چرا از پیشرفت جا ماندیم؟
بخش نخست
هر ایرانی باید از خودش بپرسد چرا درآمدهای نفتی ایران پیش از انقلاب که نه تهدید نظامی و نه تحریمی وجود داشت، به پیشرفت کشور نینجامید؟! پس از سال ۱۳۳۳ در ۵ سال تولید نفت ایران از۱۶به ۵۲ میلیون تن در سال رسید. دراین پنچ سال، درآمدهای ارزی ناشی از صادرات نفتی ایران از ۱۴۰ میلیون دلاربه ۳۶۰ میلیون دلاررسید. صادرات نفت ایران از ۳میلیون بشکه در اواخر دهه ۱۳۴۰ به میانگین ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تا ۶ میلیون بشکه رسید. به روایت دیگر، درآمد نفتی ایران در سیر صعودی خود، در سال ۱۳۴۲ به ۴۴۳ میلیون دلار رسید، و در هر سال این درآمد دست کم رشدی ۱۰ درصدی داشت و به ۲۰ میلیارد دلار در سال ۱۳۵۷ رسید! به عبارت دیگر درآمد ایران از فروش نفت که تا قبل از بحران انرژی، حدود ۲ میلیارد دلار بود، در سال ۱۳۵۳ به حدود ۲۰ میلیارد دلار افزایش یافته و در سال ۱۳۵۴ باقدری کاهش به بیش از ۱۹ میلیارد دلار می رسد.
این وضعیت بدین معناست که از نیمه دوم دهه ۴۰ به ویژه از سال ۱۳۵۳ به بعد بهترین زمان توسعه اقتصادی ایران بود،! اما چرا به کشوری توسعه یافته یا در حال توسعه تبدیل نشد؟
مارک گازیروسکی این پرسش را اینگونه پاسخ میدهد:
وابستگی اقتصادی ایران به آمریکا به حدی بود که شاه در دهه ۴۰ و ۵۰ قیمتهای نفت را هم بر اساس سیاست تنظیم قیمت انرژی آمریکا تنظیم میکرد.
این درآمدها به جای سرازیر شدن در ساختار اقتصادی ایران و پیشرفت آن به بنگاههای نظامی و شرکتهای آمریکایی و اقتصاد این کشور تزریق شد. مبلغ هنگفتی از این درآمدها از طریق خرید تسلیحات نظامی به بازارهای آمریکا سرازیر شد. بخش دیگری از آن نیز صرف وارد کردن کالاها غربی به ویژه آمریکایی، گردید،! به گونهای که بایستی ایران در برابر هر دلاری که از تجارت با آمریکا به دست میآورد دو دلار برای کالاهای آمریکایی پرداخت میکرد.
عالیخانی وزیر اقتصاد پهلوی در این زمینه میگویند:
آمریکاییها هرگز دوست نداشتند که بازار ایران که در اختیار خودشان بود را از دست بدهند، لذا،با برنامه های اقتصادی که ایران با بسیاری از کشورها تنظیم می کرد مخالفت می کردند.
ادامه دارد...
چرا از پیشرف عقب ماندیم؟
بخش دوم
قرارداد کنسرسیوم نفتی، که پس از کودتای ۲۸ مرداد منعقد شد، از بسترهای اساسی که ثروت ملی ایران در اختیار بیگانگان به ویژه آمریکاییها، قرار میدهد و با تاراج این ثروت اقتصاد ایران را از پیشرفت محروم میکند.
در این رویداد در پی کودتای انگلیسی آمریکایی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ در اواخر بهمن ۱۳۳۲ نمایندگان کمپانیهای بزرگ نفت آمریکا، شرکت نفت انگلیس و شرکتهای فرانسوی و هلندی، بدون حضور نماینده ایران در لندن گرد هم آمدند و درباره تقسیم نفتی ایران به توافق رسیدند.
سرانجام در مرداد ۱۳۳۳ قرارداد کنسرسیوم به امضای دکتر علی امینی، وزیر دارایی و هوارد پیچ، معاون ریاست هیئت مدیره شرکت استانداردنیوجرسی و نماینده کنسرسیوم رسید. مدت قرارداد حداکثر ۴۰ سال تعیین شد،!
یعنی یک دوره اصلی ۲۵ساله وسه دوره تمدیدی ۵ساله.هنگام طرح کنسرسیوم، محمدرضا پهلوی از مجلس خواست،بدون اتلاف یک دقیقه، آن را تصویب کند.
به نوشته مسعود بهنود: شاه در طول رسیدگی به لایحه با دل نگرانی جلسات مجلس را دنبال میکرد. تک تک نمایندگان را به دفترش میخواند و با استدلال اینکه اگر یک واو قرارداد عوض شودآمریکاییها از قبول آن خودداری میکنند،از آنها میخواست که پیشنهادات خود را پس بگیرند.
محمدرضا پهلوی امضای کنسرسیوم را یکی از اقدامهای موفقیت آمیز خود دانست و گفت: سرانجام، پس از مذاکرات طولانی توانستیم با کنسرسیوم مرکب از هفت کمپانی نفت که بزرگترین شرکتهای جهانی بودند، به توافق برسیم.
در آن موقع پرزیدنت آیزنهاورطی نامه ای از کوشش های من در حل مسئله ای که دولت مصدق ایجاد کرده بود قدردانی کرد. به نوشته یرگین، با تصویب کنسرسیوم ایلات متحده بازیگر عمده در صحنه نفت و سیاست متغیر در خاورمیانه شده بود. با وجود این کنسرسیوم نفت نه تنها بستری بر غارت نفت ایران بود، نقش بیهمتایی در عقب نگه داشتن ایران از پیشرفت داشت. افزون بر سلطه کنسرسیوم برثروت نفت ایران، با دستور آمریکا! محمدرضاشاه پذیرفت که مبلغ ۲۱ میلیون لیره، برای خسارت کلی، برای استهلاک دیون تاسیسات متعلق به شرکت سابق انگلیس، غرامت پرداخت کند. این مبلغ می بایست تا سال ۱۹۷۰م/ ۱۳۴۹پایان می یافت.
درآن تاریخ ، مجموع مبلغی که شرکتها ودولتهای مختلف ،به ویژه دولت ایران ، به بریتش پترلیوم، برای جبران خسارت پرداخت کردند،بالغ بر۶۰۰میلیون دلتر می شد.!
ادامه دارد...
هدایت شده از معیار
🇮🇷
📝 #پاسخ_به_شبهه | سالها با انتشار این شایعه که فلسطینیها خود زمینهایشان را به صهیونیستها فروختند، سعی شد تا مسلمانان انگیزهای برای حمایت از آرمان فلسطین نداشته باشند. با بررسی اسناد تاریخی معتبر، درباره این شایعه نتایج جالبی به دست میآید.
🍃🌹🍃
🔻صهیونیستها از ۴ طریق توانستند یک درصد از کل اراضی فلسطین را خریداری کنند؛
1⃣ زمینهایی که متعلق به اقلیت یهودی ساکن در فلسطین بود. (۶۵ هزار هکتار)
2⃣ آن زمان دولت انگلستان قیّم فلسطین بود و حاکم فلسطین انگلیسی بود. این دولت زمینهایی در اختیار صهیونیستها قرار داد. (۶۶.۵ هزار هکتار)
3⃣ خرید زمین از طریق لبنانی و سوریهای ساکن فلسطین. (۶۰.۶ هزار هکتار)
4⃣ خود فلسطینیها هم فریب رفتار دوستانه آن زمان طرف مقابل را خورده و مقداری کمی زمین فروختند. (۳۰ هزار هکتار)
🔸کل اراضی خریداری شده حدود ۲۲۰ هزار هکتار را شامل میشد. مجموع اراضی فلسطین ۲.۷ میلیون هکتار است، یعنی فلسطینیها ۱.۸ درصد از زمینهایشان را فروختند!
🔺و اما هماکنون ۸۵ درصد فلسطین با زور در اختیار صهیونیستهاست!! (لطفا به تصویر بالا توجه فرمایید)
#فلسطین | #طوفان_الاقصی
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️در منابع اسلامی چه ارزش و اهميتی برای «سكوت» بيان شده است؟ (بخش اول)
🔹در روایات اسلامی تاکید زیادی به #سکوت شده است. امام على (ع) در فرازی از خطبه متقين در بيان اوصاف ايشان مى فرمايد: «اگر پرهيزكار #سكوت كند، سكوت او، او را محزون نمى كند». فرد متقى وقتى سكوت مى كند كه حرفى پسنديده نداشته باشد، و كسى كه بداند اگر بخواهد سخن بگويد، حرف بيهوده و چه بسا باطل كه منجر به گناه مى شود مى زند از سكوت خود خشنود است. اگر صاحب مارى، مارى را در سوراخ خود محبوس كرده باشد، مگر ناراحت مى شود؟ نه هرگز!؛ زيرا بيرون آمدن مار همان و نابود كردن انسانها و بلكه خود صاحب مار همان! غصه خوردن بر سكوت براى كسى است كه زبان خود را به بيهوده گويى و سخنان زائد عادت داده است؛ و اهل تقوا به جهت آگاهى از فواید و ثمرات دنيوى و اخروى سكوت و مفاسد و آفات سخن گفتن مثل: خطا و دروغ و غيبت و سخن چينى و نفاق و اهانت و ستيزه جويى و ايذاء خلق و غير اينها، خود را عادت داده اند كه بيشتر از مقدار لازم سخن نگويند.
🔹رسول اکرم (ص) مى فرمايد: «خوشا به حال كسى كه زياده گويى را از زبانش گرفت و زيادى مال خود را انفاق كرد». [۱] اميرالمؤمنين (ع) مى فرمايند: «اگر كلام تو از نُقره باشد، يقين بدان كه #سكوت [تو] از طلا است». [۲] و در كلمات بزرگان آمده است: «لايق ترين چيزى كه در زندان مى باشد، زبان است»؛ [۳] و نيز گفته شده: «زبان كم جِرم (وزن)، ولى بزرگ جُرم است!». [۴] ابوبكر بن عياش مى گويد: «چهار پادشاه هند و چين و كسرى و قيصر اجتماع كردند [كسرى لقب پادشاهان ايران و قيصر لقب پادشاهان روم بوده است]، يكى از آنها گفت: من بر آنچه گفته ام پشيمانم و بر آنچه نگفته ام پشيمان نيستم. دومى گفت: من هنگامى كه سخن مى گويم و كلمه اى بر زبانم جارى مى كنم، آن كلمه مالك من است، ولى من مالك و صاحب اختيار او نيستم و وقتى آن كلمه را نگويم مالك آن هستم و آن مالك من نيست. سومى گفت: تعجب مى كنم براى متكلّم كه وقتى سخن او به سوى او برگردد، كلمه او به او ضرر و زيان مى زند و اگر رجوع به او نكرد به او نفع نمى رساند [يعنى تعجب از بعضى كه وقتى سخن مى گويد، يا به ضرر او تمام مى شود، يا نفعى براى او ندارد]. چهارمى گفت: من بر برگرداندن آنچه نگفتم قدرتمندتر هستم، تا آنچه گفتم [آنچه از دهان بيرون آمد ديگر برنمى گردد]». [۵]
🔹گفته اند: «چهار چيز است كه هرگز برنمى گردد: ۱) سخنى كه گفته شود. ۲) تيرى كه انداخته شود. ۳) ساعتى كه بگذرد. ۴) فرصتى كه از دست برود». [۶] امام صادق (ع) فرمودند: «سكوت، شعار محققين به حقایق گذشتگان و حقایق ثابت و محقق است (و در آن فوایدى است)؛ ۱) [سكوت] كليد همه راحتی هاى دنيا و آخرت است. ۲) رضايت خداوندى در آن است. ۳) [موجب] سبك كردن حساب. ۴) حفاظت از خطاها و لغزشها. ۵) پوششى بر جاهل است كه جهل و نادانى هاى او آشكار نشود. ۶) زينت و زيبايى و اُبُهّت عالم است. ۷) در سكوت، گوشه گيرى و انزواى هواى نفسانى است. ۸) رياضت و مجاهدت با نفس در آن است. ۹) شيرينىِ عبادت. ۱۰) از بين رفتن قساوت قلب. ۱۱) عفت. ۱۲) جوانمردى و مروّت. ۱۳) تدبر صحيح و فهم و كياست و عقل، از جمله فوائد آن به شمار مى رود.
🔹پس تا مجبور و ناچار نشدى، لب به سخن مگشاى و زبان فرو بند، خصوصاً اگر شنونده اهليت كلام تو را نداشته باشد». «ربيع بن خثيم» كاغذى در برابر خود مى گذاشت و هر چه تكلم مى كرد مى نوشت و شبانگاه محاسبه مى كرد كه چه به نفع او بوده و چه به ضرر او و مى گفت: «آه آه نَجَا الصَّامِتُونَ وَ بَقِينَا»؛ (آه آه سكوت كنندگان نجات يافتند و ما باقى مانديم [و گرفتار سخن شديم!]). بعضى از ياران رسول الله (ص) مرتب سنگ در دهان خود مى گذاردند، وقتى مى خواستند حرف بزنند و مى دانستند براى خدا و در راه خدا و براى انجام وظيفه الهى است، سنگ را از دهان بيرون آورده و سخن مى گفتند. بسيارى از صحابه (سكوت مى كردند) و گاهى آه بلندى مثل تنفس انسان غمديده از سينه مى كشيدند و مانند اشخاص مريض (كه به زور حرف مى زند) حرف مى زدند! و جز اين نيست كه سبب هلاكت خلق و نجات آنها در سخن و سكوت است (سخن موجب هلاكت و سكوت موجب نجات است)! پس خوشا به حال كسى كه معرفت عيب كلام و درستى آن و فواید سكوت نصيبش شد که این از اخلاق انبیاء (علیهم السلام) و شعار برگزیدگان است. #ادامه_دارد...
پی نوشتها؛
[۱]منهاج البراعة فی شرح نهج البلاغة، هاشمی خویی، حسن زاده آملی، کمرهای، مكتبة الإسلامية، چ۴، ج۱۲، ص۱۵۵ [۲]همان [۳]همان [۴]همان [۵]همان [۶]خواندنیهای دلنشین، سعیدی لاهیجی، کتاب سعدی، قم، ۱۳۶۸ش، ج۱، ص۱۰۰
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#سکوت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از جهاد تبیین ✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داره میگه اختلافات و تظاهرات داخلی باعث شده دشمن خارجی طمع کنه !
اما پارسال درباره ایران میگفتند این حرفها شعار رژیم هست شما برید تظاهرات هیچکسی به خاک ایران طمع نمیکنه!
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
هدایت شده از جهاد تبیین ✌️
📸 اسرائیل شهروند غیرنظامی ندارد!
🔸زوهر و لیرون دو زوج اسرائیلی که از حادثه جشنواره موسیقی جان سالم بهدر برده بودند، بلافاصله پس از فرار بهعنوان نیروی ذخیره در تیپ مهندسیرزمی ارتش اسرائیل اعزام شدند.
🔹در اسرائیل چیزی به نام شهروند عادی وجود ندارد.
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
📜برگی از داستان #استعمار
قسمت هفتاد و دو:
فاخته ها لانه ندارند
فاخته پرنده ای است که در انگلستان بیش از بقیه نقاط جهان دیده می شود.این پرنده زندگی عجیبی دارد. هیچگاه لانه نمی سازد و هنگامی که می خواهد تخم بگذارد به سراغ لانه پرنده های دیگر می رود و زمانی که پرنده در لانه اش نیست،تخمش را در کنار تخم های او می گذارد و از آنجا دور می شود.
پرنده ای که صاحب لانه است روی تخم ها می خوابد و به همه آن ها گرما می دهد.
پس از مدتی جوجه ها از تخم بیرون می آیند و جوجه فاخته،درحالی که هنوز چشم هایش را باز نکرده و هیچ پری روی بدنش نیست،به جان جوجه های صاحب لانه می افتد و آن ها را یکی یکی از لانه بیرون می اندازد پرنده صاحب لانه برای غذا دادن به جوجه ها بازمی گردد و فکر می کند از بین جوجه هایش همین یکی برایش مانده است و تمام غذا را به او می دهد.
زندگی فاخته،شباهت عجیبی به تاریخ بعضی کشورهای اروپایی دارد که پس از اکتشافات دریایی وارد سرزمین های جدید شدند.آن ها در آغاز مهمان بومی ها بودند،اما پس از آن بومی ها را از بین بردند و سرزمین آن ها را تصاحب کردند.
یک تاریخ نویس اروپایی به نام لوئیس مامفورد،به جای آنکه از شباهت زندگی فاخته با تلاش کشورهای اروپایی در آفریقا،آسیا و آمریکا شگفت زده شود،فاخته ها را با سرمایه داران این کشورها مقایسه می کند.
او سرمایه داری را شبیه «تخم فاخته» می داند که هنگامی که در جایی قرار گرفت هیچ موجود دیگری را در کنار خود تحمل نمی کند.
شرکت های هند شرقی انگلستان،هلند و فرانسه که پشت سر هم تأسیس شدند و کشتی هایشان را روانه آسیا کردند،در روزهای اول با بومی ها معامله می کردند؛هرچند که بسیاری از این معامله ها به کلاهبرداری شبیه بود و قیمت کالاها با ارزش واقعی آنها فاصله شگفت انگیزی داشت.
اما شرکت ها به این هم راضی نبودند و پس از مدتی سرزمین ها را فتح و دست بومی ها را از همه منابع سرزمینشان کوتاه می کردند.
اما جوجه فاخته فقط باید خودش را در لانه میدید.
شرکت ها یکدیگر را هم تحمل نمی کردند و تمام رقابت های آن ها سرانجام به جنگ منجر شد تا آنکه یکی از آنها از لانه بیرون بیفتد.
اما این پایان ماجرا نبود.صاحبان سهام همین شرکت پیروز در بورس به جان هم می افتادند.اکنون که شرکت در آن سوی آب ها بر شرکت های رقیب پیروز شده بود،ارزش سهامش بیشتر شده بود و سهام داران بزرگ تلاش می کردند سهام سرمایه گذاران کوچک تر را از چنگشان بیرون بکشند و آن ها را از شرکت کنار بزنند.
پس از حذف کشورها و شرکت ها نوبت حذف آدم ها و هموطنان بود.
در پایان حتی دو صاحب سرمایه بزرگ نمی توانستند کنار هم بمانند و سرانجام یکی از آن ها کنار می رفت تا یک نفر در قله شرکت باقی بماند.
سرمایه داری جوجه فاخته بود که از همان نخستین لحظه های زندگی اش به دنبال حذف رقیبانش بود و تمام زندگی اش در یک جمله تکراری خلاصه می شد: درآغاز، فریب و در پایان، جنگ.
سرمایه داران ثروتی را که اروپا از فتح سرزمین های آن سوی دریاها به دست آورده بود در دستان خود جمع میکردند.
با این ثروت در سیاست دخالت می کردند، جنگ های تازه ای به راه می انداختند و با بهره بردن از شکست ها و پیروزی ها بر دارایی خود می افزودند.
جمع شدن ثروت در دست این افراد،دولت ها را به اتحاد با آن ها وادار میکرد؛اما این ثروتمندان بیشتر رقیبان خود را از دور مسابقه و رقابت خارج کرده بودند، برای همین تنها چند کشور اروپایی از اتحاد با سرمایه دارانی مثل روچیلد بهره می بردند.
آنها به کشورهایی بسیار قدرتمند تبدیل می شدند و سعی می کردند با به کار بردن زور بر سراسر جهان حکومت کنند.
تلاش این کشورها از سالهای آخر قرن نوزدهم دوره جدیدی را در تاریخ آغاز کرد.
سرگذشت استعمار مهدی_میرکیایی، پایان جلد 6
1️⃣2️⃣ #جلسه_۲۱
🖼️ #عکسنوشت 🇵🇸✌️
🔆 *«إِنَّا لَنَنصُرُ رُسُلَنَا وَالَّذِينَ آمَنُوا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيَوْمَ يَقُومُ الْأَشْهَادُ»* ﴿سوره مؤمن،آیه۵۱﴾
بیتردید ما پیامبران خود و مؤمنان را در زندگی دنیا و روزی که گواهان برای گواهیدادن بهپا ایستند، یاری میکنیم.
✌️ پيغمبران الهى، علاوهبرآنکه در سلسلۀ نبوتها كارشان توأم با پيروزىست، در پايان كار، فتح و فرجام ابدى و نهايى با آنهاست؛ در همين دنيا هم پيغمبران، فتح و پيروزى و دستيافتن بر خواستههاى خود و خواستههاى مكتبشان برايشان مسلّم است.
❗ *اما بهشرط اینکه:*
🔺 پيروانشان، همراهانشان، ايمان بياورند؛
🔺 ايمان واقعى به خرج بدهند؛
🔺 كمک بكنند؛
🔺 و در ميدانهاى مبارزه و جهاد صبر كنند.
✨ *به شرط #ايمان و #صبر
👈 اين حاصل كلام است.*
🎤 مورخ: ۱۷ مهرماه سال ۱۳۵۳
📷 طراحی تصویر زمینه با هنرمند بزرگوار آقای حسین باقری 🇵🇸✌️
📚 #طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
╭──────────
📱 @tarhe_kolie_andishe_eslami
╰─────────────────────
#آئینه_عبرت
شوهرم بغض کرده بود و میگفت اینهایی که الان داریم با دیدن شون اشک میریزیم، همونان که توی اینترنشنال برای کشتن شون کف و هورا میکشن و ما قبلا تماشا میکردیم!!!😔
سلام
من و همسرم و دو تا بچه هام، همون قشری از جامعه هستیم که تا نصف شب پای سریال های ماهواره و ترکی خوابمون میبره. اصلا تلویزیون ایران نمی بینیم و تمام اخبارو از اینترنشنال و بی بی سی میدیدیم. اوایل نماز میخوندیم. ولی شوهرم کم کم منو هم بی نماز کرد. حجاب هم که دیگه نگم. معتقد بودیم باید مثل ترکیه آزاد بشه و هر کی هر کار دوس داره بکنه. تا اینکه تیرماه امسال (1402) رفتیم سفر ترکیه.
تصور ما از ترکیه با فیلمایی که دیده بودیم با اونچه در واقعیت دیدیم، زمین تا آسمون متفاوت بود.
ترکیه ای که ما دیدیم، اولین تفاوتش با ایران مردمش بود. مردمی شدیدا پول پرست، شیاد و خطرناک. ما هیچوقت در ایران، از مردم نترسیدیم. ولی توی ترکیه کنار خیابون مردها و زنها و حتی بچه هایی می بینید که مشغول سیگار و دود کردنن. نگم براتون که برای یه مسیر ده دقیقه ای از ما 2.5 میلیون کرایه گرفتن، فقط چون توریست بودیم. و با راننده دیگه ای که باز قصد تیغ زدن داشت ناچار به نزاع شدیم و پلیس خبر کردیم.
درسته! همه میگن توی ترکیه مسجد جدا، کلاب جدا. عیسی به دین خود موسی به دین خود. ولی دیدن مردهای مست و لایعقلی که کنار خیابون و کنار سطل آشغالها دارن استفراغ میکنن و بالا میارن، حال هر کسیو به هم میزنه. وقتی این صحنه ها رو دیدیم واقعا خدا را شکر کردیم که ایرانی هستیم. که این صحنه ها توی ایران نیست. و ای کاش هرگز ایران اینطوری نشه. ای کاش این جمهوری اسلامی که مرتب قبلا بهش غر میزدیم و حتی فحش میدادیم نذاره ایران به اون وضع برسه. آره. بذار بگن میخواد به زور مردمو ببره بهشت، بذار بگن. بهتر از اینه که ما رو به زور ببرن جهنم دنیا و آخرت.
از وضع اقتصادی و گرانی شون نگم. تورم فوق العاده بالاست و برای یک پرس دلمه ساده شون، 800 لیر، تقریبا 1.5 میلیون پول دادیم. یک تیشرت ساده رو 1میلیون و 800 هزار تومان بهمون قالب کردن و توی رودربایستی مجبور شدیم بخریم!!
بدترین حسی که توی ترکیه داشتیم، حس ناامنی بود. حتی برای یک سرویس رفتن ساده زنانه، مردای حال بهم زنشون دنبالمون کردن و با دعا تونستیم از مهلکه فرار کنیم
آره. این کشور مکان های توریستی خیلی باحالی داره. اماکن تاریخی شونو به بهترین و مدرن ترین شکل حفظ کردن و مراقبت میکنن. طبیعت و جزیره های زیبایی داره استانبول. ولی همه اینها در یه کشوری هست که اخلاق توش مُرده. انسانیت کمیابه و سکولار بودن (هر کس به دین خود) این سرزمینو به انسانهای بی بند و بار و هرج و مرج اخلاقی تبدیل کرده.
شاید باورتون نشه. وقتی به فرودگاه امام خمینی رسیدیم با دیدن مامورای نیروی انتظامی توی فرودگاه از شدت شوق، فقط گریه میکردیم. چون با دیدن شون مملو از آرامش و امنیت شدیم. شوهرم بغض کرده بود و میگفت اینهایی که الان داریم با دیدن شون اشک میریزیم همونان که توی اینترنشنال برای کشتن شون کف و هورا میکشن و ما قبلا تماشا میکردیم.
ما نگرانیم. دوست داریم این حکومت که تا الان جلو بی دینی را گرفته، نگذاره ایران بشه ترکیه. نذاره خیابونای ما مردم ما اخلاق و پاکی ما نابود بشه. تا قبل از این عِرق و علقه ای به جمهوری اسلامی نداشتیم . ولی الان میدونیم چقدر کار حکومت مون مهم و حیاتی هست. چقدر مهمه توی این دنیای ناپاک، این قطعه خاک دنیا پاکیزه بمونه. پس الان با این حکومت هستیم. دعا کنید برای همه اونایی که مثل قبلا و الانِ ما فکر میکنن.
به امید رشد فکری همه مردم ایران
✍🏻 #سارا_آذری
استان سمنان
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
#بیدارباش
#اربعین_حسینی
#از_تبیین_تا_قیام
#آینده_روشن_است
هدایت شده از معیار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 سرباز اسرائیلی بازداشت شده توسط مقاومت اسلامی در #غزه را ببینید که از جنایات خود و جنایات کشور ادعاییاش عذرخواهی می کند.
🍃🌹🍃
#فلسطین | #طوفان_الاقصی
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ دروغ درباره فلسطین در روزهای اخیر
♨️ از شکست اسرائیل در میدان جنگ تا متوسل شدن به اخبار جعلی!
#طوفان_الاقصی
___________________________
🔷 کاری از اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
بیانیه ۳۵تشکل دانشگاه هاروارد ضد #رژیم_صهیونیستی
🔹 ویراست و توئیت #حجت_الاسلام_راجی
#طوفان_الاقصی
_______________________
🔸 اگر ویراستی را نصب دارید
🔸 اگر ویراستی را نصب ندارید
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از تبیین
⭕️انقلابیون واقعی، غیر مرفه بودند
🔹بیشتر #انقلابیون_واقعی، یعنی آنها که نیروی عظیم و کوبنده این انقلاب بودند، مردم غیر مرفه بودند؛ کسانی که بیشترین کشتهها را دادند و با نیروی ایمان واقعی و اعتقاد راسخ، باعث پیروزی انقلاب شدند، همان کسانی بودند که به هیچ وجه اشرافی و مرفه نبودند و از طبقه پابرهنه بودند.
بیانات حضرت امام ۵۷/۱۲/۱۱
منبع: سایت جامع امام خمینی (ره)
#امام_خمینی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از شناخت رهبری
❇️ تله سازش
🔰 آیا مسئله فلسطین راهحل دیپلماتیک ندارد؟
🔰 ورق بزنید و مطالعه کنید
🔴به شناخت رهبری بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d