🔹موضوع اهانت به ساحت مقام معظم رهبری در دانشگاه خلیج فارس بوشهر با قوت پیگیری می شود
⏪به گزارش روابط عمومی کانون فرهنگی رهپویان شهدای جهان اسلام :
مدیر این کانون از پیگیری قضایی اهانت کنندگان به ساحت مقام معظم رهبری خبر داد.
آقامحمدی در این رابطه گفت :
متأسفانه طبق بررسی هایی که صورت گرفت اهانت دو نفر از استادیاران دانشگاه خلیج فارس بوشهر به ساحت مقام معظم رهبری واقعیت دارد
لذا به توجه به اینکه این دو شخص در مقاطع مختلف هجمه هایی نیز به نهادهای رسمی کشور مثل شورای نگهبان و قوه قضائیه داشتند و همچنین در مواردی همصدا با معاندین انتخابات را تحریم کرده بودند و ظاهرا در گذشته مورد عفو و بخشش قرار گرفتن دیگر جای هیچ گذشتی باقی نمی ماند.
بنابراین به اطلاع خادمین و خانواده های معظم شهدا می رسانم که پیگیری این موضوع با شدت و قوت آغاز شده و ان شاء الله تا حصول نتیجه ادامه خواهد داشت. تا اهانت کنندگان و حامیان آنها طبق قانون به مجازات برسند.
وی در ادامه افزود: طبق قانون توهین و اهانت به مقام رهبری در ماده 514 قانون مجازات اسلامی به عنوان یک جرم تعزیری شناخته شده است و مجازاتی از شش ماه تا دوسال حبس برای آن تعریف شده است.
که ان شاء الله دادستان محترم استان بوشهر این موضوع را دنبال خواهند کرد.
🌐https://shahidd110.blog.ir/1403/03/21/
✅روزنامه #گویه ، شماره 2411
🗓 سه شنبه 22 خرداد 1403 /
✍جلیل آقامحمدی
💠تأثیر تفکر نژادپرستانه و ربا خواری در خونخواری صهیونیست ها
صهیونیستها غیر از خوی حیوانی و درندگی که با جسم و جانشان اجین شده، برای پیشبرد اهداف کثیفشان از شگردهای دیگری نظیر مظلومنمایی نیز بهره میگیرند. در واقع مظلومنمایی جزئی از شگرد یا رفتار یهودیان در طول تاریخ بوده است.
برای اینکه بتوانیم دلیل مظلومنمایی را مشخص کنیم، بهتر است به بررسی موضوع «يهود ستیزی» و دلایل آن بپردازیم تا هدف بحث روشن شود.
بررسی تاریخ نشان میدهد که یهود ستیزی در طول تاریخ و در تمام ممالک، از جمله ممالک اروپایی و آیین مسیحیت جز لاینفک ارتباط یهودیان و غیریهودیان بوده است. شاید تا به حال به این سؤال رسیده باشیم که چرا مردمان غیر یهودی در مدت زمان طولانی با قوم یهود به تقابل و ستیز برخاستهاند؟
برای رسیدن به پاسخ این سؤال بهتر است به یافتههای تحقیقاتی که در طول تاریخ محققان و مورخان به آن اشاره داشتهاند رجوع کنیم.
مورخان و محققان عوامل اصلی یهود ستیزی را به ۳ دسته «اعتقادی»، «رفتاری» و «سیاسی» تقسیم میکنند.
دلایل اعتقادی، به عقایدی که یهودیان نسبت به غیر یهودیها دارند مربوط میشود. نمونه آن نیز همان تفکر قوم برگزیده است؛ آنها اعتقاد دارند که تنها یهودیان انسانهای برگزیدهاند و سایرین فقط موجوداتی شبیه آدم هستند و برای خدمت به یهودیان آفریده شدهاند.
این تفکر نژادپرستانه مرتباً توسط مورخان و صاحبنظران یهودی در کتب گوناگون بیان شده است.
🌐ادامه مطلب :
https://hamadani52.blog.ir/1403/03/22
به نام خدا
<<کنفرانس آنلاین >>
🔖موضوع : باید ها و نبایدهای انتخابات از منظر حقوقی
👤استاد جلسه : دکتر سید عیسی حسنی.
*معاون قضایی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد.
📆زمان: چهارشنبه 23 خردادماه_ ساعت 20
📍مکان : سامانه اجلاس جبهه مردمی گام دوم انقلاب اسلامی
🔰آدرس جلسه :
4bv.ir/r4PhB
✅منتظر حضور سبز شما هستیم.
جبهه مردمی گام دوم انقلاب اسلامی
http://www.prsiran.ir
💠محافظت از شخصیت
✍خبرنگار خبرگزاری فارس می نویسد :
اگر بخواهم کمی در مورد آن عکس پرغصه(شهدای خدمت) برایتان بگویم باید اینجوری شروع کنم و ذهنتان را آماده بکنم! فکر کنید به شما بگویند فلانی شغلاش محافظ است به چه فکر میکنید؟ حتما به یک آدم درشت اندام، قد بلند با کت و شلوار و عینک آفتابی و یک سیم سردرآورده از انتهای شانه کت به گوش سمت راست؟ و به این هم حتما فکر میکنید که این آدمها یک پول کلفتی میگیرند تا از آن شخص خاص در برابر انواع اتفاقات و حوادث محافظت کنند؟آخرش هم ته دلتان میگویید پول مفته که به اینها میدهند آخه چه اتفاقی قرار است برای آن شخص خاص بیافتد که این همه امنیتیاش کردهاند؟ یا اگر اتفاقی هم بیافتد مگر شیرینتر از جان خود آدم نیست، ببیند آخر قضیه مرگ است، به فکر جان خودش است نه آن شخص خاص؟خُب، حق دارید به این چیزها فکر کنید، من هم کم و زیاد زاویه نگاهم این مدلی بود تا اینکه در عکس پیکرهای حادثه سقوط بالگرد رئیس جمهور و همراهان دیدم چطور سر تیم حفاظت از پشت رئیس جمهور را در آغوش گرفته بود و سرش را محافظ سرش و تناش را محافظ تن آقای رئیس جمهور قرار داده بود و به همان شکل جان باخته بودند!
روحشان شاد و یادشان گرامی باد
🌐کانون فرهنگی رهپویان شهدای جهان اسلام
یاداشت :
✅روزنامه #گویه ، شماره 2413
🗓 شنبه 26 خرداد 1403 /
✍جلیل آقامحمدی
💠تبعات بیتوجهی به انتخابات
شرکت در انتخابات چه از نظر حق و چه از نظر تکلیف برای پیشبرد اهداف کشور لازم است و باید آحاد مردم در این امر مشارکت داشته باشند؛ البته تاریخ 4 دهه اخیر نشان میدهد اقشار مختلف، مردم اعم از ملی و مذهبی، با ایجاد وحدت و همدلی تلاش کردند تا کشور را از هر گزندی حفظ کنند.
تنها بخش اندکی از جامعه، غیر از افرادی که عملاً تقابل و دشمنی را در دستور کار دارند، به دلایلی دچار سوءبرداشت شده و نتوانستند در خوشیها، ناخوشیها و حتی مشارکتهای عمومی کنار مردم باشند. در اصطلاح آنها به بیتفاوتی روی آوردهاند.
بیتفاوتی درجات مختلفی دارد. در درجات بالا، نه تنها مانع حضور در تصمیمگیریهای مهم کشوری، مثل انتخابات می شود؛ بلکه فرد را مجبور میکند با بهانههای واهی دیگران را نیز از شرکت در مراسمات مأیوس کند.
در جامعه و از نگاه مردم بیتفاوتی همچون تنبلی، سستی، بیعلاقگی و ... نهی شده است.
حتی مردم نیز معتقدند افراد بیتفاوت در مدیریت خانواده خود نیز دچار ضعف و بیبرنامگی هستند؛ به طوری که همه ابعاد زندگی خود و چه بسا بستگانشان را دچار اختلال کرده و باعث زحمات فراوانی میشوند.
بیتفاوتی در اجتماع مدرن امروزی بسیار خطرآفرین است؛ چرا که عناصر تشکیل دهنده افکار چنین اشخاصی بسیار نامطلوب و پریشان کننده برآورد میشود. آنها در امورات تأکید بیش از حدی بر ترجیحات شخصی دارند و.....
ادامه مطلب :
https://hamadani52.blog.ir/1403/03/26/
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
⭕️ کانال رسمی ستاد انتخاباتی سعید جلیلی راه اندازی شد
کانال رسمی ستادهای دکتر جلیلی برای پوشش اخبار فعالیتهای دکتر جلیلی آغاز به کار کرد.
آخرین اخبار مرتبط با فعالیتهای دکتر سعید جلیلی و ستادهای این کاندیدای ریاستجمهوری را میتوانید از مرجع رسمی ستاد سعید جلیلی پیگیری کنید.
برای دیدن اخبار ، کلیپها و پوسترهای تبلیغاتی، وارد این کانال شوید:
✅ @Jalili_saeed
✅ @Jalili_saeed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پیشنهاد دانلود
💢زمان شاه و ادعای کذب
مسعود پزشکیان در بخشی از میزگرد اقتصادی خود، گفته که در زمان حکومت محمدرضا شاه بهعنوان سرباز با یک ماه حقوق میتوانسته موتور بخرد!
اما براساس روزنامههای قبل از انقلاب، متوجه میشویم که این ادعا کاملاً کذب است.
https://farsnews.ir/Pahlavi/1718560733326914493
هدایت شده از روشنگری مجمع جهانی خادمین شهدا
🎇 عکس نوشت رشد ۸ درصدی اقتصاد با شناخت فرصتها امکانپذیر است
🔸#عکس_نوشت| اهلیت در واگذاری
#عکس_نوشت|خلق سرمایه
🔻اگر بانک خصوصی بیاید و خلق سرمایه کند و تورم کشور بالا برود آنجا باید حتما بررسی شود.
#سعید_جلیلی
💢مناظره مطلوب با هدف کشف حقیقت
✅روزنامه #گویه ، شماره 2415
🗓 سه شنبه 29 خرداد 1403
✍جلیل آقامحمدی
🌐 سایت روزنامه گویه:
https://www.gooyeh-qom.com
برای اینکه بتوانیم منظور خود را به خوبی به مخاطبین منتقل کنیم بهتر است در آغاز، تعریف مختصری از عنوان بحث را بیان کنیم.
در اینجا موضوع بحث ما واژه ای به نام مناظره است پس تعریف آن می شود : مناظره، مکالمه و گفتوگویی است دوطرفه که هر طرف با استدلال و ارائه براهین ( ادله و برهان) سعی میکند برتری و فضیلت خود را بر دیگری به اثبات برساند.
هدف اصلی از مناظره نیز آن است که دو طرف گفتوگو ، به کمک یکدیگر، به کشف حقیقت برسند و مشکلی را حل کنند.
هر موضوعی برای رسیدن به نتیجه مطلوب آداب مختص به خود را دارد و مناظره نیز از این قاعده مستثنی نیست.
کسانی که در یک گفتگوی علنی حاضر می شوند تا به اصطلاح مشکلی را حل کنند باید آداب آن را نیز به جای بیاورند.
عنوان و اهداف مناظره نیز بسیار مهم است. گاهی مناظره در رابطه با یک شعر است یا یک مسئله سیاسی و عقیدتی و گاهی گفتگو با هدف انتخاب عالیترین مقام اجرایی کشور است در چنین مناظراتی هدف پیرامون اقناع عمومی جامعه از شخص یا یک ائتلاف سیاسی است.
در واقع افراد تلاش دارند تا مخاطبین خود را قانع کنند که می توانند فرد موثری برای پست ریاست جمهوری باشند.
پس می طلبد که این اقناع با منطق و استدلالهای علمی همراه باشد.
متاسفانه مردم ایران از برخی مناظرات در مقاطع گذشته خاطرات خوشی ندارند. چرا که بعضا کاندیدها در مواردی با وعده های واهی اعتماد عمومی را نسبت به افراد سلب کردند و در مواردی نیز با اهانت و بی اخلاقی چهره مدیران ارشد یک کشور اسلامی را دچار خدشه نمودند.
هر گاه هدف از مناظره، صرفاً غلبه بر طرف مقابل و به کرسی نشاندن سخن باطل و نادرست خود باشد، یعنی انسان با اینکه می داند سخن یا ادعای او پوچ و باطل است، اما باز هم بر آن پافشاری کند و کار را به جدال بکشاند،به یکی از بزرگ ترین و خطرناک ترین رذایل اخلاقی دست زده است.
که متأسفانه در طول چندین سالی که مناظراتی را تجربه کردیم این نوع از مناظره را از نماینده برخی جناح ها شاهد بودیم که با دروغ و دغل، اهانت و عنوان مسائل کذب فضای سالم و محترمانه را به ناراحتی کشاندند.
چنین افرادی قطعا نمی توانند موفقیتی کسب کنند شاید با چنین شگردی اندک زمانی بر کرسی قدرت تکیه بزنند اما در نهایت در پیشگاه ملت و خدا، فرومایه و روسیاه می شوند.
کسانی که از جریان سالم گفتگو عبور می کنند و کار را به جدل می کشانند، رذائل اخلاقی درون خود را به نمایش می گذارند. قطعا هدف چنین کسانی از مناظره، روشن شدن حق نیست، بلکه انگیزه های دیگری چون شهرت طلبی، دنیا پرستی و امثال آن در پشت نیات ظاهری آنان پنهان است . آنها می کوشند با هر وسیله ای، فکر و اندیشه یا رفتار خود را توجیه کنند.
و البته مردم نیز باید حساب چنین افرادی را در عدم انتخاب آنان برای هر مسئوليتی را در پای صندوق رای تسویه کنند.
اما از مهم ترین شرایط که می تواند مناظره را به مناظره ای پسندیده و مطلوب تبدیل کند، حقیقت جویی است. مناظره باید به دور از جدال باطل باشد. و با بیان شیوا و استدلال های منطقی، علمی و تخصصی تلاش شود تا حقیقت بر همه آحاد جامعه آشکار شود.
والعاقبة للمتقین
https://hamadani52.blog.ir/1403/03/29