یک لحظه نیز با آمریکا کنار نخواهیم آمد
بخش پنجم
۵- الگوی پنجم عربستان سعودی نیز نشان میدهد که آمریکا هم پیمانان ثروتمند را نیز با ترساندن از رقبای منطقه به مثابه گاوصندوق می بیند. در گاوصندوق که به روی آمریکا باز شود، دیگر مهم نیست که به دموکراسی و حقوق بشر و حقوق زنان رعایت میشود یا خیر؛ همینجا بود که ترامپ رسما اعلام کرد: قتل خاشقچی بد بود, اما ما ۴۵۰ میلیارد دلار قرارداد داریم و نمی توانیم از آن عدول کنیم. این الگو نشان میدهد که آمریکا در بهترین حالت از روابط با به دنبال چپاول ثروت طرف مقابل با استفاده از نقاط ضعف در حوزه حقوق بشر و دموکراسی است؛
از این دو به عنوان ابزار دوشیدن استفاده میکند و اعتقادی به رعایت آن ندارد. از قضا روشنفکران ایرانی که آمریکا را مظهر دمکراسی و حقوق بشر می دانند، اینجا زبانشان کند می شود و به خود فریبی روی میآورند.
۶- ششم کره جنوبی و ژاپن نیز در مواجهه با تحریم ایران و بلوکه کردن دارایی ایران, نشان دادند که تسلیم محض آمریکا هستند؛ حتی حاضر نشدند بازار سنتی خود در ایران را از دست بدهند اما آمریکا مقابل آنان عبوس نشود.
حضرت آیت الله امام خامنهای معتقدند آمریکا با امثال عربستان نیز دشمن است، زیرا ثروت یک ملت را می خواهند و رسماً اعلام میکنند که این به معنای دشمنی است نه دوستی اینها با سودی هم مخالف بعضی خیال میکنند آمریکاییها دوستند؛ نه با آنها هم دشمنند.
منبع: بیانات رهبر انقلاب ،۱۳۹۸/۸/۲۴
عدم همراهی رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت ا... امام خامنه ای با رفراندوم در شرایط کنونی هرگز به معنای مخالفت با رای اکثریت نیست. ایشان بیش از همه متوجه جنگ شناختی جبهه دشمن هستند که از هر سو می کوشد ذهن مردم را متلاطم، بدبین و ناامید به آینده کند. طرح مسئله رفراندوم در شرایط غیر طبیعی که دشمنان به صورت یکپارچه علیه مردم و نظام توطئه می کنند و فضای جامعه را مسموم نمودهاند، بازی در زمین دشمنان است.
واقعیت این است که جریان غربگرا که دم از رفراندوم می زنند، حتی حاضر نیستند تجربه حامیان غربی خود را مورد توجه قرار دهند. کدام کشور غربی تاکنون مانند ایران اصل نظام خود را به رفراندوم گذاشته است؟ این جریان در مسائلی خواستار برگزاری رفراندوم هستند که خیلی از کشورهای اروپایی و غربی، آن مسائل را هرگز به رای عموم نمی گذارند، بلکه نهایتاً در مجلس خود در موردش تصمیم گیری می کنند. اگر کشورهای غربی هم رفراندم را علاج مشکلات در هر موضوع میدیدند، چرا کشوری مانند فرانسه قانون جنجالی افزایش سن بازنشستگی را به رفراندوم نگذاشته است تا آشوب چند ماه در کشور را تمام کند؟ چرا کشورهای غربی کمکهای ده ها میلیارد دلاری که از ابتدای جنگ اوکراین به این کشور می کنند را به رفراندوم نمی گذارند؟ چرا دولت آمریکا دفاع بی چون و چرا و حمایتهای بیدریغ مالی و نظامی از رژیم اشغالگر و کودک کش اسرائیل را که مخالفان بسیاری نیز در داخل آمریکا دارد به رفراندوم نمی گذارند؟ از آنچه گذشت میتوان نتیجه گرفت که انگیزه اصلی طراحان و موضوع رفراندوم، دغدغه رای مردم و مراجعه به آرای اکثریت در حل مسائل و مشکلات جاری کشور نیست، آنان به دنبال التهاب آفرینی در جامعه و سوء استفاده از آن جهت دستیابی به منافع نامشروع خویش می باشند.
منبع: هفته نامه شماره۱۱۲۳ پرتو بخش سیاسی
روزنامه اعتماد از قول خاتمی نوشته: متأسفانه جمهوری اسلامی به حکومت اسلامی تمایل پیدا کرده است. خاتمی همان کسی است که در کنار موسوی و اشرافیت سیاسی_ اقتصادی مفسد، کودتای آمریکایی_ انگلیسی و صهیونیستی را در سال ۱۳۸۸ هدایت کرد و با دروغ تقلب، علیه جمهوریت به رای ۲۴ و نیم میلیون نفر مردم ،آشوب به راه انداخت، در مظلومیت جمهوری اسلامی همین بس که برخی عناصر ناسالم یا غافل و مقصر، در برخی شرکتها، بانکها وموسسات دولتی و عمومی در پوشش آگهی رسانه های مغرضی مثل اعتماد و سازندگی و دنیای اقتصاد تامین مالی میکنند. یعنی همان کاری که مشابهش را مفسدانی مانند شهرام جزایری کرده است. مراجع اقتصادی نظارتی، حسابرسی، قضایی و امنیتی، باید با جدیت و فوریت، تامین کنندگان مالی و جریان نفاق را مورد تعقیب و مجازات قرار دهند.
خاتمی، نصیری، نفاق
اتحادبرای یک پروژه جدید، خاتمی در دیدار با برخی عناصر سیاسی و روزنامهنگاران همسو، به مهدی نصیری گفت: به نظر من تفکرات مقالات پراکنده خود را در یک کتاب جمع آوری کنید, بسیار مسائل درست و مهمی را مطرح میکنید.
تمجید خاتمی از نصیری در حالی است که نصیری درگذشته منتقد خاتمی، خاتمی هم معترض نسبت به وی بوده است، با این حال، ارتجاع و سقوط در دامن منافقین و عناصر ضد انقلاب، موجب شده تا این دو مخالف دیروز، همدیگر را بستایند و به یکدیگر نان قرض بدهند.
تعبیر امیرالمومنین علیه السلام در توصیف منافقین می فرمایند: منافقین یکدیگررا تمجید و ستایش و به همدیگرنان قرض می دهند و انتظار پاداش دارند.
امیرمومنان علیه السلام درباره ائتلاف طلحه، زبیر، مروان و ولید فرمود: که آنها را نارضایتی از من دورهم جمع کرد.حکایت ائتلاف برخی عناصر معارض با یکدیگر علیه جمهوری اسلامی هم از جنس نارضایتی و عقدهگشایی همین خواص سقوط کرده است .
💬 #یاددشت_هفته | مبارزه همهجانبه با اژدهای هفتسر فساد
👈🏻 نگاهی به اهمیت و راهکارهای مبارزه با فساد اقتصادی از منظر رهبر انقلاب
🔻 مبارزه با فساد، ضرورتی برای پیشرفت
🔹 فساد به عنوان یک معضل بزرگ در مسیر رشد اقتصادی کشور و و رخنهای در ثبات سرمایهگذاری، نیازمند برخورد قاطعانه و دقیق است تا از مسیر مبارزه با ریشههای فسادآفرین، امنیت و پیشرفت در کشور ایجاد شود. در جامعه اسلامی، مبارزه با فساد همواره مورد اهمیت قرار داشته است، «اسلام با فساد و ظلم و تبعیض مخالف است.» ۱۳۸۲/۳/۱۴
🔹 همانگونه که امیرالمومنین علی علیهالسلام در نامه به زیاد بنابیه، جانشین فرماندار بصره میفرماید: اگر به من گزارش رسد که از بیت المال مسلمین چیزى کم یا زیاد به خیانت برداشتهاى آنچنان بر تو سخت مىگیرم که در زندگى تو را کم بهره، سنگین بار و حقیر و ذلیل سازد. «مبارزه با فساد، یکی از پایههای اصلی حکومت و نظام اسلامی است. این روش امیرالمؤمنین است.» ۱۳۸۰/۹/۱۶
🔹 مبارزه با فساد اقتصادی از آنجا اهمیت بیشتری پیدا میکند که «مفاسد اقتصادی، مفاسد فرهنگی و مفاسد اخلاقی را هم میآورد.» ۱۳۸۷/۴/۵ شرط لازم در مشارکت مردمی در معادلات اقتصادی کشور، برطرف نمودن معضلات و مفاسد از اقتصاد است، زیرا «باید صحنهی اقتصادی امنیت داشته باشد.» ۱۳۹۲/۱۲/۲۰ تا توسعه و پیشرفت اقتصادی در جامعه تحقق یابد. مبارزه با فساد و جلوگیری از بی قانونی و بی انضباطی مالی و جلوگیری از تخلفات و جرایم اقتصادی از مطالبات اصلی حضرت آیتالله خامنهای از مسئولان بوده است.
🔹 فرمان هشت مادهای رهبر انقلاب به سران قوا برای مبارزه با مفاسد اقتصادی در اردیبهشتماه ۱۳۸۰ راهنمای اقدام و عمل قاطع قوای سهگانه مخصوصاً دو قوهی مجریه و قضائیه برای خشکانیدن ریشهی فساد مالی و اقتصادی است. همچنین مسئله عدالت و مبارزه با فساد در بیانیه گام دوم مورد تأکید رهبر انقلاب قرار گرفته و از سرفصل ها و توصیههای اساسی در پرتو امید و نگاه خوشبینانه به آینده، برشمرده شده است.
🔻 دستاوردهای مبارزه با فساد اقتصادی چیست؟
🔹 از آنجا که «فساد اقتصادی و اخلاقی و سیاسی، تودهی چرکین کشورها و نظامها و اگر در بدنهی حکومتها عارض شود، زلزلهی ویرانگر و ضربهزننده به مشروعیّت آنها است؛ و این برای نظامی چون جمهوری اسلامی که نیازمند مشروعیّتی فراتر از مشروعیّتهای مرسوم و مبنائیتر از مقبولیّت اجتماعی است، بسیار جدّیتر و بنیانیتر از دیگر نظامها است.» ۱۳۹۷/۱۱/۲۲
🔹 شناسایی رخنههای فساد آفرین و آشنایی همه مردم با آثار مخرب فساد، به خصوص فساد اقتصادی برای ایجاد عزم ملی برای مبارزه با فساد، لازم است. فساد به معنای دست درازیها به بیت المال و حیف و میل اموال عمومی و تضییع حقوق عامه مردم و هدر رفت بودجه کشور است، از این رو «فساد در ارکان هر جامعهای به وجود بیاید، در حرکت آن اختلال ایجاد میکند.» ۱۳۸۰/۱۰/۱۲ اینکه مبارزه با فساد دارای چه آثار و پیامدهای مثبتی برای حوزه های کلان اجتماعی و سیاسی و اقتصادی کشور است، می توان به ثمرات ذیل اشاره کرد:
🔹 ۱) تامین امنیت سرمایهگذاری
برخی برای آنکه عدم برخورد با فساد را توجیه سازند، اینگونه وانمود می کنند که مبارزه با فساد و مفسد منجر به اخلال در امنیت اقتصادی میشود در حالی که قضیه بر عکس است «برخورد با مفسد اقتصادی موجب امنیت اقتصادی است برای غیرمفسد.» ۱۳۸۶/۴/۷
🔹 ۲) امیدآفرینی مبارزه با فساد همسوی با اعتبار و اعتماد نظام دانسته میشود زیرا اگر با فساد برخورد نشود «ذهن مردم را مشغول میکند دل مردم را مشغول میکند... چقدر آدمها امیدشان را از دست میدهند؟ این سزاوار است؟ این به خاطر این است که عمل نکردیم. از همان وقت که گفته شد فساد ریشهدار میشود، ریشه پیدا میکند، شاخ و برگ پیدا میکند، هرچه که بگذرد، کندنش مشکل میشود... اینها سرمایهگذار پاکدامن و صادق را مأیوس میکند - اگر عمل میشد، مبتلا به این مسائل نمیشدیم.» ۱۱/۷/۱۳۹۰ با مبارزه قاطعانه، اعتماد و اطمینان مردم به عملکرد درست دستگاه های مسئول افزایش یافته و امید برای استمرار حرکت صحیح برای عموم مردم و سرمایه گذاران افزایش پیدا میکند.
🔹 ۳) حرکت در مسیر تحقق عدالت «عدالت در صدر هدفهای اوّلیّهی همهی بعثتهای الهی است و در جمهوری اسلامی نیز دارای همان شأن و جایگاه است؛ این کلمهای مقدّس در همهی زمانها و سرزمینها است و بهصورت کامل، جز در حکومت حضرت ولیّعصر (ارواحنافداه) میسّر نخواهد شد ولی بهصورت نسبی، همه جا و همه وقت ممکن و فریضهای بر عهدهی همه بویژه حاکمان و قدرتمندان است. جمهوری اسلامی ایران در این راه گامهای بلندی برداشته است...[اما] آنچه تاکنون شده با آنچه باید میشده و بشود، دارای فاصلهای ژرف است.» ۱۳۹۷/۱۱/۲۲
🔍 ادامه👇
🔍 ادامه #یادداشت_هفته
🔹 بیتوجهی به مسئله مبارزه با فساد، سبب میشود تا عدالت مغفول واقع شود و فاصله طبقاتی بیشتر شده و فقر و محروم شدن اقشار متوسط جامعه گسترش یابد، بنابراین برقراری «عدالت و مبارزه با فساد ... لازم و ملزوم یکدیگرند.» ۱۳۹۷/۱۱/۲۲ که باید به صورت مستمر مورد توجه قرار گیرند.
🔻 چگونه باید با فساد مبارزه کرد؟
🔹 رهبر معظم انقلاب در مقاطع مختلف بر اهمیت مقابله با فساد اقتصادی تأکید و از اقدامات قانونی و قضایی در حوزه تحقق عدالت و مبارزه با اژدهای هفتسر فساد، حمایت و همچنین راهکارهای مبارزه با فساد اقتصادی را تشریح کردهاند؛ البته ایشان مقابله با فساد اقتصادی را کاری طاقتفرسا عنوان کردهاند و مطرح کردهاند «برای مقابله با شیوع فساد اقتصادی و مالی، باید لباس مبارزه به تن کرد.» ۱۳۸۰/۵/۱۱
🔹 ۱) عدم برخورد شعاری با مبارزه با فساد
مقابله و برخورد با فساد از اقداماتی است که میتواند دستمایه برخورد شعاری و هیجانی شود که این شیوه رفتار نه تنها کمکی به حل مسئله نخواهد کرد که در دراز مدت، میتواند باعث بیفاوتی و یا حتی سرخوردگی مردم شود. از سوی دیگر لازم است هنگامی که با فسادی برخورد میشود و افرادی که بیتالمال را تضییع کردهاند به قوه قضائیه معرفی و متناسب رفتار آنان برخورد قضایی شده و اموال و دارایی ها به خزانه دولت بر میگردد، این پروندهها برای مردم تشریح و تبیین شود.
🔹 اطلاع رسانی دقیق از مواجهه دقیق و قاطعانه با فساد، از سویی خیال خام سوداگران فساد را آشفته کرده و از دیگر سو، اطمینان قلبی برای مردم و اصلاح امور ایجاد می کند. یکی از تذکرات رهبر انقلاب خطاب به مسئولان در این زمینه، مقابله قاطعانه با فساد و دوری از اقدامات ظاهری و بیتأثیر بوده است، نکتهای که در پاسخ به نامه معاون اول رئیسجمهور در سال ۱۳۹۳ درباره برگزاری همایش ملی ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد متبلور است. «نفس اهتمام آقایان به امر مبارزه با فساد را تحسین میکنم، لکن این سمینار و امثال آن بناست چه معجزهای بکند؟ مگر وضعیت برای شما مسئولان سه قوه روشن نیست؟ با توجه به شرایط مناسب و امیدبخشی که از لحاظ همدلی و هماهنگی و همفکری بین مسئولان امر وجود دارد، چرا اقدام قاطع و اساسی انجام نمیگیرد که نتیجه را همه بطور ملموس مشاهده کنند. توقع من از آقایان محترم این است که چه با سمینار و چه بدون آن، تصمیمات قاطع و عملی بدون هرگونه ملاحظهای بگیرند و اجرا کنند.» ۱۳۹۳/۹/۱۷
🔹 ۲) لزوم هماهنگی دستگاههای نظارتی و اطلاعاتی با یکدیگر
اگر فساد اقتصادی به مراکز تصمیمساز و دستگاههای دولتی نفوذ کند نوع فساد پیچیده و برخوردار از شگردهای نوین میشود در نتیجه امکان برخورد با آن دشوارتر خواهد بود. بنابراین برای مقابله با چنین فسادی «دستگاههای نظارتی باید در گلوگاهها و مراکزی که زمینه و احتمال فساد اقتصادی وجود دارد حضور جدی و قوی داشته باشند.» ۱۳۸۱/۴/۱۷
🔹 ۳) بهرهگیری از نیروهای متعهد در مبارزه با فساد
با توجه به تلاش و تقلای مفسدین برای نفوذ در لایههای تصمیم گیری و تلاش آنان برای آلودهنمودن ساختار اداری، لازم است مسئولین اجرایی و نظارتی کشور از افراد متعهد و متخصص برای برخورد با فساد بهره گیرند. «مبارزهی با فساد، کار دشواری است؛ کاری است که انسان، مخالف پیدا میکند. شایعه درست میکنند، دروغ میگویند و آن کسی که در این میدان جلوتر از دیگران حرکت کند، بیشتر از همه مورد تهاجم قرار میگیرد...کسانی که بخواهند این کارهای بزرگ را چه در زمینهی پیشرفت، چه در زمینهی عدالت انجام دهند، باید مدیرانی باشند که به این چیزها معتقد باشند... مدیران معتقد و مؤمن به این مبانی که دارای شجاعت باشند، دارای اخلاص باشند، دارای تدبیر و عزم راسخ باشند.» ۱۳۹۰/۷/۱۱
🔻 کلام پایانی اینکه «در هر جایی فساد به وجود بیاید مثل زخم واگیرداری است» ۱۳۸۳/۴/۱۹ که باید با جدیت با آن مقابله نمود تا امید به مردم بازگردد «مردم از مبارزه بدون ملاحظه و اغماض با مفسد امیدوار می شوند.» ۱۳۹۹/۴/۷ از سوی دیگر سرمایهگذاران زمانی که مشاهده کنند بستر فساد از بین رفته است برای سرمایهگذاری اطمینان خاطر یافته و زمینههای اشتغال آفرینی و افزایش تولید ملی محقق خواهد شد.
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
هدایت شده از زمانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اعتراف سناتور آمریکایی به تغییر نظم جهانی و ظهور قدرتهای جدید
مارکو روبیو:
جهان به معنای واقعی کلمه در حال تغییر است. چین، ایران و روسیه شروع به صفآرایی ذیل نظم جهانی چینی کردهاند. این مشابه جنگ سرد نخواهد بود. چین تهدیدی بسیار بزرگتر از شوروی برای آمریکا و تمام دنیاست.
🍃[ #زمانه: پویشی برای همه مردم ایران ]✨
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 @zamanehh
از علامه طباطبایی پرسیدم:
دنیا چگونه است؟
ایشان پس از اندکی تأمل فرمودند:
امشب دنیا را میبینی!
من آن لحظه، سخن علامه را متوجه نشدم تا اینکه شب در عالم خواب خودم را در حال شنا کردن در رودخانهای مملو از آب در قم دیدم. آب رودخانه، کدر، و هنگام شنا در این رودخانه، هزاران ریسمان نازک و ضخیم به بدن من متصل شده بود. برای خروج از آب کدر رودخانه، باید تمام این ریسمانهای کوچک و بزرگ از بدن من بریده میشد در غیر اینصورت امکان بیرون آمدن از آب رودخانه وجود نداشت. در تکاپو و تقلای جدا کردن اتصالات بدنم بودم که از خواب پریدم.
صبح وقتی وارد درس علامه شدم، فرمودند:
آقا دیشب دنیا را دیدی؟!
گفتم: من خواب دیدم.
فرمودند: همان خواب، دنیا بود. دنیا همان آب کدرِ رودخانهای بود که در آن شنا کردی، باید آب تمیز را بجویی و باید ریسمانها را تک به تک از خودت دور کنی تا بتوانی از بند و حصار دنیا رهایی پیدا کنی!
مرحوم سعادتپرور تهرانی در تعبیر خواب گفتند:
علامه حقیقت دنیا را به شما نشان دادند، دنیا همین است. یک روز دلبستگی پیدا میکنی و روزی باید از همه این تعلقات رهایی یابی!
علامه طباطبایی از ریسمانهای دنیایی رها شده بود
📝از انچه بر دیگران گذشت، درست زیستن را بیاموزیم°';🕯;'`°
حقوق بشر آمریکایی
"در زندانهای ایالتی و فدرال آمریکا حدود دو میلیون و یکصد هزار زندانی وجود دارد. این تعداد زندانی از جمعیت 15 ایالت آمریکا به تنهایی بیشتر است. طی سالهای 2000 تا 2014 تعداد زندانیان 95 درصد رشد داشته است و در آمریکا سالانه 12 میلیون نفر وارد چرخه زندانهای آمریکا شدهاند؛ البته این به آن معنا نیست که زندانی میشوند؛ بلکه این چرخه در نهایت ممکن است به زندانی شدن این افراد بینجامد.
در سال 2018، 93 درصد از افرادی که به دلیل مواد مخدر بازداشت شدهاند، رنگینپوست بودهاند که به نوعی نشاندهنده تبعیض نژادی در ایالات متحده است. بر اساس آخرین آمارها، به ازای هر صد هزار سیاهپوست در آمریکا 1501 نفر از این افراد زندانی هستند و از هر سه مرد سیاهپوست بین 20 تا 29 سال یک نفر به نوعی در حال حاضر تحت کیفر نظام زندانهای آمریکاست. اگر میزان زندانیان آمریکایی آفریقاییتبار در کنار کشورها ذکر شده باشد، بالاترین نرخ را در بین کشورها دارند. زندانیان آمریکا از 21 درصد لاتین تبار و 38 درصد سیاهپوست تشکیل شدهاند؛ این در حالی است که تنها 18 درصد جمعیت آمریکا لاتینتبار و 13 درصد سیاهپوست هستند. با در نظر گرفتن دیگر رنگینپوستان 66 درصد از کل زندانیان آمریکا رنگینپوست هستند، همچنین روزنامه «گرانما» چاپ کوبا در گزارشی به وضعیت بسیار بد زندانهای آمریکا اشاره میکند و مینویسد، از هر چهار زندانی در جهان یکی در آمریکا زندانی است و از هر نه نفر زندانی در آمریکا یکی از آنها بین 20 تا 34 سال دارند. درباره وضعیت زندانیان زن باید گفت، تعداد زندانیان زن در آمریکا حدود 200 هزار نفر است که یک سوم زندانیان زن جهان را تشکیل میدهند و در سالهای اخیر بیشترین رشد را در بین زندانیها در آمریکا داشتهاند. بر اساس گزارش مؤسسه «تیتیدبلیو»، در سال 2000 حدود 10 درصد مرگ و میر در زندانهای آمریکا را زنان تشکیل میدادند. این رقم در سال 2018 به 16 درصد رسیده است"
منبع :سایت بصیرت
روایت جعلی ازبیانات رهبر انقلاب
"بیانات رهبری مورد بهرهبرداری منفی دشمنان و بدخواهان نظام قرار گرفت و معاندان تلاش کردن با ساختن روایت جعلی از بیانات معظمله، کلام رهبر انقلاب را تحریف و نظام اسلامی را تخریب کنند و آنها و با وارونه جلوه دادن حقیقت و تصویر سازی دروغین وانمود کردند که رهبر حکیم انقلاب مخالف رفراندوم و رجوع به آرای مردم هستند و نظام اسلامی مردم را شایسته اظهارنظر نمیدانند.
نکته قابل توجه اینکه در جمهوری اسلامی پس از پیروزی تاکنون سه بار رفراندوم برگزار شده است:
ـ در سال 1357 قبل از رسیدن به قدرت (در حالت گذار قدرت) رفراندوم برای تعیین نوع حکومت برگزار شد.
ـ در سال 1358 رفراندوم قانون اساسی مورد رأی عموم واقع شد.
ـ در سال 1368 اصلاحات قانون اساسی به رفراندوم گذاشته شد. آنچه امروز عدهای عامدانه و بعضی جاهلانه اظهار میکنند، مغایر با قانون اساسی است و مواردی مانند حقوق زنان، ساختار سیاسی کشور، حقوق اقلیتها، شکل دولت، موضوعات امنیتی و سیاستهای مالی و... تعرفههای قابل طرح برای رفراندوم نیستند و مانند سایر کشورهای جهان در جمهوری اسلامی سازوکار مشخص دارد؛ ضمن اینکه هیچ نظام سیاسی موجودیت و تداوم خود را در معرض رأیگیری مجدد قرار نمیدهد. مطابق اصل 59 قانون اساسی در مسائل بسیار مهم اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی ممکن است اعمال قانون قوه مقننه از راه همهپرسی و مراجعه مستقیم به آرا مردم صورت گیرد. درخواست مراجعه به آرای عمومی باید به تصویب دو سوم مجموع نمایندگان مجلس برسد.
در اینجا به ذهن مخاطب این سؤال میرسد که آیا برای هر مسئلهای میتوان به آرای عمومی رجوع کرد؟
با اندکی تأمل مشخص میشود در صورت وجود پاسخ مثبت به پرسش مذکور باید به صورت مکرر انتخابات و رفراندوم برگزار کرد و در این صورت نقش رئیسجمهور و قوه مقننه بیاثر خواهد بود.
چنانکه در قانون اساسی ایالات متحده آمریکا که داعیه لیبرال دموکراسی و آزادی را دارد، به موضوع رفراندوم ملی اشاره نشده است یا در بریتانیا پس از برگزاری رفراندوم برای خروج از اتحادیه اروپا و ماجرای برگزیت این کشور با بحرانهایی نظیر سقوط ارزش پوند،استعفای دیوید کامرون و تقاضای جدایی ایرلند شمالی از انگلستان مواجه شد و اکنون بسیاری از احزاب این کشور خواستار برگزاری مجدد رفراندوم برای بازگشت به اتحادیه اروپا هستند"
منبع: بصیرت
جعل بیانات رهبر انقلاب اسلامی
بخش دوم
"همچنین بنا بر سخنان رهبر معظم انقلاب، چرا در فرانسه بعد از ماهها اعتراض درباره سن بازنشستگی، هنوز رفراندوم برگزار نشده است؟
ذکر این موضوع نیز حائز اهمیت است که افرادی که زمانی بر مسند ریاستجمهوری بودهاند، امروز به دلایل تبلیغاتی و جولان سیاسی بر طبل مسئله رفراندوم میکوبند؛ چرا که در زمان قدرت با وجود سازوکار تعریف شده، هیچ گاه نتوانستهاند درخواست رفراندوم را ارائه دهند؟
همچنین فرمودهاند: «مگر همه مردمی که در رفراندوم باید شرکت کنند و شرکت میکنند، امکان تحلیل آن مسئله را دارند؟» در پاسخ تلقی نادرست از کلام رهبری اینگونه استدلال میشود که در فضایی که هجمههای گسترده رسانهای دشمن به صورت مداوم در جهت ایجاد دوقطبی در جامعه و روایتسازی نادرست و تحریف، تلاش مضاعف دارد و به نوعی حق و باطل مشتبه است، تصور کنید برای هر موضوعی بخواهد یک رفراندوم برگزار شود، به طور قطع افرادی هم که قدرت تحلیل مطلوب دارند، با چالش و خطای محاسباتی مواجه خواهند شد و امکان تحلیل منطبق با واقعیت را از دست خواهند داد. بنابراین، هر انتخاباتی به دوقطبیهای توهمی مبدل میشود. افزون بر آنچه گفته شد اکثریت مردم از تمایز بین مردمسالاری و تودهگرایی غافل هستند. به عبارت دیگر، «مردمسالاری» عبارت است از حق انتخاب آگاهانه که مصالح مردم در آن لحاظ شده است و تودهگرایی، یعنی انتخاب نسنجیده و ناآگاهانه که منافع کاذب را به همراه دارد."
منبع: بصیرت
جایگاه رسالت روحانیت شیعه
استعمارگران انگلیسی، با درک همین حقیقت بود که انهدام جامعه روحانیت را مقدمه لازمه برای ادامه حضور استعماری خود در ایران دانستند و به وسیله عامل دست نشانده شان، رضاخان در سالهای ۱۳۱۳ به بعد نقشه محو روحانیت را شروع کردند و در آن سال ها دست به فجایی نسبت به علمای عالی مقام و حوزههای علمیه زدند که در تاریخ ایران، پیش از آن هرگز سابقه نداشت و متاسفانه، شرح این فجایع و ماجرای مقاومت مظلومانه علما و طلاب در آخرین سالهای حکومت رضاخان قلدور، به طور کامل تدوین نشده و در معرض اطلاع مردم قرار نگرفته است و لازم است اطلاع شاهدان عینی که بحمدالله هنوز تعداد آنان کم نیست- به وسیله افراد و موسسات مسئول با همتی مردانه گردآوری شود. آزادگی روحانیون و علمای دین و عدم نفوذ قدرت های داخلی و جهانی در آنان، موجب آن بوده است که قلدران و حکمرانان خود سرد، هیچ گاه نتوانند این مجموعه ربانی را از سر راه مفسده جوی ها و خیانتهای خود بردارند، و اگر جمعی از معممین سرسپرده و آخوندهای درباری، به طمع حطام ناپایدار دنیا، بر سر سفره ستمگران نشسته و قولا و عملا آن را تایید کردند، اکثریت و علما و روحانیون وفضلا و طلاب جوان، در حصار مناعت و پرهیزگاری و پاکدامنی، باقی مانده و اراده و توان مبارزه صادقانه و قدرتمندانه را حفظ کردند و اعتقاد راسخ به روحانیت شیعه را در دل آحاد مردم زوال ناپذیر ساختند.
جامعه روحانیت به همین دلیل،همواره آماج تیرهای زهر آلود خصومت وغرض ورزی دشمنان گونا گون واستعمارگران و بیگانگان و بیگانه پرستان بوده و به مثابه دشمن درجه یک آنان تلقی شده است.
«و افرادی که تحت تأثیر تبلیغات دشمنان روحانیت، در فضایی مجازی قرار گرفته اند،بدون هیچ تحقیقی و مطالعه تاریخی، دشمنان را در رسیدن به اهداف پلیدآنان و جنایت ایشان کمک می کنند.»
منبع:برگرفته ازکتاب عهدمشترک-ص-۳۴۸