هدایت شده از حوزه انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️#فریدون_عباسی:"به من گفتند رفتی برنامه نگو شهید، دانشمند هسته ای بود. بگویم چه میکرد؟ فوتبال بازی میکرد؟"
🔹تا این دولت سر کاره، هیچ چیز درست نمیشه
دستاورد برجام و اینسکس و .. جز خسارت برای ما چیزی نداشته
#جنجالی
#جهان_آرا
🔥 حوزه انقلابی
╭┅─────────────┅╮
🕌 @HowzehEnghelabi 🔆
╰┅─────────────┅╯
🔴تحلیل های شاه سلطان حسینی و غرور ملی ایرانیان
در چرایی ترور شهید فخریزاده، تحلیلهای متنوعی به گوش میرسد. دولتیها و اصلاحطلبان معتقدند کار بدی بود، اما نباید در فردای این ترور کاری بکنیم که برای کشور هزینه ایجاد شود. این تحلیل بعد از ترور چهار دانشمند هستهای دیگر نیز ارائه شد و در ترور حاج قاسم نیز پررنگتر شد. آنچه از تریبونهای دولتی به گوش میرسد تحلیلهایی است که واکنش ما را به صفر میرساند و وحشت از پاسخ مجدد دشمن «عقلانیت ترس» را به کار انداخته است.
تحلیل اول: مهمترین تحلیل این است که ما «در چاله صهیونیستها نخواهیم افتاد». در تفسیر این حرف معتقدند در روزهای پایانی ترامپ که وی چیزی برای از دست دادن ندارد، صهیونیستها میخواهند با این ترور، جنگی راه بیندازند و ما باید هوشمندانه عمل کنیم. معنای این هوشمندانه یعنی هیچ اقدامی نکنیم تا جنگ نشود. مگر دانشمندان قبلی را ترور کردند، هدفشان جنگ بود؟ خیر.
تحلیل دوم: دستهای دیگر معتقدند هدف این ترور به واکنش واداشتن ما است تا بایدن نیز به برجام بازنگردد. از سوی دیگر واکنش ما شرایط را برای گشایش برجامی از سوی بایدن سخت میکند، پس باید کاری نکنیم.
تحلیل ما چیست: ما (نیروهای انقلاب اسلامی) بر این باوریم که محاسبات دشمن در ترور این است که ایران در شرایطی نیست که واکنش نشان دهد و از قضا این بهترین زمان برای ترور است. متأسفانه ما نتوانستهایم این محاسبه دشمن را تغییر دهیم و خودمان تغییر کردیم. تحلیل اصلی ما این است که صهیونیستها درصدد خدشه به افتخار راهبردی «در سوریه میجنگیم تا در همدان و کرمانشاه نجنگیم» است، درصدد هستند امنیتی که در بیرون مرزها برای آن جنگیدهایم و پیاده نظام آنان را به عقب راندهایم را در قالب «ناامنی» به درون کشور بکشانند و مردم را متوجه این موضوع کنند که در سوریه جنگندیم و از امنیت کشور خود غافل شدیم. بدون تردید باید اولویتهای امنیتی را عوض کنیم، نه نظامی. نباید ملت ما به این باور برسد که «خانه امن» در فیلم، قصه و کتاب است، اما در کف خیابان نیست.
در واکنش به اقدام صهیونیستها ظرفیتهای زیادی داریم که باید به کار بگیریم. البته نباید با احساسات یا فشار اجتماعی شتابزده تصمیم گرفت. نباید به مسیری برویم که توابین کربلا را به عین الورده برد و بدون برآورد نظامی تلف شدند و از سوی دیگر نباید سلطان حسین صفوی باشیم که با دست خود تاج را بر سر جوان ۲۶ ساله گذاشت و گفت: «فرزندم خداوند این گونه مقرر کرده است و ما با امر خدا مخالفت نمیکنیم.» اگر سلطان حسین در بیرون قلعه اصفهان جنگیده بود و تکهتکه شده بود، اکنون جزو مفاخر ایران و تشیع بود، اما عافیتطلبی باعث شد، حکومت را تسلیم کند و دو سال پس از تحویل حکومت محمود افغان در یک روز تمام شاهزادگان صفوی را سر برید و شاه نیز نظارهگر این صحنه بود. دو شاهزاده کوچک به قبای شاه پناه بردند و شاه به افغانها التماس میکرد که این دو بچه را به خاطر من نکشید، اما شاه نمیفهمید که دشمن از جنازههای شاهزادهها هم میترسد. شاه میتوانست با همان جنازهها (مبتنی بر فرهنگ تشیع) غوغا کند، اما محمود افغان برای جلوگیری از شورش، جنازه را نیز به قم فرستاد که قلعه اصفهان امن بماند و شاه به آب و نانی که زنده بماند، اکتفا کرد و نهایتاً خود نیز قربانی شد. امروز یاران انقلاب اسلامی در سه جبهه در مرزهای صهیونیستها هستند. سرزمین اشغالی فلسطین فاقد عمق استراتژیک جغرافیایی است، عرض آن به ۲۰۰ کیلومتر هم نمیرسد. در جنوب حماس، در شمال حزبالله و در شرق سوریه قرار دارد. روشهای نوین سایبری و... نیز مهم است. برخی از سیاسیون مستقر در دولت ما بارها گفتهاند صهیونیستها را باید از امریکا جدا کرد یا جدا ببینیم. این تحلیل غلط باعث شده است که کمکهای مالی و تسلیحاتی غرب برای حفظ برتری نظامی صهیونیستها هر روز بیشتر شود. احتمالاً دولتمردان ما میدانند که دانشمندان هستهای مصر و عراق نیز توسط صهیونیستها ترور شدند و مراکز هستهای عراق، سوریه و سودان نیز توسط صهیونیستها بمباران شد، اما هیچکس در جهان سخن نگفت. در این جهان کفر و بربریت دانشمند علمی ما را در قلب کشور ترور میکنند و جهان غرب خفه است، اما یک دیپلمات ایرانی که به ادعای آنها قصد بمبگذاری در جلسه تروریستهای منافق را داشته و انجام هم نداده است، خبر اول جهان است. اگر هزینه اقدامات صهیونیستها بالا نرود، جلوتر خواهند آمد، از قضا صهیونیستها واقعگرا هستند. اگر احساس برتری طرف را لمس کنند، هرگز اقدامی نمیکنند. به تعبیر مقام معظم رهبری راهی جز قوی شدن نداریم و به تعبیر امام «راهی جز مبارزه نمانده است»، بنابراین هر تحلیلی که ما را به سکوت بکشاند، غرور ملت بزرگ و کهن ایران را شکسته است. غرور ایرانیان به حدی است که بعضاً به آن «سندرم امپراطوری» میگویند.
🔻 بازتاب پیام مقام معظم رهبری در پی ترور شهید فخریزاده در رسانههای خارجی
🔹 خبرگزاری آسوشیتدپرس:
رهبر معظم ایران روز شنبه (امروز) در بیانیهای خواستار مجازات قطعی کسانی شد که موجب شدند محسن فخریزاده دانشمند ایرانی جان خود را از دست بدهد.
🔹 خبرگزاری رویترز:
رهبری ایران روز شنبه قول داد که شهادت دانشمند برجسته ایرانی را تلافی خواهند کرد که میتواند تنشها میان این کشور و آمریکا را در هفتههای باقی مانده از ریاست جمهوری دونالد ترامپ تشدید کند.
🔹 روزنامه گاردین:
رهبر معظم ایران در بیانیهای تأکید کرد که اولویت اصلی پس از این حادثه مجازات قطعی عاملان و آمران کشتهشدن دانشمند برجستهی ایرانی است.
🔹 خبرگزاری آناتولی:
رهبر معظم ایران ضمن محکومکردن ترور دانشمند برجستهی ایرانی خواستار مجازات فوری و قطعی عاملان این اقدام شد و آنها را مزدوران جنایتکار خواند.
🔹 رسانههای متعدد دیگری ازجمله شبکههای ای بی سی نیوز، دویچه وله، اسکای نیوز، روزنامه های اکونومیک تایمز، ینی شفق، پاکستان تریبون، خبرگزاری های سی ان ای، سی تی جی ان، یاهو نیوز و بسیاری دیگر، بیانات امروز آیتالله خامنهای در پی به شهادت رسیدن محسن فخریزاده دانشمند برجستهی کشورمان را منتشر کردند.
🇮🇷 بسیج حوزه
🇮🇷 @basij_howzah
https://eitaa.com/joinchat/3604348939C1433b6e45c
✳ترور بزدلانه و سناریوهای محتمل
✍ احمد بنافی
🔹برای درک بهتر سناریوهای احتمالی مرتبط با ترور شهید دکتر محسن فخری زاده، دقت در این گزاره اهمیت مضاعف پیدا میکند. «مارک دوبوویتز» مدیر اجرایی دفاع از دموکراسیها در مقالهای در۱۰ شهریور ۹۹ تحت عنوان «مقابله با ایران قبل از انتخابات نوامبر» به صراحت میآورد در حالیکه آژانس انرژی اتمی وظیفه خود را دنبال میکند سرویسهای اطلاعاتی ایالات متحده، اسرائیل و دیگر قدرتهای غربی باید به تلاشهای مخفیانه برای جلوگیری از برنامه هستهای ایران ادامه دهند. ایالات متحده، اسرائیل و دیگر کشورهایی که احتمالاً درگیر آن هستند باید به ضربه زدن به تأسیسات هستهای زیرساختهای موشکی، نظامی ایران و همچنین نیروهای ایرانی و نیابتی در منطقه ادامه دهند.
🔸این گزاره در کنار سایر گزارههای خبری مرتبط، سناریوهای زیر در خصوص به شهادت رساندن این دانشمند بزرگ دکتر محسن فخری زاده را به ذهن متبادر میکند.
1⃣ شهید فخریزاده از شخصیتهای علمی بینظیر کشور بود که برنامههای علمی در سطح راهبردی و مرتبط با امنیت ملی آنهم در چند حوزه را دنبال میکرد و بعنوان یک شخصیت پیشبرنده در این خصوص مطرح بود. به نظر میرسد این اقدام مذبوحانه در یک سناریو محتمل برای ضربه زدن به بخش تحقیق و توسعه و متوقفسازی پیشرفت در حوزههای راهبردی نظام طراحی شده باشد.
2⃣در سناریوی دیگر این اقدام بخشی از یک طراحی با هدف وارد کردن ایران به یک واکنش عجولانه و احساسی برای راهاندازی یک جنگ انجام شده باشد.
3⃣ مجموعه اطلاعات موجود اعم از نحوه ترور، انتخاب شهید فخری زاده، مقطع زمانی ترور، سلسله اتفاقات اخیر در منطقه در کنار تحولات کنونی آمریکا این احتمال را قوی میکند که این ترور توسط رژیم صهیونیستی با همدستی گردانندگان کنونی کاخ سفید و برخی مرتجعین منطقه تدارک گردیده تا طرح بایدن در مواجهه با ایران را بر هم بزنند و مسیر مبتنی بر مذاکره احتمالی را مسدود نمایند. بعبارتی این اقدام در جهت نزدیک کردن مواضع بایدن به آنها و تداوم فشار حداکثری در دوره بایدن طراحی شده است.
✳ برای جمهوری اسلامی به هیچ عنوان مهم نیست که این ترور بزدلانه با چه هدفی صورت گرفته، بلکه آنچه مهم است، عبور از خطوط قرمز ایران یقیناً با پاسخ قطعی، سخت و پشیمان کننده مواجهه خواهد شد، اما در وقت مقتضی، هوشمندانه و بدون گرفتار شدن در سناریو دشمن.
💢 درخواست ونزوئلا برای تشکیل ائتلاف بینالمللی علیه تحریمهای آمریکا
🔸نماینده ونزوئلا در سازمان ملل متحد خواستار تشکیل ائتلافی به منظور مقابله با آثار تحریمهای یکجانبه آمریکا شد.
🔻«ساموئل مونکادا» در پیام ویدئویی روز چهارشنبه خود که خطاب به شورای امنیت ملی سازمان ملل ایراد شد از ۲۹ کشوری که هماکنون تحت تحریمهای یکجانبه آمریکا قرار دارند خواست برای کاستن از اثرات این تحریمها همکاری کنند.
💢 «دیمیتری پولیانسکی» معاون اول نماینده دائم روسیه در سازمان ملل در واکنش به شهادت محسن فخری زاده دانشمند هستهای ایران در حساب توئیتری خود نوشت:
🔻 «آنچه در گزارش روزنامه نیویورک تایمز میخوانیم بازتابی از آمادگی آمریکا برای دادن چراغسبز به ترورهای سیاسی فرا مرزی است.
🔻 این دیپلمات روسی در ادامه با طعنه به آمریکاییها گفت، این چیزی نیست که یک کشور دموکراتیک بتواند به آن افتخار کند.
❎ تکمیل کنندگان ترور‼️
🔹 آنچه از ترور مهمتر است، هدفی است که با ترور دنبال میشود. این هدف اتفاقی است که در ذهن و اراده مردم رخ میدهد.
❌ چرا اراده مردم⁉️
⚠️ چون اصلی ترین عنصر تعیین کننده در پیروزی و شکست بر دشمن همین است. اراده مقاومت
🔹 ترور شبیه تحریم است. فرد را نشانه نرفته بلکه نظام اجتماعی را هدف میگیرد، لذا بدون تاثیر رسانه ای موفق نمیشود.
❌ چه نکته رسانه ای این نقشه را تکمیل میکند⁉️
دو چیز:
1⃣ احساس ترس از جنگ دشمن
2⃣ احساس ذلت و ناامیدی از خود
🔹 جریان ترس همان لیبرالهایی هستند که امید به بایدن بسته بودند و از آثار فشار و جنگ میترسند.
اینها کسانی هستند که دم از عقلانیت میزنند ولی عقلشان از سر ترس است. درباره اینها رهبر گفت ترسوها دم از عقلانیت نزنند.
اینها حقیقتا پازل ترور را تکمیل میکنند. همانطور که پازل تحریم را
🔹 جریان ترسوها عموما برای انقلابیون شناخته شده اند. اما جریان خطرناکتر جریانی است که در دل انقلابیون و به نام آرمانجویی شکل میگیرد. اینها به نام آرمانها ذلت و به تبع ناامیدی را گسترش میدهند. چطور؟
🔹 اینها مطالبه انتقام میکنند. اما انتقام برایشان یک اقدام تلافی جویانه دل خنک کن است. خوب کی دل ما خنک میشود؟
اگر عین الاسد را بزنیم برای اینها یوم الله نیست.
انتقام اصلی هم برای اینها به چشم نمیاید؟ خروج آمریکا از منطقه که واقعه ای سیاسی و نظامی زمانبر است و دل خنک کن نیست.
🔹 آرمانجویی بدون عقلانیت، انتقام را بادبزن جگرش میفهمد. لذا عین الاسد برایش مایه افتخار نیست مایه سرافکندگی است.
او نیاز به انتقام را در جامعه تشدید میکند تا رفتارهای فرایندی و بلند مدت تر مثل خروج نظامی آمریکا اصلا هیچ به حساب آید.
🔹 اما واقعیت آن است که مسوولین انتقام یعنی فرمانده کل قوا و بقیه مسوولین نظامی بر اساس عقلانیت انتقام میگیرند نه احساسی بازی. زمان انتقام، مکان انتقام، سبک انتقام گیری، همه به گونه ای طراحی میشود که هم همه مردم همراهی کنند و هم اراده دشمن خراب شود.
🔹 این یعنی فضایی که این جماعت میسازند با واقعیت ناسازگار است پس نداشته ها خیلی برجسته میشود
اینها مردم را با سرعت بالا وارد کوچه بن بست میکنند. خروجی نهایی میشود احساس ذلت و ناامیدی
مردم میشوند صرفا تماشاچی پر از انتظار از رهبر و مسوولین بالای نظام
خروجی این سیکل ناامیدی است.
🔹 خطر این جماعت به اندازه گروه اول است. هر دو پازل ترور را تکمیل میکنند.
با این تفاوت که آن جماعت ترسو خودشان را زیر عنوان عقلانیت پنهان میکنند. و این ها زیر عنوان آرمان و انقلاب.
ترسوها بیشتر ضربه به عوام میزند و خودحقیرپندارهای ناامید بیشتر به انقلابیون ضربه میزنند.
🔹 من معتقدم ترور در این شرایط کشور اصلی ترین عائدی اش همین دو گانه ترس و ناامیدی است. مراقب باشیم این دو لبه قیچی را تقویت نکنیم.
این هر دو هم کمک به دشمن است هم ضربه به ولی خدا و هم فشار بیشتر به مردم.
✍ علی مهدیان
مشاوره رایگان طب سنتی محض.با حضور حکیم حسینی منش.هر روز از ساعت 9 الی 11.بلوارامین 20 متری گلستان.قبل از کوچه 13.پلاک 135. عطاری گلستان.شماره نوبت دهی02532945550
سوال یک دریافتی و پاسخ آن: ✅چرا با وجود رویکرد خصمانه آمریکا علیه ملت ایران، برخی افراد همچنان به دنبال مذاکره و رابطه با آمریکا هستند؟
ا❇️فرادی که چنین تفکر و نگرشی دارند به چند دسته تقسیم می شوند:
الف) برخی از افراد و مسئولان در بخشهای مختلف، نگاه انقلابی ندارند و در مواجهه با مسائل و مشکلات اداره کشور ، مبتنی بر مناسبات و محاسبات مادی نظر میدهند. در این نگره، قدرت مادی و مناسبات بینالمللی حرف اول را می زند، لذا آمریکا و غرب چون قدرت مادی بالایی دارند، آنها برای حل مشکلات موجود به دنبال مذاکره و رابطه با آمریکا هستند و طبعاً برای ایجاد چنین رابطه ای حساسیتی در قبال حفظ هویت دینی و ایرانی یا صیانت از آرمانهای انقلاب ندارند.
ب) غربگرایان؛ جامعه و فرهنگ ایرانی چندین دهه است که تحت تاثیر فرهنگ غربی قرار گرفته و روشنفکر نمایان زیادی در سپهر فرهنگی، اجتماعی و سیاسی ایران بروز یافتند که تمام تلاش آنها سوق دادن جامعه ایرانی به سمت فرهنگ غربی بوده است. تقیزادههای عصر حاضر مشوق و طرفدار مذاکره و رابطه با آمریکا هستند و این جماعت اصولاً کاری به جنایات آمریکا در به شهادت رساندن حاجقاسم و موارد مشابه ندارند.
ج) نفوذی ها؛ جریان نفوذی همیشه یک پای ثابت خیانت به ملت ایران بوده و هست. این جریان از بزک کردن آمریکا تا آدرس غلط دادن برای حل مشکلات را در پرونده خود دارد. نفوذیها خود به دسته های مختلفی تقسیم میشوند، برخی مواجب بگیر دشمنان ملت ایران هستند و برخی در حوزههای فکری وابسته به نظام غرب می باشند. آنها عمدتاً در حوزه تصمیم سازی، تصمیم گیران را به اشتباه میاندازند، تا جایی که برای حل مشکلات اقتصادی پیشنهاد کرنش مقابل بانی و باعث مشکلات، یعنی آمریکا را می دهند، که نه تنها مشکلی از کشور حل نمیشود، بلکه امنیت و استقلال کشور نیز به خطر می افتد.
سوال چهارم دریافتی از مخاطبان وپاسخ آن: ✅ایرانیها نمونه آزمایشگاهی کرونا شدهاند؟
اگر این داروها در فاز اول بیماری داده شوند، ممکن است مؤثر باشند و روی این موضوع داریم بحث میکنیم که این دو دارو را چگونه باید برای بیماران مبتلا به کرونا استفاده کنیم.
پایگاه بصیرت
ملکزاده معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت در پاسخ به این شائبه مطرحشده در افکار عمومی مبنی بر اینکه «مسئولان وزارت بهداشت از بیماران ایرانی کرونا بهعنوان موش آزمایشگاهی در یک تحقیق بینالمللی درباره میزان اثرگذاری داروهای پیشنهادی استفاده کردهاند» گفته است: این سخن دروغ است؛ ما 3500 نفر را در این مطالعه شرکت دادیم این در حالی است که در کشوری مانند انگلیس مطالعه مشابهی با 12 هزار نفر انجام شده است؛ ثانیاً این داروها داروهایی هستند که مردم قبلاً نیز استفاده میکردند و ما فقط این 3500 نفر را دقیق چک کردیم! بیماران با رضایت خود وارد این مطالعه شدند.
او درباره حذف چند داروی معروف در درمان کرونا گفت: این داروها جدید نبودهاند، مردم همین حالا نیز استفاده میکنند؛ ما در مطالعه، 3500 بیمار را که از این داروها استفاده میکردند چک کردیم تا ببینیم آیا این داروها تأثیر دارند یا خیر و به این نتیجه رسیدیم که خیلی اثری ندارند و برخی از این داروها ضرر نیز دارند! به همین علت دو داروی «هیدروکسی کلروکین» و «کلترا» را از پروتکل حذف کردیم؛ این دو دارو هم در ایران و هم در کشورهای دیگر از پروتکل درمان کرونا حذف شده است؛ دو داروی دیگر بهنامهای «رمدسیویر» و «اینترفرون» وجود دارد که این داروها را چون در مراحل آخر بیماری به بیمار داده بودیم این فرضیه مطرح است که اگر این داروها در فاز اول بیماری داده شوند، ممکن است مؤثر باشند و روی این موضوع داریم بحث میکنیم که این دو دارو را چگونه باید برای بیماران مبتلا به کرونا استفاده کنیم.