هدایت شده از جهاد تبیین ✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹🟠 صدای آمریکا: نتانیاهو بازی را به ایران باخت؛ چندی پیش رهبر ایران گفته بود که رژیم صهیونیستی به زانو درخواهد آمد!
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
هدایت شده از جهاد تبیین ✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 نطفه حرام رژیم غاصب صهیونیستی اینگونه بسته شد؛ تاریخچهای که هر مسلمانی باید بداند
🔹 بخشی از سخنرانی حماسی شهید آیتالله مطهری در حسینیه ارشاد، سال ۱۳۴۸
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
هدایت شده از خبرگزاری بسیج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥برخورد انساندوستانه مبارزان قسام با اسرای اسرائیلی
🌀مبارزان قسام پس از نفوذ به خطوط پشتی دشمن و اسارت گروهی از صهیونیستها، طبق دستورات محمد ضیف فرمانده کل این گردانها به شیوهای زیبا و انساندوستانه با اسرای اسرائیلی رفتار کرده و میگوید طبق آموزههای دین اسلام ما کاری به زنان و کودکان نداریم.
#طوفان_الأقصى
#فلسطین
#رژیم_صهیونیستی
🔷@Basijnewsir
هدایت شده از زمانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از پایگاه اطلاع رسانی دولت _ پاد
🔻جزییات اکتشاف ۴ میدان نفتی و گازی جدید در کشور
🔹محسن خجستهمهر مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به اکتشافات جدید میادین نفتی و گازی در دولت سیزدهم عنوان کرد: میزان اکتشافات انجام شده در دولت سیزدهم بالغ بر ۲.۶ میلیارد بشکه معادل هیدروکربور مایع بوده و چهار میدان نفتی و گازی هیرکان، گناوه، تنگو و چشمه شور کشف شده است.
🔹وی افزود: این میادین نفتی و گازی در شمال شرق و جنوب غرب کشورمان کشف شده است. در ۲ سال گذشته انجام عملیات لرزهنگاری سه بعدی نسبت به چندسال قبل بیش از ۳۰۰ درصد افزایش یافته است و ما در رتبه یکم اکتشافی در بین کشورهای منطقه قرار گرفتهایم.
🔹معاون وزیر نفت تاکید کرد: در برنامه هفتم توسعه قصد داریم که با سرمایهگذاری حدود ۱.۵ میلیارد یورویی اقدام به حفاری ۳۸ حلقه چاه اکتشافی خشکی، حفاری ۷ حلقه چاه اکتشافی دریایی، برداشت ۶۷۵۰ کیلومتر لرزه نگاری دوبعدی، برداشت ۶۰۰۰ کیلومتر مربع لرزهنگاری سهبعدی و برداشت ۱۰ هزار کیلومتر مربع لرزه نگاری سه بعدی دریایی کنیم.
#دولت_مردم
@PadDolat
چرا از پیشرفت جا ماندیم؟
بخش نخست
هر ایرانی باید از خودش بپرسد چرا درآمدهای نفتی ایران پیش از انقلاب که نه تهدید نظامی و نه تحریمی وجود داشت، به پیشرفت کشور نینجامید؟! پس از سال ۱۳۳۳ در ۵ سال تولید نفت ایران از۱۶به ۵۲ میلیون تن در سال رسید. دراین پنچ سال، درآمدهای ارزی ناشی از صادرات نفتی ایران از ۱۴۰ میلیون دلاربه ۳۶۰ میلیون دلاررسید. صادرات نفت ایران از ۳میلیون بشکه در اواخر دهه ۱۳۴۰ به میانگین ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تا ۶ میلیون بشکه رسید. به روایت دیگر، درآمد نفتی ایران در سیر صعودی خود، در سال ۱۳۴۲ به ۴۴۳ میلیون دلار رسید، و در هر سال این درآمد دست کم رشدی ۱۰ درصدی داشت و به ۲۰ میلیارد دلار در سال ۱۳۵۷ رسید! به عبارت دیگر درآمد ایران از فروش نفت که تا قبل از بحران انرژی، حدود ۲ میلیارد دلار بود، در سال ۱۳۵۳ به حدود ۲۰ میلیارد دلار افزایش یافته و در سال ۱۳۵۴ باقدری کاهش به بیش از ۱۹ میلیارد دلار می رسد.
این وضعیت بدین معناست که از نیمه دوم دهه ۴۰ به ویژه از سال ۱۳۵۳ به بعد بهترین زمان توسعه اقتصادی ایران بود،! اما چرا به کشوری توسعه یافته یا در حال توسعه تبدیل نشد؟
مارک گازیروسکی این پرسش را اینگونه پاسخ میدهد:
وابستگی اقتصادی ایران به آمریکا به حدی بود که شاه در دهه ۴۰ و ۵۰ قیمتهای نفت را هم بر اساس سیاست تنظیم قیمت انرژی آمریکا تنظیم میکرد.
این درآمدها به جای سرازیر شدن در ساختار اقتصادی ایران و پیشرفت آن به بنگاههای نظامی و شرکتهای آمریکایی و اقتصاد این کشور تزریق شد. مبلغ هنگفتی از این درآمدها از طریق خرید تسلیحات نظامی به بازارهای آمریکا سرازیر شد. بخش دیگری از آن نیز صرف وارد کردن کالاها غربی به ویژه آمریکایی، گردید،! به گونهای که بایستی ایران در برابر هر دلاری که از تجارت با آمریکا به دست میآورد دو دلار برای کالاهای آمریکایی پرداخت میکرد.
عالیخانی وزیر اقتصاد پهلوی در این زمینه میگویند:
آمریکاییها هرگز دوست نداشتند که بازار ایران که در اختیار خودشان بود را از دست بدهند، لذا،با برنامه های اقتصادی که ایران با بسیاری از کشورها تنظیم می کرد مخالفت می کردند.
ادامه دارد...
چرا از پیشرف عقب ماندیم؟
بخش دوم
قرارداد کنسرسیوم نفتی، که پس از کودتای ۲۸ مرداد منعقد شد، از بسترهای اساسی که ثروت ملی ایران در اختیار بیگانگان به ویژه آمریکاییها، قرار میدهد و با تاراج این ثروت اقتصاد ایران را از پیشرفت محروم میکند.
در این رویداد در پی کودتای انگلیسی آمریکایی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ در اواخر بهمن ۱۳۳۲ نمایندگان کمپانیهای بزرگ نفت آمریکا، شرکت نفت انگلیس و شرکتهای فرانسوی و هلندی، بدون حضور نماینده ایران در لندن گرد هم آمدند و درباره تقسیم نفتی ایران به توافق رسیدند.
سرانجام در مرداد ۱۳۳۳ قرارداد کنسرسیوم به امضای دکتر علی امینی، وزیر دارایی و هوارد پیچ، معاون ریاست هیئت مدیره شرکت استانداردنیوجرسی و نماینده کنسرسیوم رسید. مدت قرارداد حداکثر ۴۰ سال تعیین شد،!
یعنی یک دوره اصلی ۲۵ساله وسه دوره تمدیدی ۵ساله.هنگام طرح کنسرسیوم، محمدرضا پهلوی از مجلس خواست،بدون اتلاف یک دقیقه، آن را تصویب کند.
به نوشته مسعود بهنود: شاه در طول رسیدگی به لایحه با دل نگرانی جلسات مجلس را دنبال میکرد. تک تک نمایندگان را به دفترش میخواند و با استدلال اینکه اگر یک واو قرارداد عوض شودآمریکاییها از قبول آن خودداری میکنند،از آنها میخواست که پیشنهادات خود را پس بگیرند.
محمدرضا پهلوی امضای کنسرسیوم را یکی از اقدامهای موفقیت آمیز خود دانست و گفت: سرانجام، پس از مذاکرات طولانی توانستیم با کنسرسیوم مرکب از هفت کمپانی نفت که بزرگترین شرکتهای جهانی بودند، به توافق برسیم.
در آن موقع پرزیدنت آیزنهاورطی نامه ای از کوشش های من در حل مسئله ای که دولت مصدق ایجاد کرده بود قدردانی کرد. به نوشته یرگین، با تصویب کنسرسیوم ایلات متحده بازیگر عمده در صحنه نفت و سیاست متغیر در خاورمیانه شده بود. با وجود این کنسرسیوم نفت نه تنها بستری بر غارت نفت ایران بود، نقش بیهمتایی در عقب نگه داشتن ایران از پیشرفت داشت. افزون بر سلطه کنسرسیوم برثروت نفت ایران، با دستور آمریکا! محمدرضاشاه پذیرفت که مبلغ ۲۱ میلیون لیره، برای خسارت کلی، برای استهلاک دیون تاسیسات متعلق به شرکت سابق انگلیس، غرامت پرداخت کند. این مبلغ می بایست تا سال ۱۹۷۰م/ ۱۳۴۹پایان می یافت.
درآن تاریخ ، مجموع مبلغی که شرکتها ودولتهای مختلف ،به ویژه دولت ایران ، به بریتش پترلیوم، برای جبران خسارت پرداخت کردند،بالغ بر۶۰۰میلیون دلتر می شد.!
ادامه دارد...
هدایت شده از معیار
🇮🇷
📝 #پاسخ_به_شبهه | سالها با انتشار این شایعه که فلسطینیها خود زمینهایشان را به صهیونیستها فروختند، سعی شد تا مسلمانان انگیزهای برای حمایت از آرمان فلسطین نداشته باشند. با بررسی اسناد تاریخی معتبر، درباره این شایعه نتایج جالبی به دست میآید.
🍃🌹🍃
🔻صهیونیستها از ۴ طریق توانستند یک درصد از کل اراضی فلسطین را خریداری کنند؛
1⃣ زمینهایی که متعلق به اقلیت یهودی ساکن در فلسطین بود. (۶۵ هزار هکتار)
2⃣ آن زمان دولت انگلستان قیّم فلسطین بود و حاکم فلسطین انگلیسی بود. این دولت زمینهایی در اختیار صهیونیستها قرار داد. (۶۶.۵ هزار هکتار)
3⃣ خرید زمین از طریق لبنانی و سوریهای ساکن فلسطین. (۶۰.۶ هزار هکتار)
4⃣ خود فلسطینیها هم فریب رفتار دوستانه آن زمان طرف مقابل را خورده و مقداری کمی زمین فروختند. (۳۰ هزار هکتار)
🔸کل اراضی خریداری شده حدود ۲۲۰ هزار هکتار را شامل میشد. مجموع اراضی فلسطین ۲.۷ میلیون هکتار است، یعنی فلسطینیها ۱.۸ درصد از زمینهایشان را فروختند!
🔺و اما هماکنون ۸۵ درصد فلسطین با زور در اختیار صهیونیستهاست!! (لطفا به تصویر بالا توجه فرمایید)
#فلسطین | #طوفان_الاقصی
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️در منابع اسلامی چه ارزش و اهميتی برای «سكوت» بيان شده است؟ (بخش اول)
🔹در روایات اسلامی تاکید زیادی به #سکوت شده است. امام على (ع) در فرازی از خطبه متقين در بيان اوصاف ايشان مى فرمايد: «اگر پرهيزكار #سكوت كند، سكوت او، او را محزون نمى كند». فرد متقى وقتى سكوت مى كند كه حرفى پسنديده نداشته باشد، و كسى كه بداند اگر بخواهد سخن بگويد، حرف بيهوده و چه بسا باطل كه منجر به گناه مى شود مى زند از سكوت خود خشنود است. اگر صاحب مارى، مارى را در سوراخ خود محبوس كرده باشد، مگر ناراحت مى شود؟ نه هرگز!؛ زيرا بيرون آمدن مار همان و نابود كردن انسانها و بلكه خود صاحب مار همان! غصه خوردن بر سكوت براى كسى است كه زبان خود را به بيهوده گويى و سخنان زائد عادت داده است؛ و اهل تقوا به جهت آگاهى از فواید و ثمرات دنيوى و اخروى سكوت و مفاسد و آفات سخن گفتن مثل: خطا و دروغ و غيبت و سخن چينى و نفاق و اهانت و ستيزه جويى و ايذاء خلق و غير اينها، خود را عادت داده اند كه بيشتر از مقدار لازم سخن نگويند.
🔹رسول اکرم (ص) مى فرمايد: «خوشا به حال كسى كه زياده گويى را از زبانش گرفت و زيادى مال خود را انفاق كرد». [۱] اميرالمؤمنين (ع) مى فرمايند: «اگر كلام تو از نُقره باشد، يقين بدان كه #سكوت [تو] از طلا است». [۲] و در كلمات بزرگان آمده است: «لايق ترين چيزى كه در زندان مى باشد، زبان است»؛ [۳] و نيز گفته شده: «زبان كم جِرم (وزن)، ولى بزرگ جُرم است!». [۴] ابوبكر بن عياش مى گويد: «چهار پادشاه هند و چين و كسرى و قيصر اجتماع كردند [كسرى لقب پادشاهان ايران و قيصر لقب پادشاهان روم بوده است]، يكى از آنها گفت: من بر آنچه گفته ام پشيمانم و بر آنچه نگفته ام پشيمان نيستم. دومى گفت: من هنگامى كه سخن مى گويم و كلمه اى بر زبانم جارى مى كنم، آن كلمه مالك من است، ولى من مالك و صاحب اختيار او نيستم و وقتى آن كلمه را نگويم مالك آن هستم و آن مالك من نيست. سومى گفت: تعجب مى كنم براى متكلّم كه وقتى سخن او به سوى او برگردد، كلمه او به او ضرر و زيان مى زند و اگر رجوع به او نكرد به او نفع نمى رساند [يعنى تعجب از بعضى كه وقتى سخن مى گويد، يا به ضرر او تمام مى شود، يا نفعى براى او ندارد]. چهارمى گفت: من بر برگرداندن آنچه نگفتم قدرتمندتر هستم، تا آنچه گفتم [آنچه از دهان بيرون آمد ديگر برنمى گردد]». [۵]
🔹گفته اند: «چهار چيز است كه هرگز برنمى گردد: ۱) سخنى كه گفته شود. ۲) تيرى كه انداخته شود. ۳) ساعتى كه بگذرد. ۴) فرصتى كه از دست برود». [۶] امام صادق (ع) فرمودند: «سكوت، شعار محققين به حقایق گذشتگان و حقایق ثابت و محقق است (و در آن فوایدى است)؛ ۱) [سكوت] كليد همه راحتی هاى دنيا و آخرت است. ۲) رضايت خداوندى در آن است. ۳) [موجب] سبك كردن حساب. ۴) حفاظت از خطاها و لغزشها. ۵) پوششى بر جاهل است كه جهل و نادانى هاى او آشكار نشود. ۶) زينت و زيبايى و اُبُهّت عالم است. ۷) در سكوت، گوشه گيرى و انزواى هواى نفسانى است. ۸) رياضت و مجاهدت با نفس در آن است. ۹) شيرينىِ عبادت. ۱۰) از بين رفتن قساوت قلب. ۱۱) عفت. ۱۲) جوانمردى و مروّت. ۱۳) تدبر صحيح و فهم و كياست و عقل، از جمله فوائد آن به شمار مى رود.
🔹پس تا مجبور و ناچار نشدى، لب به سخن مگشاى و زبان فرو بند، خصوصاً اگر شنونده اهليت كلام تو را نداشته باشد». «ربيع بن خثيم» كاغذى در برابر خود مى گذاشت و هر چه تكلم مى كرد مى نوشت و شبانگاه محاسبه مى كرد كه چه به نفع او بوده و چه به ضرر او و مى گفت: «آه آه نَجَا الصَّامِتُونَ وَ بَقِينَا»؛ (آه آه سكوت كنندگان نجات يافتند و ما باقى مانديم [و گرفتار سخن شديم!]). بعضى از ياران رسول الله (ص) مرتب سنگ در دهان خود مى گذاردند، وقتى مى خواستند حرف بزنند و مى دانستند براى خدا و در راه خدا و براى انجام وظيفه الهى است، سنگ را از دهان بيرون آورده و سخن مى گفتند. بسيارى از صحابه (سكوت مى كردند) و گاهى آه بلندى مثل تنفس انسان غمديده از سينه مى كشيدند و مانند اشخاص مريض (كه به زور حرف مى زند) حرف مى زدند! و جز اين نيست كه سبب هلاكت خلق و نجات آنها در سخن و سكوت است (سخن موجب هلاكت و سكوت موجب نجات است)! پس خوشا به حال كسى كه معرفت عيب كلام و درستى آن و فواید سكوت نصيبش شد که این از اخلاق انبیاء (علیهم السلام) و شعار برگزیدگان است. #ادامه_دارد...
پی نوشتها؛
[۱]منهاج البراعة فی شرح نهج البلاغة، هاشمی خویی، حسن زاده آملی، کمرهای، مكتبة الإسلامية، چ۴، ج۱۲، ص۱۵۵ [۲]همان [۳]همان [۴]همان [۵]همان [۶]خواندنیهای دلنشین، سعیدی لاهیجی، کتاب سعدی، قم، ۱۳۶۸ش، ج۱، ص۱۰۰
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#سکوت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از جهاد تبیین ✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داره میگه اختلافات و تظاهرات داخلی باعث شده دشمن خارجی طمع کنه !
اما پارسال درباره ایران میگفتند این حرفها شعار رژیم هست شما برید تظاهرات هیچکسی به خاک ایران طمع نمیکنه!
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
هدایت شده از جهاد تبیین ✌️
📸 اسرائیل شهروند غیرنظامی ندارد!
🔸زوهر و لیرون دو زوج اسرائیلی که از حادثه جشنواره موسیقی جان سالم بهدر برده بودند، بلافاصله پس از فرار بهعنوان نیروی ذخیره در تیپ مهندسیرزمی ارتش اسرائیل اعزام شدند.
🔹در اسرائیل چیزی به نام شهروند عادی وجود ندارد.
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛