eitaa logo
پایگاه سید الشهدا خیراباد
223 دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
2.7هزار ویدیو
7 فایل
اطلاع رسانی وتبیین مسائل روز برای اعضا بسیج
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از پاسدار انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصویر سازی زیبای یک دانش آموز از سوره مبارکه تکویر ـــــــــــــــــــــــ 🚨پایگاه خبری 💠 @passdar
💢 انسان برتر است، یا ملائکه؟ 🟢 شخصی از امام صادق علیه السلام پرسید ملائکه برترند یا بنی آدم؟ حضرت فرمودند: امیرالمؤمنین علیه السلام در پاسخ به این سوال فرموده اند: 🔻 خداوند به ملائکه عقل بدون شهوت داده و به حیوانات شهوت بدون عقل داده و به انسان عقل همراه با شهوت داده است. 🔻 هر انسانی که عقلش بر شهوتش غالب شود، از ملائکه برتر است و هر انسانی که شهوتش بر عقلش غلبه کند، از حیوانات پست تر است. 📚 علل الشرایع، ج1، ص4. 🌐 http://btid.org 📎 📎 📎 📎 📎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ♨️ آمارهای جالب از انتخابات مجلس 🔹۱۰۳ نماینده مجلس یازدهم دوباره رای آورده‌اند. ۱۴۲ منتخب هم برای اولین‌بار راهی مجلس می‌شوند. 🔹۲۱ درصد منتخبان ۳۰ تا ۴۵ ساله هستند، ۵۵ درصد ۴۵ تا ۶۰ساله و ۲۴ درصد ۶۰ تا ۷۵ ساله. 🔹۳۷ درصد منتخبان دکترا دارند، ۵۸ درصد کارشناسی ارشد و ۵ درصد مدرک حوزوی. 🔹۴۸ درصدِ شرکت‌کنندگان در انتخابات خانم‌ها هستند و ۵۲ درصد آقایان. 🔹۸۵ درصدرای‌دهنده‌ها با کارت ملی رای دادند، ۱۱ درصد با شناسنامه، ۳ درصد با گواهینامه و یک درصد نیز با کارت پایان خدمت و گذرنامه.
🔅إِلَهِی هَبْ لِی کَمالَ الِانْقِطَاعِ إِلَیْکَ🔅 🌱 مراسم روضه هفتگی و قرائت مناجات شعبانیه🌱 سخنران:حجت الاسلام و المسلمین کارایی مداح:کربلایی امیرحسین خیرخواه 🗒چهارشنبه ۱۶ اسفند 🕗 به همراه نماز مغرب و عشاء(خواهران و برادران) 🕌 مسجد صاحب الزمان (عج)
📢 مرور بخش‌هایی از بیانات صبح امروز رهبر انقلاب پس از کاشت نهال: 🔹️ حضور مردم در انتخابات ۱۱ اسفند یک جهاد بود 🔹️ کاشت درخت زیتون، یک اقدام نمادین برای ابراز سلام به ملت مقاوم فلسطین بود 🔹️ سیل اخیر بلوچستان خسارت‌های زیادی وارد کرده؛ گروه‌های امدادی مشغول تلاش و کمک هستند، دیگران هم به این کمک‌ها وارد بشوند 🔹️ حضور مردم در انتخابات ۱۴۰۲ یک وظیفه تمدنی و یک جهاد بود؛ دشمنان ایران یک سال تلاش کردند انتخابات را از رونق بیندازند
📌 اینستاگرام به طور جهانی از دسترس کاربران خارج شده است 🔺طبق گزارش‌کاربران در کشورهای مختلف، دسترسی به اینستاگرام و فیسبوک قطع شده است. ـــــــــــــــــــــــ پایگاه خبری صابرین نیوز↙️ 🆘@sabreenS1_official
🚨 این است مردمسالاری پیشرفته دینی در ایران ⭕️ در جمهوری‌اسلامی، برادرخانم رهبر ایران (خجسته)، کاندیدای مجلس می‌شود ولی نمی‌آورد. ⭕️ رئیس سابق قوه‌قضاییه و منصوب رهبری به ریاست مهم‌ترین مجمع نظام، کاندید خبرگان (مازندران) می‌شود ولی با سرانگشت خود او را کنار میزنند. ⭕️ در تهران فرزند شهید مطهری و در کرمان برادر شهید باهنر، توسط از رقابت حذف می‌شوند. ⭕️ در خوزستان، پای ۱۲ نماینده از هجده نماینده خود را از مجلس قطع می‌کنند و نیروهای جدید جایشان می‌گذارند. ⭕️ در گیلان، به معاون رئیس‌جمهور سابق (نوبخت) که رئیس‌سابق مجلس (لاریجانی) برای تبلیغش ویدیو منتشر کرده، رای نمی‌دهند و او را راهی خانه‌اش در تهران می‌کنند. ⭕️ انگشت توی استامپ می‌زنند و نماینده متخلفی که انگشت بر چهره سرباز نواخته‌بود (عنابستانی) را کنار می‌گذارند. 👈 اینجا ، قدرتمندترین مهره‌های سیاسی کشور را طی کمتر از ۲۴ ساعت رای‌گیری، حذف و نیروهای تازه‌نفس مورد نظر خود را برجای میگذارند. 🔰 اینجا از بستگان رهبری گرفته تا فرزندان شهدا و حتی بعضی علما را از فیلتر رأی خود رد می‌کنند. 👈 بگذار هرچه می‌خواهند بگویند ... من قطعاً پای جمهوری‌اسلامی ای که در آن انگشت سرنوشت حکمرانان را تعیین می‌کند، ایستاده‌ام. و آن را یقینا بر هر نظام دیکتاتوری از پادشاهی بریتانیا گرفته تا پادشاهان عربستان و امارات تا سلطنت ربع پهلوی ترجیح می‌دهم.
مستند صوتی شنود - 04.mp3
17.15M
♨️ 🔹از اینکه افراد سرشار از تعفن ولی بی خیال بودند، تعجب کردم 🔹خانه های نورانی با شعاع نور به هم وصل بودند و از هم انرژی می گرفتند.