قسمتی از وصیت نامه حضرت امام
اهمیت انقلاب شکوهمند اسلامی که دستاورد میلیونها انسان ارزشمند و هزاران شهید جاوید آن و آسیب دیدگان عزیز، این شهیدان زنده است و موردامید میلیونها مسلمانان و مستضعفان جهان است، به قدری است که ارزیابی آن ازعهده قلم و بیان والاتر و برتر است. اینجانب، روح الله موسوی خمینی که از کرم عظیم خداوند متعال با همه خطایا مایوس نیستم و زاد راه پرخطرم همان دلبستگی به کرم کریم مطلق است، به عنوان یک نفر طلبه حقیر که همچون دیگر برادران ایمانی امید به این انقلاب و بقای دستاوردهای آن و به ثمررسیدن هرچه بیشتر آن دارم، به عنوان وصیت به نسل حاضر و نسلهای عزیزآینده مطالبی هر چند تکراری عرض می نمایم. و از خداوند بخشاینده می خواهم که خلوص نیت در این تذکرات عنایت فرماید.
اینجانب توصیه می کنم که قبل از مطالعه وضعیت کنونی جهان و مقایسه بین انقلاب اسلامی ایران با سایر انقلابات و قبل از آشنایی با وضعیت کشورها و ملتهایی که در حال انقلاب و پس از انقلابشان بر آنان چه میگذشته است، و قبل از توجه به گرفتاریهای این کشور طاغوتزده از ناحیه رضاخان و بدتر از آن محمدرضا که در طول چپاولگریهایشان برای این دولت به ارث گذاشته اند، از وابستگیهای عظیم خانمانسوز، تا اوضاع وزارتخانه ها و ادارات و اقتصاد و ارتش و مراکز عیاشی و مغازه های مسکرات فروشی و ایجاد بی بندوباری در تمام شئون زندگی و اوضاع تعلیم و تربیت و اوضاع دبیرستانها و دانشگاهها و اوضاع سینماها و عشرتکده ها و وضعیت جوانها و زنها و وضعیت روحانیون و متدینین و آزادیخواهان متعهد و بانوان عفیف ستمدیده و مساجد در زمان طاغوت ورسیدگی به پرونده اعدام شدگان و محکومان به حبس و رسیدگی به زندانها و کیفیت عملکرد متصدیان و رسیدگی به مال سرمایه داران و زمینخواران بزرگ ومحتکران و گرانفروشان و رسیدگی به دادگستریها و دادگاههای انقلاب و مقایسه با وضع سابق دادگستری و قضات و رسیدگی به حال نمایندگان مجلس شورای اسلامی و اعضای دولت و استاندارها و سایر مامورین که در این زمان آمده اند ومقایسه با زمان سابق و رسیدگی به عملکرد دولت و جهاد سازندگی درروستاهای محروم از همه مواهب حتی آب آشامیدنی و درمانگاه و مقایسه باطول رژیم سابق با در نظر گرفتن گرفتاری به جنگ تحمیلی و پیامدهای آن ازقبیل آوارگان میلیونی و خانواده های شهدا و آسیب دیدگان در جنگ و آوارگان میلیونی افغانستان و عراق و با نظر به حصر اقتصادی و توطئه های پی در پی امریکا و وابستگان خارج و داخلش "اضافه کنید فقدان مبلغ آشنا به مسائل به مقدار احتیاج و قاضی شرع" و هرج و مرجهایی که از طرف مخالفان اسلام ومنحرفان و حتی دوستان نادان در دست اجرا است و دهها مسائل دیگر، تقاضااین است که قبل از آشنایی به مسائل، به اشکالتراشی و انتقاد کوبنده و فحاشی برنخیزید؛ و به حال این اسلام غریب که پس از صدها سال ستمگری قلدرها و جهل تودهها امروز طفلی تازه پا و ولیدهای است محفوف به دشمنهای خارج وداخل، رحم کنید. و شما اشکالتراشان به فکر بنشینید که آیا بهتر نیست به جای سرکوبی به اصلاح و کمک بکوشید؛ و به جای طرفداری از منافقان و ستمگران و سرمایه داران و محتکران بی انصاف از خدا بیخبر، طرفدار مظلومان وستمدیدگان و محرومان باشید؛ و به جای گروههای آشوبگر و تروریستهای مفسد و طرفداری غیرمستقیم از آنان، توجهی به ترور شدگان از روحانیون مظلوم تا خدمتگزاران متعهد مظلوم داشته باشید؟
حجت الاسلام علی شیرازی
بزرگ ترین و کثیف ترین جنایت ها و خیانت ها در تاریخ، در حکومت پهلوی شکل پذیرفته است. جنایت هایی که تبیین هر کدامش، نیاز به نوشتن صدها کتاب دارد.
مدعیان حقوق بشر و اربابان حکومت پهلوی که خود در جنایت روی هر فرعونی را سفید کرده اند، امروز برای تطهیر چهره ننگین خاندان پهلوی دست به تحریف تاریخ زده اند.
امام خامنه ای در ۱۷ دی ۱۳۹۳ فرمودند: «آن ها می خواهند حقایق انقلاب تحریف بشود، به دست فراموشى سپرده بشود؛ پول خرج می کنند، کار دارند می کنند. کسى که آشنا باشد، آگاه باشد با دنیاى کتاب و مطبوعات و مقاله می بیند که دشمنان چهکار دارند می کنند؛ امروز این ها سعى می کنند چهره خاندان خبیث و منحوس پهلوى را - رژیم فاسد و وابسته و خبیث و ظالم که کشور ما را سال هاى متمادى به عقب انداختند و ملّت ایران را آنجور دچار مشکلات عظیم کردند - بَزک کنند، آرایش کنند، امروز سعى مىشود [توسّط ]همان جبههى مقابل نظام اسلامى."
تکلیف ما در برابر این جبهه ضد دین و ضد اسلام چیست؟ آن ها به دنبال تحریف چهره کثیف خاندان پهلوی اند، ما باید واقعیت آن ها و چهره واقعی آن خاندان را برای جامعه تبیین کنیم.
رهبر حکیم و عزیزمان در ۱۶ دی ۱۳۹۷ فرمودند: "ما بعد از پیروزی انقلاب به جای این که به افتضاحات دوره پهلوی بپردازیم، خیلی از جاها باز به افتضاحات دوره قاجار پرداختیم. بنده یک وقتی گفتم که هر چه راجع به قاجار می گوئید، باید همان مقدار یا بیشتر از پهلوی بگوئید؛ باز عمل نمی شود، یعنی در این زمینه کم کاری می شود. حرف گفتنی زیاد است. اگر چنانچه بگردند پیدا کنند، خیلی حرف ها هست."
ما در این نوشتار به برخی از واقعیت ها و ویژگی های رژیم منحوس و خبیث پهلوی می پردازیم:
۱. اولین ویژگی رژیم پهلوی، فساد بود.از فسادهای جنسی بگیرید تا فسادهای مالی و غارت بیت المال و ثروت های مردم و فقیر نگه داشتن مردم؛
اسدالله علم در جلد ششم کتاب خاطراتش؛ گفتگوی من با شاه، می نویسد: از وظایف من در مقام دربار ایران، به مدت ۱۱ سال، فراهم کردن مقدمات گردش روزانه شاه و به عبارتی بهتر شکار کردن دختران ایرانی و فرنگی برای بهره جویی جنسی شاه از آنان بود.
یرواند آبراهامیان، تاریخ نگار برجسته آمریکایی در کتاب ایران بین دو انقلاب، درباره بنیاد پهلوی می آورد: این بنیاد به سه منظور به کار می رفت:
الف: به عنوان منبعی از درآمد برای خاندان سلطنتی؛
ب: به عنوان ابزاری برای اعمال نفوذ در بخش های مهم اقتصاد؛
ج: به عنوان مجرای پاداش به حامیان رژیم.
روزنامه فایننشال تایمز در سال ۱۳۹۱ میزان دارایی های محمد رضا پهلوی را از کشور ۳۵ میلیارد دلار اعلام کرد، که از آن جمله :
ادامه...
بخش دوم جنایت پهلوی
الف: تاج شاهنشاهی با ۳۳۸۰ قطعه الماس و ۵۰ قطعه زمرد و ۳۶۸ حبه مروارید، با وزن ۲ کیلو و ۸۰ گرم؛
ب: تاج ملکه با ۱۶۴۶ قطعه الماس و تعداد معتنابهی از جواهرات و طلا، به ارزش ده ها میلیون دلار؛
ج: محمد رضا پهلوی در سال ۱۳۵۰ یک جزیره در اسپانیا به مبلغ ۷۰۰ میلیون دلار خریداری کرد و در مرکز جزیره یک ساختمان مدرن ساخت؛
د: بزرگ ترین ساختمان در ناپل ایتالیا متعلق به شاه بود؛
ه: وی هم چنین قصر مجللی در سنت موریس سوییس داشت که زمستان ها را در آن جا سپری می کرد.
و: در سال ۱۳۱۴ میزان املاکی که رضا شاه غصب کرده بود به قدری زیاد بود که برای اداره آن، اداره املاک اختصاصی تاسیس شد. وی پس از ۱۶ سال سلطنت، ۴۴ هزار سند به نام خود ثبت کرد و بیش از ۲ هزار و ۱۷۶ روستا را صاحب شد.
۲. دومین ویژگی رژیم پهلوی، وابستگی مطلق به امریکا و انگلیس بود؛
فریدون هویدا، نماینده ایران در سازمان ملل، در صفحه ۵۳ کتاب سقوط شاه می نویسد: موقع ورود شاه به امریکا در نوامبر ۱۹۷۷ خبرنگار مجله نیوزویک از وی پرسید: دولت ( جمهوری اسلامی ) ایران، در هفته پیش اعلام داشت که پرزیدنت کندی در سال ۱۹۶۱ پرداخت مبلغ ۳۵ میلیون دلار کمک امریکا به ایران را منوط به انتصاب دکتر علی امینی به نخست وزیری کرده بود، آیا شما این ادعا را تایید می کنید؟ شاه پاسخ داد: البته یک مساله کهنه است، ولی حقیقت دارد!
اسدالله علم، وزیر دربار در صفحه ۶۷ جلد چهارم کتاب یادداشت های علم می نویسد: شاه در سال ۱۳۵۳ مبلغ ۵۰۰ میلیون لیر استرلینگ به انگلیس کمک مالی کرد تا صنایع غذایی انگلیس از ورشستگی نجات پیدا کند.
وی می نویسد: در همان سال تنها یک درصد از روستاهای کشور آب آشامیدنی سالم و چهار درصد برق داشتند!
ادامه...