرنگون کرد جهان متوجه قدرت دفاع هوایی این کشور شد.
🔹 ایران سال گذشته از سامانه دفاعی " باور ۳۷۳ " رونمایی کرد که با سامانه دفاعی پاتریوت آمریکا برابری میکند.
🔹 ایران امروز یکی از چهار کشور جهان است که توان ساخت پهپاد را دارند. در صنایع دریایی هم توانایی ساخت زیردریاییها، ناوچهها و ناوشکنهای جنگی را دارد.
زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند
🔻 توجه : در چهلمین سالگرد گرامیداشت هفته دفاع مقدس هر روز با یک پُست با موضوع دفاع مقدس در کانال تحلیلی زمانه با هشتک دفاع_ماندگار در خدمت فرهیختگان و اساتید خواهیم بود.
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | @zamanehh
تا_انتخابات| چرا صحنه را ترک کنیم؟
🔴 تاکید موسویخوئینیها به اصلاحطلبان برای مشارکت فعال در انتخابات
🔻 زمانـه| موسویخوئینیها پیرامون انتخابات ریاستجمهوری بیانیهای منتشر کرده است. او با اشاره به اینکه«شنیده میشود بعضی از فعالان سیاسی در اصلِ مشارکت فعال در این انتخابات تردید دارند و برخی نیز تصمیم بر عدم مشارکت گرفتهاند» به صورت واضحی خطاب به اصلاح طلبان رادیکال، مینویسد: در انتخابات ریاست جمهوری مشارکت فعال داشته باشید.
🔻بخشهایی از این بیانیه:
🔹در روزها و ماههای آینده از اهمیت انتخابات نیز نباید غافل ماند. همینجا عرض میکنم که بیتوجهی به امر خطیرِ انتخابات ریاست جمهوری قطعاً اوضاع آشفته و نابسامان اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کشور را نهتنها به سامان نمیرساند که بدتر از آنچه هست میکند. نهاد ریاستجمهوری تنها نهادی است که، در قوارهٔ سایر جمهوریهای دنیا، نماد جمهوریت نظام است و یک انتخابات صنفی نیست. ریاست جمهوری نهادی است که باز هم نماد جمهوری است.
🔹 چرا ما صحنه را ترک کنیم؟... در انتخابات شرکت کنید ...شما نخبگان و فعالان و تحلیلگران سیاسی باید با تمام توان تلاش کنید تا مردم را قانع کنید که راه علاج این مشکلات ویرانگر رهاکردن انتخابات نیست و باید با حضور همهٔ اقشار جامعه راه را بر رفتارها و دخالتهای ناصواب بست.
🔹زمان آن است که تمام احزاب و گروهها و فعالان سیاسی از هر قشر و جناحی در انتخابات حضوری فعال داشته باشند.
【 زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | @zamanehh
🔲 واگذاری پروژه براندازی
◽️کسانی که بازتاب رسانه ای خارجی را در خصوص مناظره حجاب شبکه چهار رصد کردند، دیدند آنچه در اذهان نشست، اعلام یک آمار از یک دستگاه دولتی از سویی یک فرد وابسته به نظام در رسانه رسمی نظام بود. بدین مضمون که اکثر مردم ایران خواهان حجاب اختیاری هستند.
◽️کسانی که از ضرورت این مناظره همچنان دفاع می کنند، به موضع کسی مثل مسیح علینژاد در مخالفت با این مناظره استناد میکنند و سرخوشانه اعلام میکنند که ما این ابزار را از دست امثال مسیح علینژاد بیرون آوردیم.
◽️قبل از این در مواردی ضد انقلاب اعلام کرده بود که آزادی حجاب قدم اول برای گامهای بعدی است و معلوم است هدف غایی ضد انقلاب از طراحی این گام ها چیست...
◽️یادمان است در ماجرای فتنه ۸۸ یک شعار از سوی ضد انقلاب با برآورد اشتباهی که از صحنه داشتند، آنها را لو داد. آنها گفتند انتخابات بهانه است اصل نظام نشانه است.
◽️ای کاش طرفداران مناظره توجه میکردند که حجاب اختیاری بهانه است و اصل نظام نشانه است.
◽️ کاش آنها به جای اینکه وقتشان را صرف این کنند که حجاب الزامی درست است یا حجاب اختیاری، دست دشمن را برای مردم رو می کردند.
◽️امید دانا که مانند علی علیزاده مدتی با طرفداری از نظام برای خود در میان نیروهای کمتوجه انقلاب جایی باز کردهاست، با خوشحالی زیاد و تعریف فراوان از طرفدار حجاب اختیاری در این مناظره با تعابیری بسیار تند اپوزیسیون ضد انقلاب را سرزنش می کند که شما چرا با این مناظره مخالف هستید. او میگوید تغییر یک شبه نمی شود. صبر کنید، به تدریج این اتفاق خواهد افتاد. او سپس به روند تغییر الگوی حجاب از دهه ۶۰ تاکنون اشاره می کند و می گوید در نظام جمهوری اسلامی افراد عاقلی مانند این فرد طرفدار حجاب اختیاری در این مناظره هستند که خودشان اهداف شما را عاقلانه و به تدریج تامین خواهند کرد.
◽️مسئولین خطاکار سیما می گویند ما حربه را از دست امثال مسیح علینژاد گرفتیم. با این توضیحات واقعیت آن است که شما بخشی از پروژه براندازی را داوطلبانه از ضد انقلاب تحویل گرفتید. آنچه در سیما انجام شد نه یک مناظره آزاد اندیشانه برای روشنگری و پاسخ به شبهات افکار عمومی بلکه واگذاری قطعه ای از پروژه براندازی به سیما بود.
◽️این کار شبیه رفتار هیئت حسن نیت بازرگان در کردستان بود که برای حل مشکل کردستان، استانداری کردستان را به ضد انقلاب واگذار کرد.
✍🏻 یادداشتی از حجت الاسلام ثقفی، مسئول بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی
⬅️ کانال رسمی بنیاد فرهنگ واندیشه انقلاب اسلامی
♦️ @BFANIS
🌷مساله اساسی و جهاد امروز ما🌷
⁉️سوال مهم و اساسی که امروزه برای بخشی از جامعه مطرح است این است که با نگاه راهبردی و کلان، مهمترین مساله انقلاب اسلامی در چله دوم چیست و با چه مدل و الگویی می توان آن را سامان داد؟ هر یک از نیروهای انقلاب امروزه دهها مساله از فقر، فساد، تبعیض، دیوانسالاری فرسوده، تورم، نفوذ جریان سکولار و غربگرا و امثالهم را بعنوان چالشها و مشکلات جدی کشور مطرح می کنند که شکی در آن نیست و در تریبونها و رسانه های مختلف روزانه خصوصا در فضای مجازی طرح می شود.
💢در جهاد فرهنگی و رسانه ای امروز ، به نظر می رسد علاوه بر مسائل روزمره جامعه، باید مسائل اساسی، نقشه راه فرآیندی تحقق اهداف انقلاب اسلامی و راهبردهای کلان و مهم مقام معظم رهبری مثل معارف مکتب انقلاب اسلامی ، تبیین دولت سازی، جامعه سازی و تمدن سازی و نیز نقشه راه چله دوم انقلاب ، همچنین دلایل تاخیر نظام پس از انقلاب سازی و نظام سازی در سالهای آغازین انقلاب، اینکه چرا جامعه اسلامی مطلوب شکل نگرفت، دلایل اصلی عدم تحقق دولت_اسلامی مد نظر رهبری ، تبیین گردد.
♨️ عمده مسائل مانند فساد، بی عدالتی، رانت خواری، شکاف طبقاتی فقیر و غنی و دیگر آسیب های ناشی از آن، ریشه در این مساله کلان و چالش بزرگ انقلاب یعنی تحقق جامعه اسلامی است که این عامل با نگاه فرآیندی ناشی از عدم تحقق دولت_اسلامی است.
✳️امروزه باید در کنار پاسخگویی و هدایتگری و جهاد_تبیینی در باره تحولات جاری کشور، مسائل اساسی و نگاه های کلان مد نظر رهبری برای افکار عمومی مطرح گردد.
✅در حقیقت پیشبرد انقلاب در چله دوم آن برای تحقق جامعه اسلامی و دولت اسلامی نیازمند یک حرکت عمومی جهادی به سمت تشکیل حلقه_های_میانی و امت سازی گروهها و دسته های جوانان مورد خطاب در گام دوم انقلاب و بعثت و برانگیختگی آنان برای تشکیل دولت_جوان و حزب اللهی از هدف گذاریهای برجسته باشد.
🔸آنچه در ۴۲ سال انقلاب آشکار شده این است که در حوزه انقلاب اسلامی، هدایتگری مقام معظم رهبری در این عرصه ، دستاوردهای برجسته و باشکوهی را تقدیم ملت نموده است اما وجود برخی از آسیبها و چالش ها در حوزه مدیریتی و نظام اجرایی جمهوری اسلامی که توسط دولتمردان دنبال می شود ناشی از غفلت و بی توجهی به تدابیر و نقشه راه ترسیم شده رهبر انقلاب در عرصه اقتصادی (الگوی اقتصاد مقاومتی) ، عرصه سیاسی ( الگوی مد نظر در مواجهه با برجام) و یا حوزه فرهنگی( الگوی جهاد کبیر و مقابله با نفوذ دشمن ) بوده است.
📌امروزه در جهاد تبیینی در مواجهه با رویدادهای آسیب زا و ناامیدکننده و دلسرد کننده، باید مسائل امید بخش و تقویت کننده از عظمت و شکوه انقلاب با استدلال های محکم در دفاع از انقلاب طرح شود تا قدرت و استحکام موضع گیری مردم و جوانان در قبال انقلاب و نظام برجسته و تقویت شود.
🔺با همه این توصیف، خط مشی سیاسی مردم فهیم و انقلابی ایران، خط ملازمت، همراهی با رهبری و استقامت و پایداری در تحقق اهداف انقلاب اسلامی در گام دوم است. .در رخدادها و فراز و فرودهای انقلاب، مراقب باشیم از جاده انصاف و عدالت خارج نشویم. هر محیطی از خانه و مدرسه و بازار و مسجد، از جمله فضای مجازی، می تواند حضور معنویت افزا و حرکت انقلابی باشد که عامل توسعه الگوی حاکمیت دینی و نمونه کوچک دولت اسلامی همانند محیط معنوی و انقلابی دهه ۶۰ در فضای دفاع مقدس باشد.
🔹بهانه هایی مثل هفته دفاع مقدس، اربعین و... فرصت های خوب برای گسترش معارف دفاع مقدس، معارف نهضت عاشورا و در حقیقت معارف انقلاب اسلامی است. الگوی کار و مدل تجربه شده موفق را مقام معظم رهبری در چهلمین سال دفاع مقدس، الگوی مدیریتی دفاع مقدس به عنوان نسخه بی بدیل در حل مشکلات انقلاب و کشور دانستند. طراحی این الگو و نقشه راه پیاده سازی آن در حوزه های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی کشور نیازمند نظریه پردازی و هم اندیشی نخبگان، اساتید و طلاب و روحانیون بسیجی و مسئولان حوزه و دانشگاه است.
⬅️بنابراین،حضور مجاهدانه ، دیندارانه و انقلابی، با پشتوانه معارف انقلاب اسلامی برخاسته از اندیشه مقام معظم رهبری، گره گشای امروز و فردای جامعه ماست. دفاع از انقلاب تکلیف دائمی و جهاد تبیینی رسالت روزانه همه ماست.
✍🏻 یادداشتی از جناب آقای دکتر رمضان شعبانی ساروئی
⬅️ کانال رسمی بنیاد فرهنگ واندیشه انقلاب اسلامی
پایگاه بصیرت / گروه بین الملل / فرزان شهیدی
در نشستی که اخیرا سران سه قوه عراق با رهبران احزاب و گروه های سیاسی برگزار کردند، برهم صالح رئیس جمهوری این کشور از فشارهای آمریکا مبنی بر عادی سازی مناسبات بغداد با رژیم صهیونیستی پرده برداشت.
در این نشست که به دعوت مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق برگزار شد، صالح به نقل از مایک پمپئو وزیرخارجه آمریکا خبر داد که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، به صورت جدی، بستن سفارت واشنگتن در بغداد و نیز تحریم های تازه علیه عراق را بررسی می کند.
وزیر خارجه آمریکا در ادامه ادعاهای خود گفته بود ترامپ دستور عملیات علیه گروه های مقاومت به ویژه «کتائب حزب الله» و«عصائب أهل الحق» را صادر خواهد کرد.
گروه های مذکور از جمله جریاناتی هستند که به شدت با حضور آمریکا در خاک عراق و نیز سازش با رژیم غاصب اسرائیل مخالف هستند. در حملاتی که هر از گاهی علیه منافع آمریکا در عراق انجام می شود، مقامات آمریکا معمولا این گروه ها را متهم می کنند.
از سوی دیگر، گفته می شود آمریکا در سفر اخیر الکاظمی به واشنگتن با هدف سوق دادن بغداد به سوی عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، فشارهایی را بر وی وارد آورده است.
البته فشارها و تهدیدهای آمریکا علیه دولت عراق تازگی ندارد. ترامپ زمانی که عراق طبق مصوبه پارلمان این کشور خواستار عقب نشینی نیروهای آمریکایی از خاک عراق شده بود، تهدید به تحریم کرده بود.
اینک اما با کلید خوردن روند عادی سازی روابط و امضای توافق صلح بین اسرائیل و امارات و بحرین، فشارها علیه دولت الکاظمی افزایش یافته و ترامپ سعی دارد عراق را نیز با توجه به جایگاه مهمی که در معادلات منطقه دارد، وارد چرخه سازش کند.
برخی محافل داخلی عراق نیز موضوع عادی سازی روابط با اسرائیل را به عقب نشینی آمریکا از خاک عراق گره زده و بر این باورند که آمریکا طی معامله ای، عقب نشینی نیروهای خود را مشروط به سازش بغداد با تل آویو خواهد کرد. به عبارتی، ترامپ با ادعای این که عقب نشینی رایگان نخواهد بود، قصد باجگیری از عراق را دارد.
از طرفی، موضع رسمی دولت عراق در قبال سازش با اسرائیل توام با احتیاط بوده است. با اعلام توافق عادی سازی روابط میان ابوظبی و تل آویو در ۲۳ مرداد گذشته، اغلب شخصیتهای سیاسی، نمایندگان و احزاب عراقی آن را به شدت محکوم کردند، اما دولت عراق و شخص مصطفی الکاظمی در قبال آن موضعی نگرفت.
اما نزدیک به ده روز بعد، الکاظمی در مصاحبه با روزنامه «واشنگتن پست» سکوت خود را شکست و در پاسخ به سوالی در این باره گفت: عادی سازی روابط امارات - اسرائیل تصمیمی است که به امارات مربوط است و نباید در آن دخالت کرد.
فؤاد حسین وزیر امور خارجه عراق هم اعلام کرد عراق همچنان به مصوبات نشست های عربی که یکی از آن ها در سال ۲۰۱۲ در بغداد برگزار شد، پای بند است.
در این توافقات نسبت به شروطی مانند پایان اشغال سرزمین های فلسطین، عقب نشینی اسرائیل به پشت مرزهای سال ۱۹۶۷، تاسیس کشور فلسطین به پایتختی بیت المقدس و همچنین حل مساله آوارگان فلسطینی تاکید شده است.
پس از آن، احمد ملا طلال، سخنگوی نخست وزیر عراق در جریان کنفرانس مطبوعاتی خود پس از نشست کابینه تصریح کرد: در قانون اساسی عراق، عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی ممنوع است. البته وی تاکید کرد عادی سازی روابط میان برخی کشورهای عربی با اسرائیل یک امر داخلی و مربوط به آن کشورها است.
اما آیا فشارهای آمریکا می تواند عراق را به سمت سازش با رژیم صهیونیستی سوق دهد؟
بنا بر دلایل زیر عراق به سادگی و حداقل در کوتاه مدت به روند صلح مورد نظر آمریکا و اسرائیل نخواهد پیوست:
-- فضای کلی عراق بر ضد آمریکا و خصوصا رژیم صهیونیستی است. عموم مردم عراق نسبت به آرمان فلسطین حساسیت خاصی دارند و با سیاست های توسعه طلبانه اسرائیل به شدت مخالف هستند.
از سوی دیگر، صرف نظر از برخی جریانات سیاسی که با آمریکا روابط خوبی دارند و بعید نیست نهایتا تسلیم خواسته ها و فشارهای آمریکا شوند، عمده گروه های سیاسی خصوصا گروه های مقاومت با محوریت حشد الشعبی (به ویژه ائتلاف الفتح) به عنوان پرچمدار مقابله با آمریکا و اسرائیل در این کشور از جایگاه و توانمندی بالایی برخوردار هستند.
مرجعیت عالی در عراق از جمله نهادهایی است که سازش با رژیم اشغالگر قدس را برنمی تابد. پس از اعلام طرح موسوم به «معامله قرن» توسط آمریکا، نماینده آیت الله سیستانی در خطبه های نماز جمعه کربلا با بیان محکومیت شدید مرجعیت عراق نسبت به طرح معامله قرن، از همه مسلمانان و آزادگان جهان خواست برای استیفای حقوق فلسطینی ها و تشکیل کشور مستقل فلسطین کمک کنند.
شایان ذکر است پایگاه صهیونیستی «دبکا» در سال گذشته با انتشار یک گزارش تحلیلی، آیت الله سیستانی را بزرگترین خطر حال حاضر برای ادامه بقای رژیم صهیونیستی قلمداد کرد.
به گفته این پایگاه، خطر واقعی برای اسرائ
یل از سوی جمهوری اسلامی ایران نیست، زیرا ایران دشمن آشکار ماست، بلکه خطر پنهان و بزرگ ما از عراق و دقیقا از نجف می آید.
بنا بر این، با توجه به جایگاه منیع مرجعیت در عراق، سازش بین عراق و اسرائیل بسیار دشوار و بعید خواهد بود.
عجله ترامپ برای عادی سازی روابط اعراب و اسرائیل بیش از هر چیز به دلیل نزدیک بودن انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و کسب برگه برنده در مقابل رقیب خود «جو بایدن» است. با توجه به موانع بسیار و فرصت کمی که ترامپ دارد، قطعا موفق به تحقق سازش بین عراق و اسرائیل نخواهد شد.
پس از انتخابات نیز صرف نظر از نتیجه ای که حاصل خواهد شد، شرایط داخلی آمریکا به شکل طبیعی به گونه ای رقم خواهد خورد که روند سازش دست کم تا مدتی از اولویت سران کاخ سفید خارج خواهد شد.
روابط نزدیک و راهبردی عراق با جمهوری اسلامی، از دیگر عواملی است که در قبال روند سازش نوعی بازدارندگی ایجاد می کند.
ایران موجودیت رژیم صهیونیستی را قبول ندارد و به عنوان کانون محور مقاومت در منطقه، مهمترین مانع و مخالف روند سازش است. قطعا تداوم مناسبات بغداد ـ تهران که از قضا برای عراق از اهمیت و اولویت خاصی برخوردار است ـ منوط به باقی ماندن عراق در محور مقاومت خواهد بود.
با توجه به این واقعیت، یکی از اهداف واشنگتن مبنی بر دور کردن بغداد از تهران، خروج تدریجی عراق از محور مقاومت و پیوستن این کشور به بلوک کشورهای عربی سازشکار است.
با در نظر گرفتن مولفه های فوق، چنین هدفی برای سرمداران کاخ سفید به آسانی قابل تحقق نخواهد بود.
منبع: سایت بصیرت
هدایت شده از گروه مالی کنز
✨#کرامتی_عجیب_از_عارفی_بزرگ_
شخصی نقل کرد:
عقرب بچه ام رانیش زد، او خیلی بی تابی می کرد. به منزل آقای حاج شیخ حسنعلی اصفهانی رفتم وقصه رابرای ایشان گفتم، آن بزرگوار مقداری آب دراستکان ریخته وبه آن دعایی خواندند وبه من گفتند:آن رابخور. من آن را بلافاصله نوشیدم، سپس فرمود:
برو بچه ات راحت شد. وقتی به منزل آمدم دیدم بچه خوب وراحت شده است. ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
روزنه هایی از عالم غیب ص365، 364
https://eitaa.com/joinchat/2400124981Cc8b982030d
دفاع_مقدس
🔻خودت بخور تا در آن دنیا جوابگو باشی!
🔸خاطرهای از سردار شهید "مهدی باکری"
🔹یک روز گرم تابستان، شهید باکری (فرمانده دلاور لشکر ۳۱ عاشورا) از محور به قرارگاه بازگشت. یکی از بچه ها که تشنگی مفرط او را دید، یک کمپوت گیلاس خنک برای ایشان باز کرد، مهدی قدری آن را در دست گرفت و به نزدیک دهان برد، که ناگهان چهره اش تغییر کرد و پرسید: امروز به بچه های بسیجی هم کمپوت داده اید؟
🔹جواب دادند: نه، جزء جیره امروز نبوده. مهدی با ناراحتی پرسید: پس چرا این کمپوت را برای من باز کردید؟ گفتند: دیدیم شما خیلی خسته و تشنه اید و گفتیم کی بخورد بهتر از شما!
🔹مهدی این حرف ها را شنید، با خشم پاسخ داد: از من بهتر، بچه های بسیجی اند که بی هیچ چشمداشتی می جنگند و جان می دهند. به او گفتند: حالا باز کرده ایم، بخورید و به خودتان این قدر سخت نگیرید. مهدی با صدای گرفته ای به آن برادر پاسخ داد: خودت بخور تا در آن دنیا جوابگو باشی!
آدرس سایت سابا :http://esata.ir/web/saba
هدایت شده از شبکه افق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈به غرضی گفتم برو به مجلس بگو عراق قصد حمله دارد، رفت و گفت، نمایندهها گفتند برو پی کارت!
🎥خاطرات یکی از پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی درباره شروع جنگ هشت ساله در مستند #یونیفورم
🆔 @ofogh_tv
هدایت شده از شبکه افق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺حقی که امیرکبیر گرفت و رضاخان بر باد داد
👈🏻 قرارداد ارزنهالروم دوم که میان ایران و عثمانی منعقد شده بود، با تلاش امیرکبیر به ثمر نشست و ساحل شرقی اروندرود را به طور کامل در اختیار ایران قرار داد، بعدها رضاخان دستاوردهای این عهدنامه را بر باد داد و حق ملت ایران را به بیگانگان بخشید، همه اینها زمینهساز اختلافاتی شد که بعدها صدام با تکیه بر آنها قصد جدا کردن بخشهای بیشتری از ایران را داشت
⏰ برنامه #قرن_۱۴ ساعت ۲۲:۰۰ از شبکه افق تکرار روز بعد ساعت ۰۸:۰۰ و ۱۴:۳۰
🆔 @ofogh_tv
🔴 گونه شناسی کوفیان در زمان امام حسن(ع) و جامعه امروزی ما
🔻 زمانـه| مردم کوفه در زمان امام حسن مجتبی (ع) را می توان به چند دسته تقسیم کرد:
1️⃣ امویان:
که بهعنوان ستون پنجم و نفوذی دستگاه معاویه در کوفه عمل میکردند و از سران اینها میتوان عمربنسعد و عَمروبنحُریث را نام برد.
2️⃣ خوارج:
کسانی که فقط به درگیری با سپاه شام میاندیشیدند؛ البته نه از نگاه و رویکرد امام حسن(ع)؛ بلکه براساس مبانی خود در تکفیر اهل شام. اینها خود را از امام حسن(ع) هم اتقلابیتر میدانستند و شمربنذیالجوشن و شَبَثبنرِبعی از سران این گروه بودند. اینها برای حضرت هزینه درست میکردند و شاید بتوان گفت که نقش این گروه در تحمیل صلح بر امام حسن(ع) زیاد بود. عجب اینکه آنها در ادامه کار بهسمت معاویه چرخیدند!
3️⃣ شکاک_ها:
کسانی که فریب خوارج را خورده بودند؛ اما هنوز در سلک آنها درنیامده بودند. اگرچه که مخالفتی از اینها سرنمیزد، اما قابل اعتماد نیز نبودند.
4️⃣ الحمراء:
که حدود بیستهزار جنگجوی تازه همسلمان و غیرعرب بودند و بهدلیل ناآشنایی با معارف حقیقی اسلام، بهراحتی گول می خوردند. همین ها بودند که در ماجرای همراهی امام حسن(ع) و قضیه عاشورا، بهنفع امویان حرکت کردند واز روی نا آگاهی به دشمنان ائمه(ع) پیوستند.
5️⃣ شیعیان:
مردمانی بابصیرت که پابهرکاب حضرت، آماده جنگ و مبارزه بودند ولی تعدادشان اندک بود .
🔻حال نوبت آن است که از تاریخ درس بگیریم:
اگر معاویه را نماد «دشمن خارجی» بگیریم، شاید بتوان راهبردها و راهکارهای او را بر حرکات دشمنان مختلف نظام اسلامی تطبیق کرد. برخی را از عاقبت تقابل با خود میترسانند و برخی دیگر را با تطمیع و تهدید از میدان بهدر میکنند.
🔻 نیروهای داخل جامعه هم شامل همان تقسیمبندی بالا هستند:
🔸«نفوذیها» که دل در گرو دشمن دارند و پازل دشمن در داخل کشور را تکمیل میکنند.
🔹خوارج که همان انقلابینماها هستند که همیشه دچار افراط و تفریط می شوند و با تند روی ها ی خود برای انقلاب هزینهسازی میکنند.
شکاکها که تحت تاثیر شایعات فضای مجازی و کمکاری نیروهای انقلاب و احیاناً خلاف کاری های انقلابینماها یا نفوذیها قرار می گیرند و نسبت به اصل نظام و کارآمدی آن تردید می کنند .
🔹 الحمراء را شاید بتوان بر افرادی تطبیق کرد که هم شور و هیجان و قدرتعمل دارند ولی مطالعه کافی ندارند لذا فهمشان از مبانی انقلاب و اسلام، بهاندازه کافی نیست. به همین دلیل باید به آنان آگاهی و بصیرت لازم را داد؛ وگرنه خدایناکرده ممکن است فریب بخورند و جزء ریزش های انقلاب شوند .
🔹 و نهایتا انقلابیون مؤمن و با بصیرت ، که به آرمان های انقلاب وفادارند و با فهم درست از تحولات داخلی و بینالمللی، همواره پای کار انقلاب مانده و با همه سختیها و مشقتها، کار انقلاب را پیش بردهاند.
✅ نتیجه : تاریخ چیزی جز برآیند این نیروها بر هم نیست. پس هرگاه مؤمنان انقلابی که متناظر بر شیعیان مخلص دوران امام مجتبی(ع) هستند، به وظایف خود عمل کنند و با شکست توطئه نفوذیهای دشمن و انقلابینماها، سایر طیفهای جامعه را به خود جذب کنند و آنها را هدایت کنند، قاعدتا میتوان آینده جامعه را آیندهای مطلوب و تضمینشده دانست؛ آنچنانکه در دوران انقلاب اسلامی، این اتفاق رخ داده است.
🖌 دکتر_امیرحمزه_مهرابی【ڪارشناس زمانه】
【 زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
🌷🍃🌷✿﷽✿🌷🍃🌷
💟 وَ قَالَ ( علیه السلام ):
✨لَا یَتْرُکُ النَّاسُ شَیْئاً مِنْ أَمْرِ دِینِهِمْ لِاسْتِصْلَاحِ دُنْیَاهُمْ إِلَّا فَتَحَ اللَّهُ عَلَیْهِمْ مَا هُوَ أَضَرُّ مِنْهُ.
🍀و درود خدا بر او فرمود:
⚡️مردم برای اصلاح دنیا چیزی از دین را ترک نمی گویند. جز آنکه خدا آنان را به چیزی زیانبارتر دچار خواهد ساخت.‼️
نهج_البلاغه، حکمت106
اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
جنگ داخلی در آمریکا؛
نزدیک تر از آن چه تصور می کنید
🔹یک هفته قبل و همزمان با گسترش آشوبهای خیابانی، رئیس پلیس فدرال آمریکا (FBI) در هشداری رسمی اعلام کرد آمریکا در آستانه جنگ داخلی است.
♦️به گزارش فرانس پرس، او در جلسه استماع کنگره با موضوع «امنیت انتخابات و برخورد با آشوبها» گفته بود: ما نگران افزایش تنش های مسلحانه هستیم؛ نگرانیم که این تنشها در آستانه انتخابات سوم نوامبر(13 آبان) به درگیری مسلحانه تبدیل شود ".
🔹امروز هم در پی امتناع ترامپ از تعهد به تحویل مسالمتآمیز قدرت در صورت شکست در انتخابات، مقامات ارشد پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) ابراز نگرانی کرده اند که در صورت ایجاد ناآرامیهای داخلی بعد از انتخابات، ترامپ ارتش را برای سرکوب وارد خیابانها کند.
♦️به گزارش «نیویورک تایمز»، ترامپ چهارشنبه و پنجشنبه گذشته هیچ اطمینان خاطری در این باره به مقامات پنتاگون نداد و بار دیگر از تحویل قدرت به صورت صلحآمیز در صورت شکست در انتخابات سر باز زد. او با گفتن این که مطمئن نیست انتخابات «صادقانه» باشد، بر نگرانیها افزود.
🔹ژنرال «مارک میلی»، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در پاسخ کتبی به سوالات اعضای مجلس نمایندگان که ماه گذشته منتشر شد، نوشت: من عمیقاً به اصل ارتش دارای شخصیت غیرسیاسی اعتقاد دارم. در صورت اختلاف درباره برخی از جنبههای انتخابات، دادگاهها و کنگره باید هر اختلافی را حل کنند و نه ارتش.
♦️«مایکل کوهن» وکیل سابق رئیسجمهور آمریکا هم گفته است: "اگر ترامپ در انتخابات شکست بخورد، انتقال قدرت به صورت مسالمتآمیز انجام نمیشود زیرا او حاضر به دست کشیدن از این جایگاه نیست. ترامپ هر کاری در توانش باشد انجام میدهد تا از قدرت کنار نرود".
🔹توماس فریدمن تحلیلگر ارشد نیویورک تایمز دیروز به سی ان ان گفته: آمریکا به شکلی اجتناب ناپذیر در آستانه ورود به جنگهای داخلی قرار داد . آنچه در آمریکا می گذرد، به اوضاع لبنان قبل از وقوع جنگ داخلی در چند دهه قبل شبیه است".
♦️فریدمن می افزاید " آنچه اکنون در آمریکا می گذرد، فراتر از حد تصور است و حزب جمهوریخواه به شکلی جدی برای جنگ داخلی تلاش می کند و در یک اقدام پیشدستانه، مشروعیت انتخابات را در صورت باخت ترامپ زیر سوال برده است. آنها می گویند تنها راه جلوگیری از این خطر ، پیروزی ترامپ برای دوره دوم است".
@IMANImohamad51
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
جنگ اقتصادی شوخی ندارد؟ واقعا؟!
🔹آقای روحانی می گوید "ما از سال ۵۹ تحریم داشتیم اما جنگ اقتصادی با ایران از سال ۹۷ شروع شد. امروز در جنگ هستیم و جنگ هم شوخی ندارد. ممکن است عدهای هم کشته یا زخمی شوند. عدهای کنار ننشینند و فقط راه و چاره بدهند؛ بگویند کم و کسری وجود دارد؛ همه باید به میدان بیایند".
♦️اولا ایشان ادعا می کرد با توافق و دادن امتیاز، سایه جنگ را از سر کشور بر می دارد؛ اما در همین دوره، آمریکا تروریسم داعش را فربه کرد و تا پشت مرزهای ما گسیل کرد؛ و سردار سلیمانی فرمانده مبارزه با تروریسم در متطقه را ترور کرد.
🔹آمریکا از همان دوره اوباما، در حالی که وعده تعلیق تحریم ها را می داد، تحریم های حداکثری (کاتسا و آیسا) را برقرار کرد. این، جنگ اقتصادی بود. تدریجا نفت ما هم تحریم شد اما دولت با ماندن در برجام، به بازار نفت آرامش داد!
♦️ثانیا دولت، پنج ماه در چین سفیر نداشت و حال آن که این کشور، بزرگ ترین شریک تجاری ایران و عضو دائم شورای امنیت بود. در برخی کشورها هم که دولت سفیر دارد، خلاف منافع ملی خودمان موضع می گیرند؛
🔹سفیر ایران در سئول گفت تهدید رئیس بانک مرکزی علیه شرکت های بد حساب کره ای، موضع دولت نیست(!) و سفیرمان در مانیل به تجار فیلیپینی گفته بود تجارت با ایران را از طریق صادرات لوازم آرایشی شروع کنند (!)
♦️یا سفیر به زور "قانون بازنشستگی" برکنار شده مان در آلمان که دیپلمات دستگیر شده ایرانی را متهم به تروریسم کرد و حال آن که اروپا مقرّ گروهک های تروریستی شده است(!) این مدل دیپلماسی می توانست نقشی مفید در مقابل جنگ اقتصادی داشته باشد؟!
🔹ثالثا دولت بیش از چهار ماه است وزیر صمت (صنعت، معدن تجارت) ندارد و حال آن که این وزارت، یکی از راهبردی ترین وزارتخانه ها در حوزه حمایت از صنعت و تجارت و تنظیم بازار است.
♦️آقای روحانی اردیبهشت ماه، صرفا به خاطر یک غضب، وزیر صمت را برکنار کرد. این کار او نه موجب بهبود وضعیت بازار، بلکه وخامت آن در حوزه تولید و رکود تورمی شده است. او حتی حاضر نشد برای دفاع از وزیر پیشنهادی به مجلس برود.
🔹رابعا اگر بخواهیم فقط فهرست سوء مدیریت یا تخلفات انجام گرفته در وزارت خانه های نفت، راه و شهرسازی، صمت و سازمان برنامه و بودجه را که موجب خود تحریمی یا خود زنی های مشکوک در حوزه "تنظیم بازار، تولید، صادرات غیر نفتی، برنامه ریزی و ساختار معیوب بودجه" مرور کنیم، مثنوی هفتاد من کاغذ می شود.
♦️چه کسانی موجب تحریک دشمن به جنگ اقتصادی می شوند؟ یا آن را شوخی می گیرند؟ دادن کشته و مجروح پیشکش، آیا جز تحمیل خسارت به کشور، خودشان هم یک ریال خسارت دیده اند؟ یا فقط از امتیاز مسئولیت بهره مند شده اند؟
@IMANImohamad51
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کلیپ/ شمر_را_نکشید
❌موضوع: حمایت و همدردی سلبریتی های مردمی کوفه با هشتک های:
شمر_را_نکشید
کوفه_من_تسلیت
مختار_را_تحریم_کنید
نشستهای_بصیرتی
شهیدکمالی ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از نورهدایت
23.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠بیانات امام خامنه ای
🎥 #کلیپ_ویژه
🔸آزمون دشوار دفاع مقدس
📎 مجموعه 20: هفته دفاع مقدس
✅ @nurehedayat_com
Mohammad:
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️وقتی دفاع، مقدس ميشود...
🔶در فرهنگ اعتقادی ما، جنگ به خودی خود هيچگونه بار ارزشي يا ضد ارزشي ندارد. آنچه جنگ را ضد ارزش معرفی ميکند، آن وجهی است که از جهت باطل به آن نگريسته ميشود. آن جنگی ويرانگر و نفرت آور است، که با هدف شيطاني آغاز ميشود و مسلماً در شرايط عادی، جنگ محکوم و تقبيح شده است. دين اسلام که دين فطری و طبيعي است به اين واقعيت اعتراف دارد و تنها جنگ را در شرايطي لازم و واجب ميداند، که عدالت اجتماعی و دستورات الهی در جامعه عمل نشود.
🔷واژه جهاد از کلمه جهد به معنای صعوبت و مشقت و کوشش کردن، آمده است. در قرآن به معانی جنگيدن در راه حق و يا کارزار با کفار در راه دين، تعبير شده است. هدف از جهاد در اسلام جلب_خشنودی_خداوند است. در قرآن کريم آمده است. «با کافران نبرد کنيد تا فتنه و تباهی از روي زمين برطرف شود و همه را آيين، دين خدا باشد.»[بقره، آيه۱۹۳] بنابر قول قرآن، فلسفه_پيکار و جنگ در اسلام بر اين است که، در جامعه انسانی فتنه_نباشد و آيين_يکتاپرستی در جامعه رواج يابد و اراده الهی بر اين است که خير عمومی به مردم برسد و چنانچه افرادی بخواهند مانع از وصول اين هدف شوند، محارب با خدا نام ميگيرند که جهاد با آنان واجب است.
🔷نکته ظريفی که اسلام در مورد جهاد به آن توجه دارد، اين است که در اثنای جنگ و پيکار، علاوه بر ساقط شدن فتنه، ميدان عملی مهيا خواهد شد تا در اين اين ميدان صف مؤمنان و ايمان آورندگان از صف تسليم شدگان بی عمل جدا شود و جهادگر مسلمان در حين مبارزه با دشمن بيرونی، عليه وسوسه های نفسانی خود نيز، به ستيز برميخيزد. لذا در اسلام جهاد با نفس مهمتر است و «جهاد اکبر» نام دارد. ولی پيکار با کافران «جهاد اصغر» ناميده ميشود.
💠جهاد اصغر خود بر دو قسم است: الف) جهاد ابتدايی - ب) جهاد دفاعی
💢 الف) جهاد ابتدايی: پيکار با کفار است جهت ترک عقايد باطل و گرايش به اسلام که دارای شرايط خاصی است. اذن آن توسط امام معصوم داده ميشود و اين جهاد بر مرد واجب است و از زن و پيران و کودکان و بندگان ساقط ميشود.
💢 ب) جهاد دفاعی: زمانی است که دشمنان اسلام به حدود و اراضی مسلمين تجاوز کرده يا قصد تجاوز داشته باشند و يا هدف رزمنده مسلمان، آزاد ساختن افراد زير سلطه و محو ظلم و ستم از ستم ديدگان باشد. اين نوع جهاد را جهاد_دفاعی يا جهاد آزادی بخش مينامند. جهاد دفاعی بر همه مسلمين اعم از زن و مرد واجب خواهد بود. امام خمينی(ره) در تحريرالوسيله درباره جهاد دفاعی فرموده اند: «اگر دشمن بر بلاد مسلمين و سرحدات آن هجوم نمايد واجب است بر جميع مسلمانان دفاع از آن، به هر وسيله اي که امکان داشته باشد در بذل جان و مال در اين امر احتياج به امر حاکم شرع نيست».
🔷برای روشن تر شدن موضوع لازم است بدانيم که دفاع عبارت است از مقابله با کسی که نسبت به مال، ناموس و حدود اسلام و مسلمين قصد تجاوز و تعدی داشته باشد و از نظر حقوقی حقی است که به انسان داده ميشود تا بتواند از خود دفع شر کند. دفاع در اسلام انواع و اشکال گوناگون دارد و بر حسب ارزش معنوی بعضی بر بعضی ديگر مقدم است و تقدس آن نيز درجات مختلفی دارد: «دفاع از نفس، دفاع از حريم، دفاع از مال و حقوق شخصی، دفاع از انسانها و هم پيمانان، دفاع از اسلام و مسلمين و بلاد اسلامی از جمله انواع دفاع مقدس است.»
🔷اميرالمؤمنين عليه السلام در اين باره فرموده اند: «خدا به آن بنده ای که به بيت او هجوم شود و به دفاع نپردازد غضب وخشم ميکند». وقتی دفاع، مقدس ميشود برای جنگيدن، حجت و دليل دينی وجود دارد. وقتی ميدان نبرد، صحنه پيکار حق و باطل و محل ظهور اراده، ايمان و قدرت يک ملت در برابر متجاوز ميشود، اين جنگ ارزشهای گرانقدری در بطن و متن خود دارد؛ لذا تقدس پيدا ميکند و با اعتقادات مردم عجين ميشود. در اين صورت همه مردم اعم از زن و مرد خود را در اين صحنه مسئول ميدانند. زيرا اين دفاع، مانند نماز و روزه واجب است و ديگر نامقدس و ضد ارزش نيست. جنگی که اسلام مطرح ميکند، عليه متجاوزان به سرزمين هاي اسلامی جهت حفظ دارالسلام و دفاع از حريم اسلام و حفظ جان، مال و ناموس مسلمانان ميباشد، و به همين جهت ديگر جنگ نيست بلکه دفاع است و آن هم دفاع_مقدس.
برگرفته از نشريه يارا، ۱۳۸۹
منبع: وبسایت راسخون
دفاع_مقدس
@tabyinchannel
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آمریکا در آستانه جنگ داخلی قرار دارد
«توماس فریدمن» روزنامه نگار مشهور امریکایی:
🔹من واقعا وحشت زدهام؛ چون زمانی دارم به حرفه خبرنگاریام پایان میدهم که احتمالا شاهد جنگ داخلی در آمریکا خواهم بود.
🔹شرایط در امریکا واقعا بحرانی است؛ مردم باید در حالت آماده باش باشند.
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
هدایت شده از معیار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ ویژه هفته دفاع مقدس
🔵 موضوع: پیغام فتح|دست های خالی و خیال های باطل
❌روز پنجم شروع جنگ؛ مقاومت مردم شهر های مرزی در روزهای اول جنگ با دست خالی جای غرور و افتخار داشت...
#نشستهای_بصیرتی
#شهید_کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از نورهدایت
15.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠بیانات امام خامنه ای
🎥 #کلیپ_نموداری
🌷ایثار در لحظه نیاز
▫️جوانان شجاع (در دفاع مقدس) نیاز را در زمان خود فهمیدند و به آن پاسخ گفتند...
📎 مجموعه 20: هفته دفاع مقدس
✅ @nurehedayat_com
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
✅چرا دختر صدام به عربستان احترام میگذارد؟!
«رغد» دختر صدام، دیکتاتور بعثی، 90امین سالروز ملی عربستان را به این کشور و مردمش تبریک گفت. دختر دیکتاتور بعثی به خوبی میداند که عربستان نقش اصلی در سرنگونی حکومت پدر جنایتکارش در عراق داشته است. عربستان هزینه طرحها و برنامههای آمریکاییها برای سرنگونی نظام پدرش را تأمین کرد و پایگاههای نظامی و خاک و حریم هوایی و آبی خود را به طور کامل در اختیار نیروهای آمریکایی قرار داد تا نظام پدرش را سرنگون کنند. عربستان به نحوی در کشتن پدرش و برادرانش و عموها و داییهایش و خویشاوندانش در منطقه العوجه دست داشته است. پدرش اذعان کرد که جنگ علیه ایران دامی بود که آمریکا و عربستان او را در آن گرفتار کردند. عربستان مادر قانونی داعش و دیگر گروههای تکفیری است که عراق را غرق در خون کردند. فرزندان و نوادگان دیکتاتور بعثی و نیز اعضای حزب بعث و افراد استخبارات و گارد ریاستجمهوری صدام و گارد ویژه او و دیگر باندهای صدامی نیز این اطلاعات را به خوبی میدانند؛ اما هیچ گاه نقش عربستان در سرنگونی صدام را محکوم نکردند؛ بلکه از سال 2003 تاکنون همواره عربستان و پادشاهان و شاهزادههای آن را مدح و ستایش کردند و از آنها درخواست کمک میکنند و از آنها میخواهند تا در عراق حضور داشته باشند؛ شاید به این دلیل که کورسوی امیدی از ناحیه حمایت عربستان از گروههای تکفیری دارند تا بلکه به واسطه آن بتوانند مجدداً در عراق قدرتی کسب کنند.
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
سیاست خصمانه بایدن!
جو بایدن نامزد دموکراتها در انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا برای اولین بار مجموعهای منسجم از دیدگاههای خود را که شامل سیاستهای وی در قبال ایران در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نیز خواهد بود، در وبسایتی وابسته به اندیشکده «کوئینسی» در قالب مقالهای بیان کرد. بهزعم بسیاری از تحلیلگران مسائل آمریکا، به احتمال فراوان این مواضع فریبکارانه از سر نیاز به جمعآوری رأی و تمهید مقدماتی برای بازگرداندن اروپاییها به سمت آمریکا در همپیمانی برای اعمال سیاستهای فشار بیشتر علیه ایران است. به نظر میرسد نظرات بایدن در این مقاله درباره نحوه مواجهه و سیاستش در قبال ایران، نهتنها امید کسانی را که هنوز به نجات روابط تهران- واشنگتن میاندیشند، ناامید کرده، بلکه وجوه و جوانب تازهای از روابط خصمانه با ایران را روشن ساخته است.
نکات تحلیلی: 1- بایدن در این مقاله با ادعای ارائه راهی هوشمندانهتر برای سختگیری بر ایران، تلویحاً نشان میدهد که با اصل اهداف کارزار فشار حداکثری ترامپ مخالف نیست، بلکه او فقط به سیاستها و روشهای شکستخورده رئیسجمهور برای دستیابی به این اهداف اعتراض دارد. بر این اساس، بایدن به ترامپ به دلیل خروجش از برجام که تصویری نامناسب از آمریکا در افکار عمومی جهانی بهعنوان بازیگری پیمانشکن ساخته و سبب دوری واشنگتن از متحدان اروپاییاش شده، انتقاد میکند، اما شکی نیست که او بازگشت به برجام را بهمثابه ابزاری برای اعمال فشارهای تازه علیه ایران به کار خواهد برد تا به پندار خام خود کار ناتمام اوباما برای توقف توانمندیهای ایران در حوزههای موشکی و منطقهای را تمام کند. 2- وعده بهاصطلاح انسانی بایدن برای اطمینان از عدم تأثیر تحریمهای آمریکا بر مبارزه ایران با شیوع کرونا را نباید چیزی بیش از عملیات روانی و تبلیغات انتخاباتی دانست؛ چراکه در زمان همین دموکراتها تحریمهای انسانی نیز جزء سیاستهای نه اعلامی، اما اعمالیشان قرار داشت. 3- اوج دوگانگی سیاست آتی بایدن را در معادلات منطقهای میتوان دید. وعده پشتیبانی بیقیدوشرط بایدن از متحدان واشنگتن در خاورمیانه، ازجمله رژیم صهیونیستی، عربستان و امارات متحده عربی، نهتنها با سیاستها و راهبردهای مقاومت ضد صهیونیستی منطقه در تناقض است، حتی با برخی از منافع و ارزشهای ادعایی واشنگتن نیز تعارض دارد؛ زیرا فاقد واکنشی علیه سیاستهای بیثباتکننده دولت افراطی نتانیاهو در قبال فلسطینیان و سعودیها و اماراتیها در جنایات جنگی علیه یمنیهاست.
نکته راهبردی: بایدن و ترامپ تنها دو روی سکه یک سیاستاند که بر زر، زور و تزویر استوار شده است و اختلافات اساسی آنها با جمهوری اسلامی به ذات و هویت انقلابی و اسلامی ایران برمیگردد. با تغییر روشها و تکنیکها نمیتوان یکی از دو کاندیدای آمریکایی را بر دیگری ترجیح داد؛ البته از باب مفتضحسازی آمریکا چه بسا ترامپ بهتر باشد. (نویسنده: فتحالله پریشان)
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.
خواهشاً هم مطالعه فرمائید وهم به دوستان خود ارسال فرمائید .متشکرم
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir