بخش دوم
۲. انتخابات، اقتدارآفرین است
دومین دلیل این است که انتخابات همانگونه که رهبر معظم انقلاب عنوان کردند زمینهساز وحدت ملی است و وحدت ملی به امنیت ملی منجر خواهد شد و امنیت ملی نیز اقتدار ملی را در پی خواهد داشت. دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران از یک سو خواستار وحدت ملی و از سوی دیگر نیز خواستار اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران نیستند. منافع دشمنان با اختلاف و تفرقه در میان مردم و با تضعیف قدرت و موقعیت داخلی و خارجی جمهوری اسلامی ایران تأمین میشود. بنابراین، به خصوص در یک دهه اخیر هر زمان که انتخابات در ایران برگزار میشود، دشمنان بر طبل تحریم میکوبند و این رویکرد در انتخابات اخیر قویتر و جدیتر از زمانهای دیگر پیگیری میشود، زیرا دشمنان از اغتشاشات سال گذشته در ایران به اهداف خود ضد نظام دست پیدا نکردند و اکنون سعی دارند با ترغیب مردم به مشارکت نکردن در انتخابات، مشروعیت و مقبولیت مردمی نظام جمهوری اسلامی ایران را زیر سوال ببرند.
۳. پشتوانه مردم از مهمترین منابع قدرت جمهوری اسلامی است
سومین دلیل این است که دشمنان در سالهای اخیر سرمایه اجتماعی نظام جمهوری اسلامی ایران را هدف قرار دادند. حتی شدت بخشیدن به تحریمها نیز با هدف تحت فشار قرار گرفتن مردم به لحاظ اقتصادی و ایجاد نارضایتی از نظام نزد مردم پیگیری میشود. انتخابات از جمله زمینههایی است که به واسطه سر و کار داشتن با اعداد و ارقام واقعی نه حدودی، زمینه مانور دشمنان را فراهم میکند. مخالفان جمهوری اسلامی ایران که آروز داشتند نظام جمهوری اسلامی ۴۰ سالگی خود را نبیند، اکنون جدا کردن مردم از نظام را هدف اصلی و مهم خود قرار دادهاند تا با بهرهگیری از امپراطوری رسانهای خود، این گونه تبلیغ کنند که جمهوری اسلامی ایران سرمایه اجتماعی و پشتوانه مردمی خود را از دست داده است. ترغیب مردم به مشارکت نکردن در انتخابات را باید از این زاویه نیز مورد توجه قرار داد.
۴. تضعیف موقعیت منطقهای و جهانی دولت و مجلس
چهارمین دلیل برای ترغیب مردم به مشارکت نکردن در انتخابات نیز تضعیف موقعیت دولت و مجلس در سطح منطقهای و جهانی است. دشمنان بر این باور هستند که هر اندازه میزان مشارکت در انتخابات پایینتر باشد، دولت و مجلس در سطح منطقهای و جهانی از موقعیت ضعیفتری برخوردار خواهند بود و قدرت چانهزنی کمتری برای تعقیب منافع ملی خواهند داشت.
نتیجه
هیچ تردیدی وجود ندارد که جمهوری اسلامی ایران بیش از هر کشور دیگر در جهان با دشمنی مواجه است. دشمنان از استقلالخواهی ایران و جلوگیری از مداخله قدرتها در امور داخلی ایران ناراضی هستند. اساساً از دید قدرتهای غربی مقولههای مهمی نظیر استقلال و مخالفت با مداخله برای کشورهای منطقه غرب آسیا قابل توجیه نیست. کشوری که خواهان استقلال است و اجازه مداخله نمیدهد نیز با فشار همهجانبهای مواجه خواهد شد و جنگ شناختی نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت. بدون تردید مردم آگاه و بصیر ایران روز ۱۱ اسفند با حضور پرشور و قوی پای صندوقهای رأی بار دیگر توطئهها را با شکست مواجه خواهند کرد
🔶 پایبندی بر اصول / علی عقله عرسان
🔸 تاریخ: 21 بهمن 1378
انقلاب اسلامی توانست، اصول دمکراسی را بر ایران حاکم کند. این انقلاب برای حفظ اصول و به ویژه مواضع خود در برابر استکبار، استعمار، صهیونیسم و آزادی سرزمین های اشغالی اعراب، دچار مشکلات فراوانی شد، اما با این حال همچنان بر اصول خود پایبند مانده است. ایران پس از نابود کردن نفوذ صهیونیسم و امپریالیســم آمریکا در کشور، به قدرتی بزرگ برای یاری اسلام و مستضعفان جهان تبدیل شده است. جمهوری اسلامی در طول 20 سال گذشته، شاهد پیشرفت های عظیمی در زمینه های صنعتی، نظامی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی بوده است.
📚 اپلیکیشن کارنامه (تقویم تاریخ دستاوردهای انقلاب اسلامی)
🔷 نصب کارنامه از کافه بازار
https://cafebazaar.ir/app/com.hamrayan.karname_proj
🔷 نصب کارنامه از مایکت
https://myket.ir/app/com.hamrayan.karname_proj
هدایت شده از علی شیرازی
💢 دوران جوانی، دوران خودسازی 💢 ✍ علی شیرازی
واژهی «جوانی»، اشاره به مرحلهای از زندگی بشر دارد که در آن قوای جسمی و روحی انسان در بالاترین درجه و استعداد خود قرار گرفته اند.
در این دوران، تمامی استعداد درونی و بیرونی انسان، در اوج شکوفائی و ثمردهی است.
اولیاء الهی (ع)، جوانی را برترین مرحله زندگی انسان میدانند و بر نقش محوری آن در خود سازی تأکید میکنند.
👆امام خمینی (ره) می فرمایند: باید جوانان، قسمتی از وقت را صرف کنند در شناخت اصول اساسی اسلام که در رأس آن توحید و عدل و شناخت انبیای بزرگ، پایه گذاران عدالت و آزادی است؛ از ابراهیم خلیل تا رسول خاتم (ص) و در شناخت طرز تفکر آن ها از نقطۀ اقصای معنویت و توحید تا تنظیم جامعه و نوع حکومت و شرایط امام و اولی الامر.
👆در آیه ۷۷ سوره قصص می خوانیم: وَابْتَغِ فيما آتاكَ اللهُ الدَّارَ الْآخِرَةَ وَ لا تَنْسَ نَصيبَكَ مِنَ الدُّنْيا وَ أَحْسِنْ كَما أَحْسَنَ اللهُ إِلَيْكَ وَ لا تَبْغِ الْفَسادَ فِي الْأَرْضِ إِنَّ اللهَ لا يُحِبُّ الْمُفْسِدينَ - و در آنچه خدا به تو داده، سراى آخرت را بطلب؛ و بهره ات را از دنيا فراموش مكن؛ و همان گونه كه خدا به تو نيكى كرده، نيكىكن؛ و هرگز در زمين در جستجوى فساد مباش، كه خدا مفسدان را دوست ندارد.
دوران جوانی، بهترین دوران خودسازی است. خداوند در این آیه، از ما می خواهد که از نعمت جوانی در راستای کمال اخروی گام برداریم.
👆أمیر مومنان(ع) در تفسیر آیه می فرمایند: لَا تَنْسَ صِحَّتَکَ وَ قُوَّتَکَ وَ فَرَاغَکَ وَ شَبَابَکَ وَ نَشَاطَکَ أَنْ تَطْلُبَ بِهَا الْآخِرَهًَْ - فراموش نکن که از تندرستی، قدرت، آسایش، جوانی و شادابی خودت، برای طلب آخرت استفاده کنی.
👆خداوند در آیه ۱۳ سوره کهف می فرماید: نَحنُ نَقُصُّ عَلَيكَ نَبَأَهُم بِالحَقِّ ۚ إِنَّهُم فِتيَةٌ آمَنوا بِرَبِّهِم وَزِدناهُم هُدًى - ما داستان آنان را بحق برای تو بازگو میکنیم؛ آن ها جوانانی بودند که به پروردگارشان ایمان آوردند، و ما بر هدایتشان افزودیم.
اصحاب کهف به راه راست هدایت شدند. در مسیر خدا حرکت کردند. آخرت گرا شدند. خدا نیز بر هدایتشان افزود.
👆امام خامنه ای در ۲۶ شهریور ۱۴۰۱ در تبیین آیه فرمودند: انشاءالله شماها مصداق این آیه شریفه باشید: جوان هایی که ایمان آوردند، ایمان در دل آن ها راسخ شد و به همین جهت هم، خدای متعال هدایتش را بر آن ها افزایش داد. سعی کنیم این جوری باشیم.
👆یک روز پیغمبر اکرم(ص) وارد مسجد شدند، دیدند جوانی به نام زید بن حارثه، رنگش زرد شده و چشمانش گود رفته است.
حضرت به او فرمودند:کیف اصبحت؟ چطوری؟
گفت:اَصبَحتُ موقِناً - با یقین صبح کردم.
حضرت فرمودند: هر چیزی یک علامتی دارد، علامت یقین تو چیست؟
گفت: علامت یقین من این است که شب از نگرانی عالم آخرت خوابم نمی برد.
دل جوان، ظرفیت و آمادگی بیشتری دارد. جوان، از پیر جلوتر است. بهره جوان از معنویت، بسی بیشتر است. باید از نعمت جوانی، بهره کامل ببریم.
👆آیت الله جوادی آملی می فرمایند: طبیعت پرانرژی جوان که بهترین ابزار صعود او به درجات والای مادی و معنوی است، اگر به فرمان عقل درنیاید، خود سرچشمه فسادگری می شود که نیروی جوانی را به بیراهه می برد و ضایع می کند. ارتباط دائمی با خدای بزرگ و مراقبت همیشگی، بهترین راه صیانت از نعمت جوانی است.
برای صیانت از این نعمت، جوان نیاز به الگو دارد. امام جواد (ع) الگویی جامع و کامل برای نسل جوان است. علی اکبر (ع) یک الگوی ویژه برای جوانان است. شهدای انقلاب و جنگ و مدافع حرم، الگوهای الهی جوانند. شهید صدر زاده یک الگو برای جوانان است.
👆امام خامنه ای در تقریظ بر کتاب «سرباز روز نهم» می نویسند:
این چهره برجسته بی شک یک الگو است برای جوانان امروز و فردا. اراده قوی، فهم درست، روحیه ایثار، شجاعت، خستگیناپذیری، ادب، دلِ انباشته از محبت و صفا، و بسی دیگر از خصوصیات برجسته، بخشهائی از شخصیت این جوان فداکار و انقلابی نسلهای دوم و سوم انقلاب است. خواندن این کتاب برای من غبطهانگیز است. این گل های سرسبد به چه مقاماتی رسیدند، و من و امثال من چگونه در این مسیر، پای در گل ماندیم. سلام و صلوات خدا بر شهید مصطفی صدرزاده.
👆امام خامنه ای در تاریخ ۲۶ مهر ۱۳۹۶ فرمودند: من همیشه وقتی در بین جوان ها هستم ــ بخصوص جوان های نخبه ــ در درجه اوّل، احساس شکر می کنم؛ شکر خدای متعال؛ما بِکُم مِن نِعمَةٍ فَمِنَ اللّه؛شما نعمت خدا هستید برای ما؛ عطیّه الهی برای دلسوزان نظام محسوب می شوید. برای ما ــ کسانی که عمر طولانی گذراندهاند ــ شما جوان ها حقیقتاً یک لطف الهی و نعمت الهی هستید.
قدر جوانی را بدانیم و با الگوگیری از شهیدان، با سرعت بیشتری به سمت هدف حرکت کنیم.
tps://eitaa.com/alishirazi_ir
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کدام کشورها با رأی ندادن، امنیتشان از بین رفت؟
♨️ اگر نمیخواهید رأی بدهید حتما این ۲دقیقه را ببینید👆
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی در همایش #یک_صندوق_شبهه
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
♦️ *لیست شورای وحدت اصولگرایان برای انتخابات مجلس اعلام شد*
🔹کمال اکبری، لاله افتخاری، علیاکبر ترابی، سید جواد جلالی، مرتضی چیت چیان، حبیب اله حبیبی، ابراهیم حسن بیگی، سید جواد حسینی. زهرا حجازی زاده، سید ابوالقاسم رئوفیان. علی آرش رناسی، علی روزبهانی، سید مهدی رفیعی، حمید سیفی
حمیدرضا سیفی، سید سعید سیدآقابنی هاشمی، مصطفی زندی، فرید شهاب، حسن صفرخانی، نیره قوی، فریدون قدیری ابیانه، صادق کرمی، سمیه گل پور کمرکوهی، زهرا عباسزاده تالارپشتی، حلیمه عالی، فیصل مرداسی، سعید مهدوی کنی، منوچهر متکی، علی یزدیخواه و احمدعلی یوسفی
💠@khabareforinews
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
💢شناورهای جدید سپاه ۲۸ موشک پدافندی و کروز دارد
🔹«سردار تنگسیری» فرمانده نیروی دریایی سپاه: شناورهای شهید صیاد شیرازی و شناور حسن باقری دارای ۶ فروند از موشکهای صیاد۳، همچنین ۱۶ موشک عمودپرواز نواب و ۶ موشک کروز با شعاع برد ۴۰ تا ۷۵۰ کیلومتری دارد.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
عادتواره؛
جنگ شناختی ترکیبی و فضای مجازی ول
✍ مبلغ فرهنگی ناحیه سپاه شهرستان خمینی شهر
⭕️عادت واره ادراک شخص از جهان اجتماعی اطراف خود و واکنش شخص به آن را سازماندهی میکند، رفتارش را میسازد، ارزیابیاش از جهان پیرامونی را برایش شکل میدهد و در نتیجه رفتار وی را میسازد.
⭕️عادت واره میان انسانهایی که پیشینه و زمینهٔ مشابهای (از لحاظ طبقهٔ اجتماعی، دین، ملّیت، قومیت، تحصیلات و حرفه) دارند مشترک است چرا که عادتواره از طریق تقلید بدست میآید و بازتاب دهندهٔ تجربیات شخصی افراد و واقعیتی که زیستهاند و در فرایند اجتماعی شدنشان تأثیر به سزایی داشته و فرصتهای عینی آنها، میباشد؛ بنابراین، عادتواره نشان میدهد که چه گونه فرهنگ گروهی و سرگذشت شخص، ذهن و جسم را شکل میدهد.
⭕️عادت واره در واقع با بهره گیری از نفوذ و قراردادهای اجتماعی منتج به درک مردم از موضوعات مختلف در سطح جامعه حقیقی و در ۱۰ سال گذشته در عالم سایبر میشود.
⭕️بوردیو جامعه شناس فرانسوی معتقد بود که الگوهایی نظیر الگوهای ادراک و طبقهبندی، فهم تام، احساس و کنش به افراد اجازه میدهد تا بدون تفکر حسابگرانه و غریزی و به صورت شهودی، راه حلهای نو برای موقعیتهای بدیع بیابند. این رفتارها و اطوار شخصی و ذوقها و شهودهای اخلاقی و عادات، بر فرصتهای دگرگون کنندهٔ زندگی شخص تأثیر میگذارد، در نتیجه عادتواره ساختار خود را مرهون جایگاه پیشین شخص در ساختار (قراردادهای) اجتماعی است و در عین حال مسیر زندگی آیندهٔ شخص متأثر از عادتواره است. پیر بوردیو بر این نظر است که بازتولید ساختار اجتماعی از عادوتوارههای افراد منتج میشود. (بوردیو، ۱۹۸۷)
⭕️حال با توجه به فهم مفهوم عادتواره میتوان نتیجه گرفت حاکمیتی در عصر جنگ های سایبری-شناختی میتواند موفق عمل کند که با توجه به ارزشهای فرهنگی-اجتماعی و هویتی اصیل خود عادت واره ها را در ساختار ذهنی جامعه به صورت اقناعی و تعاملی با دو هدف ارتقای مقبولیت و مشروعیتش تبیین کند. در این جامعه مردم به صورت صحیح و دور از اخبار جعلی، محتوای یاس آور و تحقیر کننده، دور از حملات شناختی دشمن و رقیبش و... با ساختارهای آن حاکمیت تعامل کرده و ذهنشان توسط دشمن مهندسی نشده، اختلال شناختی محاسباتی و ادراکی نیز پیدا نمیکنند.
⭕️اما با شرایط فعلی جامعهی ما(وجود فضای مجازی ول ، فقر سواد رسانهای در میان مدیران، مسئولان و مردم، عمل نکردن به تذکرات و رهنمودهای رهبر حکیم انقلاب اسلامی در حوزه فضای مجازی و حکمرانی بر، در و با فضای سایبر، فقدان سند حاکمیت سایبری و پهن کردن فرش قرمز با این فضای مجازی ول و بی در و پیکر در برابر دشمن و...) عادت واره ها و ساختارهای ذهنی جامعه مورد حمله شبانه روزی، حرفهای و هوشمند دشمن قرار گرفته است و مهندسی ذهن آنان توسط پیام رسان ها، شبکه های اجتماعی و رسانههای غربی انجام میشود و مهمتر از همه موارد کلان دادههای مردم است که به عنوان مهمات جنگ شناختی برای عادت شناسی و عادت سازی مورد سو استفاده قرار میگیرد.
⭕️با توضیحات فوق الذکر میتوان عادتواره را به عنوان یکی از محور های اصلی جنگ شناختی بر ضد ایران اسلامی دانست، چرا که طبق تعاریف جنگ شناختی-ترکیبی قلب ها و ذهن ها با بستر فضای سایبر-رسانه مورد هجمه و تسخیر قرار میگیرند.
⭕️این جنگ با بهره گیری از عادت واره دنبال ۳ ماموریت اصلی در داخل کشور است:
1⃣ تولید و توزیع اخبار جعلی با هدف دوقطبی سازی شناختی ---» تبدیل یقین به شک و حب به بغض در سطح جامعه
2⃣پاشیدن بذر بیاعتمادی در جامعه با بهرهگیری از فضای مجازی ول و خدمات و سرویسهای سایبرپایه
3⃣ایجاد گسترده نا امنی روانی در سطح جامعه و به تبع ایجاد شکاف و گسل اجتماعی، نسلی و هویتی
⭕️در این جنگ شناختی-ترکیبی که بر روی عادت واره ها سوار میشود دشمن در میان مدت و بلندمدت برای شکستن مقاومت ذهنی-روانی و کاهش تاب آوری در سطح جامعه برنامه ریزی ویژهای کرده است و در مرحلهی بعد با ایدئولوژیزدایی و حساسیتزدایی نسبت به ارزشهای والای انقلاب اسلامی و منویات امامین انقلاب تلاش میکند جامعه را به سمت ارزشهای خودش هدایت کند.
⭕️برای مثال در حوزه سبک زندگی در شبکه غیراجتماعی اینستاگرام که سلاح اصلی سایبر تروریسم آمریکا در این حوزه است میتوان به سلبریتیهای اجارهای و حوزههای مرتبط با بلاگرها مانند (فشن بلاگر، فود بلاگر، بیوتی بلاگر، مادران بلاگری و...) اشاره کرد که به صورت نرم و نامرئی به دنبال ساخت عادتوارهها هستند که تاثیراتش به صورت عینی در کف جامعه قابل مشاهده است.
بسم الله الرحمن الرحیم
آینده پژوهی انقلاب اسلامی وانتخابات
انقلاب اسلامی تا کنون چالشها،آسیب ها،تهدیدات،فرصتها وراهبرد های بسیاری راطی نموده است:
۱-قیام وتبعید.
۲-ترور وتهدید.
۳-کودتا وتحریم.
۴-جنگ نظامی وامنیتی.
۵-جنگ نرم وهوشمند.
۶-جنگ اقتصادی واجتماعی.
همچنین مولفه های قدرت زیادی درخود داشته است که ازعوامل افزایش توان وقدرتمندی جمهوری اسلامی درسالهای انقلاب اسلامی بوده است:
۱-حمایت مردمی وافزایش مقبولیت نظام.
۲-امداد الهی،توجه خالق رب به شیعیان.
۳-هوشمندی،تدبير ،راهبردهای مهم رهبری.
۴-تلاش مسئولین پرتلاش،توانمند ومردمی.
۵توانمندی های نظامی،تسلیحاتی وقابلیتها.
۵-اراده جمعی برای رسیدن به قدرتهای لازم
۶-تغییرات ونظم بین المللی نو حول مقامت.
۷-اشتباه راهبردی غربی ،عبری ومرتجع.
۸-ماهیت ژئوپلوتیکی،ژئواستراتژیکی ایران.
۹-قرارگرفتن درشاهراه بزرگ اقتصادی دنیا.
ودهها محور دیگر.
آینده پیشرو وانتخابات
درفضای کنونی انقلاب اسلامی مشارکت حداکثری می تواند راهبرد قدرت ملی وکاهش تهدیدات منطقه ایی همچنین کشایش اقتصادی برای کشور گردد.
به عبارت دیگر
میدان انتخابات و نقشآفرینی در تعیین سرنوشت و رقمزدن آینده کشور است.
حضور در انتخابات فرصتی دیگر برای قدرت آفرینی مردم است.رهبری عزیز تاکید دارد:«حضور مردم در پای صندوقهای رأی به کشور مصونیت، عزت و آبروی بینالمللی میبخشد، دوستان شما را خوشحال... و دشمنان شما را ناکام و بدحال میکند.»
انتخابات میدانی تجلی اراده مردم است تا از حق خود در رقمزدن تحولات پیش روی کشور، استفاده کنند و به تکلیف خویش عمل کنند.مقام معظم رهبری تاکید دارد:
«انتخابات یک میدان سیاسیای است که حضور مردم در آن، به معنای واقعی کلمه لازم است؛ یعنی، هم وظیفهای است برای مردم، هم حقّی است برای مردم. حضور در انتخابات صرفاً تکلیف نیست؛ حق است؛ حقّ شما است، حقّ مردم است که انتخاب کنند آن کسی را که مایلند برایشان قانون بنویسد یا قانون را اجرا کند یا در مورد رهبر نظر بدهد یا [از طریق] مجلس خبرگان، رهبر را انتخاب کند. [این] حقّ مردم است؛ بایستی وارد بشوند و از حقّ خودشان استفاده کنند.».
حرف آخر
یازدهم اسفندماه عبارتست از:
۱- آزمون دیگری از جنس مشارکت جامعه اسلامی برای تغییر واقعی لازم اقتصادی،اصلاح فرهنگی،تحولات راهبردی واجتماعی.
۲- مردم با استفاده از حق تعیین،به سرنوشت و تکلیف خود عمل نمایند.
رضاقارزی
🌎کشورهای دارای رای گیری اجباری ❗️
اتریش
آرژانتین
استرالیا
بلژیک
بولیوی
برزیل
شیلی
کاستاریکا
قبرس
جمهوری دومینیکن
اکوادور
مصر
فیجی
فرانسه (فقط سنا)
گابن
یونان
گواتمالا
هندوراس
ایتالیا
لیختن اشتاین
لوکزامبورگ
مکزیک
نائورو
پاراگوئه
پرو
فیلیپین
سنگاپور
سوئیس (شافهاوزن)
تایلند
ترکیه
اروگوئه
❗برخی از اقدامات دولت ها در خصوص رای ندادن :
🇧🇪بلژیک : افراد غیر رای دهنده برای یافتن شغل در بخش دولتی با مشکلاتی مواجه هستند
🇦🇺استرالیا : افراد غیر شرکت کننده با جریمه 20 تا 50 دلار استرالیا (حدود 9 تا 21 پوند) و احتمال حبس در صورت امتناع از پرداخت جریمه های خود (به عنوان مجازات عدم پرداخت به جای عدم رای دادن) مواجه می شوند
🇦🇷آرژانتین: کشوری است که عدم رعایت قوانین رای گیری اجباری منجر به جریمه می شود. افراد متخلف مجاز به تصدی پست دولتی به مدت یک سال پس از جرم نیستند.
🇦🇹اتریش: به دلیل موجهی برای رای ندادن نیاز دارد و برای تخلفات 1000 شیلینگ جریمه خواهد گرفت که معادل تقریباً $70 دلار است.
جمعیت رزمندگان مدافع انقلاب اسلامی شهرستان ری 🇮🇷🇮🇷 (جمعیت رزما)
https://eitaa.com/joinchaکt/3872391855C3d7e3a26a1
#غربشناسی
#آدمربایی
🔹کشورهای آلمان، فرانسه، انگلستان و کانادا جزو ده کشور اول دنیا با بیشترین آمار آدمربایی هستند.
🌸🍃🌼🍃🌸🍃
🌐 shamiim.ir
🆔 @Shamimeashena