هدایت شده از رسول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از رسول
✅🔴چه کسی پیروز نبرد یازده روزه شد؟؟
برای این که متوجه شویم کدامیک از طرفین درگیری در نبرد فلسطین اشغالی و نوار غزه پیروز شده است لازم است تصور دقیقی از جایگاه و توانایی های صهیونیست ها از طرفی و مقاومت غزه از طرف دیگر داشته باشیم
✅صهیونیست ها چهارده میلیون جمعیت دارند با وجود جمعیت بسیار کم اما در تمام بخش ها و ساختار های سیاسی، اجتماعی، خدماتی، علمی فناوری، بازرگانی، سیاست بین الملل، نظامی، موسسات و مراکز مردمی و حقوق بشری و... صاحب قدرت هستند و بر زندگی بشری به صورت مستقیم تاثیر گذار اند، همه ی این گفته ها براساس آمار دقیق و متقن است
صهیونیست ها رسانه های شبکه ای گسترده ای در اختیار دارند و به راحتی می توانند تصویر غیرواقعی را به عنوان واقعیت به ذهن بشریت منتقل کنند و جای جلاد وشهید را عوض کنند
و نکات دیگری که درصدد بیان آن ها نیستیم...
✅از طرف دیگر نوار غزه که تقریبا با وسعت سیصدوشصتوپنج کیلومتر مربع دومیلیون جمعیت دارد از زیرساخت های اقتصادی خاص یا بازرگانی و تجارت بین الملل با سایر کشورها برخوردار نیست، شغل رایج مردم این منطقه ماهیگیری و کشاورزی است و اقلام مورد نیاز خود را نیز از مصر از طریق گذرگاه رفح و دوگذرگاه دیگر با رژیم صهیونیستی تهیه می کنند، این منطقه از جانب ایران، عربستان سعودی، امارات و برخی کشورهای عربی کمک مالی می شود.
مولفه ی اصلی مقاومت در غزه برخورداری از سلاح موشک و پهپاد است که در بلند مدت توسط ایران و محور مقاومت و با کمک برخی کشورها به دست آن ها رسید و الآن به راحتی توسط نظامیان مقاومت (حماس و جهاد) در غزه تولید می شوند.
#نتیجه
♦️ارقام و تلفات را رها کنید، مقاومت در مواجهه با ثروتمندترین اقلیت جهان امنیت آن ها را به هم ریخت و برای یازده روز ابتکار عمل را در سرزمین های اشغالی از آن ها گرفت و با برهم زدن محاسبات آن ها و سخت کردن تصمیم گیری برای اتاق فکر شان عملیات زمینی این رژیم را متوقف کرد و طرح اشغال شیخ جراح در قدس شریف را ناکام گذاشت و در آخر با سرافکندگی کامل رژیم صهیونیستی آتش بس یکطرفه اعلام کرد، بنابراین بر اساس محاسبات دقیقی که انجام شد مقاومت غزه پیروز نبرد یازده روزه شده است و این پیروزی را به همه ی مسلمانان و آزادگان تبریک عرض می کنیم
@rasul313
⭕️چگونگی دستیابی به نامزد_اصلح ریاستجمهوری (بخش نخست)
💠در خصوص راههای دستیابی به کاندیدای_اصلح نکات زیادی وجود دارد، اما نگاهی به برخی رهنمودهای مقام معظم رهبری در این زمینه، بیش از بقیه موارد راهگشا است:
🔷«برای انتخاب_خوب باید فکر کرد، باید معیارها را شناخت... اجمالاً معیار اصلی این است که کسانی سر کار بیایند که همت شان بر حفظ_عزت و حرکت کشور در جهت هدفهای_انقلاب باشد. آنچه ما در این سالهای طولانی از خیرات و برکات به دست آوردهایم، به برکت هدفهای انقلاب بوده است؛ هرجائی که ما کم آوردیم، عقب ماندیم، شکست خوردیم، به خاطر غفلت از هدفهای انقلاب اسلامی و هدفهای اسلامی بوده است.
🔶کسانی سر کار بیایند که مصداق: «انّ الّذین قالوا ربّنا اللّه ثمّ استقاموا» باشند؛ اهل استقامت، اهل ایستادگی باشند؛ زرهی پولادین از یاد خدا و از توکل به خدا بر تن خودشان بپوشند و وارد میدان شوند. شعارها را نگاه کنید، ببیند شعارهایی که تعیین میکنند، چه جور شعارهایی است؟ گاهی بعضیها - البته اشتباه میکنند - برای جلب آراء، شعارهایی میدهند که این شعارها از حدود قدرت و اختیاراتشان بیرون است؛
🔶اینها را مردم هوشمند ما میتوانند بشناسند، مراقبت کنند، دقت کنند. آنچه که برای مردم لازم است، آنچه که فوریت بیشتری دارد، آنچه که با واقعیات و امکانات کشور سازگار است، آنچه که به افزایش قدرت درونی ملت میانجامد، آنها را در شعارهایشان بگنجانند؛ این یکی از معیارها است.» [بیانات، ۹۲/۲/۲۵]
🔷ایشان حتی انتخاب نامزد_اصلح را همچون اصل شرکت در انتخابات یک تکلیف الهی و دارای اهمیتی ویژه تعریف میکنند: «همچنان که اصل انتخابات یک تکلیف الهی است، انتخاب_اصلح هم یک تکلیف_الهی است.» [بیانات، ۷۶/۲/۳۱]
منبع: سایت بصیرت
1_1028466900.docx
11.4K
💠 پرسش و پاسخ
✅ سوال دو: آیا شرکت در انتخابات واجب شرعی است یا حق شهروندی؟ اگر شرکت در انتخابات تکلیف است، الزامات آن چیست؟
منبع: بصیرت
هدایت شده از معیار
🇮🇷🌸
🍀
💢 پیام روز
✅ #من_رأی_میدهم ‼️
🍃🌻🍃
🔻 خدا رحمت کند آقای مشکینی را؛ یکبار قبل از انتخاباتی در خطبه هایش انتخابات را تشبیه کرد به کربلا و فرمود: صحنه انتخابات صحنه ی کربلا است.
🔹کسی که در انتخابات شرکت نمی کند گویا دارد یزید را یاری می کند.
🔸کسی که در انتخابات شرکت می کند ولی رای سفید می دهد انگار در کربلا است ولی تیر به سوی هدف خاصی نمی اندازد.
🔸کسی که به غیر صالح رأی می دهد گویا دارد علیه امام حسین (ع) شمشیر می زند.
🔹کسی که می گردد و اصلح را انتخاب می کند گویا دارد از امام حسین(ع) دفاع می کند.
🔺رأی مسئولیت آور است. با دقت و بصیرت رأی دهیم.
#مشارکت_حداکثری
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
هدایت شده از #بیدارباش
🔴دزدخیزترین کشورهای جهان!
نمودار فوق تعداد سرقت به ازای هر صدهزار نفر را در کشورها نشان میدهد.
کشورهای غربی که اساس تمدن آنها بر سرقتهای کلان و تاریخی است در بالای جدول قرار گرفتهاند.
ایران از میان حدود ۸۰ کشور، رتبه ۶۲ را دارد اما متاسفانه تحقیر تاریخی و عدم اعتماد به نفس در میان مردم ما باعث ترویج انگارههای نادرست دربارۀ جامعۀ ایران میشود.
بیایید با نگاه مقایسهای به آمار جهانی، جایگاه واقعی خود را در جهان بهتر بشناسیم و از خودتحقیری بپرهیزیم.
✍ #بیدارباش
#اروپا_بدون_روتوش
#غرب_وحشی
🆔 https://eitaa.com/Bidarb_a_s_h
هدایت شده از #بیدارباش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش مردم به بغض جهانگیری
به میان مردم رفتیم تا واکنش آنها نسبت به سخنرانی اسحاق جهانگیری، پس از ثبتنام برای انتخابات ریاستجمهوری را ببینیم.
#انتخابات۱۴۰۰
#انتخاب_درست
#دولت_جوان_انقلابی
#ناکارآمدی_اصلاحطلبان
#کاندیدای_پوششی
#روشنگری
#بیدارباش
🆔 https://eitaa.com/Bidarb_a_s_h
هدایت شده از #بیدارباش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 دلایل سقوط احمدی نژاد
🎙 #محمد_وحدتی
رئیس اسبق مرکز مطالعات وزارت کشور در دولت دهم
#روشنگری
#انتخابات۱۴۰۰
#احمدی_نژاد
#سقوط
#بیدارباش
🆔 https://eitaa.com/Bidarb_a_s_h
هدایت شده از شهید سید ابراهيم رئیسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سفر رئیس قوه قضائیه به عراق:
🔺 از زیارت کاظمین تا حضور در بین قبائل عراق
۲۳بهمن۹ ۱۳۹
🌐پایگاه اخبار تحلیلی "هواداران سید ابراهیم رئیسی"
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔴 رسانه باشید ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/4045799480Cc2d23a4617
هدایت شده از شهید سید ابراهيم رئیسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کلیپ ویژه| مریم رجوی سرکرده منافقین: کلید واژه های #اعدام و #جلاد از اتاق فکر ما برای تخریب رئیسی وارد انتخابات ۹۶ شد
🌐پایگاه اخبار تحلیلی "هواداران سید ابراهیم رئیسی"
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔴 رسانه باشید ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/4045799480Cc2d23a4617
نقابی بر سیمای لاریجانی
👤 کبری آسوپار
🔶️«سیمای لاریجانی تعطیل باید گردد» این شعار اصلاحطلبانه به بهار سال ۷۹ باز میگردد. زمانی که علی لاریجانی رییس سازمان صدا و سیما بود و دقایقی منتخب از کنفرانس کذایی برلین را که با توهین به اسلام و انقلاب و نظام، و با حضور خواصی از اصلاحطلبان همراه بود، از شبکه اول سیما پخش کرد. اصلاحطلبان که به گفته خود لاریجانی، به دلیل «فضاحت» ماجرا «تلاش کردند از کنار آن بگذرند»، ناگاه برآشفته شدند و شلیکهای رسانهای و سیاسیشان علیه لاریجانی شروع شد و حتی نگران پخش تصاویر بی اخلاقی این کنفرانس از سیما شدند. همزمان، با دستور محمد خاتمی از حضور لاریجانی در جلسات هیات دولت ممانعت به عمل آمد. لاریجانی اما تا سالها بعد هم از تصمیم خود برای پخش آن کنفرانس و نمایش چهره واقعی اصلاحطلبان دفاع کرد و حتی گفت که «من نظرم این بود که باید پخش مجدد شود».
🔶️این تنها یکی از چالشهای اصلاحطلبان با لاریجانی در دوران ریاستش بر سازمان صداوسیما بود. اصلاحطلبان پخش برنامه «هویت» از صداوسیمای دوران لاریجانی را از نقاط سیاه این سازمان میدانند. برنامه هویت به نقد چهرههای روشنفکری ایران و پخش برخی اعترافات آنان در ایام زندان میپردازد. لاریجانی از پخش این برنامه دفاع کرد. اصلاحطلبان اما لاریجانی را متهم به همکاری با سعید امامی برای ساخت این برنامه کردند.
🔶️دعوت روح الله حسینیان به برنامه «چراغ» در سیما، چالش دیگر لاریجانی با اصلاحطلبان بود. حسینیان در آن برنامه، قتلهای زنجیرهای را به چهرههای امنیتی نزدیک به خاتمی نسبت داد و تلویحاً سعید امامی را تبرئه کرد. اکبر گنجی، چهره رسانهای روزنامههای اصلاحطلب زمان خاتمی، ساخت فیلم معروف کارناوال شادی عصر عاشورا را هم کاری از لاریجانی برای تخریب وجه خاتمی میداند.
🔶️لاریجانی گرچه به واسطه تنشهایش با محمود احمدینژاد، ناخواسته با اصلاحطلبان همنظر میشد، اما نه او یک اصلاحطلب است و نه اصلاحطلبان یک جبهه حامی لاریجانی به شمار میروند. لاریجانی تحصن مجلس ششم را اقدامی «خلاف امنیت ملی» میداند؛ در واقعه کوی دانشگاه ۷۸، نیروی انتظامی را تلویحاً مظلوم معرفی میکند و معتقد است ورود سپاه این ماجرا را جمع کرد؛ از وزارت یک سپاهی بر وزارت نفت دولت دهم علیرغم نظر اصلاحطلبان دفاع کرد؛ از حامیان جدی محور مقاومت در منطقه به شمار میرود؛ دیپلماسی با شرق را تقویت میکند؛ و ... با این حال، نکته مثبت لاریجانی برای اصلاحطلبان، رابطه خوب او با نهادهای انقلابی نظام، نیروهای مسلح و البته شخص رهبری است.
🔶️اصلاحطلبان اما سیمای واقعی لاریجانی را به راستی «تعطیل» میخواهند. لاریجانی هم چند سالی میشود که با امید به حمایت اصلاحطلبان، تلاش میکند به دوستان اصلاحطلبش سیگنال تعطیلی سیمای پیشینی و شناخته شده از خودش را بفرستند. او قدم به قدم به سمت تعطیلی تصاویر شناخته شده از خود رفت. به شورای نگهبان انتقاد کرد؛ از برجام حمایت کرد؛ کنار حسن روحانی ایستاد و در نهایت با کنایه «پادگان» و «دادگاه» در روز ثبتنام برای نامزدی انتخابات ریاستجمهورری، تشویق استادیومی اصلاحطلبان را برای خود خرید.
🔶️حالا سیمای لاریجانی بنر انتخاباتی اصلاحطلبان میشود؛ سیمایی که هر قدر بخواهد تغییر و تعطیل شود و نقاب بزند و دکانی باز کند، نشانههایی ذاتی از گذشته در آن است که اگر تغییر کند، هویت لاریجانی تغییر میکند و البته بعید است اصلاحطلبان هم به کمتر از تعطیلی کامل «هویت» لاریجانی قانع باشند.
🌓 روشنا
هدایت شده از کتاب نفیس و ارزان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیش از ۲۰ سفر استانی رئیس قوه قضاییه و بازگشت دو هزار واحد تولیدی به چرخه تولید
#رئیسی #انتخابات
سوال:رئیسی با اختیارات بیشتر چکار میکند؟
@DOLAT_NOVIN
چرا مراجع شرکت در انتخابات را تکلیف شرعی می دانند؟
اهتمام مراجع به مشارکت مردم در انتخابات ناشی از ماهیتِ اجتماعی بودن دین مبین اسلام و مسؤول بودن همه افراد نسبت به سرنوشت خود و جامعه خود، می باشند. البته این یک وظیفه تحمیلی مثل تکالیف گوناگون و الزامات مختلف بر دوش اشخاص نیست. بلکه یک تکلیف عقلی و شرعی برای مصلحت جامعه اسلامی می باشد مثل اینکه هر کس تکلیف دارد سلامت خود را حفظ کند. یک ملت نیز اگر بخواهد اقتدار حکومتی را که پسندیده و پذیرفته است، حفظ نماید باید نسبت به سایر مسائل آن مانند انتخاب نمایندگان و... مشارکت فعّال داشته باشد. بنابراین شرکت در انتخابات یک تکلیف عقل و عقلایی است به همین لحاظ شرعی می باشد، یعنی شارع مقدس در چنین جاهایی امر دارد و از مردم خواسته است که در راه حفظ و احیا و سربلندی جامعه و امت اسلامی بکوشند و در مواقع مقتضی حضور فعال و آگاهانه و خیر اندیشانه داشته باشند، (انتخابات از دیدگاه امام خمینی و مقام معظم رهبری، ص 56)
آیا انتخابات که مسأله ای در عصر جدید است، از پرسشهای قیامت است؟
خداوند متعال انسان را عاقل و مختار آفریده و از هر آنچه متعلّق اختیار اوست از او بازخواست خواهد نمود. بلکه اساساً این انتخابهای ما انسانهاست که وجود و جایگاه برزخی و اخروی ما را می سازد.
لذا حتّی همین انتخابات دنیوی نیز یکی از اعمال ماست و ما از آن ، مورد سوال واقع خواهیم شد. بلکه شرکت در انتخابات از آن جهت که از یک طرف طمع دشمنان را به نظام اسلامی از بین می برد و از طرف دیگر در سرنوشت کشور تأثیر دارد ، از بزرگترین و مهمّترین اعمال ماست. لذا بر مسلمین لازم است که برای اصل شرکت در انتخابات نیّت قربة الی الله داشته باشند و در تشخیص اصلح نیز در حدّ توانشان تلاش کنند و هر که را به حال دین خدا و مردم مفیدتر دیدند انتخاب نمایند و در این امر نیز خدا را در نظر داشته باشند و از خدا طلب نمایند که شایسته ترین را خادم مردم قرار دهد. پس ما از دو جهت می توانیم در انتخابات نیّت تقرّب به خدا نموده اجر فراوان آن را ذخیره آخرت خود کنیم و افزون بر آن در رشد دنیایی کشورمان نیز قدمی مفید برداریم. حتّی توصیه ی دیگران به شرکت در انتخابات و نیز توصیه فرد اصلح به دیگران از مصادیق نهی از منکر بوده اجر الهی را در پی دارد.
شرکت در انتخابات وظیفه مسلمانان است یا حق آنها؟
در نظام مردمسالاری دینی شرکت در انتخابات هم حق است هم تکلیف. توضیح اینکه :
مردمسالاری یا دموکراسی به عقیده اکثریت صاحبنظران این عرصه، نشأتگرفته از نوعی قرارداد اجتماعی و عرفی است. به همین دلیل مبانی و سطح تحلیل در مباحث مردمسالاری بر همین پایه شکل گرفته است. این عامل باعث شده تا چارچوبهای تحلیلی در این زمینه نتوانند ویژگیها و کارکردهای «مردمسالاری دینی» را فهم کنند. چراکه این مدل فراتر از یک قرارداد اجتماعی است و مبانی خاص خود را دارد.
مردمسالاری؛ حق یا تکلیف؟
در مردمسالاری دینی اگرچه مردم رأی میدهند و در انتخابات شرکت میکنند، ولی آن روحی که مبانی را ایجاد میکند، سبب میشود که ما معنایی کاملاً متفاوت با مدلهای دیگر مردمسالاری داشته باشیم. مبانی «مردمسالاری دینی» عبارت است از خدامحوری، توسعهی هستی از عالم ماده به عالم ملکوت و پیوند دین با نیازهای اجتماعی.
با این مبانی است که مردم متدین یک جامعه برای حفظ ارزشها و اهداف اسلامی در انتخابات شرکت میکنند. آنگاه شرکت مردم در انتخابات و تعیین حاکمان تنها یک حق تلقی نمیشود، بلکه به عنوان تکلیف معرفی میشود.
به عبارت دیگر، مدلهای مردمسالاری بیانگر یک رابطهی عرضی بین انسانها است. شرکت در انتخابات درواقع یک حق است و میشود که کسی این حق را ادا کند. در مردمسالاری دینی اما هم این رابطهی عرضی بین انسانها وجود دارد و هم رابطهای طولی. رابطهی عرضی یعنی مردم حق دارند که حاکم خود را انتخاب کنند. رابطهی طولی نیز رابطهی با خدا است. مردم «مکلف» هستند که مشارکت سیاسی داشته باشند و در تعیین و تحقق احکام و اهداف اسلامی نقش ایفا کنند، چون شرعاً مکلفند و این تکلیف است که رابطهی بین انسانها را تعیین میکند.
بنابراین به یک معنی قرارداد اجتماعی اینجا شکل میگیرد. مثلاً مردم وقتی در انتخابات ریاستجمهوری شرکت میکنند، گویی در حال بستن یک قرارداد اجتماعی با فرد منتخب هستند تا نیازهاشان را تأمین کند. البته این نیازها باید در چهارچوب دین تعیین شود، زیرا رابطهی طولی وجود دارد. این یک تفاوت اساسی میان مردمسالاری دینی با مدلهای مختلف دموکراسی است.
توحید در ولایت
علاوه بر این نکته، مبنای مهمی دیگری که ما در حکومت اسلامی داریم، مسئلهی توحید در ولایت است. توضیح آنکه هیچ انسانی بر انسان دیگری ولایت ندارد و ولایت تنها از آن خدا است. اگر خداوند ولایتش را در دیگری تجلی داد، او دارای ولایت است و ولایتش تجلی ولایت الهی تلقی میشود. به اعتقاد شیعه، پیغمبر و ائمه(ع) از ولایت تکوینی، تشریعی، سیاسی و اجتماعی برخوردارند. در دایرهی خانواده هم پدر نسبت به فرزندان و همسرش یک ولایت نازلهای دارد.
اما یک ولایت دیگری نیز فقه برای فقیه مشخص کرده که نه به آن معنی ولایت تکوینی، تشریعی، سیاسی و اجتماعی پیامبر و امام است و نه به معنی ولایت پدر نسبت به خانوادهاش، بلکه ولایتی است که از آن به ولایت سیاسیـاجتماعی تعبیر میکنیم. این ولایت سیاسیـاجتماعی مطلقه است. درواقع از این جهت با ولایت معصوم تفاوت دارد که معصوم ولایت تکوینی و تشریعی هم دارد، اما فقیه چنان ولایتی ندارد. البته از آن جهت شبیه ولایت معصوم است که ولایت سیاسیـاجتماعیاش مطلقه است، یعنی میتواند موقتاً بر اساس ضوابط شرعی، احکام شرعی را تعطیل کند و این بر اساس رعایت مصلحت مسلمین و جامعهی اسلامی است.
این مبنای مهمی است به نام توحید در ولایت و زمامداری. قطعاً ولایت به نام زمامداری را خدا باید به فقیه یا حاکم اسلامی بدهد و مردم چنین ولایتی ندارند تا به حاکم اسلامی تفویض کنند.
قرارداد اجتماعی در غرب به این معنی است که مردم اختیارات سیاسیـاجتماعیشان را به حاکم تفویض میکنند. ما در نظام اسلامی چنین چیزی را نمیتوانیم بپذیریم، چون توحید در ولایت این مقوله را افاضه کرده است به فقیه جامعالشرایط که همان امام و رهبر جامعه است.
بنابراین در «مردمسالاری دینی» مشارکت سیاسی مردم در این جهت است. باید مصداق ولی اسلامی را که خدا به نصب عام تعیین کرده است، شناسایی کنند و با او در تحقق اهداف اسلامی مشارکت کنند. با این تفاسیر، مردمسالاری دینی با قراردادهای اجتماعی هابز و لاک و ... تفاوت دارد.
مردمسالاری دینی در برابر حاکمسالاری دینی است و نه در برابر دینسالاری مردمی. بعضی میپرسند آیا دین سالار است یا مردم؟ قطعاً دین، خدا و احکام اسلام سالار هستند. این احکام هستند که سالارند و حاکم و مردم باید در تحقق آن مشارکت داشته باشند. اما آیا حاکم سالار است بر مردم یا مردم بر او سالارند؟ باید گفت که مردم مخاطب اصلی و متعلَّق وظایف حاکم اسلامی هستند. یعنی حاکم اسلامی باید همهی تلاشش را انجام دهد تا نیازهای شرعی مردم را تحقق بخشد.
محبت، وجه تمایز مردمسالاری دینی
سادات:
☑ *تشکیل دولت انقلابی نیاز به بصیرت و رشد سیاسی مردم ایران دارد .*
🔷. *قطعا تشکیل دولت انقلابی و رویکار آمدن یک رییس جمهور قدرتمند و مردمی ، حلال بسیاری از مشکلات امروز جامعه ایران است. اما چنین دولتی تشکیل نخواهد شد مگر با رشد سیاسی مردم ایران.*
🔷. *تا زمانیکه #فرصت طلبان و تشنگان قدرت می توانند با عملیات فریب رسانه ای و به صف کردن لشکر #سلبریتی ها و پول پاشی ثروتمندان گردن کلفت ، رأی مردم را بخرند ، جامعه ایران گرفتار همین مشکلات امروز خواهند بود.*
🔷. *تا مردم رشد #سیاسی نکنند ، رهبر انقلاب مظلوم خواهد ماند ، همانگونه که امیرالمؤمنین علی (ع) را مظلومانه خانه نشین کردند و موجب انحراف بزرگ در امت پیامبر (ص) شدند.*
⚠. *در سال ۹۶ بسیاری از مردم ایران گرفتار عملیات #روانی_دشمن شدند و با خطای راهبردی ، از تشکیل دولت « کار و کرامت » آیت الله رییسی جلوگیری کرده و دولت روحانی را مجددا انتخاب کردند. امروز گرفتار رأی دیروز هستیم . تا ملت رشد سیاسی نکند و #بصیرت نداشته باشد وضعیت همین است. هیچ راه حلی نخواهد بود. رهبر معظم انقلاب هم منتظر بیداری ملت است.*
☑. *عملیات روانی ترساندن مردم از آقای رییسی بود ، با کدهایی که هماهنگ باهم از خارج و داخل داده میشد : « آیت الله قتل عام ، دیوار کشیدن در پیاده رو ، دلار ۵۰۰۰ تومنی ، جنگ و....» ⚠ جامعه ترسید و به دامن روحانی پناه برد !!!!!*
#من_به_دولت_انقلابی_رأی_میدهم
@tabyinchannel
هدایت شده از شهید سید ابراهيم رئیسی
#محرمانه
📍کوتاه درباره احراز صلاحیتها(یادداشت روز)
🔻حسین شریعتمداری:دیروز نتیجه نهایی بررسی صلاحیت نامزدهای ریاستجمهوری از سوی شورای نگهبان به وزارت کشور اعلام شد و آقایان، سعید جلیلی، محسن رضایی میرقائد، سیدابراهیم رئیسی، علیرضا زاکانی، سیدامیرحسین قاضیزادههاشمی، محسن مهرعلیزاده و عبدالناصر همتی را
به عنوان نامزدهایی که صلاحیت آنها برای تصدی پست ریاست جمهوری احراز شده است، معرفی شدند. برخی از نامزدها که احراز صلاحیت نشده بودند، از جمله آقایان لاریجانی، پزشکیان، جهانگیری، ضرغامی و هاشمی در اقدامی درخور تحسین اعلام کردند که نتیجه اعلام شده را پذیرفتهاند.
و اما، اعلام نتیجه نهایی بررسیهای شورای نگهبان به فاصله کوتاهی پس از انتشار خبر، با واکنشهای مثبت و منفی قابل ملاحظه و تقریباً بسیاری روبهرو شد. وجیزه پیشروی اشارهای گذرا به چند نکته در همین خصوص است.
۱- وظیفه شورای نگهبان بررسی صلاحیت نامزدها و احراز یا عدم احراز صلاحیت آنها برای تصدی پست حساس و سرنوشتساز ریاستجمهوری است. شورای نگهبان خصوصیات، سوابق و عملکرد و ... نامزدها را با شرایطی که در قانون آمده است به بررسی و ارزیابی مینشیند و درصورتی که شرایط و خصوصیات آنها با آنچه در قانون به تصریح آمده است منطبق بود، صلاحیت آنان را مورد تائید قرار داده و
به عنوان نامزدی که صلاحیتش احراز شده است معرفی میکند. به بیان دیگر، دست شورای نگهبان برای اعمال
- خدای نخواسته- سلایق شخصی بسته است.
۲- ممکن است برخی از نامزدها که صلاحیت آنها برای ریاست جمهوری - و نه پستهای دیگر، نظیر وزارت و نمایندگی مجلس و امثال آن - احراز نشده است به نظر و یا عملکرد شورای نگهبان اعتراض داشته باشند. در این حالت، دو گزینه قابل تصور است. اول آنکه شورای نگهبان دلایل عدم احراز را برای عموم اعلام کند! که شورای نگهبان برای حفظ حرمت نامزدها و حفاظت از حریم خصوصی آنها، از این اقدام منع شده است و دوم اینکه دلایل یاد شده به اطلاع خود نامزدها برسد که این اقدام از سوی شورای نگهبان صورت گرفته و راه آن برای هیچ نامزدی مسدود نیست!
۳- گفته میشود انتظار آن بوده و هست که شورای نگهبان برای هر یک از جناحها و سلیقههای سیاسی موجود در کشور، نامزد معرفی کند که باید گفت وظیفه قانونی شورای نگهبان احراز صلاحیت نامزدهای ثبتنام کرده - صرفنظر از وابستگیهای حزبی و جناحی آنها- است. بنابراین، ابتدا باید نامزد واجد صلاحیت ثبتنام کند و سپس انتظار احراز صلاحیت داشته باشد! وظیفه شورای نگهبان سامان دادن به امور گروهها و احزاب نیست!
۴- برخی نیز با تاکید بر ضرورت مشارکت حداکثری در انتخابات پیشروی ابراز میدارند که رد صلاحیت برخی از نامزدهای یک جناح میتواند به مشارکت حداکثری آسیب برساند ! که در این خصوص باید گفت؛
الف- جناح مورد اشاره نیز نامزدهای احراز صلاحیت شده همسو با خود را دارد و چنانچه بر این باورند که نامزدهای اصلی آنها ثبتنام نکردهاند! باید خود پاسخگو باشند و این تقصیر یا قصور به شورای نگهبان ربطی ندارد.
ب- مشارکت حداکثری اگرچه یک ضرورت حیاتی و نیاز ضروری است ولی مسئولیت آن بر عهده شورای نگهبان نیست. این شورا نمیتواند گزاره یاد شده را به شرایط ضروری نامزدها اضافه کند! و اساساً مصلحتاندیشی بیرون از شرح وظایف شورای نگهبان است. چرا؟! زیرا مصلحتاندیشی یک مقوله کیفی است و مادام که به کمیت و یکگزاره کمّی تبدیل نشده است قابل اندازهگیری نخواهد بود و میتواند زمینه و مقدمهای برای فشلشدن امور مربوط به احراز صلاحیت نامزدها باشد.
ج- فراهم آوردن زمینه مشارکت حداکثری بیش و پیش از همه بر عهده مسئولان و بهویژه مسئولان اجرایي کشور و عملکرد مثبت و یا منفی آنهاست. به عنوان مثال کسانی که با کمکاری و بیتدبیریخود، مردم را به صف مرغ میفرستند، به صف رای لطمه میزنند ! این سکه اما روی دیگری هم دارد. بخوانید !
د- نامزدهای مطرح برای ریاست جمهوری از کره مریخ که نیامدهاند! آنها در مسئولیتهای قبلی خود عملکردی داشتهاند که برای مردم نیز شناخته شده است و از میزان دلبستگی و یا بیخیالی و بیتعهدی آنان در قبال مشکلات باخبرند. بنابر این اگر در میان نامزدها افرادی را ببینند که نشانهها و سوابق مثبتی از دلسوزی و پاکدستی و پاکباختگی آنها در ذهن دارند، با میل و رغبت بیشتری پای صندوقها خواهند آمد.
ادامه در پست بعدی
🌐پایگاه اخبار تحلیلی "هواداران سید ابراهیم رئیسی"
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔴 رسانه باشید ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/4045799480Cc2d23a4617
محرمانه
📍الله اکبر از تکرار تاریخ
🔹در جنگ صفین وقتی که مالک_اشتر به خیمه ی معاویه رسیده بود حیله های معاویه و ساده لوحی های حزابله ی سپاه حق موجب شد فرمان عقب نشینی مالک صادر شود.
درست در زمانی که بنا بود تاریخ به دو قسمت تقسیم شده و مردم طعم عدالت علی را بچشند، درست در زمانی که بنا بود فتنه اصلی در خیمه اش کور شود، عمرو عاص با حماقت یاران بی بصیرت علی با به نیزه کردن قرآن کاری کردند که حکومت ولایت تا سالها بر زمین بخورد و حتی موجبات تحقق کربلا فراهم شود.
عزیزان
امروز انقلاب به پیچ تاریخی خود رسیده است، درست در زمانی که وقتش رسیده عمامه ی نفاق را برکنده و دولت ولایی مستضعفین را بر مسند حقیقی خود بنشانیم عمر و عاص های زمان با کمک کج فهم های جبهه ی خودی ذیل بستر رها شده ی فضای_مجازی در تلاشند تا عملکرد مالک اشترگونه ی شورای_نگهبان را تضعیف و به علی فرمان عقب نشینی دهند.
قبل از اینکه دیر شود لازم است که امت حزب الله وارد عمل شده و مشت محکمی بر دهان یاغیان و منافقین انقلاب زنند تا کسی دگر باره جرئت نکند مالک را از خیمه ی معاویه عقب بنشاند.
🔸امت اسلام اخطار می دهم که اگر اینبار نتوانیم دولت حق را بر قدرت بنشانیم، آنچنان بر فرهنگ دینی و اقتصاد ملی مان خواهند تاخت که نه رنگی از اسلام بماند و نه بویی از انقلاب، پس تا فرا نرسیدن کربلایی دیگر همه ی امورات خود را تعطیل نموده و برای انقلاب پابرهنگان در پیچ تاریخی صفین (شورای نگهبان و حکم بازگشت رهبری) کاری کنید.
🔹نکته برای اهل دقت؛ عمار یاسر در جنگ صفین به شهادت رسید./ رضا خانعلی زاده
🌐پایگاه اخبار تحلیلی "هواداران سید ابراهیم رئیسی"
هدایت شده از #بیدارباش
بصیرت در انتخابات۱۴۰۰.pdf
547.9K
💠 #مسابقه Pdf
⭕️ بصیرت در انتخابات ۱۴۰۰
🔻 پاسخ به ۲۲ سوال مهم در باب انتخابات
👈 پاسخنامه را در سایت شمیم ارسال دارید.
@Shamim.ir
#بصیرت_سیاسی
#روشنگری
#انتخابات۱۴۰۰
#انتخاب_درست
#بیدارباش
🆔 https://eitaa.com/Bidarb_a_s_h