فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوال سیاسی بپرس:
ایران چگونه اسرائیل و امریکا را تحت نظر دارد ؟
اقای ترامپ ما از انچه که فکر میکنی به تو نزدیکتریم .
🆔سوال سیاسی
هدایت شده از بصیرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️دستگیری عدهای از عاملان ترور شهید فخریزاده
🔹«محمودوند» عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:همه عاملان و سرپلهای ترور شهید فخریزاده شناسایی و عدهای دستگیر شدند.
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
هدایت شده از دکتر قدیری ابیانه
13.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*#دانشمندان بزرگ نجوم و حقیقت قرآن•••*🌹این ویدئو یک بحث مهم علمی را شرح میدهد🌹
قدیری ابیانه: ✍️بزک زم!
📰روزنامه حمایت
📆۲۴ آذر ۹۹
1. درحالیکه امنیت و معیشت مردم نباید مورد خدشه قرار بگیرد و باید مفسد فی الارض به سزای اعمالش برسد و قوه قضائیه نیز حسب وظیفه قانونی، نیما زم را به دار مجازات اویخت، اتحادیه اروپا و بهویژه فرانسه با مداخله در امور کشورمان، این اقدام را محکوم کردند. کشورهای عضو این اتحادیه با صدور بیانیهای از ایران خواستهاند که در آینده از هرگونه مجازات اعدام خودداری کرده و آن را «شدیداً» محکوم کردند! تعین تکلیف کشورهای مداخلهگر اروپایی برای کشوری که در آن قوای سهگانه، مستقل هستند و خردهفرمایش بیگانگان در مجازات مجرمان را ابداً برنمیتابد در حالی است که آمریکا حدود 10 اعدام فدرال را طی چند ماه گذشته اجرا کرده اما کوچکترین انتقادی نسبت به آن وارد نکردهاند. افزون بر این، پدرخوانده اروپا بهتازگی آپشنهای دیگری به روشهای اعدام اضافه کرده و استفاده از گاز سمی، اتصال برق و تیرباران را نیز مجاز دانسته است.
2. تعجبی ندارد که کشورهای غربی بهخصوص فرانسه از جاسوس خود حمایت کنند. زم، مهرهای بود که اهداف ضدامنیتی و براندازانه را پیگیری میکرد و اطلاعات محرمانه را بهمنظور ترور، اغتشاش، کشتار و آشوبهای گسترده در کشور به دشمنان انتقال میداد. کشورهای اروپایی با صدور این بیانیه، بیش از گذشته نشان دادند که در جانبداری و صرف هزینههای سنگین برای افرادی که در سودای بهاصطلاح تغییر نظام هستند، نه تردید میکنند و نه بنا به ملاحظاتی، رودربایستی دارند.
ارزیابی حریف این بود که زم میتواند، به فتنه در کشور دامن بزند چون آمد نیوز به اغتشاشگران خط میداد که به کجا حمله کنند و اطلاعات مهمی در خصوص نحوه ساخت مواد منفجره، تهیه سلاح و شیوه بکار گیری آنها علیه نیروهای امنیتی، انتظامی و اماکن نظامی در کانال و سایت به اشتراک میگذاشت. این موارد، مصادیق ارتکاب جرائم تروریستی است و هیچ کشوری از آنها بهسادگی نمیگذرد. زم بنا بر اعتراف خودش با سرویسهای جاسوسی رژیمهای متخاصم در ارتباط بود و بهطور خاص تحت حمایت دستگاه اطلاعاتی فرانسه قرار داشت اما خوشبختانه دستان پرتوان و بلند اطلاعات سپاه پاسداران، ضربه مهلک و غافلگیرکنندهای به آنها وارد آورد.
3. از سوی دیگر، پرونده قطور خیانتها و خباثتهای زم، حکمی جز اعدام نداشت، چراکه وی برای ارتقا در میان اپوزیسیون خائن خارج نشین، هر آنچه توانست و در توان داشت برای به خطر انداختن امنیت و معیشت مردم بکار بست. با این حال، اروپای مدعی حقوق بشر، هم ساز مخالفت با این حکم عادلانه را کوک کرد و هم با بزک کردن زم، کوشید که او را صرفاً یک روزنامهنگار مخالف نظام معرفی کند! همین فرانسه مدعی و بهاصطلاح پرچمدار حقوق بشر، نمیتواند از حقوق شهروندانش دفاع کند و حتی آشکارا آن را نقض میکند، چه رسد به حمایت از حقوق بشر در ایران. کاخ الیزه پیشنویس لایحهای جنجالی را بهتازگی ارائه کرده که حق انتشار تصاویر نیروهای پلیس این کشور به هنگام برخورد با معترضان و ارتکاب خشونت علیه آنها را محدود میکند. در ماده 24 این لایحه که فرانسه ادعا میکند برای تشدید و برقراری امنیت پیش از انتخابات ریاست جمهوری این کشور ارائهشده و معترضان آن را در راستای محدود کردن آزادیهای مدنی میدانند، افرادی که اقدام به انتشار تصاویر مأموران پلیس کنند، با مجازات 45 هزار یورویی یا یک سال حبس مواجه میشوند. پلیس فرانسه در برخورد با معترضان بهنظام سرمایهداری موسوم به «جلیقه زردها» نیز به دستور شخص رئیسجمهور این کشور، سبعیت و جنایتهای متعددی را مرتکب شد و چندین نفر را کشت، مجروح و معلول کرد و بسیاری را نیز محاکمه و زندانی نمود. فرانسه همچنین به حیاطخلوت تروریستهای منافقین تبدیلشده و جلسات و رویدادهای خود را بهسادگی در آن برگزار میکنند. از منظر بینالمللی نیز این کشور سابقه ننگینی دارد. تروریستهای جنتلمن فرانسوی در موزهای، جمجمه سرهای بریدهشده 18 هزار مبارز الجزایری را نگهداری میکنند و شرمآورتر اینکه به این جنایت افتخار کرده و برای هر کس که بخواهد از آن بازدید کند، حق الورود هم دریافت میکنند! ضمن اینکه به تقاضای الجزایر برای انتقال این جمجمهها به این کشور نیز اعتنایی نمیکنند. کشوری با چنین رویکرد و کارنامه سیاه، حق ندارد درباره امور داخلی ایران که خود قربانی تروریسم بوده و هست و همچنان در صف اول مبارزه با تکفیریهای موردحمایت غرب قرار دارد، اظهارنظر کند. دیگر کشورهای اروپایی نیز وضعیتی بهتر از فرانسه ندارند و استانداردهای دوگانه آنها بهگونهای رسوا و فضاحتبار است که نمیتوان ذرهای از اظهارات آنها در دفاع از حقوق بشر را باور کرد. اتحادیه اروپا، خود شریک و مقصر تروریسم اقتصادی علیه ملت ایران است و درحالیکه وعده کرده بود برای رفع تحریمها همکاری کند، عملاً با آمریکا در این زمینه همگام بوده و
16.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رسانه های دشمن چگونه درباره اعدام زم موضع گرفتند؟
🔻 رویکرد BBC درباره آمدنیوز و روح الله زم چه بود؟
به کانال رسمی اصولگرایان،
خانه بچه های انقلاب بپیوندید
به گزارش مشرق، موضوع چگونگی تنظیم مناسبات و روابط میان ایران و آمریکا همواره یکی از مسائل مورد مناقشه و بحث در تاریخ جمهوری اسلامی ایران بوده است. موضوع تعامل با آمریکا این روزها نیز بویژه به جهت پیروزی بایدن در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا محل گفتوگو شده است. برخی افراد و گروههای سیاسی غالباً با این ادعا که دغدغهشان منافع ملی است، ضرورت ارتباط با آمریکا و کوتاه آمدن در برابر او را توصیه میکنند. و البته گروه دیگر استدلال میکند که عقلانیت و منافع ملی در گرو تنظیم منطقی مناسبات با آمریکا و ایستادگی در برابر زورگوییهای اوست. این گروه میگوید ایران تاکنون چند نوبت مذاکرات تاکتیکی با آمریکا داشته، به نحوی که هیچکدام از سه دولت اخیر در ایران از این تجربه مستثنی نبودهاند. مذاکرات بن در دولت آقای خاتمی در موضوع افغانستان، مذاکرات محرمانه هستهای در زمان دولت آقای احمدینژاد و همچنین مذاکرات با آمریکا در چارچوب ۵+۱ در همین دوره و همچنین مذاکرات طولانی و آشکار هستهای با آمریکا در دولت آقای روحانی مصادیق این مسئله هستند.
با این حال در تمام این موارد آمریکا نه تنها از دشمنی خود نکاسته و عهدی را وفادار نبوده، بلکه بر دشمنی افزوده و رفته رفته از همین مسائل نیز به عنوان سکویی برای تشدید فشار علیه مردم ایران استفاده کرده است. به نوعی که آخرین دست از این مذاکرات، که مذاکرات بیسابقه و بسیار طولانی هستهای بود به برجامی ختم شد که آمریکا نه تنها آن را اجرایی نکرد، بلکه به اعتقاد سیاستمداران کاخ سفید، آن را سکویی برای شدیدترین تحریمهای اقتصادی تاریخ علیه یک کشور قرار داد.
درباره این مسئله با آقای سیدمرتضی نبوی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفتوگو کردهایم. او علاوه بر بیان دیدگاهها و تحلیلهای خود، به ماجرایی اشاره میکند که کمتر شنیده شده است و یا دستکم هیچکدام از اعضای آن جلسه تاکنون مستقیماً آن را روایت نکردهاند. ماجرا به احتجاج آیـتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب با مرحوم آیتالله هاشمی رفسنجانی برمیگردد. آقای هاشمی در گفتگوی سال ۹۱ خود با فصلنامه مطالعات بینالمللی میگوید که از امام(ره) خواسته بود در همان زمان حیاتش موضوع رابطه ایران و آمریکا را حل کند. هاشمی در ضمن سخنانش از اعتقادش به مذاکرات و رابطه میگوید و به نظر میرسد منظور او نه مذاکرات نقطهای و در مورد خاص، بلکه مذاکرات راهبردی است که از آن رابطهای میان آمریکا و ایران شکل بگیرد. که ترجمه مشخص آن کوتاه آمدن ایران از برخی مسائل به صورت راهبردی است!
اما رهبر انقلاب در همان زمان و پس از دیدار اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام با ایشان، خطاب به آقای هاشمی نکات مهمی را یادآوری میکند. سیدمرتضی نبوی در این باره میگوید که رهبر معظم انقلاب در آن جلسه تذکر دادند و خطاب به آقای هاشمی فرمودند این حرفهای شما در این برهه سبب سوءاستفاده دشمن شد و همچنین گفتند ما بحثهای زیادی با آقای هاشمی در مسئله آمریکا داشتیم و استدلالهای مختلفی هم کردیم که حتی یک بار آقای هاشمی در زمان ریاستجمهوریشان در جلسه شورای عالی امنیت ملی هم گفتهاند که مقام معظم رهبری در رد حرفهای ما برای رابطه با آمریکا یک استدلالهایی دارند و ما هم برای آن استدلالها جوابی نداریم. آقای هاشمی هم تایید کردند.
در حقیقت آنچنانکه آقای نبوی روایت میکند مرحوم هاشمی رفسنجانی در آن جلسه نیز اذعان کرده است که طیف معتقد به رابطه با آمریکا در مقابل استدلالهای نظام جوابی نداشتهاند.
روابط میان دو کشور براساس منافع مشترک شکل میگیرد.گفتگو را با این موضوع شروع کنیم که اصلاً ماجرای روابط ایران و امریکا در طول این ۴ دههای که از عمر انقلاب می گذرد چیست؟ به نظر میرسد که الان باز نیاز است که یک مروری کنیم تا ببینیم ریشه این چالشها و دشمنیها به کجا برمیگردد چون برخی در تحلیلها و صحبتهایشان اینطور ادعا میکنند که دشمنی ایران و آمریکا که منجر به قطع روابط شد، به موضوع تسخیر لانه جاسوسی برمیگردد، درصورتی که وقتی ما به تاریخ نگاه میکنیم، از چند دهه قبل حتی در زمان رژیم شاه و در دهه ۳۰ این دشمنیهای امریکا با ملت ایران را میتوان دید.
نبوی: در مورد رابطه یک اصل وجود دارد. در دنیایی که زندگی میکنیم، کشورها میتوانند انواع روابط را با همدیگر داشته باشند اما اصل بر این است که این رابطه در قالب یک چارچوب و قوانینی صورت میگیرد و البته یک وقت هم ممکن است این رابطه به جنگ بین دو کشور منتهی شود و یا رابطه دوستانه باشد.
درهر صورت اصل بر این است که در روابط کشورها باهم، منافع دو طرف حفظ شود و روابط هم بر اساس همین منافع شکل میگیرد. البته طبیعتاً هر جامعهای یک سری اصول را به عنوان بخشی ازهویت خود دارد که نمی خواهد به آن اصول خدشه وارد شود.
هدایت شده از بصیرت
⭕️بیش از آنکه به فکر رفع تحریم باشیم بر خنثی کردن آن تمرکز کنیم
🔻رهبر معظم انقلاب:تشییع میلیونی شهید سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس در عراق و ایران، اولین سیلی سخت به آمریکاییها بود اما سیلی سختتر «غلبه نرم افزاری بر هیمنه پوچ استکبار» و «اخراج امریکا از منطقه» است، البته آمران و قاتلان سردار سلیمانی نیز باید انتقام پس دهند و این انتقام در هر زمانی که ممکن باشد، قطعی است.
🔹برای رفع مشکلات مردم و درست شدن آینده کشور به وعدههای این و آن اعتماد نکنید، زیرا اینها وعدههای خوبان نیست بلکه وعدههای اشرار است، ضمن آنکه دشمنیها را نیز نباید از یاد ببرید. دشمنیها فقط مخصوص آمریکای ترامپ نیست که با رفتن آن تمام شود، آمریکای اوباما نیز با شما و ملت ایران بدی کرد.
🔹مسئولان نباید اتحاد و همصدایی مردم را از بین ببرند و ملت را تکهتکه کنند، بلکه باید هر سه قوه بویژه رؤسای آنها با همافزایی و همکاری، اتحاد ملی را روز بهروز تقویت کنند.
🔸اختلافات خود را با مذاکره با یکدیگر حل کنید. مگر نمیگویید باید با دنیا مذاکره کرد، آیا نمیشود با عنصر داخلی مذاکره و اختلافات را حل کرد؟
🔹باید بیش از آنکه به فکر رفع تحریم باشیم بر خنثی کردن آن تمرکز کنیم. البته نمیگوییم دنبال رفع تحریم نباشیم، چرا که اگر بتوان تحریم را رفع کرد، حتی یک ساعت هم نباید تأخیر کنیم، اگرچه اکنون چهار سال است که تأخیر شده و از سال ۹۵ که بنا بود همه تحریمها یکباره برداشته شود، تا امروز نه تنها تحریمها برداشته نشد بلکه زیادتر هم شد.
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat
هدایت شده از روشنا
⭕️ ترامپ به دنبال تعیین رئیسجمهور در مجلس نمایندگان؟!
👤 یاسر جبرائیلی
🔹طبق قانون اساسی آمریکا، روز ششم ژانویه باید جلسه مشترک کنگره (متشکل از اعضای مجلس نمایندگان و سناتورها) تشکیل شده، آرای الکترال شمرده شود و رئیس مجلس سنا که مدیریت جلسه را به عهده دارد، رسما رئیسجمهور منتخب را اعلام کند. امروز که روز رایدهی در کالج الکترال است، در چند ایالت مورد مناقشه که بایدن پیروز رسمی است، هیئتهای انتخاب کننده جمهوریخواه نیز تشکیل شده و ترامپ را انتخاب کردهاند!
🔹معنای این حرکت این است که تیم ترامپ میخواهد روز ششم ژانویه، رئیس مجلس سنا اعلام کند که به دلیل مورد مناقشه بودن آرای الکترال، امکان استناد به رای کالج الکترال برای تعیین رئیسجمهور وجود ندارد. در این صورت، مجلس نمایندگان باید رئیسجمهور را تعیین کند و در این فرآیند، هر ایالت یک رای خواهد داشت. یعنی برای مثال ۵۳ نماینده کالیفرنیا، باید روی یک نفر توافق کنند و یک رای بدهند. اگر کار به مجلس نمایندگان بکشد، با توجه به اینکه ۲۶ ایالت دست جمهوریخواهان و ۲۳ ایالت دست دموکراتهاست، ممکن است ترامپ با ۲۶ رای در برابر بایدن با ۲۳ رای پیروز اعلام شود.
🔹اما آیا رئیس مجلس سنا ممکن است چنین تصمیمی بگیرد؟ طبق قانون اساسی آمریکا، رئیس مجلس سنا، معاون اول رئیس جمهور است. یعنی رئیس فعلی مجلس سنا، مایک پنس معاون اول دونالد ترامپ است. لذا باید گفت تمام کننده بازی در نظام انتخاباتی آمریکا، مایک پنس خواهد بود. دقت کنیم که ۱۲۶ نماینده کنگره از شکایت تگزاس به دادگاه عالی حمایت کرده بودند و بعید نیست روز ششم ژانویه در این معادله نقشآفرینی موثری داشته باشند. به هر صورت، اینک این پرسش مطرح است که آیا پنس به ترامپ وفادار خواهد بود و زیر میز خواهد زد، یا به فرآیندی رسمی که تاکنون طی شده متعهد بوده و بایدن را رئیسجمهور اعلام خواهد کرد؟ تصمیم پنس هرچه باشد، شاید به ماجرای انتخابات در نهادهای آمریکا پایان دهد، اما بعید است ماجرای انتخابات در کف خیابان و فجازی تمام شود. چه ترامپ پیروز اعلام شود چه بایدن، طرف مقابل ساکت نخواهد نشست. آمریکا هیچ گاه در طول تاریخ خود از زمان جنگ داخلی دهه ۱۸۶۰ تاکنون، به این اندازه دچار بحران و بیثباتی سیاسی نبوده است. پایان این رژیم استکباری آغاز شده است.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موشن_گرافیک| صداقت آمریکایی(۳)
◽️آمریکا همیشه دشمن است...
◽️آیا میتوان به نیرنگ آمریکا اعتماد کرد و حرکت کشور را بر تصمیم او متوقف کرد؟
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موشن_گرافیک| نبرد در ارتفاعات
◽️قربانی اشغال، این بار سوریه...
◽️گویا قطعنامههای تشریفاتی شورای امنیت، برای اسرائیل بازدارندگی ندارد... راستی چرا سوریه مهم است؟
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
لطفاتاانتها گوش کنید