یکی بر سرِ دار بن میبرید
مطالعه رفتار اجتماعی اصلاحطلبان طی سه دهه گذشته در برخورد با حوادث اجتماعی از یک تناقض گسترده حکایت دارد که حضور در قدرت و دورماندن از قدرت در این تناقض نقش اساسی بازی میکند. علاقهمندان به مطالعات سیاسی و اجتماعی در این سه دهه از یاد نبردهاند که نگاه اصلاحطلبان درباره مسائل دینی و فرهنگی از جمله حجاب از چه افراط و تفریطی برخوردار بوده است. روزگاری که در قدرت بوده اند، متصلبترین روشهای ممکن را در برخورد با مقوله مظاهر بدحجابی به کار بردهاند و آنگاه که از قدرت کنار گذاشته شده اند، اباحیگری و بی بندوباری را تبلیغ و ترویج کردهاند که همین روش البته در رفتارهای سیاسی آنها هم تبلور عینی داشته است. اگر در زمانی بخشی از مردم کشور به لشکریان قابلمه به دستی تشبیه میشدند که برای هر مسئلهای صف میکشند تا کالایی دریافت کنند یا به دلفینهای دستآموزی تشبیه میشدند که برای گرفتن یک امتیاز تن به هر بازی میدهند، اکنون، اما مدافع همان قابلمه به دستان شده و با فرافکنی از رفتارهای افراطی دهه ۶۰ در برخورد با بدحجابها، اکنون، از پذیرش «سبک زندگی متفاوت» و تن دادن به این سبک، سخن میرانند.
محمدرضا عارف، از فعالان سیاسی اصلاحطلب اخیراً در اظهاراتی که خبرگزاری ایسنا آنها را منتشر کرده، گفته است: باید اعتراف کنیم که قدر مردم کشورمان را که خالصانه در سختترین شرایط در عرصههای مختلف حضور داشتند ندانستیم و تأسفبارتر آنکه برای این مردم نجیب خط و نشان هم میکشند!
این فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: «باید بپذیریم که نسل جدید سبک زندگی متفاوتی را انتخاب کرده است و مقابله با این نسل و خط و نشان کشیدن برای آنها مطمئناً منجر به تعمیق شکافها میشود. در شرایط بد معیشتی مردم که این شرایط سخت به دلیل ناکارآمدی حاکمیت یکدست است، مقابله با سبک زندگی بخشی از اقشار جامعه و استفاده از قوه قهریه نتیجهای جز تشدید فضای دوقطبی در جامعه ندارد.» عارف با اشاره به تجربیات شکست خورده درخصوص موضوع حجاب، گفت: حوادث تلخ سال گذشته باید تجربهای برای همه بهویژه مسئولان و نهادهای ذیربط باشد که با قوه قهریه با موضوع حجاب برخورد نکنند که اینگونه برخوردها نتیجه عکس خواهد داد. عارف گویا در جریان نیستند که الزام حجاب اجتماعی تأکیدی اسلامی، قانونی و اجتماعی است. آیا رواست که یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام که بایستی الهام بخش دیگران در عقلانیت و خردورزی و نگاه اصولی باشد به صحنه بیاید و بگوید تأکید بر رعایت قانون، خط و نشان کشیدن است؟! از بی منطقی اظهارات عارف همین بس که او در حالی میگوید نباید با سبک زندگی بخشی از افراد مقابله کرد که متوجه نیست این حرف به معنی رواداری حضور همجنسبازها، پدوفیلها و... در جامعه است. گزاره مورد اشاره عارف یعنی او عملاً قائل به نگاه منطقی و اهمیت نظر قانون درباره زندگی اجتماعی افراد نیست! عارف و همفکران او اکنون نه در مقام مدعی که در جایگاه متهم باید توضیح بدهند که در دهه گذشته که حاکمیت در ید قدرت آنها بوده، کدام روش اصلاحی درباره مقولاتی مانند حجاب به کار بردند که جامعه کنونی به چنین شرایطی گرفتار نشود و گرنه با پز روشنفکرانه وارد مقولات اجتماعی و فرهنگی بدون هیچ کارنامه و روش اجرایی قابل دفاعی شدن، نه تنها مشکلی را حل نمیکند که مصداق این مصرع خواهند شد که: یکی بر سر دار بن میبرید.
هدایت شده از مشکوه
*تقدیم به شما دوست عزیز*
*اللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن*
*اللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن*
*اللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن*
*اللّهُمَّ اغْفِرلَنا ذُنُوبَنا بِالْقُرآن*
*اللّهُمَّ اَکْرِمْنا بِکَرامَةَ الْقُرآن*
*اللّهُمَّ ارْحَمْنا بِالْقُرآن*
*اللّهُمَّ اخْذُلِ الْکُفّارَ وَالْمُنافِقینَ بِالْقُرآن*
*اللّهُمَّ اشْفِ مَرضانا بِالْقُرآن*
*اللّهُمَّ ارْحَم مَوْتانا بِالْقُرآن*
*اللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوفیقَ الطّاعَةَ بِالْقُرآن*
*اللّهُمَّ ارْزُقنا حَجَّ بَیتِکَ الْحَرامَ بِالْقُرآن*
*اللّهُمَّ تَقَبَّل صَلاتَنا بِالْقُرآن*
*اللّهُمَّ تَقَبَّل تِلاوَتَنا بِالْقُرآن*
*اللّهُمَّ اسْتَجِب دُعاءَنا بِالْقُرآن*
*اللّهُمَّ اجْعَلْنا مِنَ الْمُصَلّینِ بِالْقُرآن*
*اللّهُمَّ اجْعَلْنا مِنَ الْمُتَّقینِ بِالْقُرآن*
پیشاپیش حلول ماه قرآن را به شما دوست عزیز تبریک عرض می نمایم.
🌾🌷🍁🌾🌷🍁
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نیویورکتایمز در گزارشی به افزایش آمار خودکشی در میان نوجوانان و کودکان آمریکایی پرداخت و از آن با عنوان اخبار وحشتناک برای پدر و مادرهای آمریکایی نام برد.
در این گزارش آمده است: «طی مطالعاتی ۱۱ ساله که از حدود ۴,۷۶۷,۸۴۰ کودک بستری شده در بیمارستانهای آمریکا صورت گرفته است، موارد خودکشی کودکان از ۴۹ هزار مورد در سال ۲۰۰۹ به بیش از ۱۳۰ هزار مورد در سال ۲۰۱۹ رسیده است یعنی افزایش ۱۶۳ درصدی که ۶۱.۱% این آمار رو دختران تشکیل میدهند.»
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم آلون بن دیوید تحلیلگر روزنامه معاریو در یادداشتی اعلام کرد، احتمال موفقیت پلیس اسرائیل در حل کشمکشهای داخلی شکل گرفته در جامعه (صهیونیستی) بسیار کم است و با توجه به سناریوهای بدبینانه موجود، ارتش اسرائیل بهتر است هرچه زودتر خود را برای ورود به صحنه یک جنگ خانگی آماده کند.
به اعتقاد این تحلیلگر صهیونیست، در میان خطرهای مختلفی که اسرائیل را از هر سو تهدید میکند، خطر بزرگتر و پر اهمیت تر، رخدادهایی است که در داخل اسرائیل در حال وقوع است.
در بخش دیگری از این یادداشت آمده است، دو ماه و نیم بعد از آغاز اعتراضات، توانمندی اسرائیل به دلیل اختلافات داخلی به شدت ضربه خورده است و در این میان ضربات جبران ناپذیری هم به روابط با ایالات متحده وارد شده است.
بن دیوید گفت: دوست و دشمن در منطقه به ما به عنوان قدرتی که توانایی خود را از دست داده است، مینگرد، از این رو با وجود تمرد بسیاری از خلبانان از حضور در محل خدمت خود، ارتش اسرائیل باید خود را برای ورود با هدف فیصله دادن این مشکل آماده کند.
در پایان این یادداشت تاکید شده است، سناریوی وقوع جنگ داخلی در اسرائیل به دلیل یک حادثه فردی و با توجه به مسلح بودن بسیاری از (صهیونیست ها) امری بسیار وارد است که در صورت وقوع اوضاع از کنترل خارج شده و پلیس اسرائیل به تنهایی قادر به فیصله دادن آن نخواهد بود.
irs01_671x376_3PDom2O6_3753764_1680797634997543492.jpeg
اصلاح طلبان این صحنه را ببینندوبا افتخارتحلیل کنند
حربههاي دشمن براي تغيير فكر مردم
۱- بزرگ كردن مصائب و مشكلات كشور و ناديده گرفتن پيشرفتها و القاي حس خود تحقيري بين ایرانیان تا از نظام زده شوند.
۲- بزرگ كردن پيشرفتهاي كشورهاي ضد دين و... ادامه این مطلب را در آدرس
@partosokhan_ir
جنگ شهوت يا جنگ براندازی نرم؟!
حضرت_موسی(ع) براي نجات مردم انطاكيه، سپاهي به فرماندهي يوشع و كالب، به آنجا فرستاد. بلعم باعور، از راه اشاعه فحشا و انحراف_جنسی ، سپاه موسي(ع) را شكست داد.
وي دستور داد دختران و زنان زیباچهره و خوش_اندام ،... ادامه این مطلب را در آدرس زیر مطالعه
@partosokhan_ir
🏴🏴🏴🏴🏴
محسن هاشمی در اظهاراتی عجیب مدعی شده است که «میزان کاهش ارزش پول ملی از دوره قاجار تا ابتدای دولت سیزدهم، کمتر از میزان کاهش آن در این دو سال است».
بنظر میرسد فرزند ارشد مرحوم هاشمی به دنبال حربهای برای تخریب دولت سیزدهم میگشته اما ناخودگاه با این اظهارات خلاف واقع بنیانهای علم ریاضیات و آمار را به چالش میکشد.
بر اساس آمار بانک مرکزی، از لحاظ تغییرات سالانه ارزش پول ملی و افزایش قیمت دلار، رکوردداران سقوط ارزش پول ملی و افزایش قیمت دلار در کشور به ترتیب سالهای ۱۳۹۷ (روحانی با ۱۵۶ درصد)، ۱۳۹۱ (احمدینژاد با ۹۲ درصد)، ۱۳۹۹ (روحانی با ۷۷ درصد)، ۱۳۷۴ (رفسنجانی با ۵۳ درصد) و ۱۳۷۳ (رفسنجانی با ۴۶ درصد) هستند.
بر این اساس مرحوم هاشمی و یار غارش حسن روحانی با اختلاف فاحش، رکورددار سقوط ارزش پول ملی و افزایش قیمت دلار هستند!
اما ضربات ویرانگر مرحوم هاشمی و روحانی به سفره مردم به همینجا ختم نمیشود؛ از لحاظ متوسط سالانه افزایش نرخ دلار در دولتهای پس از دفاع مقدس نیز، حسن روحانی با ۳۰.۸ درصد و اکبر رفسنجانی با ۲۲ درصد بدترین عملکرد را داشتهاند.ظاهرا محسن هاشمی که در دوران دفاع مقدس در حال علمآموزی در دانشگاه پلیتکنیک مونترال کانادا بوده است، بهاندازه کافی نسبت به یادگیری مسائل درسیاش رغبتی نداشته است؛ با این حال گذراندن دو واحد آمار میتواند به او کمک کند تا متوجه فضاحت دوران اعتدال و سازندگی بشود.
جهاد تبیین
🏴🏴🏴🏴🏴