هدایت شده از معیار
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 آیتالله طالقانی: برنامه استعمار این است که زن و مرد ما را درگیر شهوت کند
🍃🌹🍃
✅ این بیحجابی به زنان ما تحمیل شده. حجاب دستور صریح قرآن است و ما نمیتوانیم از آن خارج شویم.
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
📹#بازنشر | از " محمد علی کلی " میپرسه چرا خانومت #حجاب دﺍره!؟
🍃🌹🍃
🔸جواب محمدعلی کلی خیلی تامل بر انگیزه
🔹همین کلیپ برای جواب دادن به تمام شبهات #حجاب کافیه
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 ماجرای تحریک صدام توسط خاندان #پهلوی برای حمله به ایران
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از مسجدسرتخت(ری)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اثرات جمهوری اسلامی و انقلاب بزرگ حضرت امام رو ببینید
اسم خودش عمر هست، اسم خانمش عایشه ولی اسم بچه هاشون ...
یک لحظه نیزبا آمریکا کنار نخواهیم آمد
بخش نخست
سال ۱۳۶۸این سخنان از رهبری بعد از امام صادر می شود، هنوز هیچ زیرساخت دفاعی و اقتصادی و امنیتی منطقهای محکمی نداشتیم، نه قدرت منطقهای بودیم ونه قدرت موشکی و هستهای، اما ۳۲ سال بعد از اعلام این راهبرد ، درستی مسیر کاملا روشن و قابل قضاوت است و نقطه مقابل آن یعنی تسلیم- کاملا معلوم بود اکنون چه سرنوشتی برای ایرانیان رقم زده بود.!!! برخی از منتقدان یا بریدگان از مسیر امام می پرسند بیش از ۲۰۰ کشور در جهان وجود دارد، چرا فقط ما باید با آمریکا درگیر باشیم و کنار نیاییم؟ بقیه کشور ها چه می کنند که هم رابطه دارند و هم تحریم نیستند؟ برای فهم این مهم لازم است رابطه انواع کشورهای مختلف جهان با آمریکا را بررسی نماییم
۱- الگوی رابطه بین المللی آمریکا و راه پنجم ما:
جمهوری اسلامی به صورت هوشمندانه فهمید که مسئله آمریکا با ما بر سر «حدود» نیست که بر سر «وجود» است و با مذاکرات برجام و نحوه مواجهه آمریکا با آن، این مهم را اثبات نمود. رابطه آمریکا با هیچ کشوری در جهان مبتنی بر احترام متقابل نیست،
رابطه آمریکا با هیچ کشوری در جهان مبتنی بر احترام متقابل نیست یا با کشور ها درگیر است و جنگ اقتصادی و اطلاعاتی و امنیتی بین آنان و آمریکا برقرار است یا تسلیم آمریکا هستند. کشورهای تسلیم آمریکا که بعضا عقب مانده و بعضا در حال توسعه هستند، قابل بررسی و قضاوت هستند؛ تحریمهای یکجانبه آمریکا علیه ایران نشان داد همان کشورهایی که ما غبطه توسعه آن را می خوریم بدون اجازه آمریکا حاضر نیستند، حق ملت ما را پس دهند و این ترس ناشی از وابستگی و تسلیم بود
گی است.
اما الگوهایی که آمریکا در جهان از آن برای رابطه بهره میبرد، چراغ راه نظام جمهوری اسلامی است و این تجربه ذی قیمت نباید در محاسبه محاسبات ما مغفول بماند. آمریکا از زمان فروپاشی رقیب قدرتمند شرقی خود تا کنون ۴ الگو را درباره کشورهایی که بیشترین اختلاف و اشتراک را داشته به کار گرفته است که هر چهار الگو می تواند مسیر پنجمی را به روی ما بگشاید.
آیت الله امام خامنه ای بارها کشورهایی را که رابطه به ظاهر خوبی با آمریکا دارند، مثال زده اند؛ چه کشورهایی که از نظر فرهنگی و صنعتی مشابه ما هستند به رغم کمک های چهل ساله آمریکا از ایران تحریم شده عقب ترند یا کشورهایی مثل عربستان که باج دهی مطلق را در دستور کار خود قرار داده است .
ادامه دارد...
منبع: بیانات رهبر انقلاب اسلامی ۱۳۹۸/۸/۲۴
یک لحظه نیز با آمریکا کنار نخواهیم آمد
بخش دوم
۲- الگوی عراق-لیبی ، الگوی ذی قیمت هوشمند ساز برای نخبگان ایرانی است. اهمیت این مدل در آن است که پس از مذاکره و کسب رضایت آمریکا و خاطر جمعی غرب از عدم قدرت کشور مربوطه ، موعد رفاه و گشایش فرا نرسید، بلکه اطمینان آمریکا برای حذف کم دردسرتر طرف مقابل فراهم شد. صدام و قذافی زمانی به پروسه حذف سپرده شدند که آمریکا از نبود سلاح های نامتعارف آنان مطمئن شد و پس از اطمینان به سمت گشایش برای آنان نرفت، بلکه حذف آنان را دنبال کرد
بنابراین تجربه الگوی مذکور برای ما آن است که پس از اطمینان از عدم وجود سلاحهای هستهای در ایران سراغ موشک ما می آیند و پس از حذف آن، موعدخفگی ما فرامی رسد، نه شروع رفاه و آسایش. این الگو به ما میآموزد که اگر مطالبات آمریکا پاسخ داده شود به سمت حل مسئله حرکت نخواهیم کرد بلکه به خاطر ضعف به ما حمله خواهند کرد. قذافی زمانی مورد تهاجم ناتو- به بهانه حمایت از انقلاب مردمی- قرار گرفت و نهایتاً نابود شد که پیش از آن برای رفع تحریمها صنعت نوپای هسته ای خود را سوار بر کشتی روانه آمریکا کرده بود و در اقدامی دیگر موشکهای استراتژیک خود را نابود ساخت؛ و قبائل لیبی هنوز هم با هم در جنگ هستند و نتوانسته اند خود را از فضای مهلک نجات دهند. در خصوص صدام، بعدا مقامات انگلیسی و آمریکایی به دروغگویی درباره سلاحهای کشتار جمعی صدام اعتراف کردند و وقتی همه جای عراق- تا زیر کاخ های صدام- را بازرسی کردند و متوجه شدند سلاحهای هستهای و بازدارنده ندارد، به وی حمله و در مدت کوتاهی او را سرنگون کردند. این همان صدامی است که سالها با اذن و پشتیبانی آنان با ایران جنگیده بود. این تجربه ذی قیمت اکنون در هسته ای و موشکی در مقابل ماست.
ادامه دارد...
منبع: بیانات رهبرانقلاب،۱۳۹۸/۸/۲۴
هدایت شده از روشنگری عموسید هیأت یاعباس (ع)
❗️نابودی #مادر در خانواده و جامعه!
👤 «سمیره الموسوی» نماینده سابق در پارلمان عراق در گفتوگو با روزنامه «الوفاق»:
🔸خلاصه تجربه سالها کار من این است که؛
🔸آمریکا همانقدر که به لشگرکشی نظامی و جنایت جنگی علیه کشورها اهمیت میدهد بهنابودی جایگاه مادر در خانواده و جامعه اهمیت میدهد و برایش هزینه میکند.
🔸در عراق مؤسساتی داریم که تحت حمایت اروپا و آمریکا هستند و هدفشان این است که با تضعیف خانوادهها، نسلی مریض و افسرده تربیت کنند.
🔸بارها تذکر دادم که مؤسسات حقوق بشری پوششی برای جاسوسی و ترویج بیبندوباری در عراق هستند.
💢پن: دقیقا همین برنامه رو توی ایران هم دارن پیاده میکنن
#زن_زندگی_ازادی
#حجاب
#عموسیّد
https://eitaa.com/heyat_ya_abas
آدرس لینک ☝️☝️☝️☝️
به روز ترین خبر ها ☝️☝️☝️☝️
به دوستان خود معرفی کنید☝️☝️
هدایت شده از #بیدارباش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تفاوت زن با#حجاب با زن بی حجاب ...
#آینده_روشن_است
#ثامن
#فاخته_۱۵۰
🆔 https://eitaa.com/Bidarb_a_s_h
🆔 https://rubika.ir/Bidarb_a_s_h
یک لحظه نیز با آمریکا کنار نخواهیم آمد
بخش سوم
۳- الگوی مصر-پاکستان نیز الگوی قانعکننده برای کسانی است که معتقدند اگر در ۴۰ سال گذشته رابطه بدون تنش با آمریکا داشتیم، امروز مرزهای توسعه را جلوتر برده بودیم و وضع اقتصادی و رفاهی بهتری داشتیم، دو کشور مذکور در همه دوران ۴۰ ساله پرتنش ما و آمریکا، مشغول اخذ کمک های بلاعوض از آمریکا بوده اند و به دلایل متعدد همپیمان آمریکا شدند. آیا میتوان ادعا کرد که مصر و پاکستان امروز از ایران توسعه یافته ترند؟ آیا اقتصاد و رفاه در مصر و پاکستان به دلیل همسویی و هم پیمانی و کوتاه آمدن در مقابل آمریکا بهتر از ایران است؟ مثال این دو کشور از آن جهت برای ما مهم است که ویژگی های پلتیکی و فرهنگی و جمعیتی مشابه ایران دارند و مثال آوری از آن موجه تر از دیگر همپیمانان آمریکاست. مصر با اخذ کمکهای آمریکا آرمان فلسطین را رها نمود و صهیونیستها را به رسمیت شناخت
اما نهایتاً توسعه ودموکراسی مدنظر آمریکا به کودتای نظامیان منجر شد و اکنون مصر علاوه بر مشکلات اقتصادی به دست نظامیان اداره می شود.
ادامه دارد...
منبع: بیانات رهبرانقلاب،۱۳۹۸/۸/۲۴
یک لحظه نیز با آمریکاکنارنخواهیم آمد
بخش چهارم
۴ - الگوی کره شمالی و کوبا نمونه دیگری است که تن به مذاکره و رفت و آمد دادند. اما کمکم متوجه شدند که مذاکره با آمریکا با آنان به مثابه دستورات ارباب- رعیتی است و قرار نیست آمریکا در قبال مطالباتش امتیازی(به آنها) بدهد. آمریکا در جاده یک طرفه حرکت میکند و هیچ انعطاف و امتیازی تاکنون به کره شمالی و کوبا نداده است و هیچ چشم اندازمشخصی نیز وجود ندارد.
حال جرم این دو کشور چیست که در تحریم قرار دارد و یکی از آنان برای رهایی و قدرت بازدارندگی به سوی بمب اتم رفته است؟ علت این است که روند سیاسی خود را مخالف روند سیاسی آمریکا قرار دادند؛ مثلاً می خواهند کمونیست بمانند، اما نمی توانند با آمریکا رابطه محترمانه دو طرفه داشته باشند و تا نابودی در هاضمه آمریکا رهایی نخواهند یافت. محاصره اقتصادی و فقر به آن دلیل است که سیاست آمریکا را نمیپذیرند و زیر بار زور نمی روند، پس باید عقب نگه داشته شوند.
ادامه دارد...
منبع:بیانات رهبرانقلاب،۱۳۹۸/۸/۲۴